test

Opinie o frohe - Wrocław

Korzystałeś z usług frohe - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2011-04-15 18:40

Wizyt: 11618
Komentarzy: 280
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.04.2011 (7 lat temu)
15.04.2011 (7 lat temu)

frohe - Wrocław

Byłam na rozmowie w tej firmie. Pani rekrutująca bardzo miła. Zapewniała o pozytywnej atmisferze w pracy. Po rozmowie miałam nadzieję na zatrudnienie. Nie udało się.
autor
16.10.2018 (3 miesiące temu)
16.10.2018 (3 miesiące temu)
Prawdziwy bohater; D. Co za odwaga!
użytkownik
18.10.2018 (3 miesiące temu)
18.10.2018 (3 miesiące temu)
Dajcie mu spokój. Chciał się tylko dowartościować
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Słyszeliście że źle mówią o Kamilu w firmie.
Nie są zadowoleni z jego pracy na tokarkach i frezarkach.
Nie daje sobie rady z tymi maszynami dlatego robi same buble.
Jak tak dalej będzie pracował to nie wiadomo co z nim zrobią.
Jest operatorem produkcji to mogą go przenieś na wtryskarki,tam może bedzie się nadawał i się sprawdzi.
Nie każdy się nadaje na maszyny tokarki i frenzarki.
Trzeba mieć jakąś wiedzę,umiejętności,doświadczenie na maszynach.
Kumaty trzeba być żeby się nauczyć i wyszkolic na maszynach.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie on chciał wmuwic że dobrze że ideszli. A ludzie nie głupy żeby im ścieme pociskac
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
No teraz to jzu bedzie tylko lepiej przecierz. Chyba czas roboty szukac.
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
Wiecie może ile dostaniemy bony na święta
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
coś tu zniknęło hehe
użytkownik
12.11.2018 (2 miesiące temu)
12.11.2018 (2 miesiące temu)
Szybko się odpala
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Czy do tej pory na każde Święta firma oferowała swoim pracownikom właśnie takie bony, o których piszesz w swoim komentarzu? Czy każda osoba zatrudniona w Frohe mogła na nie liczyć? Ciekawi mnie też, jak to będzie wyglądać w tym roku - dajcie znać na forum!
użytkownik
01.12.2018 (miesiąc temu)
01.12.2018 (miesiąc temu)
Bony bedom jak malowane hehe
użytkownik
03.12.2018 (miesiąc temu)
03.12.2018 (miesiąc temu)
Doberek wszystkim tu mnie jeszce nie było normalnie stęskniłem sie za wami przygarniecie mnie spowrotem aaaahahaaa pozdrowionka dla wszystkih Ściepek.
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Buda
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
Czy trzeba to zgłosić?
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Ludzie zdjęcia porobili. Dacie zobaczyć?
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Mistrz na produkcji źle traktuje pracowników,meczy ich,stresuje,jest nie ludzki jako czlowiek,jak tak dalej będzie traktował ludzi w pracy to pracownicy będą zmuszeni się zwalniać z pracy
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
To prawda niestety
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Wiadomo od kogo się uczy
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Brakuje mu kultury i wiedzy o zarządzaniu ludźmi, praktyki i doświadczenia również o plastykach niestety
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Żeby być mistrzem,trzeba mieć doświadczenie,wiedzę,umiejętności,
wyksztalcenie.
W innych firmach to by nie przeszło jak w Froke.
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Co się dziwic jaki kierownik taki mistrz. Firma wszystko na żywioł
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
A kto wam broni aplikuj na to stanowisko i zobaczymy jaką Ty masz wiedzę doświadczenie wykształcenie Krytykować każdy potrafi najpierw się wykaż. Pozdrawiam ????????????
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Masz rację,najlepiej zatrudnić wykształconego mistrza
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Tak jeszcze ktoś pracuje? Słyszałem ze ludzie pouciekali
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Ty wogóle jej nie masz i się obijasz w pracy. Tylko w jednym jesteś dobry. Mącisz ludziom w głowach, a sam nic nie potrafisz. Chyba że, tylko na tamponie
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
He he he ale jaja jak bereta
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Jak tak dalej będą źle traktować ludzi w pracy to będzie trzeba odejść z firmy
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Firma Adecco szuka dla nas na produkcję za brutto 3600. Czy jest ktoś zainteresowany?
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Widziałem tą ofertę w internecje
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Na wtryskarkach liderki są fajne w porządku
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Na forum najlepszyfachowiec.pl powinniśmy dzielić się opiniami na temat pracodawców, a nie konkretnych osób pracujących w danej firmie. Po Twoim nicku wnoszę, że jesteś zatrudniony we Frohe. Jak Ci się podoba praca w tym miejscu? Czy oferowane przez pracodawcę warunki są dla Ciebie satysfakcjonujące?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin