test

Opinie o Grupa SUBKOM - Warszawa

Korzystałeś z usług Grupa SUBKOM - Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2011-10-28 16:11

Wizyt: 5470
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.10.2011 (7 lat temu)
28.10.2011 (7 lat temu)

Grupa SUBKOM - Warszawa

Firma ok jeżeli chodzi o umowy są jasne i przejrzyste. Wypłata w terminie i da się wszystko załatwić. Rekrutują na kilka projektów w innych firmach tam szału nie ma i różnie się traktuje pracowników, ale sam subkom jak najbardziej na plus
użytkownik
07.02.2013 (5 lat temu)
07.02.2013 (5 lat temu)
A ja słyszałam, że nie dają umów, albo tylko na część pracy i kasa płynie w kopercie.
użytkownik
07.07.2013 (5 lat temu)
07.07.2013 (5 lat temu)
@ korki - a skąd słyszałaś? :) Generalnie jest tu ktoś kto może podać konkretną informację dotyczacą pracy w Grupie SUBKOM?
użytkownik
07.02.2014 (4 lata temu)
07.02.2014 (4 lata temu)
Tragedia. Nie polecam.
użytkownik
26.02.2014 (4 lata temu)
26.02.2014 (4 lata temu)
miki czemu tragedia ja prauje jest w miarę ,pewnie ci się nie chciało...
użytkownik
01.10.2014 (4 lata temu)
01.10.2014 (4 lata temu)
beznadzieja smieciowe umowy nędzne wynagrodzenie nie polecam i te warunki pracy na lini
użytkownik
10.09.2015 (3 lata temu)
10.09.2015 (3 lata temu)
@tomi, a możesz napisac bardziej konkretnie, bo ja akurat jestem młody i na umowie o pracę mi nie zależy. Powód jest bardzo prosty, przy tych samych kosztach dla firmy zarabia się więcej, w końcu tutaj odprowadzane składki sa znacznie mniejsze. Także spodziewałbym się też w miarę wysokiej pensji. Pozdrawiam.
użytkownik
17.03.2016 (2 lata temu)
17.03.2016 (2 lata temu)
Seba, może teraz o tym nie myślisz, ale wierz mi, kiedyś zastanowisz się, czy warto było unikać umowy o pracę. Ja jednak nie o tym, co do warunków pracy, to czy na produkcji szanuje się "przerwy"?
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
myślę że jest tak jak w innych agencjach outsourcingowych - regulamin rzecz święta i na pewno przerwy są nwystarczająco szanowane i respektowane, pozdro
użytkownik
29.03.2016 (2 lata temu)
29.03.2016 (2 lata temu)
Pewnie, że regulamin jest respektowany, bo w końcu każdy dba o to, żeby atmosfera jak i warunki pracy były na dobrym poziomie. A wiadomo czy jest jakieś ogłoszenie pracy? Pozdrawiam
użytkownik
31.03.2016 (2 lata temu)
31.03.2016 (2 lata temu)
@kurczak tak ejst jedno na stanowisko pracownika produkcji na chwile obecna chodzi o pracowników niewykwalifikowanych oraz kierowców wózków widłowych do pracy przy produkcji.
użytkownik
03.04.2016 (2 lata temu)
03.04.2016 (2 lata temu)
jeśli nie macie jakiegoś wyższego wykształcenia to myślę , że jest to dla Was naprawdę dobre miejsce pracy. Widziałem , że ludzie na produkcji nie narzekają jakoś mega mocno
użytkownik
18.05.2016 (2 lata temu)
18.05.2016 (2 lata temu)
Wiesz co no jeśli nie macie w ogóle wykształcenia to ja myślę, że naprawdę warto by się faktycznie troszeczkę zastanowić nad tą firmą, bo jak wiadomo mało jest takich firm, gdzie przyjmują każdego prawie, moim zdaniem warto jednak mimo wszystko pozdrwiam
użytkownik
25 lut (9 miesięcy temu)
25 lut (9 miesięcy temu)
Czy w Grupa SUBKOM jest możliwość wewnętrznej rekrutacji? Czy zdarzają się podczas takiej rekrutacji awanse pracowników?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

pekrapol

Mecalux

ceva bielsko

ceva
Lisner

Booksy

agata meble

polmlek

vitro

vitro plus

avs polska

Kirchoff

Auchan

hanplast

lenkiewicz

lumileds

tetra-pak

gea

Ikea Poznań

Ikea

aleksandra marzec

luty zbigniew

skalbmierz

stowarzyszenie wiosna

górka piotr

kraków hotel pod rózą

kraków hotel pod roza

kądziela

nawojka

mariusz marek

jzp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin