test

Opinie o Kirchoff - Gliwice

Korzystałeś z usług Kirchoff - Gliwice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-03-22 20:52

Wizyt: 5256
Komentarzy: 464
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.03.2009 (9 lat temu)
22.03.2009 (9 lat temu)

Kirchoff - Gliwice

dobra firma solidna i stabilna finansowo
autor
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Dobrze, jak sobie życzysz. Już nigdy więcej nie będę obiektywny. Będę tylko narzekać i wyżalać się się na zakład, nawet jeżeli nie będzie to zgodne ze stanem rzeczywistym.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
tak to właśnie działa układy układziki, ręka rękę myje
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Witam uprzejmie informuje że piszesz nieprawdę i mam na to dowody do tego piszesz nazwisko zgodnie z ustawą RODOS zakładam ci sprawę także o zniesławienie już możesz iść do banku po kredyt gdyż ta wypowiedź będzie cię drogo kosztować . Nie pozdrawiam .
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Panie Janku muszę wypowiedzieć się
O Pana wypowiedzi gdyż też niestety jest mylna wszystko w naszej firmie jak Pan wie załatwione jest przez administrację zakładu niema innej drogi od początku do końca jest wakat trzeba złożyć papiery przejść rozmowę okres próbny i można działać tak to wygląda w większości firm dodam tylko że komuna skończyła się w 1989 roku i ręka ręki już nie myje ???? Pozdrawiam serdecznie.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Ppasierb najmocniej przepraszam,uzylam pana nazwiska myslac ze to pseudonim. Zglosilam sprawe do admina forum o usuniecie komentarza. Przepraszam rowniez za rozpowiadanie informacji bez uzasadnionej argumentacji.
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Dobrze proszę do mnie podejść w pracy porozmawiamy i na tym zakończymy .
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Wszystko idzie drogą oficjalną, ale to tak niczego nie zmienia. Każdy pracownik wie jak to tu wygląda. Nie pozdrawiam.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Nikt nie wchodzi tu by napisać jak mu jest dobrze, nic tez nie dzieje się bez powodu . Czy nie jest to zgodne ze stanem rzeczywistym? Wystarczy poczytać ile tych negatywnych komentarzy jest.
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
kiedy bendom zwionski w Gliwicach i w Mielcu bo w Gnieznie SOM i dzialajom
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Od razu napisz ile "działacze" związkowi zdzierają kasy od pracowników. Guzik załatwią, ważne że hajs się zgadza
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
witaj kolego jak niemasz pojencia to sie nie wypowiadaj p.s naj latwiej gadac a nic nie robic a zresztom twoja wiedza na ten temat jest znikoma jak sie doksztalcisz to napisz powodzenia
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
To napisz prawdę. Ile to kosztuje? Ile dopłaca do tego pracownik? Boisz się powiedzieć na głos ile się do tego dopłaca?
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Pouczasz kogoś pisząc jak wieśniak? "Niemasz, pojencia, naj latwiej, zresztom". Po jakiemu to?
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Szanowny krzykaczu "Ktoś" !
Z przyjemnością informuję że się dokształciłem z zakresu działania tzw. "związków". Gdyby nas były związki. Twarde dane:
- Dwa etaty dla pseudodziałaczy (w przypadku tego zakładu)
- Pracodawca z własnej kieszeni udostępnia biura, media i środki na działalność.
- Pseudodziałacze pobierają pensje (średnia w kraju to niecałe 4 tyś zł brutto)
- Każdy należący do związku opłaca składkę (dla np "S" wynosi 0.82 % pensji)
- 60% kwoty składek pozostaje w dyspozycji podstawowej jednostki zakładowej.
Przypisów chyba nie muszę podawać? Przecież wiesz wszystko...
Związki to samo zło. Jedynie przed czym realnie chronią to przed zwolnieniami grupowymi, a przy tylu nadgodzinach to raczej niemożliwe.
Maszynka do wyciągania pieniędzy od ciężko pracujących ludzi, sami nic nie produkują, zero wartości dodanej do produkcji. Koszt dla zakładu pracy i problem dla księgowej bo jak centrala wysyła związkowca na szkolenie do Warszawy to nikt nie wie jak mu to rozliczyć czy jaki delegacja czy jak co innego.
A tak w praktyce: Na Oplu masz związki co nie? To napisz w odpowiedzi jak uratowali zakład przed zwolnieniami ludzi (a dokładnie przed nie przedłużaniem im umów).
Napisz jak związki ujęły się za pracownikami wywalonymi z niemieckiego hotelu? Ja ci powiem jak: "wyraziły zaniepokojenie" (sic!).
Wyrazić zaniepokojenie to mogę sobie sam i to wobec twojej naiwności. A w dodatku bez opłacania wymaganej składki. Pozdro.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin