test

Opinie o Gap Personnel - Warrington

Korzystałeś z usług Gap Personnel - Warrington? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zorro
Data: 2015-11-04 16:04

Wizyt: 8412
Komentarzy: 737
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.11.2015 (3 lata temu)
04.11.2015 (3 lata temu)

Gap Personnel - Warrington

Jadę z GAP-em do pracy, ktoś, coś na temat tej Agencji??
autor
18.09.2018 (4 miesiące temu)
18.09.2018 (4 miesiące temu)
od domlets weź taka agencja na fb mają konto ;)
pokój masz od zaraz
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
Tak, jest wiele takich ofert. Jeśli ktoś ma jakieś pytania a będę w stanie pomóc to chętnie pomogę:) proszę pisać na email. [email protected]
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
[email protected]
Jeśli chcesz o coś zapytać to śmiało pisz ;-) Pozdrawiam
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
Tak, firma jest dobra. Masz szkolenie po polsku jak nie gadasz po angielsku, pokazuja co sie robi na magazynie. Praca jest spoko, zbieranie zamówien ze skanerem. Troche sie trzba nachodzic za produktami, ale nie ma tragedi. Zmiany po 12 godzin - 3 lub 5 w tygodniu. Tygodniowka wychodzi kolo 350 funow jak idziesz 4 shifty.
użytkownik
21.09.2018 (4 miesiące temu)
21.09.2018 (4 miesiące temu)
Tak firma jest dobra rzeczywiście ludzi cisną że masakra, rotacja taka, że
już sami nie wiedzą kogo mają na magazynie i te xxxxxxx zmiany po 12 godz.
robota dobra na parę tygodni potem uciekać
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
agencja mi dala namiary na pokoj. Ja zmienilem po 3 tygodnaich - znalazlem lepsze, ale na poczatek jest dobrze
użytkownik
19.09.2018 (4 miesiące temu)
19.09.2018 (4 miesiące temu)
Moj kontakt byl bardzo dobry, agencja obiera telefony nie ma problemu. Bylam z nimi w ciaglym kontakcie bo triche sie balam wyjazdu. Pracowalam we Wrexam wczesniej i moge polecic.
użytkownik
22.09.2018 (4 miesiące temu)
22.09.2018 (4 miesiące temu)
Podasz siebie maila mam parę pytan
użytkownik
25.09.2018 (4 miesiące temu)
25.09.2018 (4 miesiące temu)
xxxxxxx
użytkownik
26.09.2018 (4 miesiące temu)
26.09.2018 (4 miesiące temu)
Hej. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej o pracy w magazynie OMEGA?
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Napiszcie coś o transporcie do pracy. Tylko taxi czy transport miejski ?
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Tez jestem ciekawy
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Jak ogarniacie transport do pracy ?
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Jezdzi autobus pod sam magazyn. nie ma problemu z transportem.
Ja zawsze jezdze z kims samochodem, pelno ludzi co juz dlugo pracuja ma wlasne auta i z nimi najlepiej zalatwiac.
Pzdro
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Robota spoko, troche meczy bo trzeba duzo chodzic i zmiany po 12h, ale wyplata zawsze w piatek.
Ja teraz robie po 4,5 shiftow na tydien, nocki.
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Potrzeba sporo, uzo ludzi zaczyna przez gap.
użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
ile wychodzi tygodniówki ?
użytkownik
02.10.2018 (4 miesiące temu)
02.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam przylatuje wraz z 2 kolegami 22.10.18 do Warrington poszukujemy pokoju do wynajęcia na dłuższy okres czasu może ktoś ma jakieś namiary oczywiście nie za milion monet
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Hej Piotrze. Również zastanawiam się nad wyjazdem do UK więc jeśli twoja propozycja jest wciąż aktualna to jak najbardziej byłbym zainteresowany twoją ofertą. Odpowiedź podaj na [email protected] ;P
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Hej Piotrze. Również zastanawiam się nad wyjazdem do UK więc jeśli twoja propozycja jest wciąż aktualna to jak najbardziej byłbym zainteresowany twoją ofertą :P. Odpowiedź podaj na [email protected]
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
Hey. Tez bym sie podlaczyl do wspolnego wyjazdu [email protected]
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
Możesz podać namiar do tej pralni. Czy to ciężka fizycznie praca??
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Czy to prawda że długo trzeba czekać na telefon z agencji będąc już w UK ?
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Myśmy mieli umówione szkolenie pierwszego dnia po przylocie ;) i rzeczywiście zaczęliśmy pracę następnego dnia po szkoleniu. Ale nie było pracy na 40h/tyg tylko 32h.
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Ja też z chęcią się przyłączę do wyjazdu. Jak coś proszę o kontakt na maila [email protected] :)
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Witam. Czy ktoś mógłby napisać na czym polega praca w OMEGA w Warrington?
użytkownik
18.10.2018 (3 miesiące temu)
18.10.2018 (3 miesiące temu)
Równiez dołaczam sie do pytania tej samej firmy i jakie warunki zakwaterowania ?
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Pracowałam 6 tygodni (sierpień, wrzesień 2018) z gapem w St Neots koło Bedford w fabryce czekoladek Hotel Chocolat. Praca łatwa (pakowanie do pudełek), atmosfera na hali zależy od liniowego ale generalnie ok, nie trzeba rozumieć po angielsku, wypłata zawsze na czas. Agencja pomaga załatwić mieszkanie w rynkowej cenie.
ALE w umowie polskiej było gwarantowane 40h tygodniowo, w umowie ang podpisywanej pierwszego dnia nie było żadnej gwarancji godzin. Przepracowałam: 31h 15min, 32h, 32h, 32h, 39h 15min, 39h 45min lecz 40h nigdy nie. W tym samym czasie ciągle byli przyjmowani nowi pracownicy, mimo że nie było wystarczająco pracy dla obecnych. Raz zdarzyło się, że dostałam sms już będąc w drodze do pracy, że tego dnia mam nie przychodzić. Ponadto, pracownik agencji wpisał znajomym zły kod podatkowy, przez co stracili £300 w ciągu 6tyg, a następnie odmówił przeprosin czy naprawy sytuacji.
użytkownik
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
mozesz rozwinac swoja wypowiedz ?? co jest nie tak ??
użytkownik
03.11.2018 (3 miesiące temu)
03.11.2018 (3 miesiące temu)
Witam czy ktos wybiera sie do pracy bristol lub warrington w najblizszym czasie przez ta agencje ??
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Hej, tak wybieramy się z chlopakiem. A Ty jesteś już na miejscu? Daj znać na [email protected]
użytkownik
17.11.2018 (2 miesiące temu)
17.11.2018 (2 miesiące temu)
Ja także dołączam się do pytania
użytkownik
18.11.2018 (2 miesiące temu)
18.11.2018 (2 miesiące temu)
Wyjazd mi się opóźnił więc zaczynam od stycznia. Czy mógłbyś napisać coś więcej o zakwaterowaniu? Byłabym wdzięczna.
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Czy ktoś z Was wybiera się do pracy jako opiekun w domu opieki poprzez tę agencję?
użytkownik
11.05.2018 (9 miesięcy temu)
11.05.2018 (9 miesięcy temu)
Witam czy wybiera sie ktos do Bristolu do magazynu Culina ? Moze ktos cos powiedziec na temat pracy tam ?
użytkownik
11 sty (miesiąc temu)
11 sty (miesiąc temu)
Witam chciałem zapytać czy pracowała tam pani i jak wygląda praca i zarobki
użytkownik
12.02.2018 (rok temu)
12.02.2018 (rok temu)
Cześć. Wybiera się ktoś do firmy Culina Logistics w Bristol?
Właściwie dostałem dopiero namiary, więc będę szukać mieszkania (chyba, że ktoś już tam jest a ma wolne łóżko).
Mówiąc szczerze nigdy nie byłem w Anglii, więc zawsze to raźniej z kimś to załatwić
użytkownik
11 sty (miesiąc temu)
11 sty (miesiąc temu)
Witam chce się zapytać czy wyjechał pan do pracy do Coliny i jak wygląda praca i zarobki i czy poleca pan tam prace ??
użytkownik
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
12.09.2018 (5 miesięcy temu)
Warunki sa ok, dostajesz umowe w pl i uk. zalezy na jaki magazyn jedziesz. Ja bylem w omega w warrington i wszystko sie zgadzalo.
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Możesz coś więcej napisać o pracy w magazynie OMEGA w Warrington? Wyjeżdżam w połowie listopada i chciałabym wiedzieć więcej na temat tej pracy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin