test

Opinie o Jeremias sp.z o.o. - Gniezno

Korzystałeś z usług Jeremias sp.z o.o. - Gniezno? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonimie
Data: 2011-08-26 16:08

Wizyt: 3738
Komentarzy: 347
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
7 maj (5 miesięcy temu)
7 maj (5 miesięcy temu)

Jeremias sp.z o.o. - Gniezno

......dlaczego usowacie wpis skoro ma byc opinia niech bedzie bez cenzury..... to że jeremias ma miano xxxxxxx w regionie wiedza prawie wszyscy ..... nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrecz odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autor
26.08.2011 (7 lat temu)
26.08.2011 (7 lat temu)
anonim

Niema co narzekać.Po prostu robić swoje,ale dobrze.Resztę czas pokaże.

gdzie konczy sie logika zaczyna sie jeremias
autor
05.10.2017 (rok temu)
05.10.2017 (rok temu)
mam takie pytanko pracował tam u was M. Lewandowaki ? i kim on tam był ?
użytkownik
06.10.2017 (rok temu)
06.10.2017 (rok temu)
Robil taki. To chyba familia z tym slynnym pilkarzem, bo w robocie w trampkach do halówki biegał ..
użytkownik
23.10.2017 (11 miesięcy temu)
23.10.2017 (11 miesięcy temu)
jest moc .. jest przerob ... jest nawal chetnych ... cos sie skonczylo ... idzie ku nowemu ...
użytkownik
04.11.2017 (11 miesięcy temu)
04.11.2017 (11 miesięcy temu)
beznadziejnie i coraz gorzej tam jest, brudno , syf
użytkownik
07.11.2017 (11 miesięcy temu)
07.11.2017 (11 miesięcy temu)
Pracowałem w Jeremiasie ponad 4 lata ale nie na produkcji i nie na magazynie. Zajmowałem się sprzedażą. Mam mieszane uczucia wspominając ten czas. Było i bardzo dobrze i bardzo słabo w zależności od okresu. Odszedłem sam kiedy przestałem akceptować wymuszone zmiany personalne oraz inne moim zdaniem błędne decyzje zarządu. I tak jak przypuszczałem kompletny brak zainteresowania powodami złożenia wypowiedzenia. Szkoda bo można było jeszcze wtedy sporo ponaprawiac. Celowo nie wspominam o nikim konkretnie bo za dużo pisania hehe. Reasumując firma potrafi grać fair ale także rażąco słabo się zachować. Ale to pewnie wszędzie tak bywa :). Życzę nowym wszystkiego dobrego a starym pracownikom wytrwalosci i pozytywnych zmian
użytkownik
09.11.2017 (11 miesięcy temu)
09.11.2017 (11 miesięcy temu)
ad: Były pracownik
„Ciesz się, późny wnuku!
Jękły — głuche kamienie:
Ideał — sięgnął bruku — —”.
użytkownik
14.11.2017 (11 miesięcy temu)
14.11.2017 (11 miesięcy temu)
Jeremias to przede wszystkim ludzie, owszem fachowcy w tej czy innej dziedzinie. Ale to że źle dzieje się w firmie to wina narzekaczy, podpierd.... Lepiej ponarzekac niż coś zrobic konkretnego. Apogeum spychologii
użytkownik
24.12.2017 (9 miesięcy temu)
24.12.2017 (9 miesięcy temu)
Zdrowych pogodnych świąt,spełnienia marzeń,zdrowia dużo radosnych chwil rodzinnych,oraz abyśmy wszyscy spotkali się w przyszłym roku razem.Jesteśmy w sumie jak wielka rodzina.Niestety brakuje nam wielu kolegów z firmy,za którymi tęsknimy ,Jarka,Szczypiora oraz innych którzy zmarli.Codziennie o nich myślę,ich samotnych rodzinach.Życzenia są dla wszystkich.
użytkownik
6 sty (9 miesięcy temu)
6 sty (9 miesięcy temu)
wszystkie firmy nie pracują tylko jeremiasz nie obchodzi świąt
użytkownik
9 sty (9 miesięcy temu)
9 sty (9 miesięcy temu)
Ojtam ojtam.Nienarzekaj.Tak jest od dawna.Nic nowego.
użytkownik
15 sty (9 miesięcy temu)
15 sty (9 miesięcy temu)
Co tam słychać na produkcji?
użytkownik
26 sty (8 miesięcy temu)
26 sty (8 miesięcy temu)
Podwyżki
użytkownik
11 lut (8 miesięcy temu)
11 lut (8 miesięcy temu)
Jak zwykle "wybrani"?
użytkownik
11 lut (8 miesięcy temu)
11 lut (8 miesięcy temu)
Kto zostal pominiety?
użytkownik
15 lut (8 miesięcy temu)
15 lut (8 miesięcy temu)
co możecie powiedzieć o Aleksandrze Kozłowskim? pojawił się u nas i sieje zamęt czasami udając głupka
użytkownik
16 lut (8 miesięcy temu)
16 lut (8 miesięcy temu)
Współczujemy. Tylko robi szum, udając mądrego. Proszę uważać na tego człowieka.
użytkownik
18 sie (2 miesiące temu)
18 sie (2 miesiące temu)
profesjonalista, szkoda że odszedł :(
użytkownik
22 lut (7 miesięcy temu)
22 lut (7 miesięcy temu)
ten nowy od BHP jakiś dziwak , sam nie wie czego chce -znacie faceta
użytkownik
28 lut (7 miesięcy temu)
28 lut (7 miesięcy temu)
W TEJ FIRMIE NIE KTÓRE OSOBY NA DANYM STANOWISKU NIE MOGĄ SIĘ POGODZIĆ ŻE CZAS WIELKI NA EMERYTURĘ I GNĘBIĄ MŁODE OSOBY , POPEŁNIAJĄ WIELE BŁĘDÓW I NIE POTRAFIĄ SIĘ PRZYZNAĆ - IDŻCIE JUŻ NA TĄ EMERYTURĘ A MŁODYM DAJCIE SIĘ ROZWIJAĆ
użytkownik
1 mar (7 miesięcy temu)
1 mar (7 miesięcy temu)
MŁODY SŁOWNIK POMOŻE CI W ROZWOJU!!
użytkownik
3 kwi (6 miesięcy temu)
3 kwi (6 miesięcy temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Jeremias sp.z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.
użytkownik
5 maj (5 miesięcy temu)
5 maj (5 miesięcy temu)
Od dwóch miesięcy temat na temat pracy w firmie Jeremias jest nieaktywny.
Chciałabym z tego powodu spytać wszystkich obecnych oraz byłych pracowników o to, czy polecilibyście pracę w tej firmie innym?
Jakie firma oferuje warunki nowym pracownikom?
Liczę na Wasze odpowiedzi, gdyż jest to ważne dla innych użytkowników.
użytkownik
5 maj (5 miesięcy temu)
5 maj (5 miesięcy temu)
Nie polecił bym tej pracy nikomu a zwłaszcza kobietą wciąż zmuszani na nadgodziny nie przyjdziesz to wylot Polaków coraz mniej, dostaniesz Ukrainca do pomocy nie wazne ze nic nie potrafi masz go nauczyć i koniec. Kierownictwo zero szacunku do pracowników(karma w końcu wróci) prezes po podstawówce na niczym sie nie zna jedyny normalny to dyrektor ale pewnie jeszcze trochę i odejdzie
użytkownik
25 maj (4 miesiące temu)
25 maj (4 miesiące temu)
dyrektor normalny ? sciemniacz załatwiajacy swoje interesy, udający bardzo miłego a na takich trzeba uważać. Zonka juz wepchnięta do pracy?
użytkownik
6 maj (5 miesięcy temu)
6 maj (5 miesięcy temu)
nie polecam ,stracilam zdrowie w tej firmie, xxxxxxx !!!!!!!!!!!!
użytkownik
7 maj (5 miesięcy temu)
7 maj (5 miesięcy temu)
Na hali już robi się gorąco, wiatraki robią za klimatyzację. Tylko uważaj Żebyś pracowniku o kable nie zahaczył i zębów nie pogubił. Wypłaty co raz mniejsze. Gdyby nie koledzy z ukrainy kto by ciągnął ten wózek? 0 poszanowania dla pracownika. Jest lepiej niż kilka lat temu ale do ideału jeszcze daleko.
użytkownik
14 sie (2 miesiące temu)
14 sie (2 miesiące temu)
Wszędzie jest gorąco! We Velux też wam powiem jak wam źle. Najlepiej to jechac do Angli co? Mój znajomy sobie chwali Jeremiasza.
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Gorąco? 39 stopni na lakierni a kierownik S. powie ze nie ma przerwy dodatkowej bo jest chłodno albo biegaja po halach i sprawdzaja termometry czy dany dział na pewno powinnien mieć przerwe
użytkownik
22 maj (4 miesiące temu)
22 maj (4 miesiące temu)
Może niektórzy nie powinni pracować jeśli są tacy delikatni?
użytkownik
9 cze (4 miesiące temu)
9 cze (4 miesiące temu)
Czasami niektóre osoby zachowują się w firmie jak małe dzieci!!!
użytkownik
24 cze (3 miesiące temu)
24 cze (3 miesiące temu)
Mobbing w tej firmie jest na porządku dziennym.
użytkownik
24 cze (3 miesiące temu)
24 cze (3 miesiące temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?
użytkownik
26 cze (3 miesiące temu)
26 cze (3 miesiące temu)
Tak
użytkownik
26 cze (3 miesiące temu)
26 cze (3 miesiące temu)
Tak
użytkownik
1 lip (3 miesiące temu)
1 lip (3 miesiące temu)
@Kozioł, przypominam, iż wypowiadamy się na forum publicznym. Zarzuciłeś firmie Jeremias poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Nie każdy dobrze rozumie to pojęcie. Dlatego muszę dopytać czy to dla Ciebie "poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników"? Czy takie zjawiska występują w tej firmie? Sprecyzuj proszę swoją wypowiedź.
użytkownik
14 sie (2 miesiące temu)
14 sie (2 miesiące temu)
@Eddi, posiadasz więcej informacji od znajomego, który pracuje w firmie Jeremias? Możesz wypowiedzieć się na temat warunków, które oferuje pracodawca zatrudnionym pracownikom? Można liczyć na zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, czy raczej inny rodzaj umowy preferuje pracodawca? Zachęcam do opisania swoich informacji, które posiadasz o tej firmie.
użytkownik
15 sie (2 miesiące temu)
15 sie (2 miesiące temu)
Robiłam tam 2 lata i po macierzyńskim wróciłam. Nie narzekam. Szczerze narzekaja ci co się nie narobili w życiu. Sorry taka prawda wszędzie trzeba zapie****c
użytkownik
16 sie (2 miesiące temu)
16 sie (2 miesiące temu)
Praca e Jeremias jest porównywalna z innymi zakładami produkcyjnymi. W Poznaniu czy Wroclawiu tam się po prostu pracuje ! Dla tych co narzekają na warunki że ciężko i że ludzie zawistni itd. Tych wszystkich zapraszam do prawdziwych xxxxxxx jak VW czy Kirchoff. W Jeremias naprawdę macie fest w porownaniu. Doceńcie to bo w tych zakładach żeby iść na fajkę czy do wc trzeba pokombinować. Robić trza wszędzie. Albo iść na zasiłki i pier**** w stołek. Pozdrawiam załogę Jeremias
użytkownik
22 sie (miesiąc temu)
22 sie (miesiąc temu)
Szczera prawda.
użytkownik
16 sie (2 miesiące temu)
16 sie (2 miesiące temu)
Praca w Jeremias systemy kominowe w dziale logistyki jest bardzo dynamiczna i są plusy i minusy jak wszędzie. Mogłobyć więcej szkoleń bo coraz więcej pracy schodzi z innych krajów grupy Jeremias. Zespół fajny i w okolicy jest to jeden z najlepeszych pracodawców. Polecić mogę osobom szukającym doświadczenia w logistyce/spedycji
użytkownik
20 sie (miesiąc temu)
20 sie (miesiąc temu)
@Miki, z tego co widzę masz spore doświadczenie związane z pracą w firmie Jeremias. Jak wyglądają Twoje obowiązki po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Czy zauważyłaś jakieś zmiany, które nastąpiły przez okres, który przebywałaś na urlopie? Podziel się z nami swoimi wrażeniami na ten temat.
@NocnaZmiana, poruszyłeś kwestię przerw w zakładach pracy, które opisałeś w swoim komentarzu, czy możesz przedstawić, jak wygląda to w firmie Jeremias? Można iść na przerwę w każdym momencie pracy? Czy tylko o wyznaczonych porach przez szefostwo firmy?
użytkownik
21 sie (miesiąc temu)
21 sie (miesiąc temu)
Co to za wysyp wypowiedzeń ? Pierw Sławek zwalniający więźniów teraz Rafał zwalniający pracowników zatrudnionych niedawno przez firmę ?! Słyszałem ze atmosfera z kierownikiem R robi się toksyczna.. prawda to ?!
użytkownik
28 sie (miesiąc temu)
28 sie (miesiąc temu)
@Pracownikjeremiasa, w ostatnim czasie w firmie Jeremias doszło do jakiejś masowej liczby wypowiedzeń złożonych przez pracowników? Może wiesz, skąd taka nagła fala zwolnień? W ostatnim czasie wydarzyło się coś w firmie, co mogłoby wpłynąć na taki stan rzeczy? Napisz, co wiesz na ten temat.
użytkownik
23 wrz (24 dni temu)
23 wrz (24 dni temu)
Hahahahahah ,to jest żart czy jest tylko imbecylem który nic nie potrafi ... takich tam potrzebują !
użytkownik
23 wrz (24 dni temu)
23 wrz (24 dni temu)
@Koko, na forum publicznym zabrania się obrażania innych osób, tym bardziej osób, które nie uczestniczą w dyskusji z nami. Jeżeli masz inne zdanie na temat pracy w firmie Jeremias to zapraszam Cię, abyś podzielił się swoją opinią na ten temat.
użytkownik
27 wrz (21 dni temu)
27 wrz (21 dni temu)
traktowanie w tej firmie uczni = się zero szacunku dosłowne mieszanie z błotem a i wyrzywanie się kierownictwa na uczniach karzom robić coś zego nie umiemy albo czyścić kurz z regałów na magazynie żenada

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

kubrak

ispot

sad

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin