test

Opinie o iMed24 - Kraków

Korzystałeś z usług iMed24 - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): do bronka
Data: 2011-08-05 05:01

Wizyt: 1669
Komentarzy: 35
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.08.2011 (7 lat temu)
05.08.2011 (7 lat temu)

iMed24 - Kraków

Ty chyba pracujesz w innej firmie. Wyzysk oraz zero szacunku dla pracowników. Ludzie masowo odchodzą.
użytkownik
17.02.2012 (6 lat temu)
17.02.2012 (6 lat temu)
do bronka

Ty chyba pracujesz w innej firmie. Wyzysk oraz zero szacunku dla pracowników. Ludzie masowo odchodzą.Potwierdzam. Totalne olewanie pracowników, brak szacunku do drugiego człowieka... po raz pierwszy spotkałam się z takim zachowaniem. Nie warto sobie zawracać głowy. Zarządzający zapominają że głównym kapitałem są ludzie - za parę lat mogą mieć duży problem ze znalezieniem pracowników - opinie na mieście są fatalne o tej firmie.
Lepiej dać sobie spokój. Zarządzanie chaosem i korporacyjny styl z lat 90 tych...
użytkownik
28.02.2012 (6 lat temu)
28.02.2012 (6 lat temu)
Sądzę że styl bardziej z lat 1939-1945
użytkownik
22.05.2014 (4 lata temu)
22.05.2014 (4 lata temu)
Widze ,że moje odczucia nie są odosobnione. Imed24 nie tylko źle traktuje być może pracowników, ale z pewnością nie szanuje pacjentów. Ostrzegają ,że rozmowy są nagrywane dla poprawy jakości tym czasem nikt tych telefonów NIE ODBIERA!!!! xxxxxxx
użytkownik
23.03.2015 (3 lata temu)
23.03.2015 (3 lata temu)
Nie polecam tej placówki, recepcjonistki udzielają złych informacji np.że jeżeli mam pakiet Allianz wówczas potrzebuje skierowania na wymaz nosa na który byłam już umówiona co spowodowało że termin mi przepadł gdyż owego skierowania nie posiadałam. Wieczne kolejki w recrecepcji, nie odbieranie telefonów i błędne informacje co do darmowych badań w pakiecie. W dodatku za wydrukowanie dokumentacji medycznej zapłaciłam 20 zł... Także śmiech na sali!
użytkownik
29.04.2015 (3 lata temu)
29.04.2015 (3 lata temu)
Owszem, spóźniłem się 15 min (specyficzna kontrola trzeźwości - czyli 30 samochodów zatrzymane, bo Panowie mieli ochotę sobie posprawdzać) na wizytę pod kątem powrotu do pracy po dłuższej przerwie. Pani nie przyjęła mnie, choć wiadomo, że jestem w stanie zawieszenia, ani na zwolnieniu, ani nie mogę nawet wziąć urlopu. Czyli znieczulica. Dlatego należy monitorować pracę tych lekarzy co do sekundy i żądać wystawienia zaświadczenia o spóźnieniu.
użytkownik
02.10.2015 (3 lata temu)
02.10.2015 (3 lata temu)
Słaby temat trochę, że Cię lekarz nie przyjął @chocki. Może mieli opóźnienie z pacjentami.. no ale 15 minut to nie jest godzina czasu. To prywatna placówka, więc powinno im zależeć na tym, by Cię przyjąć, bo przecież za to im zapłacisz. Dziwna polityka.. i jak tak będą robić, to zaczną tracić pacjentów..
użytkownik
29.02.2016 (2 lata temu)
29.02.2016 (2 lata temu)
Miesiac temu robilam rezonans szyi,
na opisie same artefakty , nic nie jest widoczne ,zmuszona jestem powtorzyc badanie
600 zl wyzucone w bloto!
Absolutni nie polecam!
użytkownik
16 kwi (7 miesięcy temu)
16 kwi (7 miesięcy temu)
trzeba było się nie ruszać
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
@ela ale takie badanie powinno być interpretowane przez lekarza. Samemu można co najwyżej pogdybać :)
użytkownik
19.04.2016 (2 lata temu)
19.04.2016 (2 lata temu)
gorąco ODRADZAM!!!!
- nie trzymają się umówionych terminów,realizacji opisu badań nawet przy badaniach płatnych!
- pomimo kilkukrotnych monitów nie można uzyskać wyniku nawet po 15 dniach.
- pani z recepcji usług w trakcie rozmowy z pacjentem "nie jest za nic odpowiedzialna" a przyparta pytaniem - kiedy będzie wynik "w trosce o najwyższą jakość świadczonych usług" rzuca słuchawką
O wyrazie "przepraszam" najwyraźniej nie słyszeli...
NIGDY WIĘCEJ - jest tyle innych przychodni, że warto poszukać innej!
w sprawie jaki to pracodawca - nie wypowiadam się - nie wiem - mogę tylko wnioskować, że skoro pacjenci są traktowani bez krztyny profesjonalizmu to pewnie z czegoś to wynika...
użytkownik
23.04.2016 (2 lata temu)
23.04.2016 (2 lata temu)
Niestety pacjenci obarczają recepcjonistki winą za całe zło, ale prawda jest taka, że faktycznie wiele spraw nie zależy od nich. Badania opisują lekarze i tylko oni, więc jaki wpływ ma recepcjonistka na to, czy opis będzie w terminie. To lekarzowi przydałaby się zj**bka, a nie recepcjonistce. No ale większość ludzi woli wyżywać się na takiej osobie, uwierzcie, że gdyby recepcjonistka mogła, opisałaby wszystkie badania w terminie. A pytania czy dane świadczenie jest w pakiecie danego ubezpieczyciela kierujcie to tejże właśnie jednostki, to chyba z nimi macie umowy podpisane, a nie z imed24!! Ludzie, używajcie czasem mózgu. No i spóźnienia, gdyby wpuszczać każdego spóźnionego pacjenta, to podejrzewam, że do północy placówka byłaby jeszcze otwarta, nie bez powodu pacjenci umawiani są na konkretną godzinę.
użytkownik
19.07.2016 (2 lata temu)
19.07.2016 (2 lata temu)
Nie polecam!!!!!Brak poszanowania dla pacjentów. Nie dotrzymują terminów.Zapłaciłam 470 zł i nie mam opisu!!!!!!SKANDAL!!!!!
użytkownik
12.09.2016 (2 lata temu)
12.09.2016 (2 lata temu)
Wie ktoś może ile można zarobić pracując na recepcji? I proponują umowę o pracę czy zlecenie?
użytkownik
12.09.2016 (2 lata temu)
12.09.2016 (2 lata temu)
no i tez istotna kwestia czy jakieś wymogi co do języka obecego, bo teraz to się standardem widze staje na rynku i wolę się jednak upewnić zanim wyślęcv
użytkownik
13.12.2016 (rok temu)
13.12.2016 (rok temu)
U MNIE PODOBNIE CZEKAM 2B TYGODNIE NA WYNIK MAMOGRAFII IGNORANCJA ZUPEŁNA NIE POLECAM SZKODA NERWÓW.
użytkownik
06.01.2017 (rok temu)
06.01.2017 (rok temu)
Po pierwsze trafić na ul. Życzkowskiego graniczy z cudem! Żadnych czytelnych oznaczeń. Po drugie kultura pań z recepcji jak również pani laborantki wykonującej rezonans pozostawia wiele do życzenia. Bo przecież najlepiej pokrzyczeć na pacjenta, nawet kiedy przyszczypie mu się skórę podczas przygotowania do badania. Najważniejsze żeby pacjent się nie ruszał, bo pani laborantka nie wykona badania.
Szczerze odradzam korzystanie z ich usług. Mentalnie to jeszcze głęboka komuna.
użytkownik
24.02.2017 (rok temu)
24.02.2017 (rok temu)
A ja polecam jak najbardziej. Panie w recepcji miłe, telefon odbierany po 2-3 sygnale. Terminy na bieżąco. Wyniki badań w tym samym dniu. Jestem bardzo zadowolona.
Oznaczenie placówki medycznej jest i to widoczne .
Placówka na terenie Comarchu - trafić? - żaden problem - dla chcącego nie widzę żadnego problemu.

Zdecydowanie piątka z plusem.
użytkownik
26.04.2017 (rok temu)
26.04.2017 (rok temu)
Imed24 to porażka, klient jest traktowany w bardzo nieprofesjonalny sposób. Badania zawsze są opóźnione, dzisiaj na badanie EKG musiałem czekać 45 minut a na neurologa ponad 2 godziny, a na dokładkę pani orzecznik nie wystawiła mi zaświadczenia bo musiała nagle gdzieś pojechać. W recepcji żadnego przepraszam. Nie opłaca się z tego korzystać i płacić bo takie same czekanie można mieć za darmo państwowo.
użytkownik
25.06.2017 (rok temu)
25.06.2017 (rok temu)
Dramat obsługa fatalna terminy, czas oczekiwania na wyniki badań z rtg 10 dni roboczych nie polecam
użytkownik
30.06.2017 (rok temu)
30.06.2017 (rok temu)
Nie polecam pracy na recepcji, warunki płacowe złe jak na tak dużą liczbę obowiązków. Rotacja pracowników ogromna, ludzie pracują chwile i uciekają.
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
@. piszesz o dużej rotacji pracowników na recepcji. Co przez to rozumiesz? Jak dużo osób w ciągu kilku miesięcy pracowało właśnie na tym stanowisku? Mogłabyś powiedzieć również co konkretnie jest powodem tylu odejść? Co należy w iMed24 do obowiązków recepcjonistki/recepcjonisty?
użytkownik
25.08.2017 (rok temu)
25.08.2017 (rok temu)
A ja jak najbardziej polecam Imed24. Lekarze z tej placówki uratowali życie mojemu synowi stawiając szybko i trafnie diagnozę by mógł szybko trafić na stół operacyjny. Kiedy wynik badania był zły to lekarka osobiście dzwoniła do syna, aby szybko przyszedł na wizytę. Ja byłam tak na kilku badaniach i również wszystko było na jak najwyższym poziomie. Jak traktują pracowników - nie wiem, ale jako pacjentka jestem bardzo zadowolona !
użytkownik
07.09.2017 (rok temu)
07.09.2017 (rok temu)
Na stronie internetowej iMed24 można znaleźć informację o tym, że poszukiwani są radiolodzy do opisów badań w systemie pracy zdalnej. Ktoś z Was współpracował właśnie w ten sposób z tym pracodawcą? Jak w praktyce wyglądają elastyczne godziny pracy o których mowa w ofercie pracy?
użytkownik
19.10.2017 (rok temu)
19.10.2017 (rok temu)
na 1000 % tam pracujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!
ZDROWIA ŻYCZĘ
użytkownik
20.10.2017 (rok temu)
20.10.2017 (rok temu)
@Dariusz nie pracuję w iMed24, co więcej nie jestem z tą firmą w żaden sposób związana. Jestem moderatorem serwisu najlepszyfachowiec.pl i zależy mi na tym by między innymi dzięki Waszym doświadczeniom dowiedzieć się więcej o pracy w tej firmie oraz by osoby, które na ten wątek trafiają szukając opinii o swoim potencjalnym miejscu pracy mogły je tu znaleźć. Dlatego też dopytuję o kwestie, które nie były na wątku do końca wyjaśnione.
użytkownik
27.10.2017 (rok temu)
27.10.2017 (rok temu)
NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Bardzo nierzetelna firma....:/ wykryto u mnie na usg zmiany w pewnym narzadzie, moze to byc cos powaznego.W związku z tym skierowano mnie na TK by wykryć co to jest. Zapisałam sie prywatnie, bo chciałam mieć szybko wynik. Zapłaciłam 300 zł za tomografie jamy brzusznej. mam do krakowa 70 km...myślałam że tam jest jakiś poziom ale sie bardzo pomyliłam. Wynik miał być do 14 dni... mija 3 tydzien, dzwoniłam tam 3 razy i dalej czekam. Imed potrafi brać garściami pieniądze od pacjentów i tylko tyle. Porażka. Jedyny plus to obsługa. GORĄCO NIE POLECAM!!!!!!
użytkownik
30.10.2017 (rok temu)
30.10.2017 (rok temu)
Nie polecam. Miałem badanie TK 6 października i prosiłem o opis do 16.X.17, ponieważ miałem umówioną wizytę u naczyniowca w tym dniu. Miła Pani w recepcji powiedziała, że powinno się udać ale w zasadzie mają czas do 14 dni na opis. Oczywiście dzwoniłem kilka razy przed tym terminem ale jednak się nie udało. Odebrałem płytkę z TK bez opisu w dniu wizyty u chirurga i poprosiłem o przesłanie mi wyników na e-maila. Chirurg był na tyle kumaty, że poradził sobie bez opisu ale opis muszę przedstawić lekarzowi I kontaktu aby uzyskać skierowanie do szpitala. Dziś jest 30.X.2017, opisu jak nie było tak nie ma. Oczywiście badanie TK miałem odpłatnie.
użytkownik
02.11.2017 (rok temu)
02.11.2017 (rok temu)
GORĄCO NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! WYDAWAĆ BY SIE MOGŁO ŻE PŁACISZ I MASZ....NIE PRAWDA!!! BARDZO DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA NA WYNIK BADANIA. JESZCZE RAZ NIE POLECAM...KPINA
użytkownik
29.12.2017 (11 miesięcy temu)
29.12.2017 (11 miesięcy temu)
NIE POLECAM. Po urazie twarzy udałem się niezwłocznie na wykonanie RTG twarzoczaszki. W recepcji dowiedziałem się, że czas oczekiwania na opis to dwa tygodnie. Oczywiście poprosiłem o skrócenie terminu oczekiwania, gdyż uraz jest świeży i powinienem jak najszybciej wiedzieć co robić dalej. Po dwóch tygodniach otrzymałem informację, że czas oczekiwania na opis to 14 DNI ROBOCZYCH. Będę omijał to miejsce, wolę wydać moje pieniądze w innej placówce.
użytkownik
11 sty (11 miesięcy temu)
11 sty (11 miesięcy temu)
Polecam bardzo za rzetelność, terminowość. Badanie zostało przeprowadzone sprawnie, a na wynik czekałam zaledwie niespełna dwa dni. Dziękuję bardzo.
użytkownik
25 sty (10 miesięcy temu)
25 sty (10 miesięcy temu)
Fatalna obsługa. Telefonicznie zapisałem się na "bezpłatną" konsultację a następnie płatne testy alergiczne. Po przybyciu na miejsce (ok 1h drogi w jedną stronę) okazało się, że do wykonania konsultacji i testów potrzebuję skierowania od alergologa o czym w ogóle nie wspomniano przy rejestracji telefonicznej - pierwszy raz słyszę, że na prywatne najprostsze testy alergiczne ktos wymaga skierowania. Nigdy więcej nie skorzystam. !
użytkownik
7 lut (10 miesięcy temu)
7 lut (10 miesięcy temu)
Ludzie! To nie jest portal, na ktorym opiniuje sie usługi firmy tylko pracodawcę!
użytkownik
6 kwi (8 miesięcy temu)
6 kwi (8 miesięcy temu)
Na wynik RTG czekałam tylko 1 dzień. Zdziwiłam się jednak, gdy zobaczyłam, że pod opisem badania podpisał się lekarz bez specjalności. Nawet w ramach NFZ taki opis zawsze wykonuje radiolog - to standard. Szkoda kasy!
użytkownik
17 kwi (7 miesięcy temu)
17 kwi (7 miesięcy temu)
Jakiś czas temu widziałam ofertę pracy w firmie iMed 24 w Krakowie, czy udzieli mi ktoś informacji jak wyglądają szkolenia oraz czy ten pracodawca oferuję dodatki pracownicze dla swoich pracowników? Interesują mnie również fakt, czy studenci zaoczni mają szanse na otrzymanie umowy o pracę w tej firmie?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Mecalux

ceva bielsko

ceva
Lisner

Booksy

agata meble

polmlek

vitro

vitro plus

avs polska

Kirchoff

Auchan

hanplast

lenkiewicz

lumileds

tetra-pak

gea

Ikea Poznań

Ikea

aleksandra marzec

luty zbigniew

skalbmierz

stowarzyszenie wiosna

górka piotr

kraków hotel pod rózą

kraków hotel pod roza

kądziela

nawojka

mariusz marek

jzp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin