test

Opinie o „General Motors Manufacturing Poland” Sp. z o.o. - Gliwice

Korzystałeś z usług „General Motors Manufacturing Poland” Sp. z o.o. - Gliwice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Buntzoll
Data: 2014-02-13 00:18

Wizyt: 13580
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
13.02.2014 (5 lat temu)
13.02.2014 (5 lat temu)

„General Motors Manufacturing Poland” Sp. z o.o. - Gliwice

Witam poszukiwaczy pracy i innych już zastanawiąjących się czy nie
złożyć podania do GM w Gliwicach, albo czy przyjąć ofertę.

Otóż mam niemiły zaszczyt być byłym pracownikiem GMMP, najszczęśliwszy
dzień pod względem kariery zawodowej uważałem jak dostałem od nich
ofertę na tzw "Section Manager" a następnym najszczęśliwszym dniem było
jak już wiedziałem że mam następną pracę xxxxxxx /> powiedział że inne zakłady nie płacą więcej niż 850 - 900 zł
użytkownik
20.11.2015 (3 lata temu)
20.11.2015 (3 lata temu)
no ja akurat slyszalam bardzo dobre opinie o firmie General Motors Manufacturing Poland i wlasnie sie zainteresowalam stanowiskiem After Sales Financial Analyst. na pewno w firmie obowiazkowy jest angielski, nawet oferta jest zapisana w tym jezyku ponadto oferuja atrakcyjne wynagrodzenie plus benefity do placy.
użytkownik
23.11.2015 (3 lata temu)
23.11.2015 (3 lata temu)
widocznie język jest najważniejszym wymogiem i w sumie dobrze. Podoba mi się jak znajduję oferty po angielsku, zawsze wiem, że firma jest profesjonalna
użytkownik
25.11.2015 (3 lata temu)
25.11.2015 (3 lata temu)
no tutaj wymagają ponieważ firma działa na rynkach międzynarodowych więc znajomość tak naprawdę wielu języków byłaby mile widziana
użytkownik
28.11.2015 (3 lata temu)
28.11.2015 (3 lata temu)
Prawda, znajomość wielu języków będzie z pewnością dużym atutem, ale tutaj, w ofercie na robotics engineer wymagany jest jedynie płynny angielski.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Wiecie jak aktualnie dzieje się w „General Motors Manufacturing Poland” Sp. z o.o. bo przyznam się szczerze, że jestem mocno zainteresowany pracą tutaj, generalnie to mógłbym zacząć od dzisiaj i chyba się na coś takiego skuszę, bo wygląda to dość niezwykle
użytkownik
17.02.2017 (rok temu)
17.02.2017 (rok temu)
Grosze o konkretne informacje o zarobkach bo mam 36km w jedną stronę do nich czy to ma sens licząc koszty dojazdu ? szukam jako działy pomocnicze utrzymanie ruchu
użytkownik
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
Co powiecie o zarobkach w „General Motors Manufacturing Poland” Sp. z o.o.? Czy w ostatnim czasie ich poziom uległ zmianie?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Aspen polska

archman

Kik textil Kik

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Plum

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin