test

Opinie o KBUD Krzysztof Łuksza - Prusice

Korzystałeś z usług KBUD Krzysztof Łuksza - Prusice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): iglak
Data: 2015-05-19 18:55

Wizyt: 4575
Komentarzy: 66
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.05.2015 (3 lata temu)
19.05.2015 (3 lata temu)

KBUD Krzysztof Łuksza - Prusice

praca bez umowy... zarobki lepiej pozostawić bez komentarza
autor
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
Solidna i uczciwa firma - regulują wszystkie faktury w terminie.
użytkownik
08.11.2017 (10 miesięcy temu)
08.11.2017 (10 miesięcy temu)
firma krzak -tylko sie sąd nimi zajmie nie polecam -oszuści
użytkownik
12.11.2017 (10 miesięcy temu)
12.11.2017 (10 miesięcy temu)
zlodzieje oszukali mnie na 20000 ,sprawa w sadzie. Nie polecam
użytkownik
10.12.2017 (9 miesięcy temu)
10.12.2017 (9 miesięcy temu)
Na chwilę obecną ponad 100 000 zł długu dopisanego w KRD (11 podmiotów) , nowa firma Pana Łukszy "LK INWEST Sp. z o.o." posiada już ponad 20 000 zł długu dopisanego do KRD. Podwykonawcy i usługodawcy pilnujcie się.
użytkownik
5 sty (8 miesięcy temu)
5 sty (8 miesięcy temu)
Chyba jedyna firma budowlana w Polsce która ma tyle pozytywnych komentarzy. Tylko trochę dziwne że potrafią być nawet trzy wpisy jednego dnia? To się nazywa autopromocja.
użytkownik
11 sty (8 miesięcy temu)
11 sty (8 miesięcy temu)
to są swinie - to jest firma krzak
użytkownik
25 sty (7 miesięcy temu)
25 sty (7 miesięcy temu)
NIE PŁACĄ FAKTURA ZAMAWIAJĄ TOWAR PŁATNY GOTÓWKA NA BUDOWIE INFORMUJĄ ZE ZAPŁACĄ PRZELEWEM OD PÓŁ ROKU BRAK WPŁATY TELEFONÓW NIE ODBIERAJĄ
Inwestorzy nie wiedza jak się ich pozbyć! ODRADZAM
użytkownik
1 lut (7 miesięcy temu)
1 lut (7 miesięcy temu)
To jest forum przeznaczone dla pracowników. Rozliczenia między firmami są tematem złożonym i z całą pewnością nie na forum. Chyba , że konkurencja chce firmę zniszczyć?
użytkownik
4 mar (6 miesięcy temu)
4 mar (6 miesięcy temu)
Rzetelne opinie osób, które pracowały w firmie, to cenna wskazówka dla osób rozważających zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzenia? Napisz, jak wygląda to w KBUD Krzysztof Łuksza!
użytkownik
17 kwi (5 miesięcy temu)
17 kwi (5 miesięcy temu)
Firma KBUD, to sami dłużnicy w całej Polsce mają kilkanaście spraw w temacie nie płacenia za faktury
użytkownik
26 kwi (4 miesiące temu)
26 kwi (4 miesiące temu)
@Olinski, jestes pracownikiem biura?

Czy ktoś wie, jak w tej chwili prezentuje się KBUD na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla osób mieszkających w Wrocław i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.
użytkownik
27 kwi (4 miesiące temu)
27 kwi (4 miesiące temu)
Jestem z wielu Poszkodowanych
użytkownik
9 maj (4 miesiące temu)
9 maj (4 miesiące temu)
Jestem zadowolony. Na nic nie narzekam. Wszystko przebiegało pomyślnie i jestem wdzięczny firmie!
użytkownik
24 maj (3 miesiące temu)
24 maj (3 miesiące temu)
Dla mnie praca tu jest jak najbardziej na plus. Dobrze zarabiam, dobrze mi traktują w pracy i warunki pracy zadowalające.
użytkownik
29 maj (3 miesiące temu)
29 maj (3 miesiące temu)
Wypłaty na czas. Płacą odpowiednio do obowiązków i zawsze według umowy. Dla mnie właśnie to jest najważniejsze, że przychodzisz, robisz swoje i swoje otrzymujesz! Polecam firmę
użytkownik
14 wrz (7 dni temu)
ale autopromocja śmiech jeden z najgorszych i niewypłacalnych wykonawców na rynku .

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Polli Partner

virtus

atm marklowice

orsay

KATALIZATORY.PRO

KATALIZATORY

Seito Warszawa

zortrax

Modelski

gaz system gaz sabre

oddział diament zielona góra

Bakaland

Zbroja

lumesse

acs

Mit media

grand parade

lux med

collabera

Cex

Castorama radom

Geberit

Kirchhoff

krakow

prevac

hotel piaskowy pszczyna

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin