test

Opinie o German Logistic GmbH Sp. z o.o. Łódź

Korzystałeś z usług German Logistic GmbH Sp. z o.o. Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Sławek
Data: 2016-04-26 12:31

Wizyt: 7329
Komentarzy: 1163
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.04.2016 (2 lata temu)
26.04.2016 (2 lata temu)

German Logistic GmbH Sp. z o.o. Łódź

Czy ktoś pracuje jako komisjoner w de jakie jest wasze zdanie o firmie oraz atmosferze panującej na magazynie
autor
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Praca jak praca, ciężka, ale za to kasa dobra, polecam :)
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
Polecam gdyż wyjechałam z nimi do pracy, jestem już prawie rok. Jestem zadowolona z wynagrodzenia. W Polsce nigdy tyle bym nie zarobiła.
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
A gdzie pracujesz? Można cię zapytać o coś przez Facebook albo inaczej?
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
Ktos na tiry wyjechal od nich ?
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
Nic trudnego, nawet bez doświadczenie czy umiejętności językowych dacie rade
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Witam. Najprawdopodobniej nawiaze wspolprace z ta agencja i prosił bym czytajacych o wypowiedzenie sie co ulatwi mi wybor oferty. Jesli ktos jest w pracy przez ta agencje moglby mi n napisac w jakiej miejscowości pracuje i jak z dojazdem do pracy, mieszkaniem i najwaniejsze- iloscia godzin przepracowanych w miesiącu tak +/-. Pozdrawiam wszystkich
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
German Logistic jest fajną agencją ale dla ludzi chcących pracować.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Ta sama robota co w polsce ino kasa dużo lepsza to wyjechałem
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
praca jest dobra tylko niektórzy nadal myślą że w DE to pieniądze lecą z nieba a koordynator to będzie jak mamusia za rękę nawet do wc prowadził ;) i tu pojawiają się problemy . Jak ktoś chce pracować to będzie , a jak jest księciem z bajki to nic mu nie będzie pasować.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Ja wyjeżdżam po nowym roku kilku znajomych już tam jest, dołącze do nich. Mowia, że ok wszystko. Dobra organizacja wsztskich formalności
użytkownik
14 lut (3 dni temu)
Najgorsza firma którą spotkałem
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Pracuje w tej firmie od marca 2016 nie mam zastrzeżen
użytkownik
16.07.2018 (7 miesięcy temu)
16.07.2018 (7 miesięcy temu)
Witam chciałbym zapytać jak jest na magazynie Netto w Hodenhagen? Jak koordynatorzy i czy z umowami wszystko w porządku? Czy melduja i czy wypłata jest na czas?
użytkownik
14 lut (3 dni temu)
14 lut (3 dni temu)
netto hodenhagen jest to najgorsze miejace pracy w jakim sie znalezlismy. Mobbing to u nich codziennosc.... brgadzista zmiany tzw schichtleiterzy sa ta ludzie o braku jakiejkolwiek empatii to drugiego czlowieka, traktuja POLAKOW jak maszyny nie obchodzi ich nic, dla nich jestes zerem. Niejednokrtonie bylismy swiadkami jak wyzywaja Polakow od Idiotow i debili...Niemcy maja najlepsze fuchy a nasi rodacy musza za nich zapie.....Jezeli polak zaczal mniej pakowac coli byl wolany do szefa na dywanik i podpisywal nielegalne oswiadczenia o tym ze bedzie zobowiazany do pakowania wiekszej ilosci coli, gdzie musze zaznaczyc ze podpisujac umowe w netto nie ma wyznaczonego sznytu wiec jezeli zrobisz jakakolwiek ilosc coli to i tak nikt nie mkze do ciebie sie przczepic... Niestety jest tak ze Netto liczy sie swoimi prawami ...Brak mozliwosci jakichkolwiek na stale zatrudnienie, doatajesz umowy okresowe a niby po 2 latach powinni dac ci umowie na stale do ostatniego dnia cie trzymaja w niepewnosci, az tu nagle w ostatni dzien wolaja cie do biura i mowia, ze nie dostaniesz umowy na stale.... Takich ludzi w podobnej sytuacji bylo i jest cale mnostwo, Polacy nie choruja, pracuja jak woly zaprzegowe majac nadzieje, ze sie uda. Zwiazki pracy niemieckie sie nabijaja i dziwia sie nam, ze przyjezdzamy na takie magazyny i tak dajemy sie nabijac w butelke. Niestety na magazynie i znajduja sie Polacy, ktorzy dobrze wspolpracuja z szefostwem i kapuja na polakow, malo tego sami karza ci szybciej i wiecej pracowac a sami w rzeczywistosci nic nie robia.... Na magazynie syf, szczury , robaki... na stolowce podaja to co na magazynie sie psuje. Netto zatrudnia zeitfirmy tj. global, m und h, hedway... Biedni polacy sa oszukiwani obiecuja im gruszki na wierzbie a nie maja nic, pod firma zarabija maxymalnie 800 euro, mieszkaja w jednym mieszkaniu po 15 chlopa, za dowozy ich kasuja wiec zostaje im jalomuzna... brygadzisci niemieccy traktuja ich jak ostatnie gowno, az w koncu ludzie sami odchodza po kilku miesiacach .... W Hamburgu otworzymi nowy magazyn, ktory praktycznie jest zmechanizowany recznie pakuje sie tam na mopro i na tk, czyli dzialy na ktorych temp jest okolo 5 stopni i -25 z Hodenhagen poprzenosili tam ludzi obcieli im wyplaty o okolo 500 euro, nie ma tam premii coli, mowili ze bedzie ale juz od roku nic sie nie zmienilo a na zapytanie kiedy bedzie premia coli szefostwo z usmiechem na twarzy odpowiada, ze nie wiadomo moze za rok moze za dwa a moze. Jezli chcecie jechac do Niemiec do pracy to moze gdzies indziej bo tam nic dobrego cie nie spotka

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

promens

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin