test

Opinie o KICO POLSKA SP.Z O.O. - Świebodzin

Korzystałeś z usług KICO POLSKA SP.Z O.O. - Świebodzin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Jk
Data: 2017-02-28 11:56

Wizyt: 7766
Komentarzy: 457
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.02.2017 (rok temu)
28.02.2017 (rok temu)

KICO POLSKA SP.Z O.O. - Świebodzin

Zakład dla wybranych.
autor
11.11.2018 (2 miesiące temu)
11.11.2018 (2 miesiące temu)
z tego co wiem nie ma byc bonów w tym roku ani nic z tych rzeczy
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
Z kad takie informacje posiadasz?
użytkownik
14.11.2018 (2 miesiące temu)
14.11.2018 (2 miesiące temu)
Super news. Pytanie. Po co wypelnialismy zaświadczenia? "z kad"? Wzór. Chyba do szkoły trzeba wrócić.
użytkownik
19.11.2018 (2 miesiące temu)
19.11.2018 (2 miesiące temu)
Zdecydowaliście się zachować anonimowość na forum. Pozwólcie zatem, by zachowali ją inni i nie publikujcie tutaj inicjałów, imion i innych danych osobowych. Zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem dotyczącym ochrony danych osobowych nie należy publikować tego typu danych na forum publicznym, jakim jest najlepszyfachowiec.pl Komentarze, które nie są zgodne z regulaminem mogą zostać usunięte. Ponownie zapoznajcie się z zasadami serwisu: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
hali *
użytkownik
26.11.2018 (miesiąc temu)
26.11.2018 (miesiąc temu)
Powiedzcie nam coś więcej na temat aktualnej sytuacji w KICO POLSKA. Czy zaszły w niej jakieś istotne zmiany oprócz kwestii związanych z dyrektorem? Co macie na myśli pisząc, że "będzie się działo"?
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Dziwnie się w tej firmie zrobiło. Jakieś obchody robią, sprawdzają porządek ludzie którzy nigdy nie pracowali na danych stanowiskach, skąd Ty masz wiedzieć jeden z drugim gdzie co ma leżeć i co komu na rękę jak nigdy tego nie robiłeś? Spory o to, że w pojemniku coś może leżeć a na stole już nie, potrzebny jest magiczny pojemnik aby to było dozwolone, paranoja. Co z tego pojemnik ledwo miesci się na stół i wystaje połowa, ale ma być w pojemniku bo zrobią obchód i afera, kto wpadła na tak dziwny pomysł żeby wszystkiego się czepiać? To nie tu to nie tu to nie tam to tam to nie tak to krzywo to siak.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

dęblin

Mmkazex

barnach

ekoinstal

thyssen katowice

thyssen

kalinowski

infocentrum

nystal

pafana

europark

moris chorzów

moris

stawiszcze

supon białystok

emag

alte media

WOJTYCZKA

Bookbook

Wroclaw toyota

Ideal

metabo

surowsk wody polskie

Wroclaw nokia

Wspólny Kraków

Wspólny
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin