test

Opinie o hoffman maszyny i urządzenia łódź - Łódź

Korzystałeś z usług hoffman maszyny i urządzenia łódź - Łódź? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): namffoh
Data: 2015-03-05 18:11

Wizyt: 4256
Komentarzy: 9
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
05.03.2015 (3 lata temu)
05.03.2015 (3 lata temu)

hoffman maszyny i urządzenia łódź - Łódź

Zdecydowanie odradzam tą firmę, to najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem… firmę najlepiej unikać szerokim łukiem obojętnie czy się jest pracownikiem, kontrahentem czy klientem. Na rozmowie kwalifikacyjnej każdy indywidualnie dogaduję za jaką stawkę chce pracować, w praktyce wygląda to tak że podpisujemy umowę na minimalną krajową, a resztę stanowi „premia uznaniowa”. Człowiek więc pracuję cały miesiąc uczciwie myśląc że wszystko jest dogadane i ustalone, natomiast w rzeczywistości dostaję tylko minimalną krajową a o premię uznaniową musi się upominać czy łaskawie dostanie… niestety dostanie w tej firmie stawki, która na początku się ustalało graniczy z cudem bo prezes albo cię non stop zbywa głupimi wymówkami albo kłamie w żywe oczy że wysłał już pieniądze tylko po to żeby się ciebie pozbyć. Co do systemu pracy też jest tragedia i też jesteś traktowany jak śmieć… nie ważne są twoje plany czy życie, szefowie potrafią przyjść za 10 minut do końca zmiany i powiedzieć ci „że musisz zostać do póki nie zrobisz całego zamówienia bo dzisiaj w nocy wychodzi…” i oczywiście na ten moment materiałów i części nie ma żebyś cokolwiek zrobił. Firma u wielu firm i ludzi wisi pieniądze, i najczęściej nie ma zamiaru ich płacić, po prostu uważają że są bez karni. Właściciele firmy bazują na dużej rotacji ludzi, bo nie znam osoby, która odeszła/została zwolniona i wypłacili wszystkie zaległe pieniądze… swego czasu firma zatrudniała sprzątaczki na okres próbny i po miesiącu zwalniali je nie płacąc im. Za to dzięki takiej polityce zarząd firmy regularnie zmienia sobie samochody.

A i jeszcze jedno… muszą ich bardzo boleć takie opinie w Internecie bo regularnie posty karzą usuwać, stąd nie ma żadnych opinii
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam czytelników postów , jako oszukany przez tę Firmę odradzam współpracy jakimkolwiek potencjalnym zleceniobiorcą , a w szczególności Agencją Celnym i Spedycja .
Ładnie mówią , ładnie piszą , tylko nie płacą i udają że to nie dotyczy ich firmy .
Myślę że w końcu wystąpienie do Sądu z wnioskiem o upadłość nauczy Panów Prezesów szacunku do Ludzi i ich Firm .
użytkownik
7 mar (8 miesięcy temu)
7 mar (8 miesięcy temu)
Jakim pracodawcą jest hoffman maszyny i urządzenia łódź? Jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie? Czy osoby w niej pracujące mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?
użytkownik
06.03.2015 (3 lata temu)
06.03.2015 (3 lata temu)
Witam Namffoh
Bardzo mnie zaciekawił Twój post, jestem tylko ciekaw a raczej chce się upewnić czy mówisz o firmie która mieści się na ulicy Poznańskiej w Łodzi? Liczę na Twoją szybką odpowiedź tym bardziej skoro twierdzisz o kasowaniu postów.
użytkownik
09.03.2015 (3 lata temu)
09.03.2015 (3 lata temu)
Dokładnie o tej samej firmie mówię
użytkownik
06.10.2015 (3 lata temu)
06.10.2015 (3 lata temu)
Wydaje mi się, jednak że nie do końca to co napisałeś to prawda, wiadomo nie jest to idealna firma i w wielu kwestiach można się z Tobą zgodzić, no ale w tej firmie pracuje bardzo dużo osób i nie widać jednak aby inni pracownicy mieli jakieś żale do tej firmy, także coś musi w tym być, nie jest to dziełem przypadku.
użytkownik
01.04.2016 (2 lata temu)
01.04.2016 (2 lata temu)
Firma nie płaci
użytkownik
23.04.2016 (2 lata temu)
23.04.2016 (2 lata temu)
Z tego co wiem @M29 to jakoś większych opóźnień w wypłatach nigdy nie było, no i przecież jest umowa o pracę dla każdego praktycznie, poza tym jasne warunki zatrudnienia
użytkownik
14.08.2016 (2 lata temu)
14.08.2016 (2 lata temu)
Świetny żart panie zdion. Firma ma ogromne opóźnienie w wypłatach sięgające niekiedy niemal miesiąca. Nie pomagają prośby, wymogi, ani groźby sądem pracy. A jak chcesz na początku delikatnie porozmawiać to mają pretensje ze w ogóle z taką sprawa przychodzisz.Mógłbym pisać wiele, cały czas negatywnie, ale po co...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin