test

Opinie o Korona - Wieluń

Korzystałeś z usług Korona - Wieluń? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Dziecko Lenina
Data: 2013-03-25 13:05

Wizyt: 20036
Komentarzy: 779
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Korona - Wieluń

Musiałaś być bardzo dobra w swoich działaniach pracowniczych, jak dostałaś umowę na 2 tygodnie czy na miesiąc, bo wszystkie babki na produkcji dostały na rok. Chyba że nie pracujesz na produkcji, to się nie wypowiadam, bo nie wiem jak jest gdzie indziej.
użytkownik
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Samanty to na roxie stojom. po stówie za numerek robiom.
Nadajrsz sie hyba po wpisach sondzonc...
użytkownik
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
15.08.2018 (6 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
Takich co zamiast iść do kadr zapytać tylko pytają na forum to firma nie potrzebuje.
użytkownik
28.08.2018 (5 miesięcy temu)
28.08.2018 (5 miesięcy temu)
w takim razie firma jest skrajnie zacofana. ja wole się spytać 20 firm na forum, niż marnować kilka dni na jazdę po siedzibach oddalonych od siebie o wiele kilometrów firm. ale jak widać ta jeszcze nie wyszła z mentalnego prl
użytkownik
28.08.2018 (5 miesięcy temu)
28.08.2018 (5 miesięcy temu)
czyli koniec końców Korona jest teraz niemiecka?
użytkownik
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
29.08.2018 (5 miesięcy temu)
czyli koniec koncow korona jest nadal gowniana
użytkownik
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
06.09.2018 (5 miesięcy temu)
Jak widze te zenujace wpisy to od razu widac ze to koledzy operatorzy, owijacze i opierdalacze ze starej hali w smierdzacych skarpetach o bardzo cienkim libido. Pies by wam nie chcial ogona uniesc, do roboty sie wezcie buraki!
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Dzień dobry ! Poproszę o informacje dotyczące oferty na pracownika produkcji.
Jaki system zmianowy od której do której kwestia dojazdów jak przedstawia się atmosfera oraz zarobki
oraz inne kwestie o których warto wiedzieć?
Bardzo proszę o pomocne opinie(wiadomo ze najlepiej wiedzą Ci którzy tam pracują/pracowali)
Jak tak naprawdę wygląda sama rekrutacja oraz proces wdrażania nowego pracownika?
Z góry dziękuje za informacje
użytkownik
27.09.2018 (4 miesiące temu)
27.09.2018 (4 miesiące temu)
Na wszystkie Twoje pytania odpowiedź jest jedna. Daj sobie spokój. Ale żeby nie było, że tak bezpodstawnie rzucam taką odpowiedzią, napiszę coś więcej. Zmiany są uzależnione od potrzeb. Jest praca to linie pracują na cztery zmiany. Nie ma pracy to linie przechodzą na trzy zmiany, a ludzie z czwartej zostają porozrzucani po innych liniach. Dwa dni na rano, dwa na popołudnie, dwie nocki, dwa dni wolne w przypadku czterozmianówki, w trzyzmianówce normalnie. Po tygodniu na rano, popołudnie i noc. Rekrutacja? Przychodzisz, mówisz że chcesz pracować i już. Biorą wszystkich jak leci. A potem pracujesz za takich, co się do roboty za bardzo nie nadają, leserów i innych '' wynalazków ''. Transport ? Nie wypowiadam się bo jeżdżę swoim autem. Zarobki ? Bez komentarza. Atmosfera ? Dno i dwa metry mułu. Zresztą co tu pisać. Przyjdź, zobacz, jak zostaniesz dłużej niż do końca umowy próbnej to szacun dla Ciebie.
użytkownik
04.10.2018 (4 miesiące temu)
04.10.2018 (4 miesiące temu)
Tak wogole z kąd taka myśl że to operator napisał? Koronczarko liderko bez was sobie poradzimy za to wy bez nas - no macie problem. Juz chyba lepszego wzoru do opierdalania niż wy to nie ma w tym zakładzie. My swoją pracę wykonujemy zgodnie z zakresem obowiązków a wam sugeruję odrobić prace domową i sobie przypomnieć co do was należy i za co macie dodatek. Szczerze trochę was jest ale tylko nieliczni się przykładają i choć trochę interesują się co się dzieje.
A co do buraka - do twojego poziomu zniżać się nie będę bo podważe teorie ewolucji. Radzę skorzystać z fachowej pomocy specjalistycznej.
użytkownik
04.10.2018 (4 miesiące temu)
04.10.2018 (4 miesiące temu)
Anonymous bo tez jestem pracownikiem produkcji, nie liderem więc obserwuje zachowania operatorów, panów i władców linii produkcyjnych.
użytkownik
04.10.2018 (4 miesiące temu)
04.10.2018 (4 miesiące temu)
to się lepiej za robotę weź a nie za obserwowanie ludzi
użytkownik
07.10.2018 (4 miesiące temu)
07.10.2018 (4 miesiące temu)
@ten on atmosferę tworzą takie "wynalazki" i lesery jak ty.
użytkownik
07.10.2018 (4 miesiące temu)
07.10.2018 (4 miesiące temu)
"Z kąd"... i wszystko jasne. :)))
użytkownik
07.10.2018 (4 miesiące temu)
07.10.2018 (4 miesiące temu)
Edit: :skąd: błąd poprawiony
użytkownik
09.10.2018 (4 miesiące temu)
09.10.2018 (4 miesiące temu)
Świetna firma, wszystko robią na bieżąco. Jakiś tydzień temu dzwoniła do mnie pani z propozycją pracy, rozpatrzyli moją aplikację itd, chętnie mnie przyjmą. Szkoda tylko, że cv wysyłałam półtora roku temu i w tym czasie zdążyłam się już wyprowadzić z Wielunia :D zrobili mi dzień, muszę przyznać.
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Jak tam się czuje pracownik bez uprawnień po wypadku w pracy na wózku widłowy? Czy wreszcie pan Harry odpowie dyscyplinarne za swoje czyny, a raczej głupotę?
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Witam, czy ktoś z Was był na stażu w Koronie ? Jest w ogóle taka możliwość ? Czy to co piszą na stronie to ściema ?
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Ihaha uwierz mi, nie sposób nie zauważyć jesli co chwila przylatuje lider i pyta o operatora.
użytkownik
13.10.2018 (4 miesiące temu)
13.10.2018 (4 miesiące temu)
To co to za lider, co nie wie gdzie są jego ludzie ? Umarłby tam który w kiblu, to by go na koniec zmiany dopiero znaleźli , jak by zaczęli szukać, bo by się okazało, że nie ma kto podać ile świeczek nalane.
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Co to się Harry się oburzył i opinie usunięto? Pytałem jak tam się czuje pracownik po wypadku który jeździł wozkiem widłowy bez uprawnień? Żebra całe? A może znów wypadku nie było tak jak w przypadku Anny i Pawła i wielu innych? Śmieszni jesteście gdzie ta Maja co odpowiada za posty, czemu mój usunęła? przecież nie zawierał on niedozwolonych treści tylko wskazywał na fakty.
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Opinia jest cały czas. Nikt jej nie usunął. Otwórz oczy najpierw, poszukaj, a dopiero potem pisz.
użytkownik
17.10.2018 (4 miesiące temu)
17.10.2018 (4 miesiące temu)
jakiś dowód, że chłopak nie ma uprawnień do jazdy wózkiem widłowym ??
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
Zapytaj go to się dowiesz????????
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Twoja wiedza nt kodeksu społek prawa handlowego oraz prawa podatkowego jest porazajaca!;). Wroze kariere;)
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Za to twoja jest taka, że cała korona się z ciebie napier...la, że taka geniuszke zatrudnia!
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Czy kontrola jakości pracuje na 4 brygady ? Ile mogę zarobić w kontroli? Jest ogloszenie na stronie firmy
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Śpij dobrze Hary. A my na nocce walymy browary.
autor
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
Przepraszam czy to forum erotyczne.... Sądząc po w pisach o ruchaniu... Wackach i innym xxxxxxx
autor
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Ale jak ci knota brakuje to pisz na forum. Jakiś dziadzio na niebieskich tabletach cie Z PRZYJEMNOŚCIA przybije do palety swoim gowzidziem...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

vegan

malinex

dar group wrocław

dar group

komodus

WSP

pbsz bytom

accenture

sindbad

thales

Opoczno Mila

Darboven

tmf

Instal Complex

levis

port lotniczy bydgoszcz

fideltronik

gsk

gsk poznan

atem

color graf

budostal

Ohp

eva hotel

eva

hotel eva

COTY

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin