test

Opinie o Intelligent Technologies S.A. Warszawa

Korzystałeś z usług Intelligent Technologies S.A. Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Amerigo Vespucci
Data: 2012-01-06 16:40

Wizyt: 6907
Komentarzy: 148
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
06.01.2012 (7 lat temu)
06.01.2012 (7 lat temu)

Intelligent Technologies S.A. Warszawa

Pod warunkiem, że masz klapki na oczach i nie widzisz, co się wokoło dzieje.Generalnie, fajnie mają, znajomi xxxxxxx i wazeliniarze.
Jeżeli, macie odrobinę ambicji, to lepiej trzymać się od tej firmy z daleka.
użytkownik
16.11.2018 (2 miesiące temu)
16.11.2018 (2 miesiące temu)
Lubię tą pracę, zespół jest całkiem zgrany, atmosfera również jest ok, no dla mnie najważniejsze jest to, że wypłate mam na czas i czuję tą stabilizację, a nie, że za miesiąc nie będę miał za co rate kredytu opłacić
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Zawsze się trafi ktoś komu coś nie pasuje,. wcale mnie to nie xxxxxxx , ja też uważam, że firma jest spoko. Nie przesadzajmy z tym sprzętem , grunt, że wszystko działa jak trzeba i można normalnie pracować. Cieszę się, że mogę tu zdobywać doświadczenie.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Prezesi sadza, ze takimi motywujacymi wpisami zaczaruja rzeczywistosc. Prawda taka ze czas mija, a firma sie nie zmienia. Powodzenia w szukaniu kolejnych mlodych i ambitnych.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Mi prace tez polecił znajomy, pracował tam kiedyś i miał pozytywne doświadczenia, więc chciałem sprawdzić co i jak. I tak nie miałam nic do stracenia. Jak sie teraz okazało był to bardzo dobry pomysł
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
System motywacyjny - doskonały jak na nowoczesną firmę, premii nikt nie widział od 20.08.2018 roku
Szkolenia - brak
Nadgodziny - bezpłatne można odebrać tylko nie ma kiedy
Urlopy - telefony się urywają
No i jeszcze opinie pisane przez ludzi z "zarządu" - fantastyczna atmosfera, firma dla ludzi ambitnych , bardzo dobra praca ...
W firmie jest jedno pewne , obiecywać potrafią jak nikt, i to jest pewne. Worek obietnic dla każdego !!!!
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie przesadzaj, nie wiem na jakim stanowisku pracujesz, ale serio dobrze i sumiennie wykonując swoje obowiązki można sporo ogarnąć, jak dla mnie jest ok
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Szacunek i Warto to słowa naprawdę niestosowne w ocenie tej firmy... Widzę że zarząd działa prężnie wpisując te pozytywne wpisy - :) trzymać się z daleka od tego BAGNA.
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Zacznijmy od tego, że firma powinna mocno zastanowić się nad zmianą nazwy na Medieval Technologies, to najbardziej odpowiadałoby ich infrastrukturze. Zero automatyzacji, pół monitoringu, brak kasy na rozwiązania biznesowe, które się klepie na kolanie nie przez programistów, a technicznych którzy programowanie widzieli w książce.

Jeżeli chodzi o pensję - zawsze w możliwie ostatni dzień miesiąca, natomiast premia ... jak będzie to będzie o ile będzie bo raczej to nie bywa. Premia miała być powiązana z zajmowanym stanowiskiem - młodszy, regular, senior. Natomiast nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie czy dostaniesz, a jak dostaniesz to co wpłynęło na wysokość tejże premii.

Środowisko pracy to przestronny open-space, więc tutaj praca będzie zależeć od Twoich preferencji i umiejętności skupienia, chociaż zdarzają się osoby, z bardzo donośnym głosem, które sporadycznie nie mają co robić przez co wędrują i próbują znaleźć rozmówcę, a za tym idzie kwestia rozpraszania.

W kwestii floty aut, faktycznie widziałem w ciągu roku 3-4 sytuacje gdzie jeden dział pożyczał auto z innego gdyż brakowało pojazdów.
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
O widze ze negatywne wpisy sa usuwane. Bylo 104 jest 91. Administrator Najlepszy Fachowiec powinien sie zdecydowac czy sensownie autoryzowc piszacych czy zaniechac usuwania wpisow. To jest niepowazne I czyni nieiwrygodnym opis pracodawcy. Jezli wczesnien najlepszyfachowiec.pl nie mial mechanizowmow uwierzytelniajacych nie powonien kasowac, leks retro non agis jak brzmi zasada. O ITSA to tez nie fajnie swiadczy bo jezeli cos sie usuwa to znaczy ze cos jest jednak nie hallo, a czyni sie to na polecenie pracodawcy.
użytkownik
28.12.2018 (26 dni temu)
28.12.2018 (26 dni temu)
Pracuję w ITSA od 2009, więc staż już mam spory. Nigdy nie komentowałam warunków pracy, ale jak czytam niektóre niesłuszne komentarze to aż sie nóż w kieszeni otwiera. Jest to dobry pracodawca! Na wynagrodzenie nie narzekam, a po tylu latach pracy wzrosło mi na bardzo satysfakcjonujący poziom. W tej firmie rozwinęłam skrzydła ;) nie wiem czy gdzie indziej bym tyle osiągnęła.
użytkownik
2 sty (21 dni temu)
2 sty (21 dni temu)
Trzeba umieć doceniać to co się ma, a ta praca jak najbardziej jest tego warta. Jasne warunki, można się z każdym na spokojnie dogadać, bez nieporozumień, także ja jestem jak najbardziej na tak i myślę, że mogę poleci.
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
Niby korpo, ale nie jest jakoś drętwo. Można się odnaleźć. Podoba mi się w jaki sposób jest ta firma zarządzana, jasny i spójny przekaz informacji to duży plus. Kierownictwo również mili i inteligentni ludzie. A po pracy zawsze jest z kim skoczyć na piwo czy dwa.
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Ciekawa praca, przyznam szczerze, że dopiero zdobywam doświadczenie i specjalistą jeszcze nie jestem, ale firma daje spore możliwości rozwoju. Może niedługo wpadnie jakaś podwyżka? ;)
użytkownik
10 sty (13 dni temu)
10 sty (13 dni temu)
Nikt nie daje nic za darmo, tego nauczyłam się już dawno, gdybym wtedy się poddała, teraz nie zarabiałabym takich pieniędzy. Wszędzie są możliwości, ale niektórym zamiast patrzeć na tych, którym się udało z zazdrością powinni sami wziąć swój los w swoje ręce.
użytkownik
14 sty (9 dni temu)
14 sty (9 dni temu)
Dobrą kawę mamy w pracy :d zupełnie odzwyczaiłam się od takiej zwykłej. I jak mam się teraz pobudzać rano do działania? :/ Muszę ukraść ekspres z pracy :D
użytkownik
15 sty (8 dni temu)
15 sty (8 dni temu)
Pracę poleciła mi koleżanka, szybko złapałam dobry kontakt z ludźmi. Nie spodziewałam się,że zostanę tak ciepło i miło przyjęta. Pracuje mi się dobrze, ogarniam już wszystkie obowiązki, ale w dalszym ciągu gdy potrzebuję pomocy to śmiało mogę o nią prosić. Ekipa na medal! Kierownik również trafił mi się w porządku także, zabieram koleżankę na kawę w ramach podziękowań :D
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Ciekawe ze tak doswiadczonemu w IT przedsiebiorstwu zajelo 2 lata dojscie do tego zeby zlikwidowac wpisy opisujace ich podejscie do pracownikow. No coz, w Internecie nic nie ginie
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
Ludzie, nie ma co narzekać, pieniądze nie są złe i najważniejsze, że warunki stabilne, a nie człowiek się będzie zastanawiał za co kredyt za miesiąc opłaci
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
Takie podejscie moze miec osoba do kasy na markecie albo sprzatania biura. Inzynier teraz moze przebierac w ofertach. Jak szukacie tych pierwszych to moze sie skusza
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
O jakiej stabilności tu mowa, jeśli pozbyli się w ostatnim czasie 20-30 osób...Podpisują tylko umowy na czas określony a później nie przedłużają. A najlepsze to, że zatrudniają kolejne słupy w ich miejsce.Pobawią się nimi i out..
Od razu widać, które wpisy są sfabrykowane przez aparatczyków w celu polepszenia mocno już nadwyrężonego wizerunku????
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Nie zgodzę się z Tobą, to forum, gdzie może się wypowiadać każdy, ja również czuję stabilizację, praca nie jest jakaś mega, to trzeba lubić i tyle
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Spoko praca, nie ma co narzekać, ja cenię sobie to doświadczenie, które zdobyłem
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
ja nie narzekam, dobrze mi sie pracuje, pensja też mnie satysfakcjonuje, a że czasem jest cieżko to nic dziwnego, w każdej pracy są takie momenty
użytkownik
03.12.2018 (miesiąc temu)
03.12.2018 (miesiąc temu)
Pracowałem już w tej branży i wiem, że nie zawsze wygląda kolorowo, tu wiem, że mam stabilne warunki, pieniądze na czas i wszystko czego potrzebuję, praca, którą śmiało bym polecił
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
krótki i rzeczowo, w pełni się zgadzam, też polecam
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Praca na jasnych warunkach, mi taki układ pasuje, wiem co do mnie należy i za co jestem rozliczany. Praca na pewno jest rozwijająca, dużo już potrafiłem przed rozpoczęciem tutaj, ale mimo wszystko zdobyłem jeszcze dodatkową widzę, więc cieszę się z tego faktu.
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Chłopie napisz jaki to dział, chętnie się tam przeniosę i to od zaraz. Powiadasz, że u ciebie są premie, nie dotykają was zmiany co 6 m/c , może jeszcze są nadgodziny płatne ?!? Skoro są jasne zasady, podejrzewam, że w raz ze wzrostem obowiązków rosną wynagrodzenia. Napisz jeszcze do kogo się uczysz i czego. Jesteś pewien że pracujemy w tej samej firmie ?
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Kolego, chyba kłamiesz bo ludzi, którzy pracowali w telekomunikacji przed tą firmą jest paru z właścicielem chyba 5 osób , rozmawiałem z wszystkimi, żaden z nich nie napisał by tak zdawkowo swojej opinii to by uwłaczało ich godności i inteligencji. Zresztą właściciela można wykluczyć bo by napisał opinie po angielsku.
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
jak ktoś nie ma jeszcze doświadczenia to jednak ciężko przebierać w ofertach, a ta praca mimo wszystko daje jakieś szanse na rozwój
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Mam podobnie, ale tak patrząc obiektywnie uważam, że to dobra firma, funkcjonuje całkiem sprawnie, widzę różnicę między moim poprzednim pracodawcą, zdecydowanie lepiej :)
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Racja, niektórzy narzekają, ale ja jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to robiłbym to już na siłę ;) pozdrawiam
użytkownik
08.12.2018 (miesiąc temu)
08.12.2018 (miesiąc temu)
Niekoniecznie, ja tą pracę też bym polecił ;) pozdrawiam
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Proponuje sprawdzic na wlasnej skorze. Jezeli przeczytasz ponizsze opisy i mimo wszystko sie zdecydujesz, to zobaczysz kto mial racje. To moze byc bolesne doswiadczenie, ale... przeciez nie ryzykujesz niczym, co najwyzej stracisz troche zdrowia i czasu, zyskasz troche pieniazkow. Odwagi zatem
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
To oczywiste, że nie każdy nadaje się do tej samej pracy ;) również polecam spróbować to można się mile zaskoczyć. Niektórzy lubią narzekać, a dobrze jest mieć własne zdanie. Cieszę się, że nie wchodziłem na to forum zanim zacząłem swoją karierę.
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Ja jak zaczynałem pracę to można powiedzieć, że trafiłem na gorący okres. Pracy nie brakowało, ale to dobrze, bo od razu zobaczyłem jak ta praca wygląda. Nie zraziłem się tym i potem było już co raz lepiej. Praca nie dla każdego, wiadomo, ale można się spróbować. Mi się spodobało.
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
Miałam podobnie :) nie wolno się poddawać na wstępie, taka branża. Nie ma co kłamać, ale zarobki wszystko wyrównują.
użytkownik
14.12.2018 (miesiąc temu)
14.12.2018 (miesiąc temu)
Niestety nie wszystkim starcza ambicji i kreatywności :) tak już jest, że chcąc coś osiągnąć trzeba umieć się odnaleźć w różnych sytuacjach
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
"Przywodcy ktorzy nie sluchaja, ostatecznie zostaja otoczeni przez tych co nie maja nie do powiedzenia"
A.Stanley
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Prawda
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Zwróćcie uwagę na formę pisania polecających komentarzy. Treść trochę zmieniona ale w tej samej tonacji nie wnosząc nic nowego, odnoszę wrażenie że jest to ta sama osoba próbująca podnieść statystykę na plus. To jest zastanawiające, prawda ?
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Nie przesadzajmy, są osoby zadowolone i niezadowolone i każdy się wypowiada, tez zauważyłem, że ostatnio sytuacja się trochę polepszyła, więc nie tylko ja to zauważyłem
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Firma dbajaca o polepszenie opinii robi dobra robote. Tu nie mam uwag. Tylko co to da? Ktos przyjdzie, zobaczy jak jest i odejdzie.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Czy ja wiem, chyba jednak warto przekonać się samemu. Gdyby tak nikt nie chciał tam pracować to firmy by nie było, a jakoś się przecież to wszystko kręci, dla tych co chcą zdobyć doświadczenie to dobra opcja, prace można zmienić zawsze
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Jak radzili we wszystkich 2 linijkowych komentarzach poszedłem, byłem parę miesięcy, sprawdziłem i wyszedłem. Żałuje, że zmarnowałem te miesiące swojego życia. Szkoda się rozwodzić nad tym co w tej firmie jest źle, napisało to już wielu wcześniej. Ogólnie jest firma słaba pod każdym względem, począwszy do mizernej pensji a skończywszy na słabych merytorycznie przełożonych. Pieniądze bardzo marne, horyzontów na szkolenia brak.
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
Dobra praca. Góra to również rozsądni ludzie, tak to ja mogę pracować. Zarobi też satysfakcjonujące. Jeśli miałby się do czegoś przyczepić to byłoby to już na siłę
użytkownik
28.12.2018 (26 dni temu)
28.12.2018 (26 dni temu)
Kadra kierownicza dobrze wyszkolona, zawsze wiadomo było co robimy i po co ;) zarządzanie ludźmi to ich mocna strona, a jak nie ma problemów to i praca idzie jak trzeba, ja polecam w 100%
autor
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Rozsądna kadra kierownicza, dość fajne warunki, zgrany zespół, wypłaty na czas, można od podszewki zobaczyć jak wygląda praca w IT
autor
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca w it na starym sprzecie i z najmniejszm wkladem jaki tylko to mozliwe. Chyba sam prezes it to napisal bo sam na it sie nie zna, ale gadane ma jakby cos moze i wiedzial.
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca dla ambitnych. Można wiele osiągnąć jeśli tylko się jest pracowitym i się stara wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. Firma daje szansę rozwoju, trzeba tylko umieć ją wykorzystać.
użytkownik
03.12.2018 (miesiąc temu)
03.12.2018 (miesiąc temu)
Też tak zaczynałem, nie było fajerwerek, ale prawda jest taka, że bez ciężkiej pracy nikt nie da niczego na tacy. I mówię to patrząc na te kilka lat, które tu przepracowałem.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin