test

Opinie o Hofman Gratz - Legnica

Korzystałeś z usług Hofman Gratz - Legnica? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2010-06-20 15:13

Wizyt: 3030
Komentarzy: 26
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)

Hofman Gratz - Legnica

Witam
Czy pracowa� kto� dla Hofman Gratz, praca w Holandii przy pomidorach
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
widze ze do wszystkich wysłał tego maila... 22 zł za 2 dni kwaterunku dziwne rzeczy...
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
a nie wiesz na jaki to adres trzeba wysłać? czy poprostu na maila?
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
szczerze mówiąc nie ma pojęcia ale wydaje mi sie ze to jest ściema albo jakis oboz pracy^^ a tak serio dziwi mnie to ze trzeba placic nawet to 22 zł.. na kazdym jednym portalu wykrzykuja ze praca w ktorej trzeba placic jest jakas juz niepewna i trzeba to sprawdzić... ja sie własnie zastanawiam czy mailem czy jak ale adresu nie podal wiec chyba mailem
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
masz jakieś gadu albo coś to byśmy to obgadali ;p jak coś to napisz mi 9508092
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
sprawa warta pomyslenia z drugiej strony bez ryzyka nie ma zabawy:)
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
nie wiem czy to ma cos do rzeczy ale ogłoszenie znikneło ze strony a wczoraj jeszcze było.nic nie slychać o typie w necie i chce siano na dzień dobry...wałek
użytkownik
20.06.2010 (8 lat temu)
20.06.2010 (8 lat temu)
Powiem szczerze że na maila odpowiedział jak źle załacznik mi się wysłał dziwne ze numeru telefonu brak i w ogole..
użytkownik
21.06.2010 (8 lat temu)
21.06.2010 (8 lat temu)
mam ten sam problem wyslalem CV i otrzymalem ten kwestionariusz itd dziwna sprawa sam nie wiem co zrobic, wydaje mi sie ze koles w hooya leci i to wydaje sie proste :]
użytkownik
21.06.2010 (8 lat temu)
21.06.2010 (8 lat temu)
przelał mu ktoś kasę? jaki rzekomy numerek dostaliście? :> mi napisał, że robotę dostają ci, którzy mają numerek.. wiemy coś więcej?
użytkownik
21.06.2010 (8 lat temu)
21.06.2010 (8 lat temu)
obstawiam że to ściema, gościu podał tylko nr konta bankowego bez żadnych swoich danych i dlaczego nie ma możliwości wpłaty osobistej temu jak już się jedzie, przecież nikt go nie wychooja na 22zł jak praca jest pewna
użytkownik
21.06.2010 (8 lat temu)
21.06.2010 (8 lat temu)
moi drodzy parafianie^^ ja mam kontakt z tym gościem jak cos chcecie sie dowiedziec piszcie na GG 4326475
autor
22.06.2010 (8 lat temu)
22.06.2010 (8 lat temu)
Sabina, my tu raczej tylko chcemy wiedzie� czy to nie jest jaka� �ciema, ja tam jego koloru oczu zna� nie chce
użytkownik
22.06.2010 (8 lat temu)
22.06.2010 (8 lat temu)
A czy ktoś wpłacił mu 22zł?Ja wpłaciłam i czekam na odpowiedz,zobaczymy co odpowie.
autor
23.06.2010 (8 lat temu)
23.06.2010 (8 lat temu)
Ogloszenie jest falszywe, wszytskie osoby ktore maja jakiklowiek kontakt z tym panem lub firma prosze o kontakt z biurem . xxxxxxx osoba ta bezprawnie korzysta z naszych dokumnetow.
autor
23.06.2010 (8 lat temu)
23.06.2010 (8 lat temu)
Ogloszenie jest falszywe, wszytskie osoby ktore maja jakiklowiek kontakt z tym panem lub firma prosze o kontakt z biurem staz.pl; osoba ta bezprawnie korzysta z naszych dokumnetow.
użytkownik
05.07.2010 (8 lat temu)
05.07.2010 (8 lat temu)
jeżeli ktoś wysłał kaske i nie dostał odpowiedzi to mam złą wiadomość. mail owego pana już nie istnieje. PS. Jeżeli chcecie siedzieć i czekać to bardzo proszę, a jeżeli nie to uzbierajmy się do kupy i złóżmy zbiorowe zawiadomienie na komendę. bo ja to zrobię na bank! mój kontakt [email protected]
użytkownik
03.09.2014 (3 lata temu)
03.09.2014 (3 lata temu)
za dużo plotek na sieci a za dużo konkretów. ma ktoś jakieś sprawdzone info realne o obecnej sytuacji hofman gratz? byłabym wdzięczna za wszelkie wiadomości
użytkownik
19.12.2014 (3 lata temu)
19.12.2014 (3 lata temu)
no ja próbowałem poszukać jakichś realnych informacji na temat tego co się dzieje w Hofmanie i na co można liczyć wiążąc się z tą firmą. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć chocby najmniejszego skrawka informacji na polskich stronach po za tym forum. Dlatego mam nadzieję , że ludzie związani z nimi napiszą tu jak obecnie jest w HG
użytkownik
05.01.2015 (3 lata temu)
05.01.2015 (3 lata temu)
Czy aby poprawna nazwa firmy to I.K. Hofmann GmbH Graz, a nie Hofman Gratz - jak w temacie? Moze dlatego sa takie problemy z odnalezieniem opinii. Niemiej jednak równiez chciałbym zapytać jak obecnie się przez nich pracuje. Mozecie napisac ile czlowiek zarobi u nich przez miesiąc po odliczeniu kosztów związanych z mieszkaniem, dojazdami i jedzeniem?
użytkownik
10.03.2015 (3 lata temu)
10.03.2015 (3 lata temu)
Hofman Gratz zdaje się kapitał, zagraniczny, siedziba za granicą a informacji o polskiej placówce nie można znaleźć. sytuacja nie zmienna od dłuższego czasu. Chcąc podjąć u nich pracę trzeba się chyba nastawić podróż do Niemiec, ale czy ktoś mógłby szacunkowo podać zaplecze finansowe jakie należy do tego celu posiadać i czy pracując u nich można szybko odrobić zainwestowane pieniążki
użytkownik
26.03.2015 (3 lata temu)
26.03.2015 (3 lata temu)
Ja nawet nie wiem jak wy znaleźliście pracę w firmie Hofman Gratz. Jak próbowałem ich znaleźć w wyszukiwarce to jedyne co udało mi się znaleźć to strony w języku niemieckim. Czy praca w Hofman Gratz można otrzymać przez agencje pracy czy bezpośrednio u nich ? No i czy bariera językowa będzie dużym problemem ?
użytkownik
21.04.2015 (3 lata temu)
21.04.2015 (3 lata temu)
Powiem, że nie znałem tej firmy dopóki mi znajomy nie opowiedział. Podobno z 5 lat temu tam pracował i sobie chwali całą organizację. Ale jak jest teraz, tak samo?
użytkownik
11.05.2016 (2 lata temu)
11.05.2016 (2 lata temu)
Wiesz co, bardzo dobra i naprawdę firma, jest sobie co chwalić to akurat prawda, więc generalnie nie jest to jakiś wielki problem jesli tylko masz wykształcenie w podobnym temacie, wiadomo, że warto..
użytkownik
13.11.2017 (9 miesięcy temu)
13.11.2017 (9 miesięcy temu)
Czy może ktoś podzielić się swoimi doświadczeniami z pracy z agencją? Słyszałem sporo dobrego o agencji i chciałbym to zweryfikować
użytkownik
1 lut (6 miesięcy temu)
1 lut (6 miesięcy temu)
Dawno nikt z pracowników Hofman Gratz nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich doświadczeniach związanych z nią?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Ozen

feno

Pri7

dom
chemik
Pet

Farmina pet

pneumat system

armatis kraków

lsi

mccomp

armatis

value media

piersa

Obi
winkelmann
Tauron
Grupa pracuj

agata meble

polmlek

majami

Redan

karst

topmed

velmer

Salzgitter

Orion Tobacco

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin