test

Opinie o Hirsch Porozell Sp. z o.o. - Wrocław

Korzystałeś z usług Hirsch Porozell Sp. z o.o. - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): kolega pracownika
Data: 2013-06-11 21:56

Wizyt: 7433
Komentarzy: 89
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.06.2013 (5 lat temu)
11.06.2013 (5 lat temu)

Hirsch Porozell Sp. z o.o. - Wrocław

SZKODA GADAĆ!! xxxxxxx i tyle.. firma schodzi na psy, ostatnimi czasy każą ludziom robić nawet w niedziele, ociągają się z wypłatami, ciągle jakieś problemy.. nie polecam!!
autor
01.11.2016 (2 lata temu)
01.11.2016 (2 lata temu)
ja bylem w zeszłym roku na rozmowę we wrześniu na stanowisko pakowacza rozmowa przebiegła szybko w kadrach tez wszystko gładko poszło pani kadrowa mila ni e kazdy zaklad produkcyjny zatrudnia bezposrednio sam wieciej jest zatrudnien przez agencje ktore potem maja wszystko w nosie co sie dzieje z prcownikiem jak ma problemy to nie pomagja pracownicy agencji
autor
01.11.2016 (2 lata temu)
01.11.2016 (2 lata temu)
dobrze ze tam daja umowe o praca bo nie czesto sie zdarza ze pracodawcy dają umowy o prace w tych czasach wiecej jest smiecuwek nie spotkalem sie tez zeby byly wczasy pod grusza w innych firmach zakladach wiec nie ma co narzekac na to ze praca jest w szybkim tempie ważne ze płaca za nią nie tak jak nie kturzy pracodawcy
użytkownik
03.11.2016 (2 lata temu)
03.11.2016 (2 lata temu)
poczytałem, poczytałem , ale też pogadałem z pracownikami jak jest. Normalna firma, ciężko jest, ale bez wariacji.

Mam wrażenie że takie negatywy to same zwolnione młoty pisały. A takich młotów podobno sporo się przewija , jak w każdej produkcji
użytkownik
13.12.2016 (rok temu)
13.12.2016 (rok temu)
Jest wariacja kolego/koleżanko.10 lat pracowałem to wiem co piszę.Było lepiej jak p.ADI rzarządził.Grabowski to cwaniak.Awansował na dyrektora bo mu "centuś "załatwił.Dużo by pisać o tym jak jest w firmie.W Łodzi została sprzedana ale dalej działa pod nazwą.
użytkownik
27.12.2016 (rok temu)
27.12.2016 (rok temu)
Dokładnie Pan S i pani A to dwa cwaniaki . Starają się rządzić firma a im to nie wychodzi... żenada . Nie dosyć ze zapierdol i syf na hali .. to człowieka jeszcze nie potrafią szanować...pani A to Wielka pianistka ...szkoda aż obrażać tych ludzi bo tylko klawiatura niepotrzebnie się zużywa... pozdrawiam ...
użytkownik
02.01.2017 (rok temu)
02.01.2017 (rok temu)
Ja pitolę , co za bzdury tu wypisujecie !!! Jak Łódź została sprzedana - pogieło Was ? !!! A syf na hali to kto robi - my sami , a raczej wy brudasy, mam dość sprzatania po Was ! Zapierdol jest ??? kur...a, jaki zapierdol , luz jak cholera , bo mało zleceń , jak widać po automatach . Piep...ne nieroby ! Jak WAM się tak bardzo nie podoba , to wynocha , takich męciarzy nie potrzebujemy . Nakopać Wam do xxxxxxx za te pierdoły !!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
04.01.2017 (rok temu)
04.01.2017 (rok temu)
Nazwa się nie zmieniła nadal jest hirsch.Tylko właściciel jest inny.Widze, że mało wiecie.A syf to jest i we Wrocławiu na hali i w Łodzi.Pracowników w Łodzi potrzebują ale jak któryś przyjdzie to na krótki czas bo nie daje rady.Także"WOW"Sprzątaj za siebie i nie pisz bzdur.Acha jeszcze jedno.Jak pracujesz 10 lat w hirschu to możemy pogadać.
użytkownik
28.01.2017 (rok temu)
28.01.2017 (rok temu)
Ale glupoty piszecie, prac OK trzeba sie przyzwyczaić , po prostu nie każdy się najwidoczniej nadaje do pracy w tej firmie. Zarząd bardzo w porządku i nie pisać oszczerstw
użytkownik
08.02.2017 (rok temu)
08.02.2017 (rok temu)
Najbardziej syfiasty zakład w jakim pracowałem
użytkownik
17.03.2017 (rok temu)
17.03.2017 (rok temu)
A ile operator zarobi ?
Jakies premie macie ?
użytkownik
23.05.2017 (rok temu)
23.05.2017 (rok temu)
Produkcja ostatnio dostała całkiem spore podwyżki, dodatkowo nadgodziny są płatne ;) nie jest tutaj źle jak ktoś chce pracować.
Ci którzy liczą na kasę za dłubanie w nosie raczej nie mają czego tutaj szukać.
Dodatkowym plusem jest mowa a pracę oraz pieniądze na wakacje i prywatna opieką medyczna w luxmed.
użytkownik
24.07.2017 (rok temu)
24.07.2017 (rok temu)
@ZZZ a dlaczego tak uważasz?Co Cię tam złego spotkało? Wyrażajcie swoje opinie opisując dokładnie, aby podzielić się informacjami nowym pracownikom.
użytkownik
03.09.2017 (rok temu)
03.09.2017 (rok temu)
Jak wygląda obecnie praca i zarobki operatorki maszyn? Jestem zainteresowana ofertą...prosze o jakieś info ...
użytkownik
12.09.2017 (rok temu)
12.09.2017 (rok temu)
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć użytkownikowi Czarna? Obecnie firma Hirsch Porozell Sp. z o.o. poszukuje do pracy jako Przezbrajacz Form Wtryskowych / Pracownik Techniczny. Z oferty pracy wynika, że oferują stabilność zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę, wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i zaangażowania, możliwość rozwoju zawodowego. Czy ktoś aplikuje?
użytkownik
17.12.2017 (11 miesięcy temu)
17.12.2017 (11 miesięcy temu)
Podpowiecie czy warto starać się o pracę w firmie? Jaka atmosfera i może coś jeszcze się dowiem?
użytkownik
31 sty (10 miesięcy temu)
31 sty (10 miesięcy temu)
Nie warto.Poważnie
użytkownik
3 mar (9 miesięcy temu)
3 mar (9 miesięcy temu)
Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w Hirsch Porozell Sp. z o.o.?
użytkownik
15 maj (6 miesięcy temu)
jak jest w firmie jakie zarobki czy naprawdę 3100 brutto zmuszanie do nadgodziny czy nie pot leje się po d jest kiedy wyjść do wc
użytkownik
19 maj (6 miesięcy temu)
19 maj (6 miesięcy temu)
@............................, a skąd masz takie informacje? Słyszałeś od pracowników firmy? Sam jesteś zainteresowany pracą w Hirsch Porozell?
@Marian, a dlaczego? Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? W tym momencie Twoja opinia jest bardzo ogólna i niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w Hirsch Porozell.
użytkownik
7 cze (6 miesięcy temu)
7 cze (6 miesięcy temu)
Jako pracownik mogę powiedzieć , że ta firma jest totalnym syfem. Pracownik jest traktowany jak śmieć, czego wspaniałe panie z biura starają się nie zauważyć i wypisywać jak to jest miło i przyjemnie. W firmie od miesiąca używany jest toksyczny klej przez który zatruło się już kilka osob a jedna trafiła do szpitala. Jeżeli chcesz tu pracować to zastanów się czy bardziej cenisz zdrowie czy pieniądze. Bo ta firma zdrowia Ci nie zostawi.
użytkownik
7 cze (6 miesięcy temu)
7 cze (6 miesięcy temu)
Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
użytkownik
8 cze (6 miesięcy temu)
a co pozytywnego jest w zasuwaniu co 3 sekundy średnio na automacie w 50 stopniach gorąca nawet toalety nie ma bo to co jest wc nie można nazwać normalny wychodek jeszcze 2 lata temu płacili 1500 teraz podnieśli powyżej 2 bo nikt nie chce pracować w takich warunkach bo czy warto co dzień wykręcać litr potu z koszulki
użytkownik
8 cze (6 miesięcy temu)
8 cze (6 miesięcy temu)
po za tym nie podpisujcie tej nielegalnej umowy z nimi amortyzacja ubrań śmieszne zgodzę się jeszcze jak przerobisz 3 dni i porzucisz bo wielu tak robi ale nie w wypadku gdy przerobię mieś znajdę inną prace odrobię 2 tyg wypowiedzenia i też mi zabiorą za amortyzacje tak jest wpisane w umowie albo nawet jak sami cie zwolnią bo np nie wyrabiasz się to też tak się zabezpieczają żeby nikt nie uciekł za szybko hsv obok podobnie kara za zwolnienie się bez odpracowania 2 tyg czytajcie co podpisujecie nawet jeśli 2 godz tylko przepracujecie należy wam się kasa a obowiązkiem pracodawcy jest zapewnić odzież niech dają używane na początek jak ludzie tak wieją ale wiedzą ze ta umowa paru przytrzyma
użytkownik
8 cze (6 miesięcy temu)
8 cze (6 miesięcy temu)
@TrzeciaZmiana, a czy ta kwestia była jakoś poruszana z odpowiednimi osobami w firmie?
@............................, rozumiem, że w firmie nie ma klimatyzacji, tak? Może są jakieś inne sposoby, aby poprawić warunki pracy pracowników?
@Karol, jesteś zainteresowany pracą w Hirsch Porozell?
użytkownik
12 cze (5 miesięcy temu)
mądra inaczej a gdzie dzisiaj na produkcji patrzy się żeby poprawić komfort pracy tylko żeby podnieść normę i jak najmniej odpadów tylko kasa kasa człowieka w tym nie ma
użytkownik
14 cze (5 miesięcy temu)
14 cze (5 miesięcy temu)
@............................, mam nadzieję, że sytuacja ulegnie poprawie. Życzę wszystkiego dobrego!

Czy wśród użytkowników forum znajdą się osoby, które także pracują lub pracowały w Hirsch Porozell we Wrocławiu? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii na temat tego pracodawcy! Każda z nich będzie bardzo cenna dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu.
użytkownik
14 cze (5 miesięcy temu)
14 cze (5 miesięcy temu)
Niechce wam się pracować więc wymyślacie sobie klej macie szczęście że nie robimy na butaprenie wdedy byście byli na haju.????????
użytkownik
20 cze (5 miesięcy temu)
20 cze (5 miesięcy temu)
nawet byłych więżniów za czeli zatrudniać to o czymś świadczy przy takich warunkach jak tam są a są porównywalne jak w kopalni powinni płacić przynajmniej 1000 więcej niż na zwykłej produkcji np agd tylko że steropian to nie złoto
użytkownik
20 cze (5 miesięcy temu)
20 cze (5 miesięcy temu)
@..................., przecież takie osoby również powinny mieć szansę powrotu do normalnego życia, w tym na zatrudnienie, prawda? Nie widzę w tym nic złego.

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Hirsch Porozell? Czy coś uległo zmianie?
użytkownik
27 cze (5 miesięcy temu)
27 cze (5 miesięcy temu)
Witam jakie stawki są na wózkach we Wrocławiu bo w Łódź lipa ???
użytkownik
27 cze (5 miesięcy temu)
27 cze (5 miesięcy temu)
@Kalafiorbezz, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Hirsch Porozell. Jakie warunki byłyby dla Ciebie zadowalające?

Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Hirsch Porozell? Czy firma dynamicznie się rozwija? Czy pracownikom stwarzane są realne możliwości rozwoju?
użytkownik
23 sie (3 miesiące temu)
23 sie (3 miesiące temu)
Nie dziwie się że ludzie nie chcą pracować jak są traktowani jak smiecie i to jest niestety prawda :( Łódź
użytkownik
23 sie (3 miesiące temu)
23 sie (3 miesiące temu)
i co po tej umowie jak w każdym momencie mogą zwolnić ?
użytkownik
23 sie (3 miesiące temu)
23 sie (3 miesiące temu)
To, że szukają pracowników to chyba każdy wie , że są problemy z ich pozyskaniem!
użytkownik
29 sie (3 miesiące temu)
29 sie (3 miesiące temu)
ha ha wszystkie wpisy z 2 lat skasowane odpowiedz jasna dlaczego firma boi się prawdy i opinii o sobie
użytkownik
24 wrz (2 miesiące temu)
w takich warunkach są i będą problemy nikt nie jest niewolnikiem żeby tak zapitalać w takich warunkach w kopalni górnicy mają lżej
użytkownik
24 wrz (2 miesiące temu)
24 wrz (2 miesiące temu)
Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Cześć Mam pytanie do pracowników produkcji.
Czy na produkcji zdejmujecie tylko produkt gotowy (styropian) z taśmy?
Czy należy do was również zrobienie ustawień maszyny, czy zajmuje się tym np; mechanik, nastawiacz?
użytkownik
13.07.2016 (2 lata temu)
13.07.2016 (2 lata temu)
a możesz powiedzieć mi coś więcej o tych wczasach pod grusza, gdzie są to konkretnie wyjazdy i na jakich warunkach> aktualnie interesuję się u was zatrudniemiem jako Przezbrajacz Form Wtryskowych - Pracownik techniczny bo widziałem w sieci ofertę, tylko nie wiem czy aktualna
użytkownik
13.12.2016 (rok temu)
13.12.2016 (rok temu)
Wczasy pod gruszą to jest inaczej socjal płacowy.A nie wyjazd

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin