test

Opinie o Kaja-Trans S.C. Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa Sabok Andrzej Łosik Barbara, ul. Dworcowa 1, Olesno

Korzystałeś z usług Kaja-Trans S.C. Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa Sabok Andrzej Łosik Barbara, ul. Dworcowa 1, Olesno? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Kaśka88
Data: 2016-08-18 17:40

Wizyt: 1993
Komentarzy: 62
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Kaja-Trans S.C. Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa Sabok Andrzej Łosik Barbara, ul. Dworcowa 1, Olesno

Witam ;)
Problem podobny lecz wesele mamy dopiero w czerwcu, po przeczytaniu informacji od razu próbowałam dodzwonić sie do tego Pana aby rozwiązać umowę . Oczywiście telefon nie odpowiada. Wysłałam maila ze rezygnuje z jego usług ale na niego tez nie otrzymałam odpowiedzi. Oczywiście zaliczki zostały wpłacone. Moje pytanie brzmi czy muszę wysłać mu jakieś pismo o rozwiązaniu umowy ? Umowa była podpisywana mailowo z tym Panem. Proszę o pomoc
autor
2 sty (9 miesięcy temu)
2 sty (9 miesięcy temu)
Ham inaczej tego człowieka określić nie można
użytkownik
3 sty (9 miesięcy temu)
3 sty (9 miesięcy temu)
Omijać z daleka !!!!!
użytkownik
19 sty (9 miesięcy temu)
19 sty (9 miesięcy temu)
masa klientów została oszukana a teraz ten pan przeniósł swoją działalność do Gdańska pod nową nazwą Heaven Weeding ,opinie są kiepskie
użytkownik
21 lut (7 miesięcy temu)
21 lut (7 miesięcy temu)
Też zostaliśmy oszukani. Ten człowiek jest bezkarny to jest najgorsze. Szkoda pieniędzy, gdybym w odpowiednim momencie nie zorientowała się, to bym była i bez kamerzysty i bez fotografa.
użytkownik
21 lut (7 miesięcy temu)
21 lut (7 miesięcy temu)
Teraz firma jest na SEWERYN SITNIK HEAVEN
użytkownik
24 lut (7 miesięcy temu)
24 lut (7 miesięcy temu)
TO MASZ ZAJEBISTĄ ORIENTACJĘ ŻENADA- WPISY TEGEO TYPU TO WIOCHA
użytkownik
26 lut (7 miesięcy temu)
26 lut (7 miesięcy temu)
Pan Kornel Sitnik nie wywiązał się z umów. Zgarnął pieniądze i jedyną drogą do kontaktu z nim okazała się policja. Sprawa trafiła do sądu i oczywiście ten pan ja przegral. Teraz udaję że nic nie ma aby komornik się do niego nie dobrał. Oszust!!!!!
użytkownik
27 lut (7 miesięcy temu)
27 lut (7 miesięcy temu)
Witam czy mogłabym się z Panią skontaktować? Chciałam dopytać o kwestie sądowe? Jeśli tak proszę o maila [email protected]
użytkownik
6 kwi (6 miesięcy temu)
6 kwi (6 miesięcy temu)
Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęło już prawie 21 dni. Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej kondycji firmy Alpha HD? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?
użytkownik
7 kwi (6 miesięcy temu)
7 kwi (6 miesięcy temu)
Po co pisać opinie, jak są usuwane!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
22.09.2017 (rok temu)
22.09.2017 (rok temu)
NW 2017-08-31 16:40
W związku wielokrotnymi oszustwami a nawet powiedziałabym kradzieżami (naszych pieniedzy) dokonanymi przez Alpha HD Kornel Silnik pragnelabym ocenić ww "firmę" ( chociaż to zbyt duże słowo) na podstawie moich doświadczeń z tą grupą złodziei (grupa, ponieważ w tym "biznesie" nie działa sam) Korneliusz Sitnik jest doskonałym przykładem rasowego złodzieja, który żyje za pieniądze osób chcących uwiecznić najpiękniejszy dzień swojego życia. Pobiera zaliczki na podstawie umowy, która jest nieważna, gdyż firma na którą się powołuje juz nie istnieje (o czym dowiedzieliśmy się po ślubie). Po pierwszej nterwencji na brak kontaktu przysyła na ślub ekipę, obcych ludzi, którym musisz zapłacićw1000zl aby w dniu twojego ślubu nie cofnęli i się na piecie. Chcąc odebrać jakikolwiek materiał musisz wpłacić resztę kwoty z umowy zanim cokolwiek zobaczysz, w innym przypadku nie dostaniesz nic. Za wydanie owego materiału plus koszt dojazdu szanownego króla biznesu musisz zapłacić dodatkowo 100zl. Okazuje się że materiał nie działa - film samoczynnie wyłącza się po 5 minutach (gdzie przy sprawdzaniu wydawało sie ok, ponieważ przecież nikt nie ogląda od razu całego filmu). Zdjęcia nie były wyretuszowane czy chociaż wykadrowane, na telefon w tej sprawie Korneliusz odpowiada: "Jeżeli pani tak się zna, to proszę sobie sama zdjęcia przerobic". Brak personalizowanych pudelek na płyty, płyty z filmem także bez zdjęć na płycie. Pomijam fakt, iż nie było odpowiedniej ilości kopii. Dopiero po kilkakrotnych wizytach w miejscu zamieszkania P. Sitnika otrzymaliśmy zdjęcie na płótnie, a pendriva do dziś nikt nie widział, chociaż od ślubu minęło półtorej roku. Sesja, która była zaplacona odbyła się dwokrotnie, gdyż za pierwszym Pan Kornel na 1h przed sesją (po moim telefonie) dowiedział się o swoim (wymyślonym) wypadku i pobycie w szpitalu, gdzie my w ślubnych strojach byliśmy w drodze na umówione wczesniej miejsce. Po kolejnych interwencjach, sesja się odbyła lecz przy spotkaniu twarzą w twarz na pytanie "gdzie ten Wasz szef oszust" Pan Kornel już nie był tak "wyszczekany" jak przez telefon, czy przed monitorem komputera. Reasumując, Alpha HD to zwykli oszuści i złodzieje. Niczego tak w życiu nie żałuję, jak poznania właściciela tej złodziejskiej szajki. Jeżeli chodzi o stracone 3000zl, to mam nadzieję, ze dobrze zabawiłes się za nasze ciężko zarobione pieniądze, drogi Kornelu. Mam nadzieję, że los się odwróci i kiedyś staniesz w takiej sytuacji, jaką Ty wytworzyłee kilkudziesięciu parom chcącycm skorzystac z Twojej usługi. Mam nadzieję, że pod tym postem pojawia się kolejne komentarze od oszukanych par, a najlepszyfachowiec.pla nie będzie miał w zamiarze usuwania ich. Pozdrawiam ????

3 city land of sweden 2017-09-03 05:28
@NW - 2017-08-31 16:40
Czy rodzice tego oszusta Anna i Dariusz Sitnik zamieszkali w Suszu na ul.Słowackiego pracujacy jako nauczyciele w szkole w Suszu p.Anna jako katechetka, a p.Dariusz jako n-l WF są również zamieszani w działania tej zorganizowanej grupy przestępczej? Jeśli tak to wartoby napisać do Diecezji Elbląskiej i Kuratora Oświaty w Olsztynie i opisanie całej sytuacji. Przecież katechetka i nauczyciel przestępcy nie mogą wychowywać młodzieży. Pozdrawiam i współczuje ludziom, którzy powierzyli swój jedyny w swoim rodzaju dzień tej bandzie przestępców.


Stefanlwb 2017-09-06 12:33
Witam! My również zostaliśmy oszukani, był cały temat na najlepszyfachowiec.pl ,ale pewnie sitnik postarał się żeby został usuniety. Było tu około 25 opinii i wszyscy pisali że zostali oszukani.
Sitnik zmienil nazwę firmy, nazwa ta była tutaj napisana i widocznie postarał się o usunięcie. Lecz nazwa tej firmy to http://heavenweeding.pl
Trzeba przestrzegać innych przed tymi oszustami.
Gdy tematy będą usuwane, piszcie ludzie je na nowo żeby cały czas coś było w necie o tym zlodzieju.
Stefan LWB 2017-09-06 16:13
@Stefanlwb - 2017-09-06 12:33
ogólnie do wczoraj była jeszcze informacja o jego rodzicach z Susza, którzy mają zespół omega Susz
https://www.facebook.com/OmegaSusz/ i pracują w tamtejszej szkole. Dziwi fakt , że nie ma pod zdjęciami opisów i komentarzy , ale pewnie są specjalnie zablokowane. W linku powyżej jest info o tym , że ojciec p. Dariusz kryje syna i mówi nie prawdę o miejscu zamieszkania. Czytając wpisy poszkodowanych można dojść do wniosku , że rodzice też biorą udział w procederze okradania ludzi i wspierają syna złodzieja.
użytkownik
15 cze (4 miesiące temu)
15 cze (4 miesiące temu)
Dzień dobry, poproszę o kontakt osoby zainteresowane złożeniem pozwu / zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa przez ww. firmę, bądź inne firmy Państwa Sitnik. E-mail: [email protected]
użytkownik
8 paź (11 dni temu)
8 paź (11 dni temu)
Dalej oszukuje ludzi pod firmą Seweryn Sitnik Heaven. Nie radzę podpisywać z nimi umów.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

jack trans

zając

zając Wojciech

rams

perform

diebold

sii

porr

gdańsk Gdansk

futuro finanse

qatar

danfoss grodzisk maz

Bogusław berliński

muzeum warszawy

Siedlce

jost nowa sól

radioster katowice

radioster

lsc

Hamer

Kimberly Clark Kraków

Selgros jarocin
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin