test

Opinie o jmr-trans - Kikoły

Korzystałeś z usług jmr-trans - Kikoły? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ss
Data: 2013-02-11 18:49

Wizyt: 7963
Komentarzy: 69
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.02.2013 (5 lat temu)
11.02.2013 (5 lat temu)

jmr-trans - Kikoły

Dziadostwo na potęge. Gość jest niewypłacalny. Na wypłatę trzeba czekać ponad 3 miesiące a wymagania ma z kosmosu. Ludzi traktuje jak śmieci i zwalnia bez powodu. Lepiej iść do łopaty jak do JMR-TRANS!!!!!!!
autor
09.09.2017 (rok temu)
09.09.2017 (rok temu)
Witam poszkodowanych. Mam propozycje może razem się porozumiemy i założymy cwaniakowi pozew zbiorowy? Czekam na odpowiedzi. Cwaniak wypłacił mi już parę ładnych złotych ale za swoje poczynania mam chęć mu dalej się przysluzyc tak jak on nam.
autor
09.09.2017 (rok temu)
09.09.2017 (rok temu)
Witam poszkodowanych. Mam propozycje może razem się porozumiemy i założymy cwaniakowi pozew zbiorowy? Czekam na odpowiedzi. Cwaniak wypłacił mi już parę ładnych złotych ale za swoje poczynania mam chęć mu dalej się przysluzyc tak jak on nam.
autor
09.09.2017 (rok temu)
09.09.2017 (rok temu)
Chłopie położył firmę która była na starą matkę a teraz jak minął mu zakaz prowadzenia działalności założył swoją by cyckać dalej firmy banki no i nas pracowników. Kto takie dzieci rodzi!!!
autor
09.09.2017 (rok temu)
09.09.2017 (rok temu)
A co Ty w papierach chcesz mieć nastanie że tam pracowałaś!!!
użytkownik
11.09.2017 (rok temu)
11.09.2017 (rok temu)
@Gość dziękuję za odpowiedź. Możesz powiedzieć coś więcej o obecnej sytuacji w firmie? Po Twoich wpisach wnoszę, że dużo się w ostatnim czasie dzieje. Wspominasz też o problemach z uzyskaniem wynagrodzenia. Dużo osób jest w takiej sytuacji? Dlaczego uważasz, że posiadanie pracy w tej firmie w CV może zaszkodzić? Będę wdzięczna za konkretne informacje.
autor
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
Człowiek ten nie jest postrzegany jako biznesmen dobrze prosperujacej firmy ale jako całkowicie inaczej. Znajdź kontakt do dziewczyn co pracowały to więcej Ci podpowiedzą. Jak dla mnie to dziad który klaruje się PANA. Pozdr.
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
Może mógłby się wypowiedzieć ktoś jeszcze na temat tego pracodawcy? @Gość rozumiem też, że Ty już w firmie nie pracujesz. Od jak dawna? Możliwe, że w tym czasie warunki pracy i zatrudnienia mogły się zmienić. Ktoś z Was pracuje obecnie w jmr-trans? Jak teraz wygląda sytuacja w firmie?
użytkownik
02.11.2017 (11 miesięcy temu)
02.11.2017 (11 miesięcy temu)
znam gościa na wylot firmy i pracownicy strzeżcie się tego człowjeka
użytkownik
20.11.2017 (10 miesięcy temu)
20.11.2017 (10 miesięcy temu)
Firma zmieniała już dosyć dawno nazwę na JMR-POLSKA. Firmy nie polecam. Pracujesz a pieniędzy nie widzisz .
użytkownik
11 lut (8 miesięcy temu)
11 lut (8 miesięcy temu)
Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych informacji o jmr-trans jako pracodawcy.
użytkownik
31 mar (6 miesięcy temu)
31 mar (6 miesięcy temu)
Pietrzak mi też nie zapłacił, oczywiście faktura na JMR Krystyna Pietrzak. Już raczej nie zapłaci. To oszust. Teraz to JMR Polska
użytkownik
3 kwi (6 miesięcy temu)
3 kwi (6 miesięcy temu)
Idealnych firm nie ma. Jak komuś nie odpowiada praca zawsze moze ja zmienić!
użytkownik
10 kwi (6 miesięcy temu)
10 kwi (6 miesięcy temu)
@Ryszard owszem firm idealnych nie ma i zawsze można znaleźć nową, inną. Ale napisz proszę co według Ciebie jest pozytywnego, a także negatywnego w firmie jmr-trans? Twoja opinia będzie pomocna dla pracowników, którzy będą chcieli podjąć pracę właśnie u tego pracodawcy.

Mimo, że na stronie internetowej jmr-trans nie ma sprecyzowanych ofert pracy, to znaleźć można otwarte wezwanie do aplikowania. Firma poszukuje pracowników na stanowiska pracy związane z wykonywaniem robót rozbiórkowych, robót ziemnych i drogowych. Gdyby ktoś był już po procesie rekrutacji w jmr-trans to zachęcam do podzielenia się swoją wiedzą z zakresu procesu rekrutacji.
użytkownik
24 kwi (5 miesięcy temu)
24 kwi (5 miesięcy temu)
psełdo firma super oszust
użytkownik
2 maj (5 miesięcy temu)
2 maj (5 miesięcy temu)
@bag, napisz swoje zdanie bardziej szczegółowo. Interesuje mnie oraz innych, na pewno też co jest nie tak w jmr-trans. Skoro masz takie zdanie, musi być ono utworzone na podstawie Twojego doświadczenia w tej firmie. Właśnie to najbardziej interesuje osoby rozważające pracę w jmr-trans.
użytkownik
25 wrz (22 dni temu)
25 wrz (22 dni temu)
Witam serdecznie szukam kontaktu do firm kturym jmr nie zapłacił za usluge .pozdrawiam
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Witam,

Może jakąś grupę stworzyć na facebook oszukanych przez tego złodzieja
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Witam, Może jakąś grupę stworzyć na facebook oszukanych przez tego złodzieja
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Założę grupę na facebook- oszukani przez JMR -Trans R.Pietrzak (Teraz JMR Polska). Ciekaw jestem ile ludzi oszukał ten śmieć. Później wykop i niech poczuje xxxxxxx siłę Mirków i Mirabelek.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

ispot

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

kubrak

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

polsuper

pol super

Toyota bielany

Instytut Morski

Pizza hut wrocław

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin