test

Opinie o KORNER - Radomsko

Korzystałeś z usług KORNER - Radomsko? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): anonim
Data: 2009-05-06 15:43

Wizyt: 5913
Komentarzy: 36
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.05.2009 (9 lat temu)
06.05.2009 (9 lat temu)

KORNER - Radomsko

powiem krótko pracuje tam 7lat i jest nie ciekawie zobaczymy co bedzie dalej.
przysli mlodzi i popsuli robote i pensje oni pracuja za1600-1800 z lotych na miesiac
użytkownik
18.04.2015 (3 lata temu)
18.04.2015 (3 lata temu)
ja pracuje 5 lat - działalnoscią handlową sobie jak słoma buty wypychają. wożą się furmankami, koszty se robią - wielcy kierownicy. a człowiek zasuwa od rana - zeby chociaż ciuchy dali robocze i popracowali jak my kilka dni. banda i nic więcej
użytkownik
19.05.2015 (3 lata temu)
19.05.2015 (3 lata temu)
Kornerek spada na psy - brak kasy na pensje, na towar, na paliwo. działalności to się zgodzę. unikanie kosztów kosztem ludzi. ciuś ciuś
użytkownik
10.07.2015 (3 lata temu)
10.07.2015 (3 lata temu)
kto ma głowę na karku niech szuka czegoś innego. Pan M.S. rozwali te firmę na łopatki. banda buraków co z magazynierów dyrektorami się porobili.wielka firma - wielki żart. kasa brak na wszystko a wymagania mają. pensje w dół. praca dla idei
autor
27.04.2016 (2 lata temu)
27.04.2016 (2 lata temu)
trzeba sie niestety z tym zgodzic. żenada
użytkownik
25.09.2015 (3 lata temu)
25.09.2015 (3 lata temu)
Sam nie wiem w takim razie co mam mysleć o tej firmie teraz. Może ktos jeszcze potwierdzić te rzekome problemy z pensjami? Przecież gdyby mieli problemy z kasą od tych kilku miesięcy to ludzie uciekaliby z tej firmy, pojawiałyby sie nowe ogłoszenia dla naiwnych, a tu czegoś takiego nie widzę. Pozdrawiam.
użytkownik
20.12.2015 (2 lata temu)
20.12.2015 (2 lata temu)
jako klient... są niesłowni, jakość fatalna, kierownik zero kompetencji podobnie jak Pani obsługująca klientów
użytkownik
20.12.2015 (2 lata temu)
20.12.2015 (2 lata temu)
Hm... sam nigdy się nie spotkałem z żadnymi problemami w tej firmie, jeśli chodzi o obsługę to można powiedzieć, że zachowują się wzorowo. Jeśli jest problem to można liczyć na pomoc.
użytkownik
15.03.2016 (2 lata temu)
15.03.2016 (2 lata temu)
Co do pań na obsłudze to mało która jest zorientowana odsyła do kolegi, który w miarę możliwości doradzi a jak są trudniejsze sprawy to sprawdzi w katalogu i da precyzyjna informację. Co do kierownika to brak jakiś grubas się kręci uważa się za regionalnego.
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
nigdy nie spotkałem się z takim zachowaniem, zawsze panie są kompetentne
użytkownik
04.05.2016 (2 lata temu)
04.05.2016 (2 lata temu)
Na pewno poziom dyrektora M.S. jest kiepski. Ponizej krytyki, ale skoro jest takie przyzwolenie. Szkoda, że tylu pracownikow się zali.
użytkownik
09.05.2016 (2 lata temu)
09.05.2016 (2 lata temu)
Ci ludzie są niesłowni! Szczególnie pan dyrektor ds. zakupu nie powinien sprawować takiego stanowiska. Postępują nagannie wystawiając ludzi!!! Ich nieeleganckie zachowanie i brak reakcji na trudne sytuacje świadczy tylko o braku przygotowanie i wiedzy. Niestety buractwo. Kolejna firma z Radomska, czy też okolic, której słoma z butów wystaje.
użytkownik
22.05.2016 (2 lata temu)
22.05.2016 (2 lata temu)
gość, nie jest to twoim zadaniem oceniać go więc chociaż tyle dobrze że ty takiego stanowiska nie zajmujesz
użytkownik
05.07.2016 (2 lata temu)
05.07.2016 (2 lata temu)
Panie Samko dobrze, że Pan również. W tym kraju jeszcze nikt mnie pozbawił wolności i mogę oceniać.
użytkownik
14.09.2016 (2 lata temu)
14.09.2016 (2 lata temu)
Już nie długo Panowie!!! Ruski wykończy was cenowo z płytą, a pozostałe interesy prezesa wymyślone za pośrednictwem Marcina S i zarząd są nierentowne. Transport, to największy niewypał firmy-padnie. A

koniec będzie okrutny, prezes wyprowadzi jak najwięcej kasy na własne konta, sprzeda firmę i będzie żył dostatnio z CZYSTYM SUMIENIEM do końca życia. Niestety takie są zasady kapitalizmu .
użytkownik
10.10.2016 (2 lata temu)
10.10.2016 (2 lata temu)
Być może Pan M.S. będzie mógł wówczas realizować się w innych obszarach. Może w polityce. A były szef będzie wspierał Jego kampanię.
użytkownik
8 sty (9 miesięcy temu)
8 sty (9 miesięcy temu)
Zgadzam się z tą opinią, kupa buraków, wieśniaków i cwaniaków wykorzystujących naiwność prezesa
użytkownik
11 sty (9 miesięcy temu)
11 sty (9 miesięcy temu)
Piotrek pozdro! Bohater :-)
użytkownik
20 lut (7 miesięcy temu)
20 lut (7 miesięcy temu)
Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się czy bto konkurencja tak pisze??
użytkownik
19 kwi (5 miesięcy temu)
19 kwi (5 miesięcy temu)
Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w KORNER? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo pomocna!
użytkownik
26 cze (3 miesiące temu)
26 cze (3 miesiące temu)
najgorszy marian w dzięki niemu nie ma klientów a pracownicy nowi odchodzą po 2 godzinach xxxxxxx snob gbur jak to ktoś kiedyś powiedział prezes ma byc tym dobrym a maniek tym złym to jest jak ktos komus da coś wejść w rodzine a potem udawać biznesmena nie polecam tego bagna
użytkownik
26 cze (3 miesiące temu)
26 cze (3 miesiące temu)
ludzie bez szkoły chcą byc nazywani dyrektorami kierownikami a słoma z butów wystaje a nawet są byli policjanci też dyrektorzy tak zwani umowy oparte na własnej działalności i załatwianie swoich potrzeb spraw a firma w d---ie szefie obuć sie albo obudzisz sie z palcami w nocniku wracając do mańka lepiej zeby przestał ubliżać pracownikom pozdrawiam pracownik a nie osoba na działalności
autor
27 cze (3 miesiące temu)
27 cze (3 miesiące temu)
@adas, możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię o pracy w firmie KORNER? Co możesz napisać na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę? Jak ocenisz atmosferę pomiędzy kadrą pracowniczą w tym miejscu pracy? Podziel się proszę z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tym miejscu. Twoja szczegółowa opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat pracy w tej firmie.
użytkownik
27 cze (3 miesiące temu)
27 cze (3 miesiące temu)
darku jeżeli chodzi o transport jest ok praca jak każda inna chodzi tylko o pana MARIANA i wynagrodzenia pan marian nie potrzebnie przeklina i ubliża pracownikom bo klienci sie śmieją z niego robi z siebie durnia pozdrawiam
użytkownik
3 lip (3 miesiące temu)
3 lip (3 miesiące temu)
dobrze ze nikt nie chce tu przyjść do pracy za 1600 w tych czasach gdzie pracodawca szuka ludzi a nie odwrotnie pracy jest w bród i nie za takie pieniądze tyle to dają na pośredniaku A PANU MARIANOWI W TO LEPIEJ NA STRZAŁKÓW KOMBAJN PRZYPROWADZIĆ I W POLE WYSŁAĆ DO BURAKÓW TAM BY SIE DOBRZE CZUŁ WRESZCIE BYŁ BY MIĘDZY SWOIMI ŻUL POD SKLEPEM TAK NIE PRZEKLINA I NIE UBLIŻA
autor
3 lip (3 miesiące temu)
3 lip (3 miesiące temu)
Rozumiem, że obcesowy sposób traktowania pracowników przez jednego z przełożonych jest problemem, bo sygnalizuje go wielu forumowiczów. Minimalna płaca też nie zachęca do podjęcia pracy w firmie KORNER. Ale może są jakieś inne aspekty pracy w tej firmie, które sprawiają, że jednak pracownicy zgłaszają się na swoje stanowiska pracy codziennie na swoją zmianę? Zachęcam do kolejnych wypowiedzi na ten temat.
użytkownik
5 lip (3 miesiące temu)
5 lip (3 miesiące temu)
Nie ma żadnych aspektów by podejmować prace w tej firmie gorzej jak w obozach pracy
użytkownik
16 lip (3 miesiące temu)
16 lip (3 miesiące temu)
Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
użytkownik
9 sie (2 miesiące temu)
9 sie (2 miesiące temu)
Można, ja jestem tam od 2 lat, jest podobno lepiej niż było kilka lat temu, tak mówi wiele osob. Ja nie mam porównania. Praca jak praca, nie jest to szczyt moich marzeń, ale tych negatywów nie podzielam. Można naprawde się dogadać.
użytkownik
9 sie (2 miesiące temu)
9 sie (2 miesiące temu)
Idealnych firm nie ma i jeśli ktoś chce pracować i robi to solidnie to z całą pewnością nie narzeka!!
użytkownik
19 sie (miesiąc temu)
19 sie (miesiąc temu)
Normalnie, też narzekałem. Odszedłem rok temu, bo znalazłem coś lepiej płatnego. To był błąd. Próbowałem wrócić, ale dyr ms ma podobno „uraz” do chcacych powrócić. Do wszystkich niezadowolonych: przestańcie tam pracować i po problemie.
użytkownik
30 sie (miesiąc temu)
30 sie (miesiąc temu)
Korner Częstochowa - Pracownicy którzy tam pracują traktowani są tam jak szmaty, dlatego też tak samo obsługują klientów, jak się nie da 50zł w "łapę" np. przy oklejaniu to nic nie załatwisz, dasz 100zł to spokojnie nie płacisz nawet za obrzeże. Tak samo jest na pile i CNC, dajesz i nie wypisują albo minimalnie tylko coś dla ściemy, spróbuj nic nie dać = spędzisz cały dzień. Dyrektor oddziału to idiota, nie docenia dobrych pracowników, a przyjmuje ludzi nie mających pojęcia. Sam kombinuje z opałem, sprzedaje na lewo płyty, kombinuje na 10 sposobów, nawet na transportach zarabia :) Ale widać że szef ma to w xxxxxxx (ważny tylko przychód na koncie) Tak że bez łapówek, wstęp wzbroniony. P.S. Umowa z firmą to samozatrudnienie, czyli oszukiwanie bez granic...
użytkownik
14 wrz (miesiąc temu)
14 wrz (miesiąc temu)
Nawet dobra firma nie spełni oczekiwań osób, które wbrew sobie muszą pracować i to jest ten problem!
użytkownik
19 wrz (28 dni temu)
19 wrz (28 dni temu)
Pierwsza rozmowa z Kierownikiem ( swoją droga , niezły oszust i krętacz ) wyglada obiecująco. Piękna praca , trzynastki , miła otmosfera generalnie git ! Po pierwszych miesiącach pracy , okazuje się zupełnie co innego ... warunki pracy fatalne ... w zimę zimno latem gorąco. Próżno szukać BHP czy ubrań roboczych. Wypłata może być na czas , ale zazwyczaj jej nie ma ... a kiedy będzie ? Masz xxxxxxx i nie pytać ! Pewnie ktoś sobie pomyśli , są wózki , lekka robota ... nic bardziej mylnego ! Większość pracy wykonywana jest ręcznie na przeciekającym jak sito magazynie( swoją drogą dziurawy dach i zalane płyty to oczywiście wina pracowników ). Nie polecam pracy w Korner.
użytkownik
19 wrz (28 dni temu)
19 wrz (28 dni temu)
WacekPlacek kiedy idziemy na piwo? Poznales się na tej super firmie - bhp jest naprawdę na wysokim poziomie, prawie tak jak kultura kadry emerytów z Radomska;) zapomniałem o kanaljzacji - ciekawe gdzie to wszystko trafia:)?

Nie polecam pracy w Korner.
Na sam koniec usłyszysz że "masz się spakować w torebkę po cukrze i wyp...dalac".

Panu K.W. niezależny na ludziach skoro udaje że wszystko jest ok.
użytkownik
26 wrz (21 dni temu)
26 wrz (21 dni temu)
Mnie właśnie przyjęli. Moze po pół roku powiem cos więcej. Szału z kaską nie ma, ale gość co mnie zatrudniał spoko. Atmosfera ogólnie spoko, trzeba zasuwać.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kirchhoff gniezno

Pod gołębiem

ispot

SAD POlska

salesmanago

poznań

tsl chełm

zre katowice

euro labora

kubrak

LACROIX

pronobel

wrocławski park wodny

siemens

metrix

grządka

sena

pneumat system

pneumat

orkla care

green center

polsuper

pol super

Toyota bielany

Instytut Morski

Pizza hut wrocław

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin