test

Opinie o HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/ - Dąbrowa Górnicza

Korzystałeś z usług HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/ - Dąbrowa Górnicza? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): naoku
Data: 2009-05-06 07:42

Wizyt: 7378
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.05.2009 (9 lat temu)
06.05.2009 (9 lat temu)

HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/ - Dąbrowa Górnicza

tak więc jeśli chodzi o moja opinie na temat tej firmy to powiem że słyszałam że szef tej firmy o straszny dusigrosz wykorzystuje ludzi na każdym kroku strasznie poniewiera kobiety i jest strasznym cwaniakiem
użytkownik
11.12.2010 (7 lat temu)
11.12.2010 (7 lat temu)
naokutak więc jeśli chodzi o moja opinie na temat tej firmy to powiem że słyszałam że szef tej firmy o straszny dusigrosz wykorzystuje ludzi na każdym kroku strasznie poniewiera kobiety i jest strasznym cwaniakiem NAJLEPSZA JEST xxxxxxx
użytkownik
21.02.2011 (7 lat temu)
21.02.2011 (7 lat temu)
xxxxxxx to największy cham i burak no i sęp na maksa dlatego pewnie,że nie xxxxxxx
użytkownik
14.09.2011 (7 lat temu)
14.09.2011 (7 lat temu)
byłam tam kiedyś na rozmowie,szkoda czasu.Własciciel nie ciekawy.Sama rozmowa wygląda bardzo dziwnie...
Wypytywanie o życie prywatne,po co to?????Krytykowanie!!!Hmmm
Proponują najniższą krajową,a obowiązków dość sporo!!!Dla mnie firma bardziej wydawała się na normalną,a tu ???Takie coś,eh:/
ODRADZAM!!!!

P.S. Wyczytałam,ze robią na poczatku problemy z umową,tak wyczytałam gdzieś jeszcze na forum...
użytkownik
09.11.2011 (6 lat temu)
09.11.2011 (6 lat temu)
100% prawdy, właściciel sknera, żona choleryk, straszna awanturnica bez klasy. Właściciel nie szanuje zupełnie kobiet a nieporównywalnie lepiej traktuje kilku pracujących tam facetów. Poniżanie przez żonę (często na oczach pracowników) odbija sobie gnębiąc i poniżając pracownice. Kasa nie adekwatna do obowiązków, do stresu, ciągłe poniżanie i notoryczne łamanie kodeksu pracy - wszyscy okoliczni ludzie wiedzą żeby firmy unikać jak ognia
użytkownik
16.11.2011 (6 lat temu)
16.11.2011 (6 lat temu)
w kwestii prezesa już wszystko chyba napisane w poście powyżej, dodam tylko że produkuje się tam żywność i powinna byc zawsze czystość utrzymywana, a na halach ogólnie panuje syf i grzyb, nikt sie tym nie przejmuje dopóki nie przyjeżdza audyt albo firma nie stara sie o jakis certyfikat jakości, wtedy w sobote wszyscy pracownicy musza przyjść do pracy i malować sufity białą farbą żeby pleśń zamalować , sciany umyc i odmalować, zagipsować dziury, pomyć wózki, podłogi i sprzęt ... ogólnie masakra !!!

i jak sie komus cos nie podoba to jak to prezes mawia "zawsze mozna złożyć wypowiedzenie" , zarobki są minimalne, ale normalka bo szef jest sknerą jakich mało, jak by sie dało to by jeszcze kazał pracownikom płacić za to że moga przyjść do jego "cudownej" firmy na 8 godzin każdego dnia

ogólnie firmy nie polecam
użytkownik
21.05.2013 (5 lat temu)
21.05.2013 (5 lat temu)
Hej, zmieniło się coś z tym prezesem? Przechodził ktoś ostatnio proces rekrutacji w HENGLEIN POLSKA i może opisać jak to wszystko przebiegało i o jakie stanowisko się ubiegał? W jaki sposób wysyłaliście CV? Jak wygląda sprawa z zarobkami, jakieś widełki dla nowych? Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
użytkownik
14.08.2013 (5 lat temu)
14.08.2013 (5 lat temu)
Tak jak piszą ludzie... Prezes sknera (ale kto z szefów na górze dzisiaj nim nie jest?) fakt, jest dziwnym człowiekiem, żona.... szefowa wszystkich szefów, tak jak piszą ludzie, officialne awantury mężowi w biurze przy pracownikach, a ten głowa w dół i wszystko na klatę... potem rewanż na dziewczynach tam pracujących, które pozdrawiam i szacun że wytrzymujecie!! !! naprawdę będąc kobietą trzeba mieć tam stalowe nerwy, albo poprostu light`owe podejście bo inaczej to można płakać w nieskończoność :D :D :D sam klimat w firmie, co najmniej dziwny, taki poważny, jakby nie wiadomo co za firma była, chociaż z jednej strony rozumiem prezesa, bo jak się poluzuje zabardzo to później pracownicy mniej efektywnie pracują, a na to sobie pozwolić nie może napewno, mimo wszystko POZDRO Henglein Dąbrowa Górnicza Ząbkowice ! ! ! ! ! wiem że łatwo się mówi, ale bądźcie WYLUZOWANI :D i się nie przejmujcie uwagami xxxxxxx i jego żony ;-) oni muszą się nagadać ;-)
użytkownik
14.08.2013 (5 lat temu)
14.08.2013 (5 lat temu)
Coś jeszcze jest nie tak w Henglein? Prócz prezesa sknery? To znaczy, że o premię, czy nadgodziny 150% nie ma co liczyć?
użytkownik
15.07.2016 (2 lata temu)
15.07.2016 (2 lata temu)
Jak wygląda kwestia jeśli chodzi o przedstawicieli handlowych? Jakie wymagania i zarobki na tym stanowisku. Proszę o rzetelną informacje. Dziękuję
użytkownik
24 sty (8 miesięcy temu)
24 sty (8 miesięcy temu)
Praca jak w wielu polskich firmach. Z początku wszystko super ale po jakimś czasie wychodzi Polska cebula na wielu płaszczyznach. Zaczynajac od niedotrzymywania słowa o rocznej premii, poprzez nie mającą kultury szefową (jak to nazywają pracownicy "Wiesiowa") a kończąc na samych pracownikach, fałszywych i obrabiających dupe. Polecam wszystkim. P.S. Konkurs na ciastach z logo 500+ pokazuje tylko poziom żartu w firmie.
użytkownik
14 lut (8 miesięcy temu)
14 lut (8 miesięcy temu)
VIP jak możesz coś mówić o pracownikach, widać pracowałeś i nie dałeś sobie rady !! mój znajomy jest tam przedstawicielem i z tego co wiem jest ich 6 z czego żaden nie pracuje krócej niż 5 lat może się pochwalisz za co wyleciałeś :)
użytkownik
6 mar (7 miesięcy temu)
6 mar (7 miesięcy temu)
Niestety jak ktoś nie potrafi utrzymać się w firmie to zaczynać pisać żeby odreagować!!!
użytkownik
6 kwi (6 miesięcy temu)
6 kwi (6 miesięcy temu)
Jak wyglądają aktualności firmy HENGLEIN POLSKA Sp.zo.o/? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.
użytkownik
24 wrz (23 dni temu)
24 wrz (23 dni temu)
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w/w firmie na stanowisku Regionalny Przedstawiciel Handlowy. Jakie są zarobki, jak atmosfera, jakimi autami poruszają się PH?? BĘDĘ wdzięczny za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Jak to czym jezdza oczywiscie ze furami z importu czyli z de wlasciciel tego syfu w de kupuje nowe furki zeby je zjechali i do pl przywozi z przebiegiem 100000 a w de kupuje kolejne nowe dla firmy przecie henglein ma glowna siedzibe w de ma 3 zaklady zachodnie de wschodnie i w pl najbardziej mu pasuje w pl najtansza sila robocza. w de gdzie kolwiek skocze cos zalatwic slysza henglein to sie smieja a lekarze z mila checia wypisuja zwolnienia lekarskie i choruja ile sie da bo inteligentni ludzie maja w xxxxxxx ten zaklad pelen wyzysku chamstwa itd najlepiej pytaj o robote u tego xxxxxxx w zachodnich de tam najwwiecej zarobisz bo wschod to trup!
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Henglein to jest jeden z najbardziej przykrych zakładów w pl i przede wszystkim w de. Pozdrawiam henglajnowców i wspolczuje wam i sobie ze u niego robie!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

ispot

kubrak

sad

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin