test

Opinie o General Motors Opel Polska - Gliwice

Korzystałeś z usług General Motors Opel Polska - Gliwice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): master
Data: 2009-09-05 13:24

Wizyt: 1222
Komentarzy: 69
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.09.2009 (9 lat temu)
05.09.2009 (9 lat temu)

General Motors Opel Polska - Gliwice

praca xxxxxxx na maksa zarobki na początek 1800 brutto
autor
22.10.2017 (rok temu)
22.10.2017 (rok temu)
no tak usuwają te niewygodne posty ,więc Joanno nie pytaj ,bo jak piszą prawdę to post znika.
użytkownik
31.10.2017 (rok temu)
31.10.2017 (rok temu)
Na bramie co wydają papiery robią same śmierdzące lenie ,dłubią w nosie prosiaki, a ważni są jak mucha na gównie,banda leni , xxxxxxx i.t.d.a nie wspomne że jeden drugiemu xxxxxxx obrabia przed bosem,rowoloizacze , dobrze że to francuz przejoł i ma w planach to zamknąć ten xxxxxxx
użytkownik
16.11.2017 (rok temu)
16.11.2017 (rok temu)
O kogo Ci chodzi ? czym Ci podpadł?
użytkownik
23.11.2017 (rok temu)
23.11.2017 (rok temu)
W zależności o którą zmianę ci chodzi :)
użytkownik
06.12.2017 (rok temu)
06.12.2017 (rok temu)
nie warto!!
użytkownik
11.12.2017 (rok temu)
11.12.2017 (rok temu)
joanna z HR ????
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
A czym Ci zawinił? dlaczego tak sądzisz ?
użytkownik
09.01.2018 (rok temu)
09.01.2018 (rok temu)
Tak Joanno pracowałam przez półtora roku i drugie tyle się leczę dzięki ludziom którzy pracują czy też pracowali na Oplu.. Piszę pracowali bo kilku zwolniono a pewne lachudry dalej pracują.. Nie polecam mobing,zniesławienie i doprowadzenie do uszczerbku na zdrowiu .pozdrawiam
użytkownik
11.01.2018 (rok temu)
11.01.2018 (rok temu)
Jak komuś nie po drodze z dobrą praca to zawsze będzie miał problemy.
użytkownik
15.01.2018 (rok temu)
15.01.2018 (rok temu)
Witam serdecznie, wszystkich poszukujących pracy zapraszamy do naszego biura w Gliwicach,
ul. Wrocławska 10, Manpower, godziny otwarcia 8-17.00, pon-piątek, pozdrawiam
użytkownik
30.01.2018 (rok temu)
30.01.2018 (rok temu)
Arkadiusz Dominik Konstanty Gliwice Wójtowska 795.154.825
użytkownik
03.02.2018 (rok temu)
03.02.2018 (rok temu)
Odpowiedz.
użytkownik
03.02.2018 (rok temu)
03.02.2018 (rok temu)
Dominik!
użytkownik
07.02.2018 (rok temu)
07.02.2018 (rok temu)
Arkadiusz Dominik Konstanty, bardzo proszę pomoz nam. Zrobimy wszystko.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin