test

Opinie o KMTech Sp. z o.o. - Toruń

Korzystałeś z usług KMTech Sp. z o.o. - Toruń? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gregory
Data: 2015-08-22 12:30

Wizyt: 2931
Komentarzy: 81
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
22.08.2015 (3 lata temu)
22.08.2015 (3 lata temu)

KMTech Sp. z o.o. - Toruń

O firmie KMTech nie wiem zbyt wiele, ale po ilości ofert pracy na inżyniera mechanika/konsteuktora do wielu miast/miasteczek mogę śmiało powiedzieć, że potrzebują ludzi. Ciekawe czy dlatego, że dopiero startują czy ciągle brakuje im odpowiedniej liczby pracowników. Może mają aż tyle pracy do wykonania, kto wie.
autor
25.09.2017 (rok temu)
25.09.2017 (rok temu)
@Yeti - serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji
między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jako moderator serwisu najlepszyfachowiec.pl dbam o to, aby na forum pojawiały się merytoryczne i rzetelne informacje o danym pracodawcy. Stąd moje pytania o warunki zatrudnienia. Nie wymagamy od użytkowników podawania informacji prawnie chronionych.
użytkownik
09.10.2017 (rok temu)
09.10.2017 (rok temu)
Czy Kierownik Tomasz jeszcze pracuje???
użytkownik
11.10.2017 (rok temu)
11.10.2017 (rok temu)
Czy oferty pracy z września są jeszcze aktualne? Podpowiedzcie kilka informacji potrzebnych żeby łatwiej przejść przez rekrutację. Jak się wam pracuje, widzę, że niektórzy są niezadowoleni z pracy w firmie!
użytkownik
3 sty (11 miesięcy temu)
3 sty (11 miesięcy temu)
Myślę, że dobrze się pracuje w firmie skoro od dawna nikt nie pisał!!
użytkownik
13 sty (10 miesięcy temu)
13 sty (10 miesięcy temu)
Nie piszą bo szkoda
użytkownik
27 sty (10 miesięcy temu)
27 sty (10 miesięcy temu)
Napewno taki fachowiec by sie zwolnił?
użytkownik
1 lut (10 miesięcy temu)
1 lut (10 miesięcy temu)
Ta jak Ty siedzisz i nic nie robisz tylko poganiasz ludzi to chce Ci się pracować
autor
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
@Gruczoł, masz może coś do powiedzenia na temat pracy w KMTech Sp. z o.o.? Twoja opinia może być bardzo ważna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu, a jak na razie Twoje komentarze niewiele wnoszą do dyskusji i nie przekazują zbyt wiele informacji osobom poszukującym opinii o firmie.
@Aneta, czego szkoda? Jak Ci się pracuje w KMTech Sp. z o.o.?
@Zainteresowany, jesteś zainteresowany pracą u tego pracodawcy? Jakie stanowisko Cię interesuje?
użytkownik
10 maj (7 miesięcy temu)
10 maj (7 miesięcy temu)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
użytkownik
10 maj (7 miesięcy temu)
10 maj (7 miesięcy temu)
A ty Gruczole nadal nie możesz pozbyć się złości i frustracji? Dam ci rade: częściej licz gwiazdy , podobno zawsze o tym marzyłeś.........
użytkownik
10 maj (7 miesięcy temu)
10 maj (7 miesięcy temu)
Aneto, nie namawiaj Gruczoła do wystawiania opinii o firmie, ponieważ on w niej od paru lat nie pracuje, a informacje pozyskuje od osoby trzeciej, więc nie jest wiarygodny dla ludzi poszukujących pracę. 3/4 załogi tej firmy pracuje od lat na dobre i złe bez względu na lepsze i gorsze okresy - i nie narzekają...
użytkownik
13 maj (6 miesięcy temu)
13 maj (6 miesięcy temu)
Aneto, ile ci płacą za wspierania frustratów ?
autor
21 maj (6 miesięcy temu)
21 maj (6 miesięcy temu)
@., moja obecność na forum nie jest związana z firmą KMTech. Jestem moderatorem najlepszyfachowiec.pl, gdzie moją rolą jest aktywne uczestnictwo w dyskusji na forum, która pomaga zainteresowanym użytkownikom znaleźć rzetelne informacje o danej firmie. Ponad to kontroluję przestrzeganie regulaminu przez użytkowników forum i stale informuję o nowych ofertach pracy w danej firmie.
użytkownik
22 maj (6 miesięcy temu)
22 maj (6 miesięcy temu)
Chęci masz ok, ale zamiast pomagania uzytkownikom w znalezieniu rzetelnych informacji- wspierasz kłamców, którzy z róznych powodów sa niezadowoleni, przy czym niektórzy pracowali po 1-2 miesiace, a inny byli tylko na rekrutacji- i taki kontyngent najwiecej na tym forum ma do powiedzenia.
autor
28 maj (6 miesięcy temu)
28 maj (6 miesięcy temu)
@ja, może napiszesz coś o swoich doświadczeniach z KMTech? Jaka jest twoja opinia na temat pracy w tej firmie? Przedstawienie pracodawcy z różnych perspektyw, może pomóc przyszłym kandydatom o pracę w podjęciu decyzji o współpracy.
użytkownik
21 cze (5 miesięcy temu)
21 cze (5 miesięcy temu)
Firma KM Tech to xxxxxxx , nie płacą za zamówiony towar !!! Uwaga !!!
użytkownik
5 wrz (3 miesiące temu)
5 wrz (3 miesiące temu)
Prawda,od półtora roku zalegają za dostarczony towar,sprawa w sądzie,u komornika niestety nie ma aktywów aby odzyskać należności,oto nasza żeczywistość.
użytkownik
21 cze (5 miesięcy temu)
21 cze (5 miesięcy temu)
Jeśli ktoś chce przedstawić firme w złym świetle to znajdzie powód!!
autor
22 cze (5 miesięcy temu)
22 cze (5 miesięcy temu)
@Cecylia, a jakie jest Twoje zdanie na temat KMTech? Jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Czy pracujesz w niej? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Jak oceniasz atmosferę panującą w pracy? Zachęcam Cię do aktywności na forum. Wypowiedzi oparte o doświadczenia pracowników są cenną wskazówką dla osób zastanawiających się nad pracą w firmie.
autor
28 cze (5 miesięcy temu)
28 cze (5 miesięcy temu)
@Kurczak, czy KMTech zapewnia swoim pracownikom szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy istnieje szansa na rozwój lub awans? Jak pod tym względem oceniasz pracodawcę? Twoja wypowiedź, może pomóc osobom obecnym na forum.
użytkownik
29 cze (5 miesięcy temu)
29 cze (5 miesięcy temu)
Aneto, po co zadawać takie pytania człowiekowi, który jak widać po jego wypowiedzi- jest niezadowolony a nawet rozżalony: liczysz na to, że wystawi firmie obiektywna opinie???
użytkownik
14 lip (4 miesiące temu)
14 lip (4 miesiące temu)
Szkoda, że niektórzy nie potrafią docenić pracy w dobrej firmie!!!
użytkownik
20 lip (4 miesiące temu)
20 lip (4 miesiące temu)
pytanie było czy jest podnoszenie kwalifikacji? tak jest jak się nauczysz spawać to spawasz ,giąć na krawędziarce to gniesz . Jak sam nie zrobisz to nic nie masz .Pracodawca hmmmm ogólnie trzeba robić swoje to nie ma zastrzeżeń xxxxxxx Bo w ciągu 2 miesięcy 7 osób się zwolniło to mówi samo za siebie .
użytkownik
25 lip (4 miesiące temu)
25 lip (4 miesiące temu)
Niestety są osoby , które nie przywiązują się do firmy i wystarczy jeden sygnał, że gdzieś jest lepiej to idą.
użytkownik
22 sie (3 miesiące temu)
22 sie (3 miesiące temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie zarobki na początek?
użytkownik
14 wrz (2 miesiące temu)
14 wrz (2 miesiące temu)
Pracowałem w tej firmie parę ładnych lat . I stwierdzam że praca tam jest jednym słowem nie adekwatna do zarobków. Wszystko praktycznie trzeba robić jako spawacz . Ciąć czyścić szlifować polerować itp. od stycznia tego roku wypłaty są płacone w ratach . Zależy jak im pasuje raz 800 raz 1000 wszystko rozbite jest na 2 lub 3 daty i nigdy nie wiadomo kiedy się odzyska resztę pieniędzy . Jednym słowem miesiąc miesiąc dogadania. Także nie polecam firmy obiecują góry a tak naprawdę starzy pracownicy co robią tam kilka lat mają mniej niż nowy przyjdzie . Dużo ludzi odeszło . Przez nie wypłacalność terminową. Są nadgodziny ale jak się odchodzi z firmy to nie ma wgl nadgodzin. Czekam za spłaceniem mnie już kilka miesięcy .
użytkownik
14 wrz (2 miesiące temu)
14 wrz (2 miesiące temu)
Nie polecam , dni robiłem kilka dni na umowę zlecenie ,
użytkownik
23 wrz (2 miesiące temu)
23 wrz (2 miesiące temu)
Zgadzam się, że idealnych firm nie ma ale jak ktoś chce pracować i robi to dobrze to jestem przekonany, że będzie zadowolony.
użytkownik
2 paź (2 miesiące temu)
2 paź (2 miesiące temu)
A po kilku dniach stwierdziłeś że jednak trzeba robić?...
użytkownik
6 gru (5 dni temu)
6 gru (5 dni temu)
Najgorsza Firma w Toruniu , nie odprowadzają składek ZUS, nie płacą za zaległe urlopy, po zwolnieniu się robią problemy ze świadectwem . Wpisują porzucenie Pracy. Tylko droga sądowa. Obiecują 18 netto na próbnym a w rzeczywistości dostajesz umowa zlecenie i 15 zł na umowie a reszta pod stołem. Raz da a dwa miesiące nie. Szef najgorszy , mobbinguje , prześladuje i ubliża . Ludzie to nie małpy ale podobno małpę też nauczysz spawać. Dlatego dla wszystkich chcących pracować w tej firmie o 0 rowej wartości na Polskim rynku życzę powodzenia . Lepiej zarobić Trochę mniej niż więcej i w dodatku na lewo
użytkownik
6 gru (5 dni temu)
6 gru (5 dni temu)
Firma nie godna polecenia . Ludzie czekają po kilka tygodni za pieniędzmi

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

pekrapol

Mecalux

ceva bielsko

ceva
Lisner

Booksy

agata meble

polmlek

vitro

vitro plus

avs polska

Kirchoff

Auchan

hanplast

lenkiewicz

lumileds

tetra-pak

gea

Ikea Poznań

Ikea

aleksandra marzec

luty zbigniew

skalbmierz

stowarzyszenie wiosna

górka piotr

kraków hotel pod rózą

kraków hotel pod roza

kądziela

nawojka

mariusz marek

jzp

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin