test

Opinie o kalter - Białystok

Korzystałeś z usług kalter - Białystok? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jacek
Data: 2011-10-03 12:52

Wizyt: 13674
Komentarzy: 221
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

kalter - Białystok

Ok. 4000 netto
autor
08.11.2018 (3 miesiące temu)
08.11.2018 (3 miesiące temu)
Gdzie są wcześniejsze prawdziwe opinie o firmie??????????
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Jeśli zauważyłeś, że jakichś wpisów już nie ma, to z całą pewnością naruszały w jakiś sposób regulamin najlepszyfachowiec.pl, a więc musiały zostać usunięte. Możesz się z nim zapoznać pod tym adresem: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Zachęcam Cię, żebyś sam dał nam merytoryczną opinię na temat firmy Kalter. Jakie stanowisko obejmujesz w jej strukturach?
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Serwis to jakas masakra usterki są i jest dobrze co dla niektorych kasa sie zgadza i gra gitara. firma sprzeczności i pokrecona jak te pisma od was ,pozdro
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
Zapewne wypowiadasz się tu jako klient firmy Kalter. Udałeś się z tym problemem bezpośrednio do jej Dyrektora?

Jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany karierą w Kalter, to dobrze się składa, bowiem w chwili obecnej poszukują nowych pracowników: https://www.kalter.pl/index.php?id=36 Może znajdzie się tu osoba, która opisałaby Nam to, jak dokładnie wygląda poszczególny etap rekrutacji w tej firmie?
użytkownik
14.11.2018 (3 miesiące temu)
14.11.2018 (3 miesiące temu)
karierą :-)
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Bez szczegółów szczerze odradzam współpracy.
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Biorąc pod uwagę fakt, że celem tego forum jest wymienianie się informacjami na temat danego pracodawcy, to Twoja postawa wydaje się być zupełnie niezrozumiała. Nie wiemy nawet, czy pisałeś z perspektywy pracownika firmy Kalter. Może w związku z tym na początek powiesz Nam, jak jesteś powiązany z tym przedsiębiorstwem? Bardzo serdecznie zachęcam Cię do dyskusji.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Pani Julito niech się Pani nie wysila i pomimo że jest Pani pracownikiem firmy Kalter niech Pani za nimi nie obstaje,przecież dobrze Pani wie że Kalter to dno.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Przede wszystkim niepoważne traktowanie i niedocenienie pracowników, co chwila zwolnienia i zatrudnianie kolejnych osób. NIE POLECAM !!!
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Boże chroń wszystkich przed firmą Kalter - a w szczególności wszystkich PODWYKONAWCÓW
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Najgorsza firma w której pracowałem, brak logiki w działaniu kierownik nie ma nic do gadania ma związane ręce w działaniu ,człowiek sie tylko "glebi " reprezentując tą firme...
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
To dosyć poważne stwierdzenie, które przedstawia firmę Kalter w bardzo złym świetle. Jednak tak naprawdę niewiele mówiące Nam o warunkach, a także o specyfice pracy w tym przedsiębiorstwie. A możesz powiedzieć, jak długo i na jakim stanowisku byłeś tam zatrudniony? Chętnie poznamy więcej szczegółów.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Jednym słowem xxxxxxx na kółkach, w księgowości niczego nie można się dowiedzieć, nikt nic nie wie i do tego nawet skąd wziąć informacje. Cala nowa kadra i nie mają o niczym pojęcia, co gdzie, po co i na co. Szoook, że firma jeszcze funkcjonuje.
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Proszę Cię, abyś jednak postarała się zachować tu spokój. Może w zły sposób interpretujesz zachowanie Szefostwa firmy Kalter wobec pracowników. Zdradź Nam, jak długo jesteś tam zatrudniona. Czy macie organizowane jakieś szkolenia, które podnoszą Wasze kwalifikacje? A może wiesz też, czy na święta przewidziane są jakieś bony pracownicze?
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
chyba najgorsza firma, w której pracowałam żadnych zasad, atmosfera pożal się Boże szkoda zachodu i czasu na takie coś. Przed zatrudnieniem radzę się porządnie zastanowić i ustalić zakres obowiązków i godzin pracy. Zdecydowanie nie polecę firmy.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
To jest banda oszustów i manipulatorów. Nie ufaj nikomu z nadzoru na słowo. Na wszystko bierz papier i nie odpuszczaj. Jeśli nawet we wstępnym okresie rozliczają się normalnie to przy ostatniej Cię wydymają. Później nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile. Niby korporacja nadzorowana przez DD ale to nic nie wnosi

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Zniknac
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałam blisko 5 lat, szkoleń nie ma żadnych, bonów na święta również nie ma. Umowa nie została ze mną przedłużona, ponieważ zostałam mężatką i planowałam ciąże... bardzo przykre i nie ludzkie traktowanie.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Skoro pracowałaś w firmie Kalter prawie pięć lat, to z całą pewnością Twój poziom wiedzy o tym pracodawcy jest już całkiem spory. I wielka szkoda, że, powołując się na Twój post, nie oferują tam żadnych dodatków pozapłacowych. Już tam nie pracujesz, ale może wiesz, czy w najbliższym czasie planują powiększenie swojego zespołu o nowych pracowników?
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Droga Pani Julito, nie pracuję tam, więc skąd mam wiedzieć?
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
zawiedziona nie tylko Ciebie zrobili w konia.... ale na pewno wyszlo ci to na dobre
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie do końca jasne jest, co dokładnie miałeś na myśli. Może zatem rozwinąłbyś swój wpis nieco? Jak mniemam - byłeś pracownikiem firmy Kalter. Byłoby zatem dobrze, jakbyś spróbował opisać Nam to, jak przedstawiały się tamtejsze warunki pracy wtedy, kiedy byłeś tam zatrudniony. Możemy na Ciebie liczyć w tej kwestii?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin