test

Opinie o GRADIENT Agencja Reklamy - Gliwice

Korzystałeś z usług GRADIENT Agencja Reklamy - Gliwice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Mała Ania
Data: 2010-07-22 23:49

Wizyt: 11201
Komentarzy: 25
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.07.2010 (8 lat temu)
22.07.2010 (8 lat temu)

GRADIENT Agencja Reklamy - Gliwice

W skrócie... sympatyczna atmosfera w pracy to tylko zmyłka i mydlenie oczu... Szefowa traktuje pracowników jak dzieci... nie pozwala się im wykazać, zawsze wie wszystko lepiej. Zarobki... minimalne... ogólnie ok, jako pierwsza praca... tak aby się nauczyć czego unikać na przyszłość
użytkownik
16.11.2010 (8 lat temu)
16.11.2010 (8 lat temu)
Nie polecam. Zarobki, żenada, atmosfera niby OK ale to tylko przykrywka. Omijać z daleka.
użytkownik
03.07.2013 (5 lat temu)
03.07.2013 (5 lat temu)
MASAKRA - nie wiem co to ma wspólnego z agencją reklamy...
brak szacunku do ludzi, xxxxxxx Lepiej robić cokolwiek innego niż trafić tam do pracy!
użytkownik
03.07.2013 (5 lat temu)
03.07.2013 (5 lat temu)
b możesz powiedzieć na czym polegała twoja praca w GRADIENT agencja reklamy? jakie było miesięczne wynagrodzenie?
użytkownik
11.09.2013 (5 lat temu)
11.09.2013 (5 lat temu)
znalazłem ogłoszenie o pracy w gradiencie. choć po tym co tu czytam to nie wiem czy warto na nie odpowiadać. W tej pracy całe zło to tylko szefowa? czy atmosfera pomiędzy pozostałymi pracownikami też jest taka napięta"?
użytkownik
01.10.2013 (5 lat temu)
01.10.2013 (5 lat temu)
Ludzie są ciekawi i można naprawdę spotkać uzdolnionych i konkretnych. xxxxxxx Jeśli jako grafik chcesz prawować to tam się niczego nie nauczysz i nie rozwiniesz.
użytkownik
06.02.2014 (4 lata temu)
06.02.2014 (4 lata temu)
Muszę przyznać, że strona www Gradient robi wrażenie, fajny pomysł z intrem i przykładami reklam, ale po co potem ten róż i maliny i sporo zakładek w budowie to nie wiem.
użytkownik
11.04.2014 (4 lata temu)
11.04.2014 (4 lata temu)
firma gdzie wiecznie szukają pracowników, takie słuchy na miesicie, że ciągle jakieś ogłoszenia na te same stanowiska, że xxxxxxx , że ta szefowa cała to straszna(niecenzuralne). Ktoś może powiedzieć ile tam można zarobić jako grafik, z doświadczeniem i portfolio,webmaster z zamiłowania? Można tam robić swoje czy faktycznie lata dziewięćdziesiąte i białe kozaczki?

Jak ktoś może dać znać czy te plotki to prawda proszę o informację.
użytkownik
19.06.2014 (4 lata temu)
19.06.2014 (4 lata temu)
Myslicie, że agencja reklamy Gradient przyjmie studenta ostatniego roku socjologii i reklamy na staz lub praktyki? Idzie sie czegos nauczyć?
użytkownik
27.06.2014 (4 lata temu)
27.06.2014 (4 lata temu)
Nie polecam tej firmy. Zarobki bardzo niskie, szefowa o bardzo niskich kwalifikacjach,kultura organizacyjna 0.
użytkownik
30.06.2014 (4 lata temu)
30.06.2014 (4 lata temu)
Chyba jednak kwalifikacje szefowej są nieco na wyższym poziomie, bo inaczej nie byłaby szefową i Gradient nie byłby w tym miejscu, co jest...
użytkownik
24.08.2014 (4 lata temu)
24.08.2014 (4 lata temu)
Pani Ewa sama odpisuje? Gradient jest na żenującym miejscu, nie rozwija się od lat, klientów niewielu, poza tym okropne, żenujące niezgodne z zasadami biznesu, zarządzania i dobrego wychowania traktowanie pracowników.
Oficjalne Rozmowy o fekaliach na odprawach.
Wchodzenie w życie prywatne, niedyskretne pytania na rozmowach o pracę.
Łaska że pensja jest na czas, a to podstawowy obowiązek pracodawcy. Nie tylko są profity z zatrudniania ludzi ale i obowiązki, to samo dotyczy biznesu.

Oczerniania się w Gradiencie klientów, oczernia się zarówno byłych jak i obecnych. Generalnie nie polecam. chyba że ktoś lubi słuchać o czyiś fekaliach i robić projekty niczym z bazaru z początku lat 90.
użytkownik
22.07.2014 (4 lata temu)
22.07.2014 (4 lata temu)
Pytanie na jakim miejscu jest?mwsrod innych agencji ta firma ma bardzo zła opinie, właścicielka traktuje pracownikow jak dzieci i nawet ńie pozwala sie wykazać, podczas rozmowy kwalifikacyjnej zadaje bardzo prywatne pytania i tak naprawdę nawet nie związane z praca. Uważa sie za alfe i omege a tym czasem obsługa klienta tam jest na żenujących poziomie. Odradzam ta firmę i radzę szukać czegoś innego
użytkownik
22.09.2014 (4 lata temu)
22.09.2014 (4 lata temu)
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, własnie czyściłem przeglądarkę z zapisanych zakładek, to i powiem, że nie wiem kim jest Pani Ewa, gradientem interesowałem sie swojego czasu. Nie miałem pojęcia, że tak to wygląda, może lepiej, że znalazłem inna prace, nie mi to oceniać, nie wiem także, czy to co napisałes jest prawdą, innym radze zachować ostrożność.
użytkownik
17.11.2014 (4 lata temu)
17.11.2014 (4 lata temu)
czytając wypowiedź odpowiedź do cykor aż mi się zrobiło niedobrze, rozumiem że co ludzkie nie jest mi obce, ale bez przesady jeszcze powinny takie rozmowy wypływać podczas posiłków to już zupełnie wszystkim życzę smacznego. Przecież każdy człowiek funkcjonujący w społeczeństwie powinien wykazywać jakiś poziom kultury osobistej, czy ktoś myśli inaczej ?
użytkownik
11.02.2015 (3 lata temu)
11.02.2015 (3 lata temu)
Gradient = NAJGORZEJ
użytkownik
17.05.2015 (3 lata temu)
17.05.2015 (3 lata temu)
Czytam powyższe opinie i mimo że nigdy tam nie pracowałam, to wiem że kontrahentów ta Pani traktuje identycznie. Trzeba mieć spore mniemanie o sobie, żeby wydzierać się na klientów :)
użytkownik
14.06.2015 (3 lata temu)
14.06.2015 (3 lata temu)
Ta firma nie ma klientów, bo ich odstrasza Pani Ewa swoim nieprofesjonalnym podejściem.Firma prawie już nie istnieje.
użytkownik
24.08.2015 (3 lata temu)
24.08.2015 (3 lata temu)
Jeśli chodzi o klientów to myślę, że nie będzie tu zaskoczenia jeśli powiem że firma nie ma żadnych problemów z tym żeby zyskiwać nowych klientów czy też utrzymywać przy sobie stałych klientów, bez klientów firma by nie istniała a jak widać nadal ma zlecenia i nadal zatrudnia ludzi, więc raczej wszystko w porządku.
użytkownik
09.04.2016 (2 lata temu)
09.04.2016 (2 lata temu)
Z tego co wyczytałam na formum i po necie to raczej ludzie chwala ich za profesjonalizm, obsługę klienta świetną oraz skuteczność. Podejrzewam, że jakbyś chciał się dostac do nich do pracy to dobrze trafisz.
użytkownik
12.05.2016 (2 lata temu)
12.05.2016 (2 lata temu)
Oczywiście, że chwalą ich za profesjonalizm @pak. Ja myślę, że to jest jedna z lepszych jak nie najlepsza firma w tej branży.
użytkownik
08.07.2016 (2 lata temu)
08.07.2016 (2 lata temu)
Cześć,

możesz dać namiar te opinie z internetu i forum, o którym piszesz?



Tyko nie te z programu rzetelna firma - bo je pisze firma sama i płaci za program.
użytkownik
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
Nie jest tak jak mówisz, więc nie rozumiem o co chodzi
użytkownik
13 lut (9 miesięcy temu)
13 lut (9 miesięcy temu)
Czy firma normalnie działa? Szkoda, że nic nie piszecie.
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
Opinie związane z warunkami zatrudnienia w GRADIENT Agencja Reklamy, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin