test

Opinie o INSTAL Ryszard i Małgorzata - Szczekociny

Korzystałeś z usług INSTAL Ryszard i Małgorzata - Szczekociny? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): worker
Data: 2015-05-11 11:18

Wizyt: 10831
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.05.2015 (3 lata temu)
11.05.2015 (3 lata temu)

INSTAL Ryszard i Małgorzata - Szczekociny

Witam firma rodzinna kasa nie zgadza się z godzinami pacy szef jakiś psycho czy coś takiego nie znam się ogólnie nie polecam pracy chyba że lubisz robić za psie jajo i być traktowany jak pies w budzie pozdrowienia.
użytkownik
11.06.2015 (3 lata temu)
11.06.2015 (3 lata temu)
Sie ma lubię pracować i to ciężko ale takiego obozu pracy to jeszcze nie widziołem no i te ciągłe bajerowanie ,że dostane rejestracje i podwyżkę masakra nic tylko oszuści,że jeszcze skarbówka ich nie przeczepała to się dziwię uciekajcie jak najdalej pozdro.
użytkownik
13.12.2015 (2 lata temu)
13.12.2015 (2 lata temu)
@wykorzystany ale jak to nic nie dostałeś, na serio? @worker widze tez poszkodowany, dużo Was jest czy tylko was dwóch, bo słyszałem że to bardzo dobra praca i że idą podwyżki
użytkownik
02.05.2016 (2 lata temu)
02.05.2016 (2 lata temu)
Super, że pojawiają się podwyżki bo o takie umilenie pracy jest teraz dość trudno. Ale czy wypłata jest na czas?
użytkownik
18.05.2016 (2 lata temu)
18.05.2016 (2 lata temu)
Wielki szef JURUŚ ,już nie pamięta jak mu górale mordę obili ???
użytkownik
06.11.2016 (rok temu)
06.11.2016 (rok temu)
Ciekawe czy znaleźli frajera do palenia w kotłowni ,za 3.75 zł na godzinę i to bez umowy -banda żabojadów i wykorzystywaczy???
użytkownik
25.02.2017 (rok temu)
25.02.2017 (rok temu)
co za porażka 8 zł na godzinę to jak w jakimś obozie pracy,i te warunki w polu ciągle coś na łeb się leje i do tego wszechogarniające zimno co powrót po robocie to gacie mokre czuje się jakbym w jakiejś łaźni pracował!!!!
użytkownik
05.03.2017 (rok temu)
05.03.2017 (rok temu)
banda złodziej i oszustów???
użytkownik
14.03.2017 (rok temu)
14.03.2017 (rok temu)
Ale ich ten wojtuśś wyciupciał sprzedaje nowe części z husqvarny , a ten jego były szef jest w niego tak zapatrzony ,że chyba klapki na oczach ma ????
użytkownik
02.06.2017 (rok temu)
02.06.2017 (rok temu)
Firma szuka do roboty głupoli najlepiej po 7 klasach nie piśmiennych jak umiesz liczyć to długo nie porobisz chyba ,że masz ochotę robić na wujków i pociotków???
użytkownik
10.08.2017 (rok temu)
10.08.2017 (rok temu)
Co to za firma ,że szefa ABW już 2 razy w kajdanach wyprowadziło -daje to do myślenia???
użytkownik
20 mar (7 miesięcy temu)
20 mar (7 miesięcy temu)
Trochę mnie zaskakują takie opinie. Ja pracowalem jakiś czas w tej firmie i za godziwe pieniądze nie mógłbym nic złego powiedzieć, wręcz przeciwnie
Jak miałem kłopoty finansowe to uzyskałem pomoc więc dziwią mnie takie komentarze. Wiem że szef nie toleruje pruźniactwa i alkoholu w godzinach pracy to chyba zrozumiałe ale mozenie dla wszystkich. Co do jakiś śmiesznych stawek to ja nawet nie przypominam sobie żeby takie stawki były chyba że nie za moich czasów. Moja opinia o tej firmie jest bardzo pozytywna. Zdzisław
użytkownik
1 paź (21 dni temu)
1 paź (21 dni temu)
firma dno a szef idjota
użytkownik
20 kwi (6 miesięcy temu)
20 kwi (6 miesięcy temu)
Co powiecie na temat zarobków w INSTAL Ryszard i Małgorzata? Czy ich wysokość od dodania ostatniej opinii zmieniła się?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lagardere duty free

aelia

trenkwalder

Poltel

Indesit łódź

whirlpool łódź

szymanowska

archicom

gralbet

whirlpool

termetal

KORAB

budimex
casus

sekretariat kraków

sekretariat

Wspólny sekretariat

randstad tychy

randstad

Exclusive Białystok

geopartner

konsalnet poznań

konsalnet realizacja
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin