test

Opinie o HOME EXPERT PIOTR OGŁAZA BIURO NIERUCHOMOŚCI, Wrocław, ul. Inżynierska 49 / U25 - Wrocław

Korzystałeś z usług HOME EXPERT PIOTR OGŁAZA BIURO NIERUCHOMOŚCI, Wrocław, ul. Inżynierska 49 / U25 - Wrocław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): klientka
Data: 2015-10-18 21:19

Wizyt: 12937
Komentarzy: 85
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
18.10.2015 (3 lata temu)
18.10.2015 (3 lata temu)

HOME EXPERT PIOTR OGŁAZA BIURO NIERUCHOMOŚCI, Wrocław, ul. Inżynierska 49 / U25 - Wrocław

Agent z tego biura wystawił moje mieszkanie w internecie bez mojej zgody, wogóle nigdy tego Ogłazy na oczy nie widziałam
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Nie prawdziwa/fikcyjna opinia, którą kazała mi zamieścić aneta jadowska.
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Nie prawdziwa/fikcyjna opinia, którą kazała mi zamieścić aneta jadowska.
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Nie prawdziwa/fikcyjna opinia, którą kazała mi zamieścić aneta jadowska.
autor
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Nie prawdziwa/fikcyjna opinia, którą kazała mi zamieścić aneta jadowska.
użytkownik
26.06.2017 (rok temu)
26.06.2017 (rok temu)
UWAGA! KRADNIE ZDJĘCIA I OPISY, WYSTAWIAJĄC OFERTĘ SPRZEDAŻY JAKO SWOJĄ, I USUWA NIEPOCHLEBNE KOMENTARZE NA SWÓJ TEMAT, UWAGA NA NIEGO
użytkownik
09.08.2017 (rok temu)
09.08.2017 (rok temu)
nie prawdziwa, fikcyjna opinia. nie czytajcie tego.
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
05.02.2018 (rok temu)
POTWIERDZAM MI RÓWNIEŻ UKRADLI OFERTĘ, WSZYSTKO MAM UDOKUMENTOWANE I WYSTĘPUJE PRZECIWKO NIM NA DROGĘ SĄDOWĄ. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
użytkownik
05.02.2018 (rok temu)
05.02.2018 (rok temu)
POTWIERDZAM MI RÓWNIEŻ UKRADLI OFERTĘ, WSZYSTKO MAM UDOKUMENTOWANE I WYSTĘPUJE PRZECIWKO NIM NA DROGĘ SĄDOWĄ. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
KOLEJNA FIKCYJNA OPINIA. TU MOŻNA PISAĆ TYLE BAJEK ILE SIĘ CHCE.
użytkownik
06.09.2017 (rok temu)
06.09.2017 (rok temu)
Cham i prostak. do tego agresywny i bezczelny dupek. Odradzam.
użytkownik
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
fikcyjna opinia. nie czytajcie tego.
użytkownik
10.01.2018 (rok temu)
10.01.2018 (rok temu)
nie fikcyjna bo faktycznie macie klienta w du..... od 3 dni nikt nie odbiera telefonow
użytkownik
10.03.2018 (11 miesięcy temu)
10.03.2018 (11 miesięcy temu)
Pan Ogłaza był dla mnie bardzo nieuprzejmy przez telefon- bez powodu, zepsuł mi humor.Ale jak poczytałam na tym forum to u niego standard. Odradzam kontakt.
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
Wcale do biura nie dzwoniłem, tylko tak sobie napisałem :P
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
W pisaniu wymyślonych opinii jest mistrzynią.
użytkownik
01.11.2017 (rok temu)
01.11.2017 (rok temu)
może i dobre biuro nieruchomości tylko dlaczego nie są usuwane nieaktualne oferty sprzedaży mieszkań?????? na kilka wykonanych telefonów mieszkania już sprzedane, a na stronie biura figurują jako wolne, brak szacunku do klienta
użytkownik
12.01.2018 (rok temu)
12.01.2018 (rok temu)
Sprostowanie! Na portalu WWW.HOMEEXPERT.PL są tylko aktualne oferty.
użytkownik
13.12.2017 (rok temu)
13.12.2017 (rok temu)
nie ma to jak samemu sobie wystawic opinie :)
użytkownik
12.01.2018 (rok temu)
12.01.2018 (rok temu)
samemu to sobie możesz pisać tylko, nic więcej nie możesz. są ci co chcą, piszą bajki i gadają oraz Ci co mogą.
użytkownik
30.12.2017 (rok temu)
30.12.2017 (rok temu)
"szybki sprzedawca" byle szybko wcisnąć komuś mieszkanie i pobrać prowizje. Najlepiej koloryzując rzeczywistość, no i oczywiście prowizje chyba najwyższe na Dolnym Śląsku...
użytkownik
12.01.2018 (rok temu)
12.01.2018 (rok temu)
"Szybki sprzedawca", czyli szybko sprzedaje mieszkania osobom w potrzebie oraz znajduje mieszkania klientom, którzy potrzebują się szybko wprowadzić. Tak to działa, a prowizje konkurencyjne, na pewno za usługę warto zapłacić i być dobrze obsłużonym.
użytkownik
30.12.2017 (rok temu)
30.12.2017 (rok temu)
buhahahahaha
użytkownik
02.02.2018 (rok temu)
02.02.2018 (rok temu)
Szczerze?!
MEGAAAAA NIEE POLECAM!!!
Pan Piotr wstawia oferty, które są nieaktualne, aby zwabić klienta. Już kilka razy dzwoniłam do P.Piotra z zapytaniem o mieszkanie. Oczywiście jak zwykle nieaktualne. Mówisz, że szukasz np.mieszkanie do 5800 za m2, to wysłane masz milion innych ofert, tylko nie te, które spełniają Twoje oczekiwania. Rozumiem walka o klienta ale nie w ten sposób, robienie z kogoś debila....
Naprawdę jest wiele innych biur godnych uwagi.
NIEZADOWOLONY KLIENT!!!
użytkownik
06.02.2018 (rok temu)
06.02.2018 (rok temu)
To biuro kradnie prywatne oferty wykorzystując bezprawnie cudze zdjęcia. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
użytkownik
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
Potwierdzam. Bezprawnie wykorzystali moja prywatna ofertę.
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
Zgadzam się z pozostałymi. Piotr Ogłaza (Home Expert) kradnie cudze oferty i je wystawia jako swoje bez wiedzy i zgody. Z moim mieszkaniem było tak samo.
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
Ale ja nie mam żadnej oferty i nic nie sprzedawałem. Wymyśliłem to sobie i napisałem.
użytkownik
17.10.2018 (4 miesiące temu)
17.10.2018 (4 miesiące temu)
Pomijając że na 40 ofert, które znalazłem na otodom wszystkie były nieaktualne, niektóre nawet od 4 lat to od 2 miesięcy czekam na kontakt w sprawie ogłoszenia mieszkania,
którym byłem zainteresowany i to wszystko za jedyne 3% netto prowizji w zasadzie za nic. Nie poleca,m tej żenady.

Edit:
Żeby dopełnić obraz żenady jaki bije z tej śmiesznej agencji nieruchomości Pan Piotr Ogłaza próbował wymusić na mnie usunięcie opinii wydzwaniając do mnie oraz pisząc tego smsa, co widząc po komentarzach jest jego
sprawdzonym sposobem walki z negatywnymi opiniami.
Sugerowałbym zrobić coś z przyczyną tych komentarzy a nie ośmieszać się pseudo groźbami bez pokrycia.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Wymyśliłem tą fikcyjną opinię i napisałem, za co przepraszam.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadza się, TO BIURO KRADNIE cudze oferty i umieszcza je jako swoje, w dodatku koloryzując i dodając wartości, jakich nieruchomość nie posiada, co zakłóca późniejsze kontakty z klientami. Dokładnie - niejaki Michał Sobolewski ukradł ostatnio moją ofertę
użytkownik
25 sty (24 dni temu)
Chciała bym sprostować opinie o Homeexpert, ostatecznie sprzedałam i kupiłam Mieszkanie przez Homeexpert to świetni doradcy, Pan Michał Sobolewski to jeden z najlepszych doradców w Polsce !!!
użytkownik
6 lut (12 dni temu)
6 lut (12 dni temu)
Mi też ukradli właśnie moje prywatne ogłoszenie, które zamieściłam na Gumtree.
Pan P.O. dzwonił do mnie dwa dni temu i chciał "nawiązać współpracę i umieścić moje ogłoszenie na swojej stronie", ale się kategorycznie nie zgodziłam i kategorycznie zabroniłam mu takie ogłoszenie zamieszczać.
Ale pan P.O. i tak mi moje ogłoszenie ukradł, podając o wiele mniejszą cenę i inne nieprawdziwe wiadomości. Bardzo nieuczciwa instytucja. Strach się z nimi zadawać.
autor
20.06.2017 (rok temu)
20.06.2017 (rok temu)
Bez wiedzy właścicieli robi ogłoszenie sprzedaży ich mieszkania, kradnie zdjęcia i opisy. Przy zwróceniu uwagi jest bezczelny do szpiku kości.
autor
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
fikcyjna opinia, którą kazała mi zamieścić aneta jadowska.
użytkownik
10.06.2017 (rok temu)
10.06.2017 (rok temu)
fikcyjna opinia, którą kazała mi zamieścić aneta jadowska.
użytkownik
26 sty (23 dni temu)
26 sty (23 dni temu)
Szanowni Państwo, pragnę poinformować, że zamieszczone tu wpisy nie mają żadnego oparcia w stanie faktycznym i należy poczytywać je za czyny nieuczciwej konkurencji, mające na celu zdyskredytowanie mojej działalności zawodowej. Niestety Internet poza jego oczywistymi zaletami, stanowi też wygodną platformę dla osób, które chcąc budować własną pozycję na rynku, sięgają po instrumenty takie jak anonimowe oszczerstwa wobec konkurencyjnych przedsiębiorców. Zjawisko to niestety staje się coraz bardziej powszechne, ale w moim przekonaniu warto z nim walczyć, zatem działania te zostały zgłoszone odpowiednim organom. Gdybyście mieli Państwo jakiekolwiek pytania, zapraszam do kontaktu ze mną pod numerem telefonu 608 669 874 lub mailowo [email protected] Z wyrazami szacunku, Aneta Jadowska King-Home.
użytkownik
27 sty (22 dni temu)
27 sty (22 dni temu)
Tak zdecydowanie, kupiłem przez Pana Michała Sobolewskiego już kilka mieszkań to jeden z najlepszych doradców w Polsce

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin