test

Opinie o Godan Serwis Sp. z o.o. - Warszawa

Korzystałeś z usług Godan Serwis Sp. z o.o. - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): illkill
Data: 2009-12-02 19:10

Wizyt: 8402
Komentarzy: 172
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.12.2009 (8 lat temu)
02.12.2009 (8 lat temu)

Godan Serwis Sp. z o.o. - Warszawa

Pracowałam dla tej firmy i niestety nie polecam, nie wypłacają pieniędzy w terminie, nie dostalam jeszcze wynagrodzenia za październik, a o umowę trzeba się prosić... więc bez komentarza...
autor
12.01.2017 (rok temu)
12.01.2017 (rok temu)
zarobki w godanie ile płacą za godzinę, podobno były podwyższki
użytkownik
14.01.2017 (rok temu)
14.01.2017 (rok temu)
Miałem 9 zł w 2016, teraz podobno mają podnieść do 11.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Podniesli na 11 zl :p
użytkownik
01.06.2017 (rok temu)
01.06.2017 (rok temu)
Witam. Pracowałam w tej firmie i wykładałam towary na półkach w Carrefour Kutno. Praca nawet fajna no ale niestety Pani brygadzistka jest za bardzo ambitna. Nie mogłam wyjść nawet do toalety czy coś zjeść. Tak to jest jak ktoś nieodpowiedni dostaje prace na "wyższym" stanowisku i myśli że może wszystko. Gdyby nie ta Pani dalej bym tam pracowała.
użytkownik
26.06.2017 (rok temu)
26.06.2017 (rok temu)
Pracowałem jeden dzień - po tym dniu pracy przez długi czas nie mogłem się porozumieć w sprawie ustalenia grafiku i ostatecznie nie kontynuowałem współpracy. Wypłatę dostałem, choć po terminie. Mimo to nie mam tej firmie nic do zarzucenia; dostałem wypłatę.
użytkownik
29.07.2017 (rok temu)
Pracowałem 3 miesiące firmie Godan i powiem szczerze było bardzo dobrze dobre pieniądze i wypłata na czas miałem 11zł netto i wszystko się zgadzało wszystko miałem praca przy rowerach i nie tylko
I umowa na czas miałem wszystko było okej kasa się zgadzała
użytkownik
06.11.2017 (11 miesięcy temu)
06.11.2017 (11 miesięcy temu)
Witam pracuje w godanie juz ponad 2 lata .. jak narazie nie jest zle .. tylk poprosyu ta umowa dlaczeg o dzielo? jak mam ponad 170 godzin w miesiacu .. to juz sa przekroczenia godzinowe na umowe o prace jest 166 chyba.. mam pytanie czy mial ktos kordynatora Pania Kocoł ? jak sie z nia pracowalo wam ?
użytkownik
18.12.2017 (10 miesięcy temu)
18.12.2017 (10 miesięcy temu)
Miałem pracować w jednym ze sklepów w Krakowie. Zrezygnowałem tuż przed oddaniem wypełnienionego formularza do umowy (ze wszystkimi swoimi danymi), gdy tylko dowiedziałem się , że po pierwsze ,umowę dostanę za 2 tyg emailem lub listownie. To , że ich biuro mieści się w Warszawie, to mnie nie interesuje. Powinni być wcześniej przygotowani , a chyba każdy chce wiedzieć na czym stoi.
Po drugie , od kiedy ludzie pracują na umowę o dzieło wykładając towar??? Wystarczy.
Nie skorzystam już z usług tej agencji pracy.
użytkownik
18 sty (9 miesięcy temu)
18 sty (9 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?
użytkownik
23 sty (8 miesięcy temu)
23 sty (8 miesięcy temu)
Witam, czy ktoś wie, jak wygląda u nich sprawa wysłania PIT-ów? Długo czekaliście na nie? Przysyłają na adres zamieszkania? Proszę onodpowiedź. Pozdrawiam
użytkownik
10 kwi (6 miesięcy temu)
10 kwi (6 miesięcy temu)
Witam , dodaje swoją opinię o Waszym pracowniku Pani Emilii Białas.Osoba ta nie nadaje się do pracy .Przeinacza fakty i kłamie .Robi wszystko aby wykożystac pracownika i mu nie zapłacić za pracę.
użytkownik
9 maj (5 miesięcy temu)
9 maj (5 miesięcy temu)
@Jurek, na forum oskarżasz osobę podając jej dane z imienia i nazwiska. Czy regulamin forum najlepszyfachowiec.pl został przez Ciebie dokładnie przeczytany? Pamiętaj, że nie jest dopuszczalne fałszowanie czyjegokolwiek wizerunku.
@Zainteresowany, czy odbyłeś już rozmowę rekrutacyjną? Jeśli tak będę wdzięczna za wszelkie informacje z jej przebiegu.
użytkownik
28 cze (3 miesiące temu)
28 cze (3 miesiące temu)
Witam
Proszę info jak wygladaja warunki współpracy dla Koordynatora regionalnego. Ktoś coś wie,?
użytkownik
29 cze (3 miesiące temu)
29 cze (3 miesiące temu)
xxxxxxx Nie wypłacili mi połowy pieniędzy a umowę dostałem po rezygnacji z pracy. Kto to widział? Wysłałem nawet listy do firmy i g•wno.
użytkownik
7 lip (3 miesiące temu)
7 lip (3 miesiące temu)
@Kakkaka, rozumiem Twoje rozczarowanie firmą wynikające z niepłacenia wynagrodzenia. Zaleganie z płatnościami to sprawa bardzo uciążliwa dla pracownika. Być może firma ma problemy z płynnością finansową i za jakiś czas zaległości zostaną spłacone i sytuacja wróci do normy? Pracownicy, którzy szukają zatrudnienia po przeczytaniu Waszych opinii sami zdecydują, czy są zainteresowani pracą w tej firmie.
użytkownik
26 lip (2 miesiące temu)
26 lip (2 miesiące temu)
DNO TO TY WIDAĆ PO TWOICH WYPOCINACH GRETA , MAM NADZIEJA ,ŻE JUŻ SZORUJESZ KIBLE NA DWORCU
użytkownik
1 sie (2 miesiące temu)
1 sie (2 miesiące temu)
Pyton jesteś zwyczajnie głupi
użytkownik
16 sie (2 miesiące temu)
16 sie (2 miesiące temu)
Jeżeli Państwa firma mieści się na Ryżowej 84 w Opaczy Kolonii to sąsiedztwo z Państwem jest bardzo uciążliwe. Niejaka Pani Ewa jest bardzo głośna, a jej wrzaski i przekleństwa wołają o pomstę do nieba. Jeżeli na mnie przełożony darlby się w taki sposób, rzucając przy okazji "k*wami" to bylby to mój ostatni dzień w pracy. Dramat!
użytkownik
28 sie (miesiąc temu)
28 sie (miesiąc temu)
Mi zapłacili, ale za mało. Ok. 2/3 tego, co mieli wypłacić :-(.
użytkownik
18 wrz (miesiąc temu)
18 wrz (miesiąc temu)
Hej możesz napisać jaka kasa dla Koordynatora... Szukają na wlkp jestem ciekawa
użytkownik
25 wrz (26 dni temu)
25 wrz (26 dni temu)
Pracuje jako serwisant.

Najlepszą metodą obrony jest atak i zrzucenie wszystkiego na serwisantów. Gubicie wysłane maile z umowami. Co nas obchodzi, ze macie po 8 sklepów - wasz problem - dotrudnijcie sobie koordynatorów, jak trzeba zatrudnić towszytsko przez sms, przyjsc do pracy i bedzie kasa, po czym wymyslacie setki raportów, setki zdjec i ciągle coś zle, a jak piszę przyjedz pokaż, naucz abyśmy wiedzieli jak robić - to głucho w słuchawce i na sms nie ma odpowiedzi. Jak zatrudniacie to dzwonicie co minutę czy bede jak nie mam kasy to dzwoncie do ksiegowosci która tez nie odbiera i zero pomocy. Regulaminowe płatności to jest fikcja. Czekam na swoje płatnosci juz po terminie. Brak zapłaty do końca miesiąca idę do sądu PIP
użytkownik
25 wrz (26 dni temu)
25 wrz (26 dni temu)
Pracuje jako serwisant. Najlepszą metodą obrony jest atak i zrzucenie wszystkiego na serwisantów. Gubicie wysłane maile z umowami. Co nas obchodzi, ze macie po 8 sklepów - wasz problem - dotrudnijcie sobie koordynatorów, jak trzeba zatrudnić towszytsko przez sms, przyjsc do pracy i bedzie kasa, po czym wymyslacie setki raportów, setki zdjec i ciągle coś zle, a jak piszę przyjedz pokaż, naucz abyśmy wiedzieli jak robić - to głucho w słuchawce i na sms nie ma odpowiedzi. Jak zatrudniacie to dzwonicie co minutę czy bede jak nie mam kasy to dzwoncie do ksiegowosci która tez nie odbiera i zero pomocy. Regulaminowe płatności to jest fikcja. Czekam na swoje płatnosci juz po terminie. Brak zapłaty do końca miesiąca idę do sądu PIP
użytkownik
26 wrz (25 dni temu)
26 wrz (25 dni temu)
Zas?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

mondi polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin