test

Opinie o Global Cosmed - Radom

Korzystałeś z usług Global Cosmed - Radom? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): BYŁY PRACOWNIK
Data: 2011-12-17 16:38

Wizyt: 8548
Komentarzy: 932
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.12.2011 (7 lat temu)
17.12.2011 (7 lat temu)

Global Cosmed - Radom

Strata czasu !!!! firma nie rozwojowa ,brak szacunku dla pracowników ,Nie mozna być pewnym etatu zwolnienie z dnia na dzień !!!
Firma z kategorii KRZAK SA
autor
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
kopiujcie, bo ktos usuwa
https://www.wykop.pl/link/4702933/zyjemy-w-miedzynarodowych-obozach-pracy-jak-sie-wyzwolic/
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Ewa
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Ula
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
buhahahaha
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Tylko ciekawe dlaczego kręgosłupy nam wysiadaja. Nie za takie pieniądze to jest harówka
użytkownik
24.12.2018 (30 dni temu)
24.12.2018 (30 dni temu)
A od czego kręgosłupy nam wysiadły? Ile tu trzeba się nadzwigac. Zastanów się co ty mówisz.
użytkownik
25.12.2018 (29 dni temu)
25.12.2018 (29 dni temu)
nowy dyrektor fajny jest ?
jakies nowe rzeczy sie pojawily ? ile osob odejdzie z pracy ?
użytkownik
26.12.2018 (28 dni temu)
26.12.2018 (28 dni temu)
Fajny jest bo w ogóle go nie ma xd.
użytkownik
26.12.2018 (28 dni temu)
26.12.2018 (28 dni temu)
Od lutego będzie
użytkownik
26.12.2018 (28 dni temu)
26.12.2018 (28 dni temu)
jest juz czterobrygadowka ?
użytkownik
27.12.2018 (28 dni temu)
27.12.2018 (28 dni temu)
a to jest 4 mistrzow juz ?
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
jest
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
4 mistrzow a cala robote i tak robi kierownik.
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
Ale mistrz ci powie na którą maszynę masz iść xd
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
Kierownik to się nie nadaje nawet do pchania karuzeli
użytkownik
28.12.2018 (26 dni temu)
28.12.2018 (26 dni temu)
Tam są same szefy...
użytkownik
28.12.2018 (26 dni temu)
28.12.2018 (26 dni temu)
jak tam premie na swieta ?
użytkownik
28.12.2018 (26 dni temu)
28.12.2018 (26 dni temu)
dlaczego ? przeciez on sam rozpisuje wszystko co ma firma robic
użytkownik
29.12.2018 (25 dni temu)
29.12.2018 (25 dni temu)
A planista i pan koordynator to co robią, biorą wypłatę za nic?
użytkownik
30.12.2018 (25 dni temu)
30.12.2018 (25 dni temu)
kto jest kordynatorem i planista teraz
użytkownik
30.12.2018 (24 dni temu)
30.12.2018 (24 dni temu)
a to w ogole sa w firmie tacy ? pewnie nie lubi wychodzic z pokoju
użytkownik
30.12.2018 (24 dni temu)
30.12.2018 (24 dni temu)
jestem miszczem.
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
Nie polecam pracy w tej firmie. Mega złe relacje między wszystkimi a nowi pracownicy są najgorzej traktowani i do najgorszych prac. Jeszsze żeby dobrze płacili a tu 1800 brutto a w najlepszym wypadku 2100 brutto i obiecują premie której i tak się nigdy nie zobaczy. Mistrzowie niemili i w ogóle nie pomocni a kierownika nic nie obchodzi co się w firmie dzieje nie mówiąc już o dyrektorze którego niektórzy nigdy nie widzieli na oczy. Jak prezesi nie przejrzą na oczy i nie zmienią kadry kierowniczej to nie wróżę tej firmie nic dobrego.
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
Tu już jest za późno na zmianę kadry kierowniczej
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
przyklad idzie z gory..czyli od prezesow. . .
użytkownik
3 sty (20 dni temu)
3 sty (20 dni temu)
Co robi kierownik, przyjdzie posiedzi w akwarium i to jest jego cała robota ha
użytkownik
3 sty (20 dni temu)
3 sty (20 dni temu)
Powie kilka dowcipów do mistrzów i to cała jego robota
użytkownik
3 sty (20 dni temu)
3 sty (20 dni temu)
a co na to zbynio
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
Czy w związku z planami powstania od lutego czterobrygadówki firma Global Cosmed Group będzie prowadzić nabór na nowych pracowników? Możecie napisać również, czy wraz z nowym rokiem nastąpiły jakieś zmiany w warunkach zatrudnienia? Proszę o rzetelne informacje na ten temat.
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
jak beda ogloszenia to znaczy ze beda szukac. kto to wie. dopoki nie ma oficjalnej informacji o rekrutacji to nie wiadomo. ale wrozac z fusow mozna wnioskwoac ze pare osob sie przyda dodatkowo
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Warunki pracy i płacy się zmieniły ale na niekorzyść pracowników. Odeszło sporo starych pracowników co pracowali tu po kilkanaście lat bo za najniższą krajowa po tylu latach pracy w tym zakładzie to wstyd pracować.
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Ni ma i nie będzie premi.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin