test

Opinie o Fideltronik - Sucha Beskidzka

Korzystałeś z usług Fideltronik - Sucha Beskidzka? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): mlody_mlody
Data: 2013-01-04 15:55

Wizyt: 22004
Komentarzy: 1039
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Fideltronik - Sucha Beskidzka

Fajna firma szkoda, że nie ma nowych ofert pracy. Mnie interesuje etat technika utrzymania ruchu, a może ktoś słyszał? . Najbardziej mi pasuje w Krakowie. A jakie zarobki można dostać na starcie? Umowy są podpisywane to też jest bardzo ważne!. Zależy mi na info.
autor
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Ornitologa to powinni przenieść do sprzątaczek. Może by tą głowę na dół opuścił jakby podłogę umyć musiał.
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Brawo Gregor!!
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
No cóż...chodzi z głową w chmurach...
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Gregor to ten łysy typ na horti? xxxxxxx cie z koleżanką
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Wesołych, pogodnych Świąt dla wszystkich pracowników firmy Fideltronik.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
umowy nie przedluzone ludzi zostawiają na lodzie na nowy rok. coraz wiecej upaincow - dzeekuje za taka robote
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Bedziecie tyrac na produkcji za 2500 brutto przez kilka lat, aż ta patologia opanuje wasz cały organizm i staniecie sie tylko ruszającym warzywem gdzie nigdzie was nie będą chcieli a granica miedzy wami a ukraincami sie juz zrównała w Fideltroniku w czlowieku nie widza nic oprocz ruszajacego sie warzywa machajacymi swoimi koniczynami
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Czy orientuje się ktoś jak będzie z zaległym urlopem od nowego roku? Czy firma wypłaci kasę czy też urlop będzie trzeba wykorzystać bo inaczej przepadnie?
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Przepada.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Tylko tobie przepada! Gregor! Tacy jak Ty powinni pracować cały rok bez urlopu i to na PRODUKCJI! Tylko co byś produkował? Chyba Pajacyki!
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Jedni narzekają na firmę i się zwalniają inni z kolei płaczą nad nie przedłużoną umową. Jak wszędzie.
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Cześć wszystkim.
Powiedzcie mi jak z pracą w weekendy na produkcji w fidelu? Soboty i niedziele są obowiązkowe? Jeśli tak to w jakich godzinach?
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
we wszystkich + nadgodziny
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
Tak to wygląda. Możesz zgłosić na miesiąc z góry brak możliwości pracy w weekend. Z punktu widzenia formalnego jest ok, ale brygadzista lub inny przełożony może się obrazić i robić Ci pod górkę.
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Okey, ale czy są obowiązkowe soboty i niedziele czy niekoniecznie?
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Nie są obowiązkowe, możesz zaznaczyć niedyspozycję i wtedy nie musisz iść do pracy aczkolwiek rzutuje to na spostrzeganie Ciebie przez przełożonego
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
A ile razy mogę zaznaczyć taka niedyspozycje w ciągu miesiąca?
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
Nie ma poki co zadnych zmian!
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
xxxxxxx cie po 3 miesiacach jak nie bedziesz chodzic w soboty lub niedziele
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
A to przełożony narzuca mi z góry na którą zmianę miałabym iść w weekend czy to ja mogę sobie wybrać?
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Wszystko zależy od lat stażu jeśli jesteś dobrym pracownikiem i pokazujesz to na przestrzeni lat możesz sobie wybrać na którą zmianę przychodzisz ale tylko w soboty i niedziele w tygodniu mają prawo tylko pracownicy ze stażem większym niż 5 lat
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Ty Gregor jesteś chyba jakiś chory!
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Ciekawe czy zdaza zrobic na jutro wypłate czy znow bedzie 8 lub9 tak jak bylo po postoju
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Wypłata ma być do 5ego dnia roboczego????
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
pamietajcie ze podniesli minimalna w tym roku o 150zł domagajcie sie od stulejarzy
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Uwaga uwaga ceny na stołówce nabierają oszałamiającego tempa !! Bułka 2.70zł po czym kupiona drugi raz u młodej już 3zł ???? ponad 10% w kilka minut kupujcie póki was jeszcze stać na bułe
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
Tak, do 5-go dnia roboczego. Czyli tym razem do wtorku, 8.01.
użytkownik
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
A ty zamiast zwrocic uwage od razu, to pyskujesz na forum. Brawo bohaterze :D
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Witam.
Pytanie do HR.
Jak się ma kwestia projektu dodatku pieniężnego dla dojeżdżających do pracy ?
Coś już wiadomo w temacie ?
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Drogi Mariuszu,

Uważnie przyglądamy się tej sprawie.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Najbardziej obleśna baba w firmie to Magda Maciora.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Nie wiem kogo masz na mysli, ale musisz byc bardzo smutnym czlowiekiem.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
czemu oblesna
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Cześć. Ile u was można zarobić na produkcji? Czy jest to firma rozwojowa z możliwością awansu. I proszę o poważne odpowiedzi nie dziecinade
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Tak na poważnie to firma jest rozwojowa, zarobki są dobre i jest możliwość awansu. Wszystko jest fajne poza Magdą Maciorą.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Potwierdzam a do tego jest wredna
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Też ją nie znoszę.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Możliwość awansu jest jeżeli masz plecy i dobrze wiesz z kim trzymać i się przyjaznic. Nawet jak nie masz pojęcia o pracy a wiesz z kim trzymać możesz liczyć na awans i na to ze stwieża dla ciebie fikcyjne stanowisko
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Jak to jest ze Pani B.została odebrana tylko premia za to co zrobiła a nie została zwolniona? Ja gdybym zrobiła coś podobnego to bym już dawno dostała wypowiedzenie. Jakie trzeba mieć plecy żeby nie wylecieć z hukiem za takie postępowanie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin