test

Opinie o Hanse Yacht - Greifswald

Korzystałeś z usług Hanse Yacht - Greifswald? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): michu76nww
Data: 2015-01-14 19:53

Wizyt: 12439
Komentarzy: 142
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Hanse Yacht - Greifswald

jak jestes stolarzem zapraszam do Signum Yacht Service
autor
05.12.2017 (11 miesięcy temu)
05.12.2017 (11 miesięcy temu)
Czy zatrudniają na maszyny (frezarki lub inne) cnc?
użytkownik
09.12.2017 (11 miesięcy temu)
09.12.2017 (11 miesięcy temu)
Jest ogłoszenie na cnc
użytkownik
10.12.2017 (11 miesięcy temu)
10.12.2017 (11 miesięcy temu)
witam jest tu jakis stolarz który pracuje w niemczech w firmie HANSE zatrudniony przez tts bardzo mi zalezy na skontaktowaniu z kimś jak nie ma stolarza to ktos kto moze mi na priv dac jakiec informacje podaje konto na fb i prosze o odzew na mesenger :https://www.facebook.com/mariusz.siejak.5
użytkownik
11.12.2017 (11 miesięcy temu)
11.12.2017 (11 miesięcy temu)
Nie moge Cie wyszukac .
użytkownik
11.12.2017 (11 miesięcy temu)
11.12.2017 (11 miesięcy temu)
Witam. Jak jest teraz z zarobkami? Zatrudnienie przez agencje.
użytkownik
11.12.2017 (11 miesięcy temu)
11.12.2017 (11 miesięcy temu)
Podpowiedzcie coś o pracy za granicą? Jakie wymagania stawiają kandydatowi?
użytkownik
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
Mogę auto na parkingu przed firmą zostawić? Czy jakiś pijak recydywa mi je przerysuje?
użytkownik
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
Czy na parkingu po firmą można zostawić auto? Słyszałem że jakiś pijak recydywa może zarysowac.
użytkownik
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
Nie zostawiaj auta na parkingu. Pijak recydywa grasuje. W.O.
użytkownik
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
@Wojtek Jest parking przed halą? I czy bezpieczny?
użytkownik
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
Można spokojnie zaparkować przed pracą? Wojtek?
użytkownik
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
Jest duzy parking .
użytkownik
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
22.12.2017 (10 miesięcy temu)
Witam. Dostałam propozycję pracy od HY. Pracą w HR. Pracują tam może Polacy? I Czy dojeżdża ktoś z okolic Szczecina? Pozdrawiam
użytkownik
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
Jest
użytkownik
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
27.12.2017 (10 miesięcy temu)
Sprawa parkowania została wyjasniona ,pozdrawiam.
użytkownik
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
W styczniu duży nabor sie szykuje .
użytkownik
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
Jeśli mogę spytać na jakie stanowisko dostałaś ofertę i przez jaka firmę ?
użytkownik
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
29.12.2017 (10 miesięcy temu)
Witam jedzie ktoś z okolic Warszawy 11/ 12 stycznia do Szczecina?
użytkownik
30.12.2017 (10 miesięcy temu)
30.12.2017 (10 miesięcy temu)
Witam. Jak wyglądają zarobki w tej firmie?
użytkownik
31.12.2017 (10 miesięcy temu)
31.12.2017 (10 miesięcy temu)
Ponad 1500 euro na trzeciej grupie
użytkownik
3 sty (10 miesięcy temu)
3 sty (10 miesięcy temu)
Dzisiaj 8 osób z Tts rozpoczęło pracę ,jest tu ktoś z was ? I może opowiedzieć,jakie wrażenia?
użytkownik
5 sty (10 miesięcy temu)
5 sty (10 miesięcy temu)
mozesz rozwinąc swój komentarz ? jak w hotelu jak na halach
użytkownik
5 sty (10 miesięcy temu)
5 sty (10 miesięcy temu)
Spidi napisz coś więcej.
użytkownik
5 sty (10 miesięcy temu)
5 sty (10 miesięcy temu)
Zależy na jakiego brygadzistę trafisz mnie rzucili na głęboką wodę stoisz w kolejce do cięcia płyt a kiedy się dostaniesz to Cię poganiają bo inni za tobą też czekają ogólnie nerwowo nie dla mnie ta robota wydana kasa i szykuję się z powrotem do Polski. Hotel spoko chłopaki też
użytkownik
9 sty (10 miesięcy temu)
9 sty (10 miesięcy temu)
Jadę 19 stycznia podpisać umowę do tts Goleniów. Wybiera się ktoś może ze Świnoujścia?
użytkownik
18 sty (10 miesięcy temu)
18 sty (10 miesięcy temu)
xxxxxxx
użytkownik
4 lut (9 miesięcy temu)
4 lut (9 miesięcy temu)
jestes juz w firmie HY, jak jest ,daj znac.
użytkownik
19 lut (9 miesięcy temu)
19 lut (9 miesięcy temu)
Witam proszę napisać jaka jest stawka po ile godzin pracujecie i czy soboty też ?
użytkownik
27 lut (8 miesięcy temu)
27 lut (8 miesięcy temu)
Hej,dawno o Worenie nie było ,więc przypominam o jego metodach mobing i mam nadzieję ,że admin nie usunie tego postu ,bo chyba zależy mu na rzetelnych opiniach .
Otóż dzisiaj Pan Woren wspólnie z niemieckim kolega nagrywali mnie podczas pracy ,chodziło o to że okulary miałem w nad oczami ,wykonywałem czynność zwaną "sprawdzaniem luftow" znaczy pęcherzy powietrznych ,w okularach tej czynności nie można wykonać albowiem okulary są wykonane z pleksi i ograniczają widoczność,więc je podniosłem nie dokładnie wykonaną ta czynność powoduje kilkanaście godzin naprawy przez finiszowcow ,Dodam że nagrywanie pracowników w Niemczech jest zabronione i jest uznawane za mobing ,tej sprawy nie zostawię bez odzewu i będę domagał się wyciągnięcia konsekwencji wobec Worena i jego kolego .
użytkownik
13 mar (8 miesięcy temu)
13 mar (8 miesięcy temu)
Rzetelna opinia hahaha. Picie w pracy następnie jazda samochodem skasowany samochód chłopaków z goleniowa kto tak robi? zacznij mówić o sobie bo głupi potrafi wytykać błędy innych. Szukasz poklasku w Internecie bo gość zrobił Ci zdjęcie. Sprawa jest prosta jesteś jedną nogą na wylocie i chcesz teraz odwrócić uwagę od siebie.
użytkownik
4 mar (8 miesięcy temu)
4 mar (8 miesięcy temu)
Witam mam zamiar tam pracowac jako lakiernik czy warto w hanse yacht
użytkownik
9 mar (8 miesięcy temu)
9 mar (8 miesięcy temu)
Zawsze warto spróbować.
użytkownik
15 mar (8 miesięcy temu)
15 mar (8 miesięcy temu)
Interesuje mnie praca w firmie. Może dodacie co aktualnie się dzieje?
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
praca w hansie na laminatah to- mobing ,stres, okulary od ktorych psuja sie oczy !!!
użytkownik
21 mar (8 miesięcy temu)
21 mar (8 miesięcy temu)
Czy firma zatrudnia nieletnich ,np na wakacje ?
użytkownik
21 mar (7 miesięcy temu)
21 mar (7 miesięcy temu)
Nasza firma zatrudnia osoby niepełnoletnie, ale są to tylko uczniowie szkół zawodowych, którzy odbywają u nas praktyczną naukę w zawodzie Szkutnik. Ze względu na specyfikę pracy i konieczność posiadania kompetencji zawodowych przy budowie jachtów, nie zatrudniamy niepełnoletnich na prace dorywcze czy wakacyjne.
użytkownik
21 kwi (6 miesięcy temu)
21 kwi (6 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Hanse Yacht? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy otrzymują jakieś pozapłacowe benefity?
użytkownik
25 kwi (6 miesięcy temu)
25 kwi (6 miesięcy temu)
Są podwyżki i to widoczne gołym okiem NORMY DO WYKONANIA !!!!!!!!!!
użytkownik
16 maj (6 miesięcy temu)
16 maj (6 miesięcy temu)
Zawsze można szukać pracy w innym miejscu ale jak ktoś lubi to polecam
użytkownik
18 maj (6 miesięcy temu)
18 maj (6 miesięcy temu)
Jak co lubi?
użytkownik
5 cze (5 miesięcy temu)
5 cze (5 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
użytkownik
5 cze (5 miesięcy temu)
5 cze (5 miesięcy temu)
Do firmy Hanse Yachts w Greifswaldzie w Niemczech (budowa jachtów) prowadzona jest rekrutacja ciągła na stanowiska Stolarz, Elektryk, Ślusarz-Monter, Laminiarz. Więcej informacji można uzyskać u osoby prowadzącej rekrutacje pod numerem telefonu 91/886-21-19

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin