test

Opinie o ikea - Wielbark

Korzystałeś z usług ikea - Wielbark? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): hh
Data: 2015-04-05 18:38

Wizyt: 8562
Komentarzy: 134
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)

ikea - Wielbark

Niestety nie biora pod uwage ze wynajem mieszkan w wielbaru jest horendalnie drogi bo miejscowi mysla ze jak z ikea ktos to zarabia nie wiem ile i wyduszaja ostatni grosz , porabalo tych ludzi ,wielbark mala miejscowosc a ceny jak w warszawie sie albo innych miastach ile razy bylo juz tak ze na dwoje trzeba bylo zyc za 500 ,- na miesiac.
autor
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Może wypłaty nie są na początku imponujące, ale po jakimś czasie jak człowiek sie stara to nie ma na co narzekać. Trzeba też docenić stabilne warunki, które mamy.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Dobry socjal, zgrani ludzie, z każdym da się praktycznie dogadać, dowiedzieć potrzebnych informacji, pomocni
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Ikea w Wielbarku to moja pierwsza praca, doświadczenia było brak zupełnie, ale szybko ogarnąłem temat i jest ok
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
miałam podobnie :) zaczynałam już półtora roku temu i wiem, że dużo osób narzeka na warunki i to, że jest ciężko, ale ja akurat doceniam to co mam, stałe źródło dochodów jest dla mnie priorytetem, a pracując tu mam pewność, że pracuję uczciwie, że wypłata będzie na koncie i, że pracodawca odkłada wszelkie składki. Umowa nie jest śmieciowa, tylko normalnie dostajemy umowę o pracę, to powinno być normą przy takiej pracy, ale w dzisiejszych czasach bywa różnie.
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Uwaga ten zakład to kołchoz , płacą najniższą krajową a wymagają wyrabiania norm które ciągle rosną, pracujemy ciągle obserwowani przez menadżerów patrzących w kamery ,nie ważne jak zap...sz i tak zawsze za wolno i za mało, nie ma czasu się po tyłku podrapać . Nie polecam.
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Nie płacą najniższej krajowej! No i zawsze idzie jeszcze dorobić. Ja nie będę narzekać bo wypłata może nie jest fenomenem, ale też nie ma tragedii
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Ja mogę polecić ikeę jak pracodawcę. W Wielbarku idzie dobrze zarobić, tylko trzeba chcieć pracować
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
też myślę, że przesada z tym hejtem u niektórych, każdemu coś nie pasuje, ale nie ma co robić tragedii z tego, grunt, że praca jest stabilna i hajs na czas
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Stabilna praca, można liczyć na premie, nie jest tak jak co niektórzy mówią, że dostaje się najniższą krajową, ja zarabiam całkiem nieźle, ale to też wynika z tego ile pracy w to włożyłem
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
Idzie sie z każdym dogadać, ludzie to chyba największy plus tego zakładu. Warunki mi odpowiadają, umowa jest jasna, warunki dotrzymywane, pieniądze na czas, czyli wszystko na czym mi zależało.
użytkownik
17.10.2018 (4 miesiące temu)
17.10.2018 (4 miesiące temu)
Stabilne warunki to najlepsze co ta firma oferuje, co do stawki to też mi odpowiada, więc ogółem mogę polecić
użytkownik
18.10.2018 (3 miesiące temu)
18.10.2018 (3 miesiące temu)
Też nie mam co narzekać na stawkę, zacząłem w 2014 i sporo już w tej firmie osiągnąłem, firma docenia dobrych pracowników
użytkownik
17.10.2018 (4 miesiące temu)
17.10.2018 (4 miesiące temu)
Przeprowadziłam się do Wielbarku 2 lata temu, szybko znalazłam pracę w Ikei. Początkowo faktycznie było ciężko, ale teraz jest na prawdę w porządku. Mam umowę na czas nieokreślony, stabilne warunki finansowe, wszystko co potrzebuję, cieszę się z podjętej decyzji.
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Mi trafił się bardzo fajny zespół, więc dobrze sie pracuje, można liczyć na pomoc i jest zwyczajnie z kim pogadać, nie ma chorej konkurencji
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Zakład dobrze wyposażony, nowe technologie, można się wiele nauczyć i zdobyć doświadczenie zawodowe, więc w tym aspekcie jak najbardziej polecam, chyba nie ma lepszej pracy w Wielbarku
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Dobra umowa, a nie jakaś tam śmieciówka. Stawka też różni się od tej, z którą zaczynałem, dobrze się tu pracuje
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Zawsze chciałem pracować w zakładzie tak dobrze wyposażonym technologicznie, żeby zdobywać doświadczenie i faktycznie się czegoś nauczyć. Polecam
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Wiecie może coś o zapowiedzianych podwyżkach w Wielbarku? Czy któryś dział już takowe otrzymał? W tamtym roku jak się o tym mówiło, to po miesiącu chyba były podpisywane aneksy do umów. Teraz będzie podobnie?
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Na początku każdy sobie chwali prace, a o że dobre stabilne warunki, a to że na czas wypłata, a to że liderzy, mistrzowie są spoko. Tak tak wszystko się zgadza na początku wszystko jest ok. Każdy chce się załapać na miejsce w ikei, bo tam jest fajnie, a ludzie maja ciężką sytuacje itp. Ale jest jedno wielkie ale. Pracujecie sobie miesiąc dwa trzy, staracie się z całych sił bo widzicie, że jest dobra praca i żeby była umowa na stałe itd. Pracujecie pół roku patrzycie na to wszystko i dochodzicie do wniosku, że chcecie się wznieść wyżej bo tutaj jest dobrze ale zawsze może być lepiej. Pracujecie rok już szukacie nowej pracy. Po roku może więcej zaczynają was wkurzać mistrzowie liderzy. Bo wy jako pracownicy z takim stażem musicie pracować super. Na setki jak nie chodzisz to już jest minus u mistrza. Starasz się o urlop to mistrz wjeżdża na ambicje, że na setke nie przyszedłeś to i urlopu nie dostaniesz, albo odwrotnie jak już się dostało urlop to na setke trzeba przyjść bo przecież miałeś urlop. To jest akurat urywek z tego co tu się dzieje. Większość ludzi w ikei myśli że oni nie muszą pracować bo inni mogą zrobić coś za nich. Do mojego lidera nic nie mam na prawdę spoko gość, wszyscy na nim psy wieszali, że taki, nie taki, jak się z nim pogadało to zobaczyłem że spoko gość. Mistrz hmm jak to mistrz zrobi wszystko, aby było dobrze dla niego. Nikomu nie życzę takiego mistrza jak ja mam. Powiem tak praca jest dobra, ale tylko na początku jak ktoś chce zacząć karierę pracowniczą. Ale dla osób starszych którzy dbają o dobre mniemanie nie polecam. Za dużo upokorzeń można zaznać od strony mistrzów kierowników i ludzi na wyższych stołkach.
użytkownik
23.10.2018 (3 miesiące temu)
23.10.2018 (3 miesiące temu)
racja, na początku kolorowo, potem szara rzeczywistość...
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie jest to może praca moich marzeń, o jakiej się myślało za dzieciaka, ale jest znośnie, pieniądze płacą na czas, atmosfera na hali w porządku, nie ma jakichś minusów które by ich eliminowały. porządna firma -szczególnie oddział w Wielbarku
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Ja myślę, że atmosfera nie jest zła, nawet jak już się przepracuje to pół roku i człowiek wie już jak praca wygląda i we wszystkim się rozeznał. Atmosfera jest ok, wszyscy, przynajmniej u mnie w zespole się szanują
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Popieram, nie wiem czemu niektórzy tak narzekają, pewnie im się pracować nie chce, bo dobrych pracowników firma docenia
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Polecam pracę w Ikei, praca dość ciekawa, czasem ciężka, ale idzie wszystko ogarnąć, a i hajs jest
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Nigdy nie jest tak, że każdemu wszystko odpowiada, ale nie ma się co oszukiwać stabilna praca czyli taka jak ta jest w dzisiejszych czasach bardzo cenna. Stały dopływ gotówki, bez obaw o nieterminowość. Polecam
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Dobra praca, uczciwy pracodawca, nie ukrywam, że warunki są jak najbardziej korzystne, a dla mnie najważniejsze jest to, że są również stabilne, polecam
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Śmiało mogę polecić tą firmę, bo mimo kilku wpadek z mojej strony nie wywalili mnie na zbity pysk tylko dali szansę. Dziękuję!!!
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
Ważne, że masz pozytywne zdanie o Ikea jako pracodawcy. Zadowolony jesteś również z warunków zapewnianych Ci przez niego. Czy ze względu na innych użytkowników mógłbyś je dokładnie opisać? Każda Twoja informacja będzie pomocna dla osób, które rozważają aplikowanie do tej firmy.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem na tartaku niby tak słodko ale na niektórych działach np.Pelet wielka afera z kradzieżą okazała się wielkim fiaskiem i sukcesem dla kierownika peletu pozbył się dwóch starych pracowników co nie grali w piłkę a w te miejsce wsadził przydupasów. Następny to z manipulacji albo jesteś strażakiem albo masz meldunek Zaręby to masz tam stanowisko załatwione już nie mówimy o jego bliskiej rodzinie to oni są nietykalni a reszta co pracują to traktuje jak szmaciarzy ale jeszcze ma jedną grupę co ostro się głowicą żeby mu wejść głęboko w xxxxxxx i są trochę ok.Ostatnio doprowadził do zwolnienia starego pracownika który był Prawie od początku tartaku. Nie miał we krwi być wazeliniarzem to odszedł z chomorem od takiego szma.........rza.Tylko ciekawe że gość co odchodził nie poszedł w tej sprawie do Pani Dyrektor.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
To przykre , że zakład postawiony dla ludzi ,został przejęty przez mafię zarządzającą , którzy dla stanowiska i za przysłowiową złotówkę ,gnębią ,poniżają ,prześladują ,zastraszają i doprowadzają ludzi do odejścia z pracy .
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Według mnie praca jest w porządku, sporo benefitów, premie, terminowe wypłaty, sporo osób tego nie docenia
użytkownik
30.10.2018 (3 miesiące temu)
30.10.2018 (3 miesiące temu)
Pracodawca bardzo dba o bezpieczeństwo swoich pracowników i myślę, że jest to fajne podejście, fajny jest również pakiet socjalny, a najlepsza atmosfera!
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Dla mnie najważniejsze jest to, że praca jest bezpieczna i można fajnie sobie zarobić, mi warunki odpowiadają, kasa na czas, wszystkie sprawy pracownicze nie są zaniedbywane, jasne zasady, przestrzegane przez obie strony
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Śmiało mogę polecić tą firmę, bo mimo kilku wpadek z mojej strony nie wywalili mnie na zbity pysk tylko dali szansę. Dziękuję!!!
użytkownik
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
11.09.2018 (5 miesięcy temu)
mnie zastanawia tylko jedno - czemu jesli tylko pojawia sie pozytywne komentarze od razu ktos sie rzuca..taka duza ilosc pracownikow wiec chyba niema w tym nic dziwnego ze jest sporo osob ktorym praca odpowiada ( patrzac na ilosc pracownikow zdecydowanie jest ich wiecej) jak i tych, którym nie pasuje zupelnie nic.. jest dobrze - gdyby nie bylo to nikt by tam nie pracowal ;)
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
Na początku było słabo. Ale to bardziej z mojej winy, bo nie bardzo przyłożyłem się do tych początkowych szkoleń. Z czasem jednak było lepiej i ogarnąłem co i jak się dzieje w firmie

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Motorol
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin