test

Opinie o Komatsu Poland Sp. z o.o. - Sulejówek

Korzystałeś z usług Komatsu Poland Sp. z o.o. - Sulejówek? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): hyk
Data: 2016-07-17 22:51

Wizyt: 10542
Komentarzy: 19
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.07.2016 (2 lata temu)
17.07.2016 (2 lata temu)

Komatsu Poland Sp. z o.o. - Sulejówek

Istotne jest to, ze atmosfera u nich opiera się na przyjacielskich relacjach. To dobry znak, bo jak stosunki między pracownikami sa dobre, to o sukces firmy wcale nie jest tak trudno. Ciekawe tylko jakie dają benefity.
użytkownik
17.11.2016 (2 lata temu)
17.11.2016 (2 lata temu)
Atmosfera to była ok.do czasu wymiany ekipy rządzącej,teraz jest do Du.y,obstawiają się swoimi kolesiami,a ci ze starej ekipy są nagle źli.To nie ta sama firma co była kiedyś.
użytkownik
17.11.2016 (2 lata temu)
17.11.2016 (2 lata temu)
Atmosfera to była ok.do czasu wymiany ekipy rządzącej,teraz jest do Du.y,obstawiają się swoimi kolesiami,a ci ze starej ekipy są nagle źli.To nie ta sama firma co była kiedyś.
użytkownik
10.01.2017 (rok temu)
10.01.2017 (rok temu)
Ja akurat należę do starej ekipy i uważam, że zmiana jest na lepsze / wreszcie przypomina to profesjonalnie prowadzoną firmę a nie warzywniak wujka romka...
użytkownik
28.09.2017 (rok temu)
28.09.2017 (rok temu)
Pozytywne zmiany - potwierdzam!
Pracuję w Komatsu Poland od 2007 r. i teraz dopiero można powiedzieć, że firma zaczyna funkcjonować dobrze. Odpowiedzialne kierownictwo z wizją rozwoju to podstawa każdej dobrze funkcjonującej organizacji:-)
użytkownik
28.09.2017 (rok temu)
28.09.2017 (rok temu)
@Michał co w takim razie zmienilo się konkretnie w Komatsu Poland? Rozumiem, że nowe kierownictwo wprowadziło zmiany - możesz opowiedzieć jakie? To bardzo pozytywna wiadomość, że faktycznie firma idzie według jej pracowników w dobrym kierunku.
użytkownik
06.10.2017 (rok temu)
06.10.2017 (rok temu)
Ta firma coraz bardziej przypomina Titanica.
Cała góra bawi się świetnie, klepią się po plecach, awanse, nowe samochody a ci na dole mają już dość podkręcania śruby i obietnic.
W ostatnim czasie odeszło paru fachowców tj. mechanicy i handlowcy
i to bez jakiejkolwiek refleksji dlaczego tak się stało. Pewnie bo byli to "źli" ludzie,
jak ten najlepszy handlowiec z śląska .....jak żyć ?
użytkownik
19.10.2017 (rok temu)
19.10.2017 (rok temu)
Oddział w Mysłowicach ma ciekawe podejście w kwestii rekrutacji.
Rozmowa w sprawie pracy jak rozmowa, czyli wiadomo że przyszły przełożony musi pokazać że on wie wszystko a ty nic. Kilka pytań, gadu gadu i będziemy w kontakcie.
Umawiają się na kontakt telefoniczny do tygodnia czasu odnośnie wyniku rozmowy, ale oczywiście nie mają zamiaru zadzwonić.
Jest to zwykły brak szacunku dla ludzi którzy poświęcają czas by porozmawiać z dwoma smutnymi Panami.
użytkownik
20 lut (9 miesięcy temu)
20 lut (9 miesięcy temu)
Kiedy była ta wymiana starej ekipy? Kto był ok w tej starej ekipie? Kto w nowej jest beznadziejny?
użytkownik
20 lut (9 miesięcy temu)
20 lut (9 miesięcy temu)
Świetna firma jako pracodawca i muszą rozczarować niektórych , że to nie titanic!!!
użytkownik
20 lut (9 miesięcy temu)
20 lut (9 miesięcy temu)
Ciekawe. A od kiedy się tak klepią po plecach? Ten niby nowy zarząd taki wyluzowany?
użytkownik
5 kwi (7 miesięcy temu)
5 kwi (7 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
użytkownik
6 maj (6 miesięcy temu)
6 maj (6 miesięcy temu)
Co od czasu dodania ostatniej opinii uległo zmianie w Komatsu Poland Sp. z o.o.?
użytkownik
10 sie (3 miesiące temu)
10 sie (3 miesiące temu)
Wymagania mają bardzo wysokie, lecz zarobki nie są adekwatne do oczekiwań jakie stawiają.
użytkownik
10 sie (3 miesiące temu)
10 sie (3 miesiące temu)
Może nie spełniamy pokładanych w nas oczekiwań i dlatego zarobki nie są wyższe?
użytkownik
11 sie (3 miesiące temu)
11 sie (3 miesiące temu)
@W&W, mógłbyś dopowiedzieć w takim razie, czego oczekuje ten pracodawca od swoich pracowników? Myślę, że to bardzo ciekawa kwestia.
@Grażyna, widziałam, że kilka miesięcy temu pytałaś o pracę w Komatsu Poland. I jak, zdecydowałaś się ją podjąć? Może jesteś już pracownikiem tej firmy i chciałabyś się podzielić z nami swoją opinią na jej temat?
użytkownik
5 lis (15 dni temu)
5 lis (15 dni temu)
bylem na rozmowie w komatsu i co jedno wielkie dziadostwo pani z hr konkretna nie owija w bawelne mowi co i jak a pan z serwisu jeden wielki gbur mysli ze komatsu to super pracodawca. i to jego pytanie czy moze sie pan przeprowadzic do gdanska na potrzeby komatsu xxxxxxx mnie :)) duren .
użytkownik
6 lis (14 dni temu)
6 lis (14 dni temu)
@rafal, dziękuję za odpowiedź, ale bardzo proszę o pisanie w kulturalnym tonie i nieobrażanie nikogo. Szanujmy się wzajemnie. Piszesz, że byłeś na rozmowie rekrutacyjnej w Komatsu Poland - możesz napisać coś więcej na temat tego, jak przebiegała? To na pewno pomoże innym osobom.
użytkownik
9 lis (11 dni temu)
9 lis (11 dni temu)
Nie polecam.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin