test

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin

Korzystałeś z usług Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): seba
Data: 2014-11-18 21:08

Wizyt: 10231
Komentarzy: 890
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.11.2014 (4 lata temu)
18.11.2014 (4 lata temu)

Intermedio Sebastian Drozd - Ładzin

Bardzo, bardzo odradzam współpracy z firmą intrmedio xxxxxxx
autor
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Patryk A mógłbyś bardzie sprecyzować swoją wypowiedź? Nie jest ona zupełnie jasna. Pracujesz w Intermedio Sebastian Drozd? Jakie masz doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Śmiało wyraź swoją opinię. To na pewno będzie w jakiś sposób przydatne dla osób, które chcą tam aplikować.
użytkownik
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
Aplikuj, aplikuj - podejmij wspolprace a potem zaluj!

"Zajmujemy się obsługą księgową firm w Wielkiej Brytanii oraz pośrednictwem gospodarczym. Poszukujemy osoby mającej zamiłowanie do pracy „w papierach”, biegle obsługującej sprzęt biurowy i piszącej bezwzrokowo na klawiaturze komputera.
Sprawdzisz się na tym stanowisku, jeżeli jesteś osobą sumienną, rzetelną, skrupulatną i dokładną.
Idealny kandydat szybko się uczy, jest dyspozycyjny i ponadprzeciętnie zaangażowany. Zawsze kończy zleconą pracę na czas.

Zakres obowiązków:
- wysyłka listów, prezentów i współpraca z firmami kurierskimi, import przesyłek z UK
- wyjaśnianie kwestii dokumentów również w języku angielskim
- wnioskowanie o dokumenty on-line również w języku angielskim
- współpraca z biurem księgowym w Polsce i w UK

Wymagania:
- Bardzo dobra znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie.
- Znajomość pakietu office i umieję†ność obsługi urządzeń biurowych
- Odporność na stres, sumienność.
- Wysoka kultura wysławiania się i kultura osobista
- minimum roczne doświadczenie w pracy biurowej

Oferujemy:
Umowę o pracę w UK 2.250 PLN na rękę po okresie próby (kilka razy wyższa emerytura niż w Polsce)
Do 796 PLN miesięcznie na rękę premii i bonusów po 1 roku za zaangażowanie i staż (czyli podstawa i premie razem od 2555 brutto do 4276 brutto)
Co roczne podwyżki
Prestiż pracy w międzynarodowym środowisku
indywidualnie dopasowany czas pracy
Wspaniałą atmosferę w biurze
Bony pracownicze w okresach przedświątecznych
Pracowniczy program emerytalny (kruszce)
Nowoczesne narzędzia i systemy w pracy
Wpływ na rozwój swojego działu
Perspektywy awansu

Dodatkowym argumentem jest działalność gospodarcza lub numer NIN (brytyjski numer ubezpieczeniowy)."
autor
01.06.2018 (8 miesięcy temu)
01.06.2018 (8 miesięcy temu)
@qwe3a, czy jesteś pracownikiem w Intermedio Sebastian Drozd? Może mógłbyś napisać jakie są Twoje doświadczenia z tą firmą. Czy jesteś usatysfakcjonowany pracą w tym miejscu?
użytkownik
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
Z pewnością nie jest, Tak jak już wspominałem wcześniej w firmie pracuje się dobrze. Oczywiście zawsze jest coś co można poprawić jednak ogólny obraz oceniłbym na 4/5, Premie faktycznie funkcjonują a w biurze Panuje miła atmosfera nawet w cięższych momentach.
autor
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
@Hubert, dziękuję za Twoją opinię. Czy zechciałbyś powiedzieć coś jeszcze na temat warunków zatrudnienia? Czy oprócz premii, o której wspomniałeś można liczyć na inne benefity? Na stronie Intermedio można znaleźć informację, że pracodawca proponuje niezwykły system motywacyjny. Czy możesz potwierdzić tę informację?
użytkownik
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
11.06.2018 (8 miesięcy temu)
Po roku pracy zostają naliczane premie wysokości miesięcznego wynagrodzenia wypłacane przed Świetami i przed wakacjami. Dodatkowym bonusem "nieplanowanym" są bilety do kina. mamy też prywatne ubezpieczenie zdrowotne po 6 msc pracy, po roku karnet na siłownie.
autor
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
19.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Hubert, to dobra wiadomość dla tych którzy planują zacząć pracę w Intermedio Sebastian Drozd. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Wiesz może jak przebiega proces rekrutacji?
użytkownik
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
29.06.2018 (7 miesięcy temu)
szef jest oszustem, mobbing i brak płac to codzienność (dodatkowo usuwają opinie)
autor
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
01.07.2018 (7 miesięcy temu)
@były, przypominam Ci, że wypowiadamy się na forum publicznym zarzuciłeś firmie Intermedio Sebastian Drozd poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Nie każdy dobrze rozumie to pojęcie. Dlatego muszę dopytać czy to dla Ciebie "poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników"? Napisz proszę coś więcej na ten temat.
użytkownik
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
04.07.2018 (7 miesięcy temu)
Popieram w całości ze to oszust i kłamca, odradzam jakiej cokolwiek wspolpracy czy kontaktu .
autor
08.07.2018 (7 miesięcy temu)
08.07.2018 (7 miesięcy temu)
@Byly, opisałbyś tutaj w wątku opinii o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd swoje doświadczenia związane z tym pracodawcą? W swojej wypowiedzi zarzuciłeś pracodawcy oszustwo i kłamstwo możesz przybliżyć co wpływa na Twoje takie zdanie o tej firmie? Jestem pewna, że musiało wydarzyć się coś szczególnego skoro zdecydowałeś się zostawić taki komentarz na ten temat.
użytkownik
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
Może warto kupić bilet do kina na seans jak być uczciwym Przedsiębiorcą!!! Jak pracownik zarabia godnie to sam sobie kupi bilet do kina!!!!
użytkownik
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
09.07.2018 (7 miesięcy temu)
Usuwanie niechcianych opinii jest beznadziejne i robią to osoby które maja coś do ukrycia!!!
użytkownik
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
Do urzędu skarbowego z nim i komornika. Niech odda ludziom A1 za które pobrał pieniądze!!!
użytkownik
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
Ja czytałem że traktuje pracowników jak SZMATY więc skoro traktuje się tak pracowników to jak można być uczciwym i dobrym pracodawcą aż smiech mnie ogarnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwne jest również nagminne usuwanie negatywnych opinii o beznadziejnym pracodawcy!!!!!!
Radzę poszukać legalnej pracy z normalnym zatrudnieniem.
użytkownik
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
Motywacja to bilet do kina, wyzywanie pracowników i traktowanie ich jak szmaty!!! Beznadziejne wynagrodzenie i wizyty w Sądach!!!
autor
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
15.07.2018 (7 miesięcy temu)
@Była, komentarze w tym wątku mogą zostać usunięte przed administratora w wypadku, kiedy łamią regulamin forum. Dlatego przed dodawaniem opinii warto zapoznać się z panującym regulaminem forum, którego należy przestrzegać w przypadku dodawania komentarzy. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem i skonstruowania zdania zgodnie z nim https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
@Komornik, możesz przybliżyć sytuację, którą opisujesz związaną z firmą Intermedio Sebastian Drozd? Przedstaw w sposób szczegółowy swoją myśl zawartą w komentarzu.
@były pracownik, w Twoim przypadku również informuję o panującym regulaminie forum, którego łamanie w trakcie wypowiedzi może skutkować usunięciem danego komentarza. Możesz przybliżyć to co napisałeś odnośnie traktowania pracodawcy swoich pracowników? Opisz szczegółowo tę kwestię.
@Ala, sytuację, które opisujesz nie powinny mieć miejsca w zakładzie pracy. Czy wraz z innymi pracownikami interweniowaliście w jakiś sposób w tym temacie? Przedstawialiście swoje odczucia pracodawcy firmie Intermedio Sebastian Drozd? Jeżeli tak, to napisz, proszę jaka była reakcja szefostwa.
użytkownik
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
Dajcie pracownikom godne zarobki i umowę w PL a nie nagrodę bilet do kina ha ha ha !!!! Ja jestem zatrudniony w normalnej firmie i zapewniam że stać mnie na bilet do kina ha ha ha
autor
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
23.07.2018 (6 miesięcy temu)
@HI HI HI ALICJA HA HA HA, chcesz przez to napisać, że dodatki do pensji oferowane przez firmę Intermedio Sebastian Drozd, są dla Ciebie mało satysfakcjonujące? Wspominasz, że wolisz, aby pracodawca zwiększył wynagrodzenie swoim pracownikom, możesz napisać, jak obecnie kształtuje się poziom wynagrodzeń w tej firmie? Napisz, proszę, jak one wyglądają obecnie.
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Może w kinie będzie jakiś seans, jakie są zarobki w Polskiej legalnej Firmie HA HA HA . Rozumiem że bilet już Pani posiada os Pani Pracodawcy :-) Aż mnie brzuch ze śmiechu boli ha ha ha hi hi hi. Te bilety do kina w jakim rejonie obowiązują i w jakim kinie???? Jest chociaż kilka godzin na ich wykorzystanie??? Jest w Ładzyniu kino??? Super jest ten pomysł z tym biletem do kina, naprawdę wspaniały.
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Jeszcze całkiem niedawno był wpis że Pan Sebastian Drozd traktuje pracowników jak SZMATY!!!! Coś się zmieniło po wprowadzeniu biletów do kina ha ha ha ulalalala hi hi hi
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
A może jak wstawię pozytywny wpis to też dostanę w nagrodę bilet do kina???? Oj nie!!!! wole pisać prawdę a bilet kupić sobie sama!!!! Szacunku i godności za bilet do kina się nie kupi!!!!!
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Opuść te forum bo zanudzasz panie drozd!!!!!
autor
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
@Alicja2, po raz kolejny upominam Cię odnośnie słownictwa używanego na forum najlepszyfachowiec.pl. Proszę Cię o wypowiedzi kulturalne, bez niepotrzebnych słów obraźliwych. Wciąż, przedstawiasz kwestię rzekomej motywacji ze strony firmy Intermedio Sebastian Drozd w postaci biletu do kina. Rozumiem, że firma wprowadziła taki dodatek dla swoich pracowników? Możesz, napisać, o tym coś więcej?
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Radze unikaj tej firmy !!!!! Nawet za 100 biletów do kina... I najlepszego wynagrodzenia. Trzeba mieć swoją godność i niepozwolic traktować się jak szmaty!!!!!
autor
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
@Bob budowniczy, co takiego wydarzyło się w Twoim czasie pracy na rzecz firmy Intermedio Sebastian Drozd, że tak negatywnie oceniasz to miejsce pracy? Czy możesz napisać szczegółowo, jak wyglądają zarówno pozytywne, jak i negatywne aspekty pracy związane z tą firmą?
@Ala, błędnie interpretujesz moją osobę, ponieważ nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Intermedio Sebastian Drozd.
użytkownik
28.09.2018 (4 miesiące temu)
28.09.2018 (4 miesiące temu)
Własciciel to typowy manipulator i krętacz. Dużo mówi mało robi.Rotacja pracowników niczym w żabkach bo takim jest tyranem. Firma traci klientów w lawinowym tempie a własciciel szlaja się już po Sądach. Komornik mu na tyłku siedzi i nic w paierach na siebie nie ma!!! Żenujący koleś który myśli że traktując ludzi jak szmaty stworzy swoje królestwo korporacyjne. Nie polecam.
użytkownik
28.09.2018 (4 miesiące temu)
28.09.2018 (4 miesiące temu)
Własciciel to typowy manipulator i krętacz. Dużo mówi mało robi.Rotacja pracowników niczym w żabkach bo takim jest tyranem. Firma traci klientów w lawinowym tempie a właściciel szlaja się już po Sądach. Komornik mu na tyłku siedzi i nic w papierach na siebie nie ma!!! Żenujący koleś który myśli że traktując ludzi jak szmaty stworzy swoje królestwo korporacyjne. Nie polecam a wręcz przeciwnie odradzam!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
02.10.2018 (4 miesiące temu)
02.10.2018 (4 miesiące temu)
To że jest oszustem to chyba wszyscy już wiedzą!!!! Jego godność spadła poniżej zera o ile wogole ten gad ja ma. Myśli że biletami do kina kupi sobie ludzi do roboty. Jak to mówią że szmaty DAMY nie zrobisz!!!!!
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
W tej firmie Panuje mobbing i seba nie płaci!!!
użytkownik
04.10.2018 (4 miesiące temu)
04.10.2018 (4 miesiące temu)
@Były pracownik, Twoja opinia o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd jest bardzo negatywna, dlatego chciałabym, żebyś ją uzasadnił, ponieważ uzasadnienie tej wypowiedzi może być pomocne dla osób, które rozważają pracę w tym miejscu. Czy nie dostrzegłeś żadnych pozytywnych czynników pracy w tym miejscu?
@były, możesz przedstawić jakieś przykłady, które potwierdzałyby to, że w firmie Intermedio Sebastian Drozd rzeczywiście panuje mobbing? To poważne oskarżenie względem pracodawcy, więc należy je poprzeć odpowiednimi przykładami.
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
oszukał mnie i moich znajomych, przez jego olewkę mamy potężne długi w ZUS, ja ponad 100 tyś zł, znajomy prawie czterdzieści tyś zł i teraz Pan Sebastian umywa ręce, ludzie nie dajcie się wrobić tak jak my, a dowody mam dług w ZUS po przez nie załatwienie formalności w US względem Polskiego ZUS-u, a prawnicy wołają kupę kasy żeby poprowadzić tę sprawę, a pewności nigdy nie ma co do wygranej.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
sądy i sądy za oszustwa
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
Popieram w całości ten wpis!!!!! ja również zostałem oszukany i moi znajomi również, też ZUS zaczyna dopominać się zaległych składek. NIE POLECAM najgorszemu wrogowi tej firmy!!!!! Do Sądu z Drozdem niech Sąd i Prokurator się tym zajmie!!!!! Bo z tego co wiem Komornik już go ŚCIGA ....
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
W jaki konkretnie sposób zostałeś rzekomo oszukany przez firmę Intermedio Sebastian Drozd? Czy w okresie, w którym pracowałeś w tej firmie, można było dostrzec jakieś pozytywne aspekty pracy? Jeżeli możesz to przedstaw, jak to wyglądało w Twoim przypadku.
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Wiem tyle, że człowiek jest uczciwy i słowo jest dla niego wazniejsze niż pieniądze. Coeszę się, że moge z nim współpracować. Przekonałam sie od ponad 10 lat, ze warto. W sytuacji podbramkowej jest niezastapiony.

Moje sugestie dla Intermedio Sebastian Drozd:
Co do sugestii powiem tylko tyle, że zawsze pomagający bedą dostawać po xxxxxxx Więc trzymaj się chłopie bo niezła tu nagonka na Ciebie, to Twoja konkurencja?

Lubię atmosferę w Intermedio Sebastian Drozd za:
Nigdy nie byłam prtacownikiem, ale słyszę od pracowników, że Ciepło się wypowiadają o szefie.
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Twoja wypowiedź znacznie różnie się od tego, co w ostatnim czasie było pisane o firmie Intermedio Sebastian Drozd. Czy w trakcie Twojej współpracy zawsze pracodawca wywiązywał się z wcześniejszych ustaleń? Możesz w jakiś sposób odnieść się do wpisów, które informowały o rzekomych oszustwach pracodawcy? Wyraź swoje zdanie w tym zakresie bardziej szczegółowo.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
były pracownik 12.07.2018 06:25
@były 29.06.2018 18:40
Ja czytałem że traktuje pracowników jak xxxxxxx więc skoro traktuje się tak pracowników to jak można być uczciwym i dobrym pracodawcą aż smiech mnie ogarnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwne jest również nagminne usuwanie negatywnych opinii o beznadziejnym pracodawcy!!!!!!
Radzę poszukać legalnej pracy z normalnym zatrudnieniem.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Wszystkie opinie - pozytywne i negatywne - mogą być usuwane z uwagi na to, że najprawdopodobniej łamią regulamin, który obowiązuje na forum. Pamiętaj, że przed dodaniem opinii warto chociażby zerknąć do regulaminu, który obowiązuje nas wszystkich. Pisząc komentarze zgodne z regulaminem, unikniemy sytuacji, gdzie nagle wyrażona opinia na temat pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd zostaje usunięta.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Przestańcie w końcu usuwać NEGATYWNE wpisy i dajcie ludiom czytać prawdę!!!!! odradzam jakiejkolwiek współpracy z Intermedio Sebastian Drozd już nie jedna osoba została xxxxxxx i musi płacić zaległy ZUS.... Słowo właściciela jest jak zawsze puszczane na wiatr bez pokrycia i szczerości. Komornik go szuka i traktuje pracowników jak xxxxxxx !!!!!!! ODRADZAM I RADZE SPĘDZIĆ ŚWIĘTA W SPOKOJU
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Nie wiem, czy wiesz, ale administrator forum może usunąć wpisy, które swoją treścią i brzmieniem łamią zasady, które obowiązują na forum najlepszyfachowiec.pl. Przed dodaniem wpisu dobrze jest zapoznać się z regulaminem, aby tego typu sytuacje na przyszłość nie występowały.
Wracając do tego, co napisałaś to, czy możesz podać jakieś przykłady tego, gdzie pracodawca źle traktuje zatrudnionych pracowników? Jesteś wśród osób, które przez firmę Intermedio Sebastian Drozd miały problemy z zaległym ZUS-em? Proszę o uzupełnienie wypowiedzi.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin