test

Opinie o EXITO MARLENA HERZOG - Opalenica

Korzystałeś z usług EXITO MARLENA HERZOG - Opalenica? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Pracownik
Data: 2015-05-06 12:38

Wizyt: 16817
Komentarzy: 616
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.05.2015 (3 lata temu)
06.05.2015 (3 lata temu)

EXITO MARLENA HERZOG - Opalenica

Witam miałem okazję współpracować z tą firmą ( wcześniej BIOMED ) . Dają umowę o pracę ale jest skonstruowana w sposób bardzo sprytny i korzystny dla nich tzn w przypadku zwolnienia lub odejścia zostaje się z niczym . Ja zostałem oszukany na kilkaset zł ale z tego co wiem proceder oszukiwania pracowników rozrósł się do tego stopnia ,że pracownicy nie mają wypłacanych wynagrodzeń w kwotach kilku tysięcy.
Jeśli szukasz pracy za którą nie zostaną Ci wypłacone pieniądze to dobrze trafiłeś. .
autor
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam ile można zarobić w tej firmie jestem zainteresowany i jak to wygląda co trzeba robić może mi.ktoś odpowiedzieć
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Takie firmy powinny być zamykane.
Naciągacze!
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Osobiście z nimi wygrałam.Odesłałam towar (zgodnie z umową 14 dni)bez kosztów.z opinią Rzecznika Ochrony Konsumenta.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie zapatrzeni w pieniądze zrobią wszytsko dla kasy powinno się prawo wziąć za te firmy oszuści a ludzi pracujących tam kary pieniężne żeby zapłacili za swoje kłamstwa i oszukiwanie
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak można się dostać na taką prezentacje musi być specjalne zaproszenie można się gdzieś zapisać? Odpowie ktoś
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Chyba musi być od nich telefon. Bo to ponoć wygrana..
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Zarobić można dużo. Ale musisz zrobić z siebie pajaca i klauna. Ci ludzie nie są normalni. Jak chcesz zejść do ich poziomu,,,, to polecam
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Namiary nic nie dają oni nie odbierają telefonu który jest na umówię i wizytówce. Tez mam ten szajsowy sprzęt i szukam pomocy
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
To trzeba ścigać Tych z którymi się podpisuje umowę a do 14 dni są bardzo mili a później tak jak napisane nie odbierają tl dlaczego ludzie się dają nabrać można poszukać numery osób sprzedających
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Obecnie produkty w kartonach EXITO sprzedawane są przez firmę FOR HEALTHY AIR. Adres siedziby - ten sam. Przypadek? NIE SĄDZĘ.
Potrzebujesz pomocy w odstąpieniu od umowy?
Fundacja Daje Siebie - pomożemy
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Firma w której jest jedno wielkie xxxxxxx ludzie patrz tylko żeby biedne starsze osoby okradać z ich ostatnich pieniędzy a później się zabawiają z sprzedaży w Hotelach może apteki zarobią na testach ciążowych
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Pewnie można zarobić dużo,ale należy zadać sobie pytanie,czy potrafisz oszukiwać bez mrugnięcia.
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w odstąpieniu od umowy lub nie wie jak to skutecznie zrobić zapraszamy do kontaktu 518 668 552 . Pomagamy . Od każdej umowy można odstąpić w ciągu 14 dni !
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Kupiłeś ? Chcesz oddać ? Nie wiesz jak się za to zabrać ?
Skorzystaj z NASZEGO doświadczenia !!!
Fundacja Daje Siebie- ORGANIZACJA KTÓRA POWSTAŁA Z MYŚLĄ O KONSUMENTACH po to, by pomóc im w rozwiązaniu niekorzystnej umowy, podpisanej na pokazach / prezentacjach.
Fachowa pomoc, skuteczne odstąpienie, anulowanie kredytu !!!
Więcej dowiesz się na stronie
www Daje Siebie com
lub pod NUMEREM TELEFONU 729-960-160 (od 11 do 20)
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
https://zrzutka.pl/stop-manipulacji-nie-kupuj-na-prezentacji
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Witam, proszę napiszcie jak odstąpiliście od umowy i czy wszystko się dobrze zakończyło? Moi rodzice dali się oszukać i muszę im pomóc. Towar nowy nawet nie otworzony. Dziękuje za pomoc

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin