test

Opinie o Forposta S.A. - Katowice

Korzystałeś z usług Forposta S.A. - Katowice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): listonosz
Data: 2013-12-20 19:44

Wizyt: 11156
Komentarzy: 100
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.12.2013 (5 lat temu)
20.12.2013 (5 lat temu)

Forposta S.A. - Katowice

Obecnie nic o nich nie slychać jeszcze nie działają ale na przebicie InPostu małe szanse
autor
18.02.2015 (3 lata temu)
18.02.2015 (3 lata temu)
Forposta weszła na rynek usług pocztowych o ile się nie mylę jakoś w 2013 roku i od tamtego czasu chyba jednak nie zdobyła serc klientów. Plasuje się co najwyżej na średnim szczeblu firm które zajmują się właśnie dostarczaniem przesyłek. Nie wróże specjalnie dobrej przyszłości tej katowickiej firmie .
użytkownik
24.02.2015 (3 lata temu)
24.02.2015 (3 lata temu)
ponoć intensywnie rozbudowują agencje i punkty obsługi klienta tylko ciekawe za co? listów jak nie było tak dalej nie ma.
użytkownik
25.02.2015 (3 lata temu)
25.02.2015 (3 lata temu)
czy tam ktoś jeszcze pracuje bo tak czytam giełdowe raporty tej firmy i... Chyba też prędzej będą podwykonawca poczty polskiej znowu, ale czy z tego coś będzie z tej ich lisówki? Interesować się nimi? macie jakieś info kto tam rządzi i kto to jest? Ilu ich tam jest?
użytkownik
05.03.2015 (3 lata temu)
05.03.2015 (3 lata temu)
No własnie coś nie słychac nic ostatnio o forposta, może jest tutaj jakiś aktualny pracownik i mógłby napisać co właściwie dzieje się z firmą? Interesuje mnie rzecz podstawowa, czy w ogóle jest szansa na dostanie tutaj pracy, czy raczej bez szans, bo obecnie pracownicy mają lekkie przestoje, bo macie mało zleceń?
użytkownik
07.03.2015 (3 lata temu)
07.03.2015 (3 lata temu)
i znowu gdybanie :) skad ty możesz wiedzieć czy ktoś ma znajomości czy ich niema. I skąd masz wiedze że ktos nie umie zarzadzać skoro nie znasz sytuacji wewnetrznej...
użytkownik
08.04.2015 (3 lata temu)
08.04.2015 (3 lata temu)
Witam...
Czy zna ktoś stawki za doręczenie przesyłki na terenie miasta ? Mam na myśli prace dla nich własnym samochodem.
Jeśli ktoś zna temat to byłbym wdzięczny za jakieś informacje.
Pozdrawiam wszystkich
użytkownik
12.04.2015 (3 lata temu)
12.04.2015 (3 lata temu)
Cześć zadzwoń do firmy to się dowiesz o stawkach
użytkownik
15.04.2015 (3 lata temu)
15.04.2015 (3 lata temu)
Stawki ale przy paczkach dla Poczty Polskiej, bo to oni chyba zaczęli znowu tam startować w przetargach, nie wiem czy swoich nie mają? Czy jako agent dla listów w forposcie? Tam robi Pan Robert i Arnold oni pewnie Ci pomogą.
użytkownik
16.04.2015 (3 lata temu)
16.04.2015 (3 lata temu)
Czytam te wpisy i zastanawiam się czy podjąć z nimi współpracę. Dzisiaj się do nich dodzwoniłem i szukają kurierów w moim woj. ponieważ chcą wejść tam na rynek gdzieś w czerwcu, ale czy to w ogóle będzie miło miejsce? Mam Samochód taki jak wymagają biały i nie starszy niż 8 lat. Mam trochę wątpliwości czy się opłaca z nimi współpraca? Może spróbuję, mam własną inną działalność więc najwyżej stracę trochę czasu i kasy na paliwo ale to się wrzuci w koszty. A ile można tam zarobić-może ktoś się orientuje?
użytkownik
02.06.2015 (3 lata temu)
02.06.2015 (3 lata temu)
WITAM
W PRZETARGU DALI 3,50 ZA PACZKĘ WIĘC KALKULUJ CZY CI SIE OPŁACA. A POCZYTAJ NA STRONIE PP O TYM PRZETARGU I ZOBACZ JAKIE SĄ KARY . PZDR
użytkownik
17.04.2015 (3 lata temu)
17.04.2015 (3 lata temu)
samemu?? heh powodzenia :)
użytkownik
24.04.2015 (3 lata temu)
24.04.2015 (3 lata temu)
Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą to mam do sprzedania praktycznie całe wyposażenie agencji: mtorola mc 45, waga pocztowa, czytnik kodów i jakieś inne drobiazgi, m.in. pojemniki na listy, stoły do sortowni. Sprzedam za 50% wartości. [email protected]
użytkownik
29.04.2015 (3 lata temu)
29.04.2015 (3 lata temu)
to zostan listonoszem w poczcie polskiej albo sobie agencje otwórz zobaczysz na jakich tam bedziesz warunkach :) a kazda firma musi zabiezpieczyc sie przed walącymi w ch.... polaczkami. pozdro
użytkownik
08.07.2015 (3 lata temu)
08.07.2015 (3 lata temu)
Jeżeli uznajecie Forpostę za odpowiednio dużą firmę, która świadczy usługi tyle lat na rynku to może warto się z nimi związać. Co prawda nie wiem jak z warunkami finansowymi na start, ale jeszcze nie spotkałem się z wynagrodzeniem mniejszym niż 1800 do ręki. A widzę, że w sumie teraz sporo ofert wypłynęło więc jest szansa !
użytkownik
11.04.2016 (2 lata temu)
11.04.2016 (2 lata temu)
jak najbardziej chciałbym się z nimi związać. to dobra alternatywa. szukam alternatywny dla klasycznej poczty polskiej, to może być ich główna konkurencja teraz
użytkownik
13.05.2016 (2 lata temu)
13.05.2016 (2 lata temu)
Na spokojnie wynagrodzenie jest wyższe niż to 1800zł @Żebrk, bo do tego dochodzą jeszcze odpowiednie premie czy prowizje w tym zakresie. A wypłata jest terminowa?
użytkownik
06.10.2016 (2 lata temu)
06.10.2016 (2 lata temu)
Mam Pytanie odnośnie Forposty jakie oferują warunki i czy płacą w terminie ?
użytkownik
06.10.2016 (2 lata temu)
06.10.2016 (2 lata temu)
Ważne dla mnie jest to, że dbają o swoich pracowników.
użytkownik
07.10.2016 (2 lata temu)
07.10.2016 (2 lata temu)
przyjedz pod adres siedziby i zobacz tych fikcyjnych pracownikow zenada
użytkownik
07.10.2016 (2 lata temu)
07.10.2016 (2 lata temu)
fikcyjnych??? o czym Ty piszesz koleś??
użytkownik
07.10.2016 (2 lata temu)
07.10.2016 (2 lata temu)
Jest tak zle myslalem ze jesli inpost zrezygnowal z przesylek listow to forposta przejmie schede po nich
użytkownik
08.10.2016 (2 lata temu)
08.10.2016 (2 lata temu)
No więc jak to jest zastanawiam się nad współpracą z nimi ale nie wiem czy się opłaca po inpoście oprócz poczty polskiej w segmencie przesyłek pocztowych został z większych graczy speedmail i forposta więc jak jest z forposta poprawiło się coś
użytkownik
08.10.2016 (2 lata temu)
08.10.2016 (2 lata temu)
Pracowników jest z tego co wiem kilka osób a reszta podwykonawcy tacy jak ja. Kasa dobra, wypłaty na czas, popatrz na jakim terenie szukają, jak dostaniesz taki teren jak ja to będziesz narzekał na brak czasu, ale na pewno nie pieniędzy.
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
A głownie dostarczasz listy czy przesyłki kurierskie też oraz czy większość jest dostarczana przez markę Forposta czy w ramach wygranych przetargów z poczta polską?
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
a od jak dawna weszli na rynek, jakos wczesniej o nich nidy nie slyszalem, porownujecie ich do innych firm kurierskich wiec chyba nie sa tacy zli, po malu wszyscy sie wdrożą
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
Z tego co kojarzę to działają już 3 lata pod nazwą Forposta tylko ciekawe czy dalej mają tak małe wolumeny jeśli chodzi o dostarczanie listów czy dorwali jakiś większy kontrakt?
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
Może wiecie jakich socjali można się teraz spodziewać?
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
ason jakie porownanie do firm kurierskich wjedz na ich www i zobaczysz jakie uslugi kurierskie ??? nic nie dzialaja sam sie przekonaj i wyslij cos za ich posrednictwem to duza fikcja jestem kurierem DPD ani ja ani moi koledzy z innych firm kurierskich nie widzieli zadnego przewoznika forposta poczytajcie raporty gieldowe powiedza wam wszystko
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
ason jakie porownanie do firm kurierskich wjedz na ich www i zobaczysz jakie uslugi kurierskie ??? nic nie dzialaja sam sie przekonaj i wyslij cos za ich posrednictwem to duza fikcja jestem kurierem DPD ani ja ani moi koledzy z innych firm kurierskich nie widzieli zadnego przewoznika forposta poczytajcie raporty gieldowe powiedza wam wszystko
użytkownik
09.10.2016 (2 lata temu)
09.10.2016 (2 lata temu)
Ciekawi mnie jednak jakich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno jest szansa na odpowiednie premie to jeszcze lepiej o nich świadczy, a skoro dorzucają odpowiednie benefity socjalne to nic dziwnego, że ich oferty pracy są popularne. Pozdrawiam
użytkownik
12.10.2016 (2 lata temu)
12.10.2016 (2 lata temu)
Mam pytanie czy Forposta dalej działa jako podwykonawca Poczty Polskiej czy może dorwali jakieś większe kontrakty pod własną marką jak to teraz wygląda czy mógłby się wypowiedzieć jakiś obecny pracownik Forposty.
Myśle o związaniu się z nimi ale nie wiem czy się opłaca

Pozdrawiam
użytkownik
12.10.2016 (2 lata temu)
12.10.2016 (2 lata temu)
wiesz co wczensiej widzialem ogłoszenie , że psozukiwali partnera biznesowego, podejrzewam, ze jak na to stanowisko chciałbys aplikowć to chyba miałbyś dobrze, ponieważ zarabiasz tez na siebie i tyle ile zrobisz to jest twoje
użytkownik
13.10.2016 (2 lata temu)
13.10.2016 (2 lata temu)
Jak myslicie ktora firma jest bardziej perspektywiczna Speedmail czy Forposta? mysle o wspolpracy z jedna z tych firm
POZDRAWIAM
użytkownik
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
Skoro działają jako podwykonawca PP, to po co się z nimi wiązać? Jak wiesz, ze dasz rade sam, masz flotke autek to startuj osobiście w przetargu dla PP i świadcz usługi bezpośrednio. Kto jest w temacie, to wie, iż wszelkie listy zwykłe po in poście (chodzi mi o firmowe, a nie z kontraktu np. dla prokuratury) wziął Speedmail i tylko on się liczy w przesyłkach listowych, jako prywatny operator.
Jest jednak ciężko, są to głównie grube tzw. śmiecie - czyli katalogi i gazetki.
użytkownik
18.10.2016 (2 lata temu)
18.10.2016 (2 lata temu)
sami reklamują się widzę jako poczta nowej generacji - czy ktoś mi realnie i jak chłopu na miedzy może tutaj wytłumaczyć na czym niby ta nowa generaCJA ma polegać - serio jakaś rewolucja czy tylko slogan reklamowy?
użytkownik
20.10.2016 (2 lata temu)
20.10.2016 (2 lata temu)
slogan, nic nowego nie wymyślili, czego nie miał inpost!
użytkownik
21.10.2016 (2 lata temu)
21.10.2016 (2 lata temu)
Coś się musiało u nich ruszyć w necie znalazłem kilka ofert pracy
użytkownik
27.10.2016 (2 lata temu)
27.10.2016 (2 lata temu)
Tylko żeby ktoś nie wymyślił, abyśmy w kooperacji z in postem nosili po miastach ich allelisty ;)
użytkownik
28.10.2016 (2 lata temu)
28.10.2016 (2 lata temu)
A co szykuje sie taka wspolpraca cos wiesz wiecej?
użytkownik
23.11.2016 (2 lata temu)
23.11.2016 (2 lata temu)
Omijaj lepiej ta firme bo nic dobrego nie wyniknie z współpracy z panem Tfuu prezesem
użytkownik
27.10.2016 (2 lata temu)
27.10.2016 (2 lata temu)
Pięć dni czekała mieszkanka Partynic na paczkę, która miała dojść następnego dnia. – Na stronie przeczytałam, że kurier podjął kilkukrotnie nieudaną próbę doręczenia, ale ja czekałam na niego cały czas w domu! – bulwersowała się pani Barbara. Dowiedziała się, że prawdziwy powód to... brak kurierów w jej okolicy. Rzeczywiście, na początku marca przez kilka dni nie doręczano na Partynicach paczek nadawanych Pocztexem, czyli usługą kurierską Poczty Polskiej. Jej rzecznik, Zbigniew Baranowski, przepraszał i tłumaczył, że to z winy katowickiej firmy Forposta, która miała je doręczać od 1 marca i dlatego rozwiązała z nią umowę, a pracownicy Poczty doręczali zaległe paczki także w sobotę. Forposta za tę sytuację obwiniła... Pocztę. – Poczta Polska wręczyła nam wykaz rejonów, w którym było o 28 ulic więcej, niż w dokumentach przetargu i załącznikach do umowy. To był wzrost aż o 73 proc. – tłumaczy Norbert Nosiadek, kierownik ds. logistyki. Dodaje, że z tego względu liczba pracowników i samochodów była niewystarczająca. Ale od kwietnia Forposta znów doręcza paczki na Partynicach. – Poczta Polska przyznała się do błędu, wycofała wypowiedzenie i zaproponowała nam ponowną współpracę – dodaje Nosiadek. Odszkodowanie za brak paczki Pani Barbara zawiedziona zbyt długim oczekiwaniem na przesyłkę, złożyła reklamację w Poczcie Polskiej. – Dostałam dziwną odpowiedź. Uznano, że reklamacja jest niezasadna, ale... przyznają mi odszkodowanie. Całe 38 złotych – mówi wrocławianka. Zamówiła też drugą paczkę, która dotarła z czterodniowym opóźnieniem. Ją również zareklamowała. – Nie mam jeszcze odpowiedzi w tej sprawie – dodaje. Komu przysługuje prawo do reklamacji i odszkodowania? – Przede wszystkim nadawcy niedoręczonej przesyłki, gdy winna jest Poczta Polska – mówi Piotr Moniszko, szef Wolnego Związku Zawodowego Pracowników Poczty. Zwraca też uwagę, co robić, gdy paczka dociera uszkodzona. Trzeba wówczas zgłosić kurierowi zastrzeżenie. Kurier wówczas paczki nie wyda, tylko awizuje w najbliższym urzędzie. – Tam nastąpi komisyjne otwarcie z klientem i sprawdzenie, czy zawartość jest niekompletna bądź uszkodzona– podpowiada związkowiec.
użytkownik
05.11.2016 (2 lata temu)
05.11.2016 (2 lata temu)
Panowie co tam słychac w Forpoście dalej bieda czy może w końcu się coś ruszyło?
użytkownik
23.11.2016 (2 lata temu)
23.11.2016 (2 lata temu)
Ostrzegam wszystkich przed współpraca z firmą forposta,pan prezes Tomasz Kuśmierski przywłaszcza sobie faktury podwykonawców bez podania przyczyn ,kontakt z tym panem w celu wyjasnienia jest zerowy,nie ma mozliwosci uzyskania telefonu to tego pana ukrywa sie jak szczur .Ma w nosie kurierów i pracowników firm które z nim współpracują nie przejmuje sie tym ze przywlaszczajac sobie pieniadze podwykonawców uniemozliwia im wyplacenie wynagrodzen pracownikom.Spółka akcyjna dobry żart,to jest nie do pomyslenia ze tak perfidnie mozna okradac ludzi dzieki którym firma pana prezesa jeszcze istnieje ,ale mam nadzieje ze juz niedługo
użytkownik
23.11.2016 (2 lata temu)
23.11.2016 (2 lata temu)
Pan prezes Tomasz Kuśmierski nie wypłacił równiez faktury za Wrocław zostawiajac tym samym 7 kurierów i koordynatorki bez wypłat ,to nie człowiek to jakies monstrum który mysli tylko o sobie ,mamy nadzieje ze ktos kiedys postapi z nim dokladnie tak samo jak on z ludzmi i zaplaci za to podwójnie,pan bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy.Panie prezesie znajdziemy pana nawet w piekle
użytkownik
28.11.2016 (2 lata temu)
28.11.2016 (2 lata temu)
Forposta to banda oszustów. We Wrocławiu PP wypowiedziała im umowę, wiec Pan prezes wykombinował że już nie musi przelać pieniędzy na wypłaty dla kurierów za październik i tym sposobem 7 osób które zapierdzielały dla nich zostało bez środków do życia. Totalnie nie polecam współpracy z tą firmą.
użytkownik
30.11.2016 (2 lata temu)
30.11.2016 (2 lata temu)
To jak ta forposta miała zapłacić skoro poczta nie zapłaciła, poczta umywa ręce a wszystko na podwykonawce. Chory kraj!!!!
użytkownik
19.02.2017 (rok temu)
19.02.2017 (rok temu)
Poczta zawsze płaci jak sa kary to odlicza z faktury a reszte przelewaja na konto to forposta kłamie mi do dnia dzisiejszego nie wyplacili kasy ,nie wyplacili tez podwykonawcy,jak powiedzialam im zeby wyplacili mi osobiscie to niby nie ma takiej mozliwosci,oszukuja na calej lini
użytkownik
19.02.2017 (rok temu)
19.02.2017 (rok temu)
bida to mało powiedziane ,lubia zerowac na innych ta firma nie powinna istniec
użytkownik
19.02.2017 (rok temu)
19.02.2017 (rok temu)
chlopie z nimi współpraca,zrujnują ciebie ,lepiej sam wystartuj w przetargu ,chyba ze chcesz stracic duzo kasy to forposta jest idealnym partnerem
użytkownik
27.07.2017 (rok temu)
27.07.2017 (rok temu)
Kto pracuje w Forposta S.A.?Możecie powiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Partner biznesowy?Za pewne przyda się to osobom, które będą w przyszłości aplikować na takie stanowisko pracy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin