test

Opinie o IPB Dekoracje - Zabrze

Korzystałeś z usług IPB Dekoracje - Zabrze? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2013-06-26 22:58

Wizyt: 12209
Komentarzy: 396
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
26.06.2013 (5 lat temu)
26.06.2013 (5 lat temu)

IPB Dekoracje - Zabrze

roko ile osób zarzadza firmą IPB Dekoracje? czy czesto zdarza się im działać niezgodnie z kodeksem pracy?
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Pracownik. Czytaj ze zrozumieniem. On napisał że ma 20 lat stażu pracy w swoim zawodzie a nie że 20 lat gdzieś cały czas pracuje....
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Profesjonalizm? Chyba sobie żarty stroisz.
autor
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
20 lat stażu i pracy szuka, nie umiał zagrzać miejsca w jednej firmie, bo taki dobry był, a może te firmy co miałyby wczasy, premie nadgodzinowe i płaciły na czas, go nie chciały? I w aż tylu robił? Raz rozpisujesz się jako mężczyzna, drugi raz jako kobieta i każesz ze zrozumieniem czytać. Ja ci powiem panie wiadomo kto jedno zdanie „kończ waść wstydu oszczędź”
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Kolego Pracowniku To już schizofremia wszędzie B. widzieć
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Kto przyjdzie za Pana B.? Będzie to ktoś z zakładu, czy poza?
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Nikt, jedynie co po panu b. Zostało, to kupa smrodu
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
I co jeszcze RBOR wykombinujesz ,?sprobujeesz skłamać , zmanipolujesz , zastraszyszysz naopowiadasz , oszukasz .. Od kilku miesięcy w 90 % wpisów na Najlepszy Fachowiec i 100 % zamieszania wokół firmy to twoja robota
Firma była jest i będzie przed długie kolejne lata bez RBOR i zaradnej żony !!!!!
Nie polecamy nikomu tego duetu oszustów
Poczytajcie sobie w internecieo np o firmie Techwasch jako tylko fragmentu szkodniczej działalności tego zespołu
Game over
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Co pan powie jeszcze RBOR !
A kto odpowiadał przed wywaleniem za ten obszar ?
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Kto za Pana B.?
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
OK, interesujące, podrzuć link do opisu tej "szkodniczej działalności". Nie wiem, co pani B. ma do rzeczy, możesz wyjaśnić? Wiele dziwnych (przynajmniej dziwnych) manewrów ten pan wykonywał - nie mnie go osądzać, ale czy wciąganie w to jego żony nie jest przejawem atmosfery intryg, która panowała przed nim i zapewne zostanie długo po nim? Zaobserwowałem natomiast wzmożoną aktywność innej pani, która zachowuje się jakby miała dookoła samych xxxxxxx i sprawia wrażenie, że czerpie satysfakcję z niedorzecznych oskarżeń.
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Art. 212 KK
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
Co pan powie jeszcze RBOR !
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Informuję Cię, że:
1) Ja to nie RBOR.
2) Pomawiasz człowieka, który - mimo wszystko - okazał firmie wiele poświęcenia. Wiem, widziałem.
3) Machiavellizm to zło, które niszczy organizację, jak nowotwór.
4) Anonimowość jest złudna.
użytkownik
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
no cóż dalej walczy swoimi metodami
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Co ty nie powiesz RBOR !
Ha , ha poświęcenia .....
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Same zwidy, z tym trzeba coś droga Pani jak najszybciej coś zrobić - żenada
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
Dziewczyny pamiętacie pekińczyka, pozdro dla kumatych ????
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Firma zalicza ten sezon do udanych czy raczej na minus? W Zabrzu chodzą pogłoski, że kolejnego sezonu może nie być. Czy to prawda?
użytkownik
11.11.2018 (3 miesiące temu)
11.11.2018 (3 miesiące temu)
Może również nie być kuli ziemskiej albo sklepu rybnego na Stalmacha w Chorzowie. Serio ktoś CI teraz odpowie czy sezon należy do udanych, jak jest jego szczytowa faza? Takie rzeczy podsumowuje się po sezonie a nie w trakcie.
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Makiawelizm (od nazwiska włoskiego filozofa Machiavellego) – w psychopatii cecha osobowości, polegająca m.in. na braku uczuć wyższych, instrumentalnym traktowaniu innych i chłodnych relacjach interpersonalnych. Osoby z tą cechą osobowości często manipulują innymi, chcąc osiągnąć zyski tylko dla siebie.
użytkownik
19.11.2018 (3 miesiące temu)
19.11.2018 (3 miesiące temu)
Prawda prawda !!!!
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Już po sezonie. Zostala tylko Ukraina...
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Poprostu HR zakończył już kreację czarnego pijaru ,,Sz. Panie,, no i chyba Tobie też już skończyła się wena, zwłaszcza że admin posuwał już parę twoich paszkwili
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Czyż to nie jest wymowne, że nie ma już jednego Pana w firmie, a na najlepszyfachowiec.plu zapanował spokój? ;)
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
a czy to nie jest wymowne ze Wlasciciele 29 listopada, przed sadnym piatkiem 30stego, wypisuja bzdury po najlepszyfachowiec.plu? Jak mysliscie jak ludzie Was oceniaja widzac takie zalosne proby. Jak myslicie jak tego typu Wasze wpisy, przypisujace niby wszystko Panu R., tylko i wylacznie potwierdzaja obnazona na tym forum prawde o Waszej zaslonie dymnej? O tym ze Pan R., patologiczny w swoich zachowaniach, byl tylko i wylacznie wiernym wykonowca Waszych polecen? Tak jak za komuny w Zomo sluzyli kryminalisci i psychopaci, tak dla Was Pan R.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
To chyba wpis sponsorowany przez Wielmożnego Sponsora. Gołym okiem widać ze sie nie udał. Ten kto widzial poprzednie sezony od razu widzi, ze bylo o wiele mniej roboty. To ze Ci co zostali mieli jej duzo, to kwestia ilosci ludzi i kiepskiej organizacji.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze, a ten osobnik wcześniej przez was cytowany nie miał ani wyglądu, ani pieniędzy, a udawał jak by conajmniej Microsoftem kierował, dał ciała, zajechał sezon i jedyne co zrobił to zraził do siebie każdego pracownika, strasząc prokuratura, cytując z dwa artykuły kk które wyczytał w internecie i zapamiętał ich numer, jedyne co było w tym nieprzyjemne kiedy zastraszał nimi, to jego nieświeży oddech, chłopie są mentosy i tiktaki
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Prawda. Poza tym powinno
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Bo ci co potrafili wykorzystać potencjał ludzki jaki był na wydziale w tym sezonie już nie pracowali. A ci którzy zostali nie wiedzieli jak to poukładać. Z każdego etapu produkcji zabrakło ludzi, którzy wiedzieli jak sobie rozplanować pracę i w razie poślizgu mogli też sami działać. 5 lat temu jak ludzie poszli do domu po 8 h pracy szefowa się pytała czy dla nich sezon się już skończył. A teraz? Zakaz nadgodzin. Do pewnego czasu oczywiście...
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
I co jeszcze wymyślisz Panie BÓR....
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
co znaczy zakaz nadgodzin? zakaz żeby ludzie zostawali po godzinach czy zakaz wypłaty za nadgodziny a ludzie mają zasuwać aż mi się czarno przed oczami zrobi. Tę drugą wersję pamiętam......
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje tutaj. To super firma. Atmosfera jest extra a zarząd wykazuje zrozumienie dla codziennej pracy. Dziękuje za możliwość pracy! Kilka firm widziałem ale było dużo dużo gorzej. Widać ze tutaj maja głowę na karku! Super robota, oby tak dalej! Gratuluje!
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
No co ty powiesz BOR .....
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Buahahahahahahahahahah
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
no to teraz Pani bardzo mocno przesadziła
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
sezon powinien należeć do udanych, był zdecydowanie intensywniejszy niż w latach ubiegłych i ciągle trwa, atmosfera bez pana dyrektora - aż chce się pracować
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
w IPB pracownicy rano w sobotę o 5.44 pozytywne wpisy na najlepszyfachowiec.pl robia. To jest motywacja! To jest zaangazowanie! i to z produkcji!

co za zenujacy spektakl ... Kto tak czyni musi miec naprawde reszte swiata za xxxxxxx
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Spin doktorzy jak z koziej dupy trąbka, ale co tu dużo mówić, jaka firma taki PR.
Myślą, że nadrobią kilkoma wpisami na GW, to se ne da
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
no dokładnie tak to wygląda, ta firma to jednak stan umysłu.
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo polecam prace w IPB. Słyszałem ze w sezonie 2019 firma w końcu rozwinie skrzydła! Warto być wtedy bo właściciel na pewno doceni proaktywna postawę!
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
I żenada
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Omijać szerokim łukiem. Praca tutaj to prosta droga do nadciśnienia, bezsenności, nerwicy i depresji.

Zdrowia Wam nic nie wróci...
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Szkoda, że sezon się kończy, bo fajna praca, fanie płacą, przyjemna atmosfera, z przyjemnością chce się wstawać i do niej chodzić
użytkownik
14 lut (5 dni temu)
14 lut (5 dni temu)
Szkoda tylko że nie płacą podwykonawcą. OSZUŚCI!!!
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
i jeszcze Panie RBOR ...
autor
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
chcialem aplikowac, ale widze tu niezly ambaras....
Mam dwadziescia lat doswiadczenia zawodowego, pare firm przeszedlem, ale czegos takiego nie widzialem..

Po pierwsze zawsze mi placono na czas, i nikt nigdy mi tego nie wypominal.
Nagodziny byly platne, plus premia jak poszlo dobrze (nie zamiast nadgodzin). Te historie tu opisane jak widze to jakis kryminal....

Przypomina mi to jakies wczesne lata 90te, jak czlowiek za praca musial ganiac. Pelno bylo wlasnie takich prywaciarzy/dorobkiewiczow na czyjejs krzywdznie, czyims kosztem.

Na szczescie Polska sie ucywilizowala od tego czasu, i IPB to jakis skansens starych obyczai gdzie pracownikow sie nie szanuje.

Jest rynek pracownika, pracy jest wbród.
IPB-owcy trzymajcie się w zdrowiu i pamietajcie ze wokol jest pelno normalnych miejsc pracy!!!
autor
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
To 20lat chłopie pracujesz w zawodzie i chcesz zmienić prace? A może to ciebie chcą zwolnić bo tak beznadziejny jesteś. Chyba ze nasz były wiadomo kto, swoje wypociny wypisuje.
Ja się wam dziwie na tym forum ze wy jeszcze jego nazwisko wypisujecie, on powinien być zapomniany i nigdy nie wspominamy, te nazwisko powinno isc w nie pamięć, bo w koncu przeminął, przeminął jak zły sen i nie wróci wiecej

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin