test

Opinie o FASADA COLOR -RAFAL MONDRE - Ustka

Korzystałeś z usług FASADA COLOR -RAFAL MONDRE - Ustka? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): toja
Data: 2013-02-16 19:51

Wizyt: 4143
Komentarzy: 46
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
16.02.2013 (5 lat temu)
16.02.2013 (5 lat temu)

FASADA COLOR -RAFAL MONDRE - Ustka

Pan ten zatrudnia ludzi (BELGIA), pierwszy miesiac placi - KOLEJNE JUZ NIE...mieszkanie wynajete z kilkumiesiecznym terminem wypowiedzenia, nie ma czym oplacac, PRACOWNICY POPADAJA W DLUGI , caly czas kreci, manipuluje, nie pozwala pracownikom rozmawiac miedzy soba O PRACY u niego , WYKRECA SIE OD PLATNOSCI i unika kontaktu, traktuje ludzi jak maszyny do zarabiania pieniedzy na jego utrzymanie...KOLEJNY SZCZWANY LIS zerujacy NA PRACY RODAKOW,.
ZWYKLY OSZUST I KRETACZ...czekamy na NASZE, CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE, prosze uregulowac platnosci za faktury, pan te pieniadze sobie przywlaszczyl.
OSZUKANYCH przez tego pana, jest duzo wiecej osob, żerowanie na rodakach to najnizsza forma czlowieczenstwa.
I tylko taka opinie, mozna wystawic panu xxxxxxx My nie odpuscimy oszustowi...len powinien sam na siebie zarabiac a nie okradac innych.
użytkownik
21.02.2013 (5 lat temu)
21.02.2013 (5 lat temu)
Podpisuje się pod tą opinią gdyż też zostałem oszukany przez tą firmę.
autor
21.02.2013 (5 lat temu)
21.02.2013 (5 lat temu)
Braku sprytu panu xxxxxxx nie mozna zarzucic. Zatrudnia polskie firmy z wlasna dzialalnoscia, nie ponosi zadnych oplat zwiazanych z ich zatrudnieniem i utrzymaniem, pozbawia ich srodkow do zycia i wykorzystuje liczac na to ze beda pracowac za darmo do czasu az zaplaci im zalegle faktury, co moze trwac w nieskonczonosc i moze nigdy nie nastapic a ludzie nie maja czym placic za mieszkanie, dojazdy do roboty i zycie, nawet na powrot do polski . Zwykly cwaniaczek z pomorza.
To ze nie placi ludziom za wykonane zlecenia, tlumaczy tym, ze nie placa jemu jego zlecenodawcy (belgijska firma), co jest klamstwem i totalna bzdura, poniewaz firma ta potwierdzila ze placone mial regularnie i rozwiaza z nim wspolprace za te jego przekrety finansowe...natomiast on sam twierdzi ze to on z nimi zerwie umowe. Klamca i oszust...zeby sie wybielic ,oskarza i obraza innych przezucajac wine za przekrety finansowe na swoje ofiary i swoich zleceniodawcow...nie jest jednak ponad prawem, myslal ze RODACY to tepy narod i nie beda wiedzieli co robic zeby odzyskac swoje, ciezko zarobione pieniadze...i tu sie myli.
Dobrze ze mozna wystawiac opinie, moze zmniejszy sie ilosc CWANIACZKOW zerujacych na innych...i mozna OSTRZEC innych , ktorzy planowali podjac prace dla takich OSZUSTOW.
użytkownik
11.03.2013 (5 lat temu)
11.03.2013 (5 lat temu)
Podpisuje się pod innymi opiniami. Obecnie mój mąż jest w Belgii i niestety pracuje u tego całego xxxxxxx ale dzisiaj ostatn dzień . Dziękuje panie xxxxxxx , że przez 4 miesiące zgotował nam prawdziwe piekło. Mąż nie może doczekać się swoich pieniedzy, ten nikczemny oszust twierdzi, że nie otrzymuje wynagrodzenia od swojego pracodawcy, co jest zresztą kłamstwem. Pan chyba nie wie co to znaczy powiedzieć dziecku, że mama nie może mu kupić wafelka, bo nie ma za co. Mam nadzieje, że dostaniesz za swoje i zostaniesz tak potraktowany jak TY traktujesz ludzi.
autor
27.03.2013 (5 lat temu)
27.03.2013 (5 lat temu)
Dalej udaje swietego bez winy. Pieniedzy juz pol roku nie placi, inni czekaja jeszcze dluzej. OSZUST BEZ SUMIENIA,. Mysli ze jak siedzi w Ghent-belgia, to moze okradac ludzi, cwaniaczek. Sa ludzie ktorym placil na reke, nie na konto. Jezeli maja jakies faktury na podstawie ktorych sie rozliczali ,to moga dokopac facetowi. Prawnik moze w tym pomoc, xxxxxxx moze zaplacic kilkakrotnie wiecej za swoje kombinacje i dwukrotnie wiecej za prace, nie ma potwierdzenia wyplat na reke. Oszusta zalatwic jego wlasna bronia i zgodnie z prawem, zostanie w samych skarpetach i na utrzymaniu zony.. xxxxxxx
użytkownik
21.04.2013 (5 lat temu)
21.04.2013 (5 lat temu)
Ten xxxxxxx to jest bardzo niebezpieczny typ, karany wielo krotnie w Belgii xxxxxxx , mozna to sprawdzic, w karzdym sadzie w belgii , wiec mamy tu doczynienia z przestepca pedofilem, ktory zatrudnia ludzi i potem im nie placi pieniedzy, nam tez rok temu nie zaplacil, ale co mamy zrobic ? zbiorowy pozef do sadu.........
użytkownik
07.05.2013 (5 lat temu)
07.05.2013 (5 lat temu)
nikt niema prywatnych namiarow na tego czlowieka,jest ekipa zeby go wyczyscic
użytkownik
05.12.2013 (5 lat temu)
05.12.2013 (5 lat temu)
Zbiorowy pozew do sadu to bedą mieli ci co te bzdury wypisują.Niech może odezwą sie ci co dzieki Mondre maja co do garnka włożyć i ci którym pomógł.Gdzie jesteście???Kazdy tylko oczernia i bezkarnie zastrasza. Teraz moda na internet dla tych mało odważnych co cwaniakuja pod ukrytymi nikami i niczego nie potrafią tylko robotę komuś partacza.Ja do Mondre nic nie mam,wręcz przeciwnie,czasem sie wydrze,ale na robocie sie zna.Placi tez jak trzeba i nie jestem jedyny.
autor
07.05.2013 (5 lat temu)
07.05.2013 (5 lat temu)
Jednak jest troche ludzi oszukanych przez tego MONDREGO. Jego slowo i obietnice to puste slowa tak jak on sam. Pieniedzy nadal nie ma. Gdzie mieszka wiadomo, oplaca mieszkanie za nasze pieniadze. Wysylajcie do niego meile z wezwaniem do zaplaty za faktury co jakis czas, zeby nie bylo przedawnienia i nie kasujcie zeby byl dowod.
użytkownik
09.06.2013 (5 lat temu)
09.06.2013 (5 lat temu)
toja a czy teraz już coś wiadomo czy wypłacił wam zaległe pieniądze? Poszukuje pracy i dlatego chciałem dowiedzieć się czegoś na temat Fasada Color ale szczerze powiem że to co piszecie to nie napawa optymiezmem
autor
10.06.2013 (5 lat temu)
10.06.2013 (5 lat temu)
Nic nie otrzymalismy, ZADNYCH PIENIEDZY, same straty. NIE POLECAM...no chyba ze masz sporo kasy odlozonej i nie wazne sa dla Ciebie pieniadze ale mysle ze wtedy nie musial bys szukac roboty za granica.
użytkownik
09.07.2013 (5 lat temu)
09.07.2013 (5 lat temu)
No jakbym miał kasę to faktycznie bym nie szukał zatrudnienia :) Teraz jak sprawa wygląda? Pytam się bo już miesiąc minął od tego wpisu
autor
10.07.2013 (5 lat temu)
10.07.2013 (5 lat temu)
Nadal wielkie nic,zero kasy,kontaktu,totalna beznadzieja.
użytkownik
11.07.2013 (5 lat temu)
11.07.2013 (5 lat temu)
mondre r siedzi w areszcie, w Antwerpi,juz miesiac , zapomnijcie o jakielkolwiej kasie, ewentualnie tylko zostaje dac cynk zeby po mydlo sie schylal co dziennie.....
użytkownik
13.07.2013 (5 lat temu)
13.07.2013 (5 lat temu)
Darek wiadomo dlaczego ten ktoś siedzi w więzieniu? Za granicę trochę ciężko chyba dać taki cynk ale możecie próbować :)
autor
13.07.2013 (5 lat temu)
13.07.2013 (5 lat temu)
No, jezeli w tym wiezieniu mozna jezdzic samochodem,dzwoniac z komorki, to fajnie tam mają. Nie wiem, kto to wymysla jak i to ze to pedofil...ale odradzam tego typu zagrywki,IP komputera mozna namierzyc,to jak adres zamieszkania i ktos moze miec przechlapane, wyastarczy jak zglosi to gdzie trzeba, kasy wtedy napewno ten ktos nie odzyska i jeszcze w sadzie wyladuje, i w imie czego, zeby dokopac Mondremu? Mysle ze uczciwe odzyskanie pieniedzy jest lepsze, wiec spokojnie, to on ludzi zrobil w konia i to on powinien odpowiedziec.
użytkownik
13.07.2013 (5 lat temu)
13.07.2013 (5 lat temu)
Czy komuś w takim razie wogóle udało się odzyskać swoje pieniądze czy może nikt jeszcze nie otrzymał ich?
użytkownik
29.10.2013 (5 lat temu)
29.10.2013 (5 lat temu)
super firma
użytkownik
06.12.2013 (5 lat temu)
06.12.2013 (5 lat temu)
Dokładnie,same cwaniaki bo myślą ze nikt ich nie namierzy.ja po tych cwaniakach robotę poprawialem,a moi ludzie to nie wiedzieli od czego zacząć żeby coś wyszło z tego co po sobie zostawili.a ten xxxxxxx z którym chcieliscie sie ustawić za plecami xxxxxxx nie tylko jego wywalił i z was sie śmieje xxxxxxx
użytkownik
07.12.2013 (5 lat temu)
07.12.2013 (5 lat temu)
Pracuje w tej firmie od pol roku i jest ok.nic dziwnego sie nie dzieje ,kasa tez wypłacana
autor
07.12.2013 (5 lat temu)
07.12.2013 (5 lat temu)
Staszek,skoro ci zaplacil to faktycznie mozesz sie cieszyc,opinie sa od poczatku roku wiec moze Mondry zaczyna sie bac...niestety ludzie ktorzy pracowali w tamtym roku,do dzis pieniedzy nie otrzymali,pracowali za darmo i musieli zrobic dlugi zeby za te miesiace jeszcze mieszkanie oplacic...wiec sie ciesz ze zaplacil,inni w tym ojciec samotnie wychowujacy dzieci,zostal przez mondrego wpedzony w powazne dlugi i ten wspanialy szefuncio mial w nosie ze dzieci zostaly pozbawione srodkow do zycia...ciesz sie Stasiu,pozazdroscic optymizmu.
autor
08.12.2013 (5 lat temu)
08.12.2013 (5 lat temu)
xxxxxxx

ODDAJ NAM ,szanowny panie Mondre,PIENIADZE ZAROBIONE ZA KILKA MIESIECY
W 2012 roku...napewno nie odpuscimy. To jest prawdziwa opinia,FASADA
COLOR nie zaplacila podwykonawcom pieniedzy, skoro tak dobrze sie
powodzi wlascicielowi i ma robote NIECH SPLACI DLUGI...od wyroku sadu
sie nie wykreci i nie zrobi z wierzycieli partaczy,jak robi to
teraz...on i uczciwosc,dobre sobie.
Zglaszajcie sie Ci ktorym pomogl,chetnie poczytamy...Ci ktorych oszukal rowniez.
użytkownik
09.12.2013 (5 lat temu)
09.12.2013 (5 lat temu)
Ja robię 3mies dla gościa i jest ok.znam tez inna firmę co ponad pol roku robi i te spoko.cos musiało być albo jest ze komuś nie zapłacił.ja polecam
autor
09.12.2013 (5 lat temu)
09.12.2013 (5 lat temu)
xxxxxxx pracodowcy,ktory to do dnia dzisiejszego jest dluznikiem i moze nie miec czym zaplacic obecnym swoim pracownikom jak komornik pozbawi go majatku... xxxxxxx Mnie to dziwi ze budowlaniec,w takich godzinach robi wpisy w internecie...Pawle pogratulowac ze masz tak dobrze,placi i dostep do internetu/komputera masz na budowie...fajnie macie...my musielismy pracowac i tak nie zaplacil.
użytkownik
09.12.2013 (5 lat temu)
09.12.2013 (5 lat temu)
Ograniczone myślenie ze budowlanka to tylko kielnia,więc pozostawiam bez komentarza ten podejrzany dostep do internetu ;(FIRMA FASADA to super szef,super ludzie,super atmosfera,życzę takiego zadowolenia z pracy!polecam raz jeszcze te firmę!
użytkownik
09.12.2013 (5 lat temu)
09.12.2013 (5 lat temu)
Panie xxxxxxx podpisujemy sie pod tym z chłopakami,dzieki za prace!
autor
10.12.2013 (5 lat temu)
10.12.2013 (5 lat temu)
xxxxxxx ,takie teksty zostaw dla kumpli:) xxxxxxx obrazasz ludzi tekstem o ograniczonym mysleniu i kielni ale to twoje zdanie,podejrzany dostep do internetu sam wymysliles?:)CIESZY NAS WASZE ZADOWOLENIE Z PRACY,powodzenia... xxxxxxx
użytkownik
28.12.2013 (4 lata temu)
28.12.2013 (4 lata temu)
A może ci którzy wystawiają te negatywne komentarze to zwykli partacze którzy nie wykonali swojej roboty dobrze a teraz wylewaja swoje smutki i gorzkie żale na necie bo nic innego z tym zrobić nie mogą chciałbym również zauważyc iż poziom w jaki co niektórzy chcą załatwić te sprawę jest żenujący.
użytkownik
22.02.2014 (4 lata temu)
22.02.2014 (4 lata temu)
@karol a Ty pracowałeś w Fasadzie, że jesteś pewien, że te komentarze są nieprawdziwe albo zbyt przesadzone?
użytkownik
07.07.2014 (4 lata temu)
07.07.2014 (4 lata temu)
szczerze nie warto dla Fasady pracowac ..... duzo ludzi nabitych w butelke a po drugie ktory szanujacy pracodawca zostawia zone z dwojka dzieci i z dlugami z Fasady ? jest troche do zastanowienia pozdrawiam i radze sie zastanowic
użytkownik
08.07.2014 (4 lata temu)
08.07.2014 (4 lata temu)
Jeżeli tak rzeczywiście to wygląda i nie ma winy tej babki w odejściu szefa to jego zachowanie jest niepoważne, chociaż zastanawiam się skąd tyle długów się narobiło ...
użytkownik
11.11.2014 (4 lata temu)
11.11.2014 (4 lata temu)
Panowie znam Mondre od 2006r i od początku wiedziałem że to matacz naciągający Polaków aż dziw że kręci to do dzisiaj , ale jeżeli buduje ten swój upragniony hotel na kupionej w 2007r 16hektarowej działce z dostępem do morza to kasy ciągle mało.
użytkownik
12.07.2015 (3 lata temu)
12.07.2015 (3 lata temu)
ludzie zbyt często wierzycie we wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki zamiast na poważnie zająć się tym co najważniejsze , a więc pracą w fasadzie. Nie ukrywam , że szef rzeczywiści ma swoje za uszami, a robiąc to wszystko w pracy co macie za zadanie na tak słabym poziomie dajecie mu sami preteksty do tego , żeby po Was jeździł
użytkownik
12.04.2016 (2 lata temu)
12.04.2016 (2 lata temu)
to, co szef ma za uszami, to na pewno wie on sam.. Najważniejsze, by to nie wpływało na ogólną pracę w Fasadzie i żeby ludzie byli zadowoleni ze swoich warunków pracy :)
autor
12.04.2016 (2 lata temu)
12.04.2016 (2 lata temu)
Jeszcze nie wypłacił ludziom pieniedzy liczonych w tysiącach euro zarobionych kilka lat wcześniej...więc ten kto chwali i namawia ludzi do pracy u "mądrego", jest nim samym lub jego przydupasem i tyle. NIE POLECAM tego pracodawcy, zwykły naciągacz.
użytkownik
09.05.2016 (2 lata temu)
09.05.2016 (2 lata temu)
ale na razie nie widze, zeby pojawiały się u nich nowe oferty pracy tak naparwde no i też firma działa już jakiś czas na rynku, wiec toche dzwny jest taki przestój.
użytkownik
16.08.2017 (rok temu)
16.08.2017 (rok temu)
Dawno nie było nowych wpisów na temat FASADA COLOR -RAFAL MONDRE. Możecie powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Czy coś uległo zmianie w ciągu ostatniego roku? Co powinny wiedzieć osoby, które właśnie poszukują nowego miejsca zatrudnienia?
użytkownik
21.08.2017 (rok temu)
21.08.2017 (rok temu)
no to tak, zaryzykować można, jako punkt zaczepienia, ale jak najszybciej szukać czegoś nowego, ponieważ Pan M. po pewnym czasie lubi przedłużać wypłatę pieniędzy, szczególnie po wakacjach, kiedy jest wycyckany, no i lubi się wykręcać tekstami z kategorii "bo jemu nie zapłacili", a co to pracownika obchodzi, że on nie dostał kasy, pracownik wypocił swoje godziny i mu się należy, a Pan M. wydaje wypłatę jakby robił dobry uczynek a nie spełniał swój obowiązek, nadmienię, że należy być na działalności, żeby dostać u niego pracę, po drugie w chwili obecnej jest spłukany, po kolejne co chwilę szuka nowej ekipy, ponieważ co chwilę ktoś odchodzi na lepsze warunki do innych firm, następne - lubi się bawić w "co w trawie piszczy" czytaj ma szpicla, który na domiar tego kłamie na kumpli z roboty (dodam, że ma największą stawkę, a sam podpiera mury i wybiela się robotą innych, bo sam nie jest sobie nawet w stanie butów zawiązać), cytuję słowa Pana M. "w ekipie musi być ktoś, żebym wiedział co się dzieje" - najwidoczniej lubi słuchać opowieści nie z tej ziemi. PS. ma też takiego swojego kuzyneczka B.M., taki sam cwaniak, który mu w owym czasie naganiał pracowników i brał od nich udział $, ale też się pożegnali, bo B.M. próbował rolować Pana M., a że jest nieco mniej sprytny to mu nie poszło, chociaż ostatnio słyszano, że znowu kogoś mu podesłał. A zakończę tak, jeśli odpowiednie osoby w najbliższym czasie nie otrzymają swoich pieniędzy to można będzie się spodziewać "armagedonu". Jeśli nie odda pieniędzy pracownikom to na pewno skarbówce z tytułu mi znanego. Pozdrawiam ;) Bardzo zainteresowana
użytkownik
13.09.2017 (rok temu)
13.09.2017 (rok temu)
@I see everything a czy w końcu potem dostawaliście wypłaty? Z jakim opóźnieniem były one wypłacane? To ważne informacje. Dlatego informuj nas jak wygląda Wasza sprawa.
użytkownik
18 sty (10 miesięcy temu)
18 sty (10 miesięcy temu)
Znam MONDRE, dziś to MR BOUW w BELGIUM,
dane firmy i aktualny adres zamieszkania
w aktualizacji, będzie do wglądu ....../.
użytkownik
28 sty (10 miesięcy temu)
28 sty (10 miesięcy temu)
Znam Rafala i ludzi z którymi pracował.Jeszcze parę lat temu nie było u niego problemów z pieniędzmi.Mial nawet z 15 pracowników,ale od jakiegoś roku kręci ,klamie.Połozy firmę i będzie udawał że nic się nie stało i prawnie w Belgii nikt mu nic nie zrobi.Ale są jeszcze inne sposoby na wyciągnięcie pieniędzy.
użytkownik
28 lut (9 miesięcy temu)
28 lut (9 miesięcy temu)
Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie] prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Ustka.
użytkownik
8 sie (4 miesiące temu)
8 sie (4 miesiące temu)
Dawne FASADA COLOR, dzisiejsze MR Bouw w Belgium, mieście Antwerpen, to człowiek nieodpowiedzialny, krętacz i oszust. Skrzywdził moralnie i finansowo wielu rodaków przybywających tutaj z kraju nad Wisłą w poszukiwaniu nadziej na lepszą przyszłość. Natomiast często natrafia się n aludzi pokroju Rafał M. który w beszczelny i egoistyczny sposób wykorzystuje swoich rodaków w sposób bezkompromisowy i beszczelny, zatrudniając naiwnych nie posiadających dogłębnej wiedzy o warunkach praacy i płacy na terenie Beneluxu, obecnie UE. Zatrudnia, wykorzystuje, nie płaci należności. Naraża nie tylko osoby fizyczne ale i Państwo PL oraz BE na kłopoty, nie odprowadzając należnych płatności wynikających z wystawianych faktur i przyjętych należności pieniężnych. Jednym słowem kombinator i oszust podatkowy. Ot i cała prawda o Polaku za granicą o nazwie Rafał M. Pozdrawiam,
Rodak Pol_Antw.
użytkownik
6 kwi (8 miesięcy temu)
6 kwi (8 miesięcy temu)
@Antwerpia czy firma FASADA COLOR -RAFAL MONDRE jest Wam winna pieniądze? Jaki macie pomysł na ich odzyskanie? Czy rozmawialiście na ten temat z pracodawcą? Gdyby coś się wyjaśniło to warto, żeby takie informacje pojawiły się na forum. Podzielicie się takimi informacjami?
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
@hanna - Mondre winny jest nam pięniądze za 2017 rok ! ciągle tylko przekłada i przekłada .
użytkownik
30 kwi (7 miesięcy temu)
30 kwi (7 miesięcy temu)
@ubms nadal nie odzyskaliście swoich pieniędzy od firmy FASADA COLOR -RAFAL MONDRE? Czy może jednak komuś się udało? Dajcie znać, co chcecie zrobić z tą sprawą.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin