test

Opinie o INDEX FOOD spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - Toruń

Korzystałeś z usług INDEX FOOD spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - Toruń? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2010-06-05 21:34

Wizyt: 10253
Komentarzy: 97
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
05.06.2010 (8 lat temu)
05.06.2010 (8 lat temu)

INDEX FOOD spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - Toruń

Pracowałem jeszcze jak dyrektorem był xxxxxxx . było żle ale nie najgorzej. po wybraniu nowego dyrektora zaczeła się MASAKRA. jego xxxxxxx takie jak wymieniony wcześniej kolega z warszawki kontrolerek zaczeli robić czystkę. jak był towar na wymiany tak potem załatw sobie sam. nie polecam tragedia.
autor
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
Czytając poniższe opinie jak nie trudno się domyślić zapewne kierowników regionalnych zastanawia mnie jedna rzecz ? jak takie osoby mogą pracować w tej firmie ? gdzie właściciel ma oczy ? czy fakt zrobienia jakieś prezentacji na spotkanie handlowe, wycieczki regionalnych z handlowcami po sklepach bo inaczej tego nie idzie nazwać - zero pomocy ważne żeby wpisać coś w raport bo Pan prezes musi coś poczytać. Nasuwa się prosta odpowiedź kto tu jest nierobem i kto tu się lansuje dobre czasy już minęły dla tej firmy z przykrością to stwierdzam.
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
święta słowa Zosi. dobrze, że ktoś w końcu zwraca uwagę na bardzo duuuzy problem, jaki jest brak pomocy ze strony kierowników. wszystkie problemy zostają olane i bez odpowiedzi, a z tego nikt ich nie rozlicza
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
ostatnie opinie nie trudno skumać Lublin i Łódź. Dobrze że chłop pozamitał na tych regionach bo już dość miałem telefonów i narzekania na spotkaniach - oczywiście w kuluarach jak to źle i niedobrze.

Nadawaliście się do tej roboty tak, że gdzie nie pójdziecie każdy pokuma że wy i handel to jak ogień i woda :D DO ROBOTY FIZYCZNEJ !!! haha max co możecie robić !

Mniej malkontentów i frustratów, lepiej dla społeczeństwa :D

Żal się robi jak czyta się te bzdury :/ Życzę powodzenia - przyda Wam się na kasie w Biedrze - to max na co was stać ! hehe
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
aha Zosia to Pati :D przynajmniej oszczedze telefon bo juz nie wydalał od słuchania tego płaczu jak to źle i nie dobrze i ja to P.G. ją dociskał że mało sprzedaje itd.

handel poważna sprawa trzeba sie do tego nadawać...
autor
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
A tu się mylisz bo Zosia to nie Pati żal d.. ściska jak się czyta twoje wpisy Pracujący słoma z butów i hamstwo to twoja domena jak widać !!! Sprzedaż sprzedażą ale poczekaj zobaczymy czy będziesz taki mądry jak i Ciebie posuną
użytkownik
07.04.2016 (2 lata temu)
07.04.2016 (2 lata temu)
Na ostatnim spotkaniu jak prezes się wszystkich spytał co się dzieje ze obroty lecą na łeb na szyję to każdy siedział cichutko.
Nikt nie odezwał się ani słowem.
A tu proszę.
Ludzie co wy wyrabianie.
Teraz nabraliscie siły jak siedzicie sami i poslugujecie się nickami.
Kompletnie tego nie rozumiem.

Jezdzicie po ludziach a jak się z Nimi widzicie w firmie to się usmiechacie i ściskanie dłonie.
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Koleś nie ponizaj ludzi pracujacych w biedronka. W każdym wpisie jest coś prawdy !!!
Z wielkim szacunkiem podziwiam przedstawicieli pracujących w tej firmie , na nedznych podstawach umowy o pracę bądź na działalności. Firma nie daje żadnych możliwości rozwoju. Wieczne pretensje i szukanie dziury w całym , niezadowolenie to na ogół główny problem szefostwa. Jeśli chcesz wypalić się zawodowo , to omijaj ta firmę szerokim łukiem...
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Nie musisz brać umowy na działalność, bo jest też umowa o pracę
użytkownik
08.04.2016 (2 lata temu)
08.04.2016 (2 lata temu)
Dla kogo ta umowa jest? Bo po 7latach odszedl ph wlasnie dlatego ze jej nie dostal, caly czas musial pracowac na dzialalnosci
użytkownik
19.04.2016 (2 lata temu)
Pracowałem w tej firmie kilka dobrych lat...LUDZIE nie ma żadnej umowy o prace w tej firmie !! tylko działalność ! wielu dobrych PH odeszło,bo jej nie dostawali,poza tym o czym to świadczy,że w firmie w ciągu ostat.2 lat z 30 handlowców z całej Polski 25 odeszło albo zostali zwolnieni ! DRAMAT ! Z kazdego kilometra trzeba sie rozliczać - robią "akcję" typu,że flotowiec wysyła emiala z prośbą o natychmiastowe zrobienie zdjęcia stanu licznika i wysłanie do firmy ! a najlepsze jest to,że i tak ich każdy wałuję na kilometrach :D tylko trzeba mieć troche oleju w głowie :) Ogolnie odradzam pracę w tej firmie-brak atmosfery,jak nie ma "liczby" to czepiają się o byle co,dwóch regionalnych już dawno powinni zawiesić buty na kołku i zmienić fach,bo nic nie wnoszą do firmy !
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Pierwsze spostrzeżenie - regionalny szanującej się spółki z tradycjami wylewa żale na swoich pracowników na forum? O czym to świadczy? Ktoś tu chyba nie ma kultury... Albo w piórka obrósł.
I te 'naturalne' komentarze, że firma jest fantastyczna a narzekają tylko pracownicy, którym się nie chciało robić.
Z czystego sentymentu przeglądam czasem internety żeby sprawdzić co się dzieje w mojej byłej-pierwszej pracy. I zadowolona jestem, że te kilka lat temu mnie wylali :) Już wtedy źle się działo.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Świadczy to o tym, że ktoś kto sam sobą nic nie reprezentuje to musi się dowartościować i wyżyć na osobach podległych... A warto by było, żeby Pan Prezes przyjrzał się pracy swojego ulubionego regionalnego, który poza tym, że mydli mu oczy, i dużo bajek sprzedaje to niewiele robi. Jakby zostały zamontowane GPS w samochodach to byłoby czarno na białym kto jest nierobem o których tu się tyle mówi.
użytkownik
05.05.2016 (2 lata temu)
05.05.2016 (2 lata temu)
wiadome kto pisze komenty wylane z roboty ofiary losu ! Brawo ! im więcej takich matołów tym więcej roboty w rynku dla nas :)

nadajecie się co najwyżej do fizycznej roboty a nie takiej gdzie mózgu trzeba używać. Najlepszy Fachowiec typowe miejsce dla malkontentów wylewających żale na pracodawców, płaczków co by im się lepiej na duchu zrobiło :D! Żal się robi :/

aha szkoda że takie kozaki jesteście bez podpisu
użytkownik
09.05.2016 (2 lata temu)
09.05.2016 (2 lata temu)
hej_wylani_z_roboty_!' a może jednak wsrod pracowników są tacy ktorym odpowiadają warunki tam panujące, czemu od razu wypisywac z nie ma takich osob i piszą to szefowie? Łatwo jest narzekać i pisać jak to ma sie zle
użytkownik
02.06.2016 (2 lata temu)
02.06.2016 (2 lata temu)
HAHA wszyscy odchodzą z tej kiepskiej firmy... I o czym to świadczy? Warunki pracy poniżej normy: kasa - kiepska, atmosfery i szacunku do drugiego człowieka - brak.
użytkownik
23.06.2016 (2 lata temu)
23.06.2016 (2 lata temu)
Nie tylko PH. W pewnym okresie spora część załogi biura i magazynu odeszła lub została zwolniona.
użytkownik
06.07.2016 (2 lata temu)
06.07.2016 (2 lata temu)
Chyba nic się nie okazało, bo ostatnio nie było oferty pracy.
użytkownik
03.08.2016 (2 lata temu)
03.08.2016 (2 lata temu)
Cała prawda jest taka że góra się opierdziela nic nie robią centralnie nawet głupich ekspozycji nie umieją ustalić. Ale po co jak ma to zrobić ph za darmo. Najlepiej cała winę zwalić na ph, przecież jest odtego żeby przyjmować całą winę na siebie. Zresztą tu szkoda nawet się rozpisywać.
użytkownik
04.08.2016 (2 lata temu)
04.08.2016 (2 lata temu)
Piszecie o kiepskich zarobkach, a może warto określić ich wartość bo bez tego to tak na prawdę żadna konstruktywna wypowiedź. Będę wdzięczny za informację
użytkownik
08.08.2016 (2 lata temu)
08.08.2016 (2 lata temu)
2500 podstawa - na wlasnej dzialalnosci (zaplac z tego 500 lub 1100 zusu- w zaleznosci na jakim byles, ksiegowa, podatek), a no i jeszcze nie zapomnij, ze z tej MEGA pensji musiales wylozyc min 500 zl na benzyne - oddawali w nastepnym miesiacu.... wiec ile wychodzi to sobie policz - czysty wyzysk !! teraz daja umowe o prace, bo nikt tam pracowac nie chcial. Powiem Ci jedno - za zadne pieniadze bym tam nie wrocil. popytaj w rynku, kazdy Ci to samo powie... I nie tylko byli pracownicy, ale ludzie postronni-chocby dystrybutorzy.
użytkownik
10.08.2016 (2 lata temu)
10.08.2016 (2 lata temu)
ale mowisz o stanowisku przedstawiciela handlowego? to nie dostajecie depozytu paliwowego?
użytkownik
11.08.2016 (2 lata temu)
11.08.2016 (2 lata temu)
Tak, mowie o ph. Dawali 500 zaliczki na benzyne, a drugie 500 wykladalo sie za swoje. Czasami wiecej.
użytkownik
12.08.2016 (2 lata temu)
12.08.2016 (2 lata temu)
słuchajcie, nie wiem niestety jak obecnie wygląda sytuacja, macie może na ten temat jakieś opinie teraz? Bo chyba tylko z atmoasfera są problemy z tego co widze?
użytkownik
12.08.2016 (2 lata temu)
12.08.2016 (2 lata temu)
atmosfery to juz tam dawno nie ma... rotacja pracownikow duza, co za tym idzie indexu coraz mniej w sklepach... dobrych pracownikow nie szanowali i nie szanuja, a dobrych sciemniaczy trzymaja :)
użytkownik
05.10.2016 (2 lata temu)
05.10.2016 (2 lata temu)
Dokładnie tak guzik to do końca świata będzie tam pracował razem z przydupcem z Rzeszowa. Hehe
użytkownik
13.08.2016 (2 lata temu)
13.08.2016 (2 lata temu)
niby traka duża opisujesz a jakoś nowych ogłoszeń od nich w internecie ani widu ani słychu... chyba jednak drogi kolego bajki opowiadasz tutaj nam troszkę
użytkownik
13.08.2016 (2 lata temu)
13.08.2016 (2 lata temu)
skoro tak uwazasz, to widac, ze Ty nic nie wiesz o tej firmie ;)
użytkownik
13.08.2016 (2 lata temu)
13.08.2016 (2 lata temu)
No ja może nie wiem dużo o INDEX FOOD spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. ale jestem przecież tutaj po to, aby się właśnie czegoś dowiedzieć sensownego
użytkownik
05.10.2016 (2 lata temu)
05.10.2016 (2 lata temu)
@ABC no wiesz jak ktoś pisze to może po prostu chce się czegos na temat firmy dowiedzieć po to tak na prawde jest tez to forum żeby moc się podzelic sowja opinia na temat pracodawcy czy tez wlasnie fitmy
użytkownik
07.10.2016 (2 lata temu)
07.10.2016 (2 lata temu)
Umowa o pracę Routex warunki placy w porównaniu do innych firm w spożywce.normalna firma i ok atmosfera.mogę polecić. Trzeba pracować i robić swoje
użytkownik
08.10.2016 (2 lata temu)
08.10.2016 (2 lata temu)
no dobra, niby już piszesz że jest umowa o prace ale konkret - po jakim czasie pracy moga ją dostać i czy na każdym stanowisku?
użytkownik
19.12.2016 (rok temu)
Słaba kasa, towar słabo się sprzedaje , starzy PH odeszli i zapewne następni też odejdą , mniej już ciężko zarobić jako PH, premie jakieś głodowe. Dobra firma dla początkującego handlowca - to mogę polecić .
użytkownik
22.03.2017 (rok temu)
22.03.2017 (rok temu)
Hmm pracuje w handlu 20 lat. Ostatnie 10 na rożnych stanowiskach pH w jednej międzynarodowej firmie. I tak czytam wasze komenty....u mnie w firmie tez jest rotacja, ludzie przychodzą i odchodzą...albo sami znajdują cos ciekawszego albo zostają zwolnienie. Handel to nie je bajka. Tu trzeba zapierdzielac. Jak ktos nie potrafi....to nie zarabia. Piszesz kolego ze 2500 to słaba kas. Tak, bo to podstawa za przyjście do pracy. Ja tez mam 2500 ale ze. Jestem najlepszy zarabiam 4000-5000. O tym jakoś nie wspominacie ze premie moze ie miec no limit z tego co wiem. Handel trudny kawałek chleba trzeba umieć i luebiec. I jak tu kolega zauważyłem najpierw cos zróbcie a potem krytykujcie malkontenci.
użytkownik
06.04.2017 (rok temu)
06.04.2017 (rok temu)
Kolego poza kasa jest jeszcze cos takiego jak atmosfera pracy i szacunek do czlowieka, a w tej firmie tego nie ma i to jest glownym powodem dlaczego w indexie malo kto chce pracowac.... w ofercie o prace pisza, ze pozwalaja korzystac z samochodu prywatnie, zeby ludzi przyciagnac hehe o czym to swiadczy ? :)
użytkownik
19.04.2017 (rok temu)
19.04.2017 (rok temu)
Hej. Proszę napiszcie jakim autem jeżdżą ph, jakie wyagrodzenie, czy obecnie plany są realne do wykonania? Czy jest karta flota? Ile h pracuje
użytkownik
04.05.2017 (rok temu)
04.05.2017 (rok temu)
Hej, dostałem zaproszenie na rozm. rekrutacyjną. Napiszcie proszę coś więcej nt.pracy, warunków.
Jaka podtsawa, mozliwość wypracowania premii, jaki samochód-warunki korzystania, na jakim programie-urządzeniu pracują PH?
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
użytkownik
08.05.2017 (rok temu)
08.05.2017 (rok temu)
kilka lat temu pracowałam, jeszcze nie było oklejonych cors, tylko peugeoty , to by ł jedyny plus z całej przygody :) zarobki fatalne, chyba zostawało mi z 1700 zł z premią po oplatach na działalności, zero wymianek produktów ciągle przeterminowanych na pólkach- leżały nietknięte przez klientów po kilka lat, czy to na sieciach, czy w spozywczakach...niezle musiałam się ukrywać,jak mi jakaś kierowniczka oddała karton rio mare wartosci 200-300 zł, a ja nie miałam z czego zrobić zwrotu i takich sklepów tysiące...jedynym odbiorcą był Piotr i Paweł, ale oprócz wlkp ciężko było w innych województwach.
Tragiczny Zarząd...wszyscy odgornie traktują Cię jak nieroba i złodzieja , wysokie plany, realnie -do wykonania, gdyby nie te zaległości przeterminowanych produktów.
liderem były woj.pomorskie i wlkp ...bogatsze regiony i tyle.człowiek harował jak jakiś magazynier w realach i auchan , zeby zrobić pólkę , wywalić monini i trzaskał foty do dyrekcji hahahaha, jak sobie przypomnę tych Regionalnych Gryzipiórków , bodajże sepleniący Paweł jeden...lizał dupę prezesowi i dyrektor Aleksandrze ...słabo, bardzo słabo to wszystko wygladało .Mierna ta firma, nie polecam, chyba,zeby poznać kilku innych PH z którymi na wieki połaczy Was beka z pracy tam i dozgonna przyjaźń :)
użytkownik
11.05.2017 (rok temu)
11.05.2017 (rok temu)
100 % prawdy :)
użytkownik
14.05.2017 (rok temu)
14.05.2017 (rok temu)
Pracowałem w firmie 2 lata, patrząc na komentarze aż żal się robi jacy ludzie nas otaczają... 80% komentarze to ściema. Frustracja zwolnionych albo nie nadających się do pracy bezmózgów. Cóż taka Polska mentalność. PS 1700 zł po opłatach to strasznie słabą musiałaś być, poziom widać po komentarzu :)
użytkownik
21.08.2017 (rok temu)
21.08.2017 (rok temu)
I nic się nie dowiedziałem z opini...
Pozdrawiam
użytkownik
02.09.2017 (rok temu)
02.09.2017 (rok temu)
@M. na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum przed przystąpieniem do pozostawienia komentarza http://najlepszyfachowiec.pl Pozostawienie opinii jest ważne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w INDEX FOOD spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.
użytkownik
26.10.2017 (11 miesięcy temu)
26.10.2017 (11 miesięcy temu)
Moje doświadczenie z firmą było niestety negatywne.
Osoba, która miala przekazać wiedzę mi jako nowemu pracownikowi przekazać jej nie chciala - brak racjonalnego wytlumaczenia.
Mobbing słowny, ośmieszanie.
Uważanie się za wszystko w firmie. Podważanie kompetencji swego kierownika.
Obgadywanie za plecami.
Plusy za produkty z ktorymi się pracuje,pakiety socjalne.
Minus za atmosfere i podstawianie dokumentu rozwiązania umowy, bo pravownica nie chce Ci przekazywać wiedzy.
Nie życzę nikomu podobnej, przykrej sytuacji.
użytkownik
29.10.2017 (11 miesięcy temu)
29.10.2017 (11 miesięcy temu)
Na jakim stanowisku pracowałeś ?
użytkownik
14.12.2017 (10 miesięcy temu)
14.12.2017 (10 miesięcy temu)
Jeśli byłoby mi dobrze w firmie to nie pozwoliłabym żeby ktos to psuł!
użytkownik
25 kwi (5 miesięcy temu)
25 kwi (5 miesięcy temu)
Co nowego w INDEX FOOD spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.? Jak dziś wygląda praca w tym przedsiębiorstwie?
użytkownik
26 wrz (26 dni temu)
26 wrz (26 dni temu)
Pracowałam . potem miałam przerwę, ale znowu pracuję w tej dobrze prosperującej firmie ;) to znaczy, że warto wrócić.

Super produkt, pakiety socjalne, auto , wypasiony telefon nic tylko pracować i sprzedawać.

Imprezy integracyjne. Dodam, że firma obchodziła 30lecie w tym roku i pnie się nna góre.

Pozdrawiam

Wrocław
użytkownik
27 wrz (25 dni temu)
27 wrz (25 dni temu)
Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i zastanawiam się czy są jakieś potrzeby kadrowe. Może ktoś wie?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja

danae

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin