test

Opinie o Fabryka Mebli Rawa - Rawa Mazowiecka

Korzystałeś z usług Fabryka Mebli Rawa - Rawa Mazowiecka? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): fachowiec01
Data: 2013-04-10 23:24

Wizyt: 13145
Komentarzy: 5
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
10.04.2013 (5 lat temu)
10.04.2013 (5 lat temu)

Fabryka Mebli Rawa - Rawa Mazowiecka

szkoda gadać, zero organizacji, ciągłe braki w towarze a ty mimo to masz gonić terminy. Ciągłe zmuszanie do pracy po godzinach za które nikt nie płaci. Na należne pieniądze czeka się tygodniami a nawet miesiącami i dostaniesz je tylko gdy dojdzie do strajku. Człowieka nikt nie szanuje, jesteś xxxxxxx Cała rzesza kierowników dyrektorów cholera wie od czego na których trzeba robić a i tak tylko to co powie prezes się liczy. O urlopie nie ma co marzyć, niektórzy mają zaległy z kilku lat. Pensja w większości minimum niektórzy mają jakieś "premie" za zajmowane stanowiska ale i tak na konto przelewane jest minimum a "premia" do ręki jeśli w ogóle prezes ma wole. ODRADZAM WSZYSTKIM!!!
użytkownik
10.04.2013 (5 lat temu)
10.04.2013 (5 lat temu)
jedno wielkie dnoooo! za wykonaną prace nie płacą, zmuszają do nadgodzin, ciągłe poniżania i obelgi! OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!
użytkownik
16.12.2015 (3 lata temu)
16.12.2015 (3 lata temu)
Nie chciałbym oszukiwać, ale praca nie przysporzy raczej zbyt wielu atrakcji, jeżeli mówimy o rozwoju to struktura też jest płytka więc na długie lata trzeba się zadowolić tym co się ma.
użytkownik
03.03.2018 (10 miesięcy temu)
03.03.2018 (10 miesięcy temu)
Zero poszanowania dla pracownika. Odzywki i traktowanie jak w obozach hitlerowskich. Ublizanie, ponizanie i wysmiewanie sa na porzadku dziennym. Kierownicy ucinajacy pieniadze z byle powodu, zgarniajacy je potem do wlasnych kieszeni. Zlodziejstwo, cwaniactwo i wyzyskiwanie. Nie zycze nikomu aby kiedykolwiek mial stycznosc z tym zakladem. Nie polecam a wrecz odradzam.
użytkownik
21.03.2018 (10 miesięcy temu)
21.03.2018 (10 miesięcy temu)
Dno, i kilometr mułu !!!! Zero szacunku do człowieka, traktowanie gorzej jak zwierze. Wymagania z kosmosu, nierealne do zrealizowania, marna płaca. Najlepiej żeby człowiek tam tylko pracował, a do domu chodził tylko spać. Weekendy wolne ? Zapomnij. Pomieszczenia (łazienka, o ile można to tak nazwać) pozostawiają wiele do życzenia. Nikomu nie życzę takiej pracy!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin