test

Opinie o KGHM S.A. - Głogów

Korzystałeś z usług KGHM S.A. - Głogów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2010-07-14 15:35

Wizyt: 4261
Komentarzy: 546
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.07.2010 (8 lat temu)
14.07.2010 (8 lat temu)

KGHM S.A. - Głogów

Nie doceniają ludzi wykształconych.Dla ambitnych nie polecam tego zakładu.Kierownictwo to zagorzali komuniści.Dobrym przykładem są słowa które mi powiedziął kierownik "Proszę nie oczekiwać że po ukończeniu studiów otrzyma Pan awans czy podwyżke u nas inżynierowie pracują na stanowiskach robotniczych" Śmiech pod koniec miesiąca daje wypowiedzenie.A zarobki 8 grupa zmiany to 2200 na rękę plus dodatki
autor
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie zgodzę się z tobą mi po 6 latach kilkudziesięciu rozmowach w końcu się udało.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Chyba mieli ciebie już dość dlatego cie wzięli
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam chciałbym przenieść się na inną kopalnię jak wygląda taka procedura?Czy wogole są jakieś szanse ?
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Ktos cos szerzej o stanowisku Elektromontera w Kghm Zanam dzial inwestycji i instalacjj przemyslowych? Zwr i huty?
autor
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
NOWE FORUM GORNICZE:: GÓRNICY.NET
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Są. Tylko musisz się zwolnić z jednej aby zatrudnić się w drugiej.
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
praca raz tu raz tu.
Ale dla młodego dobre aby nauczyć się zawodu.
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
A kasa warunkiitp?
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
coś nie działa
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
mam pytanie. jeśli przyjmę się do pebeki i zrobię kilka lat stażu to będę później zablokowany w przypadku zatrudnienia w kghm? czy będę musiał się zwolnić i odczekać kilka lat?
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Słabo
autor
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
http://gornicynet.pl sorki za pomyłkę
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam czy ktoś dostał zaproszenie na rozmowę na O/ZG "Polkowice-Sieroszowice ślusarz na powierzchni " Dział Szybów i Urządzeń Głównych - MM ? Wiadomo coś o zarobkach i co tam się robi ?
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Dziś był casting... W teście 12 pytań niektóre pytania to chyba były na stanowisko inżyniera, a nie na ślusarza na koniec sprawdzali czy umiesz mierzyć suwmiarka z dokładnością do 0,000. Ogólnie co godzinę ok. 50 osób brali.... Typowa masówka na pokaz
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Potwierdzam. Tragedia
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Po takim czymś powinni kasę oddawać za dojazd.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Dalej czekam
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja bym już dawno sama do nich zadzwoniła.
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
ja też jestem niby przyjęty czekam już prawie rok. jak dzwoniłem dwa razy to mówiła że spokojnie odezwą się jak pojdzie ktos na emeryture i żebym nie dzwonil i nie mieszał im :D
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
To samo usłyszałem
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
To później Oni będą czekać 3 miesiące jak ktoś pójdzie na wypowiedzenie. Przecież, nie wierzę, że czekacie rok czasu bez pracy w gotowości, że zadzwonią a Wy myk i już u nich jesteście.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracujesz już? Jak warunki? Jaką kasę zaproponowali?
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
daj znac czy dostales prace ?
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
No masz rację mi np kazali nic nie mówić mojemu pracodawcy póki co mam normalnie pracować dopóki nie zadzwonią do mnie
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
A JA ZAMIERZAM ZŁOŻYĆ CV NA KIEROWNIKA DZIAŁU KADR W PEBECE - POWINNO SIĘ UDAĆ - MAM WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Powodzenia
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
przecież pracujemy. za coś trzeba żyć.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam,mam pytanie , ile zarobi gornik strzalowy w kghm
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Blokada
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Szczęście i zajeb...te plecy :)
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Potwierdzam, test był na wysokim poziomie, myślę że przeciętny ślusarz nie ma tu szans, sądząc po liczbie ludzi startujących w tym castingu (ja widziałem ok 80 osób, a kto wie ile ich było jeszcze ), to szukają jakiejś naprawdę wybitnej jednostki.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak wyglądają badania wstępne do kopalni? Podobno, aż 3 dni trwają?!
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Operator zespolu maszyn i urzadzen przerobczych na ZWR ktos wie czemu w ciagu 2 miesiecy znow szukaja? We wrzesniu tez byla oferta i nie dostalem odp a teraz widze znow oferta
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
1. Albo biorą stopniowo
2. Albo nikt z poprzednich kandydatów sie nie nadał
3. Albo jest dalej zapotrzebowanie na większą ilość pracowników.
Jak mozna zauważyć często są rekrutacje na dane stanowisko w krotkim odstępie czasowym.
Wysyłaj Pan i próbuj aż do skutku
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
na jakiej zasadzie działa ta blokada? odrzuca mi system podania?
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Najlepiej tam wyslac małą bombe,aby tą klike rozwalić.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Ale powiedz Pan czy warto? Znam ZWR jako firma zewnetrzna
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie chce skłamać ale nie wydaje mi sie aby z Lubina jeździły hutnicze autobusy
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE,

CZY KTOŚ MOŻE WIE, JAKIE AUTOBUSY (DOKŁADNIE CHODZI MI O ICH OZNACZENIA) KURSUJĄ Z LUBINA NA HUTĘ MIEDZI GŁOGÓW I Z JAKICH PRZYSTANKÓW ODJEŻDŻAJĄ?...

POZDRAWIAM
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
A widziałeś jakie mają wymagania ? Wyższe wykształcenie NIC ci nie da !!!!
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy słyszał ktoś czy coś mają zamiar zrobić z najniższymi stawkami zaszeregowan...Bo młodzi po miesiącu pracy jak widzą fiszke to rezygnują na powierzchni są podobne pieniądze!!!Pytam poważnie
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
To chyba trafiłeś na oddział górniczy odrazu bo tam się teraz Tylko zarabia...oddziały pomocnicze są zapomniane A dla młodych bez grup to już wogole szału nie ma...
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy górnicy KGHM dostają jakieś bony, pieniądze na Święta Bożego Narodzenia?
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Dostali po 1000zł na karcie...
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
A orientujesz się kiedy dostawali karty i czy należały się wszystkim? Pracuję od 3miesięcy i nikt mi nic nie mowił, łącznie z planistką
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
W piątek były Ale jeśli pracujesz 3 miesiące to nie wiem czy się należały Tobie kolego pzdrawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin