test

Opinie o Lear Corporation Poland II - Jarosław

Korzystałeś z usług Lear Corporation Poland II - Jarosław? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): ktosiek
Data: 2013-02-23 10:20

Wizyt: 13150
Komentarzy: 2697
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Lear Corporation Poland II - Jarosław

Tereska czy jak Ci tam przestan gwiazdorzyc wez się lepiej za szycie bo stosy bubli rosną Pedała Alexisa szkoda ruszac niech tam obciąga ile chce i komu chce Ludzie szkoda słów do Głupiej Baby od razu widac że to jego jakas koleżanka
autor
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Co pewnie Cię wyje...Ha ha
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Te nowy ciebie też wyje... Poczekaj a się przekonasz
użytkownik
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
Dlaczego administrator usuwa niezręczne a tak prawdziwe komentarze...?
użytkownik
08.12.2018 (miesiąc temu)
08.12.2018 (miesiąc temu)
Ile zarabia pracownik na 5 kategorii mając na koncie 2 soboty w miesiącu?
użytkownik
08.12.2018 (miesiąc temu)
08.12.2018 (miesiąc temu)
5 kategoria to lizus odbytu derkowskiego albo halabusa
użytkownik
08.12.2018 (miesiąc temu)
08.12.2018 (miesiąc temu)
Po tylu kategoriach to 10.000 , plus premia motywacyjna!
użytkownik
08.12.2018 (miesiąc temu)
08.12.2018 (miesiąc temu)
Lizus wie co robi,może liczy na kawałek pizzy na inwentaryzacji,bo oni dostaną za nic nie robienie a szaracy nie... Żenada!!!
użytkownik
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Nie mówię o krojowni i proszę tylko o proste dane :)
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Jacek i Tomek to dwa PEDAŁY jeden jest większy a drugi mały
użytkownik
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Wy tu tak operujecie nazwiskami a przecież rodo jest ???? halllooo
użytkownik
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
tym to akurat strona powinna się zająć, poczytaj trochę o RODO.
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
Żeby skończyć jak ty...xd dzięki,nie skorzystam
użytkownik
10.12.2018 (miesiąc temu)
10.12.2018 (miesiąc temu)
zawsze możesz zostać lizusem.
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
Żeby skończyć jak ja musiał byś wiele przejść w tym zakładzie bądź odważny leszczu przyjdź podczas konsupcji tej tak wartościowej dla Ciebie pizzy i powiedz to wszystkim tam obecnym i nic nierobiących dzięki którym jeszcze pracujesz prosto w oczy, może dostaniesz kawałek albo i dwa jeżeli przedstawisz konkretne argumenty potwierdzające że jesteś niezastąpiony w tym zakładzie i zasługujesz na coś takiego co podniosło by twoje morale. Jeżeli nie masz na to odwagi to zostaje Ci dalej wypisywanie i narzekanie na wszystko i wszystkich i użalanie się nad sobą jaki to ja jestem wspaniały a wszyscy co mnie otaczają to lizusy stań przed lustrem i dobrze się sobie przypatrz.
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
Leszcza to ty widzisz w lusterku xxxxxxx albo codziennie im lizesz,a ja gardzę takimi i waszą pizzą również
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
I pamiętaj to ty pracujesz dzięki tym szarakom,a nie odwrotnie! Bo gdyby nie szara masa już dawno stałbyś w kolejce w pośredniaku lizusie jeden
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
2200zl żal pl xd????
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Z dniem 1 .02 2019 Lear zostaje zamknięty
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
A co ty go zamkniesz haha
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Kiedy będą wypłacane bony świąteczne?
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
Właśnie, i ile procent odbijają ??
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Kiedy bony świąteczne? Ktoś, coś ?
użytkownik
18.12.2018 (miesiąc temu)
18.12.2018 (miesiąc temu)
Już są.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Razem z tobą baranie.
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
A jednak to nieprawda? napisałem co słyszałem
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
ludzie ja was podziwiam
piszecie takie rzeczy na tym forum, że się włos jeży na głowie
jeżeli faktycznie tak jest w tym zakładzie to co wy jeszcze tam robicie
chyba że chcecie za wszelką cenę tam pracować - a jak dzieje się krzywda pracownikowi to może się poskarżyć
dawniej jak pracownikowi działa się w zakładzie krzywda to szedł do Sekretarza Partii
a teraz została mu organizacja PIP Państwowa Inspekcja Pracy
chyba że ze strony zakładu jest wszystko w porządku a wam się nie chce pracować w tym zakładzie to szukajcie gdzie indziej pracy
użytkownik
27.12.2018 (27 dni temu)
27.12.2018 (27 dni temu)
a kto go zamknie
i gdzie otworzą nowy
tego czasami nie wiesz
użytkownik
30.12.2018 (24 dni temu)
30.12.2018 (24 dni temu)
Exstra ????
użytkownik
3 sty (20 dni temu)
Nowy Rok i dalej cuda w tym Kołchozie szanowna pani Kierownik do spółki z Dyrektorem zakazali używania telefonów bo rozpraszają uwagę i wydajnosc i jakosc spada a co druga Majstrowa chodzi z telefonem i robi co chce i gdzie tu jest Logika ??albo się całkiem w tych Pustych Łbach poprzewracało albo Mózg dawno już wyparował
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
Zamykanie szatni, zamykanie drzwi na krojowni, więzienie.
użytkownik
4 sty (19 dni temu)
4 sty (19 dni temu)
jak xxxxxxx mozna zamknąć samą krojownię
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
To jeszcze nic Komedia to leci na tym Telebimie przy automatach Cały czas tylko Ludzi Straszą Tym Audytem Nasz Kochany Dyrektor do spółki z ze Swoimi Przydupasami z Biur mają Cos z Głową żeby puszczac ludziom takie Bzdety i ich Straszyc. Powinni trochę tych Przydupasów i Nierobów przepytac ze znajomosci i daję sobie ręke uciąc że te Cepy nic by nie wiedziały
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Startuj na majstrowa , a jak nie to do roboty , a telefonem pobaw w domu , bo pewnie nie masz nic ciekawszego do roboty w swoim zyciu !
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Ciesz sie ze klamki jeszcze sa !
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Majstrową i brygadzistką zostaje się tylko wtedy gdy ma się "plecy". Poza tym każda majstrowa ma telefon stacjonarny przy biurku i z niego może korzystać.
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Panie Filozof jakby Babcia wąsy miała to by Dziadkiem była jak masz duży jęzor to możesz dupsko wylizac i sam może Zostaniesz jakimś Majstrem KOŁCHOZU może cię docenią jak dobrze będziesz robotę robił a po drugie założe się że sam siedzisz na telefonie jak Nalogowiec ale żal Ci dupę sciska i musisz cos Mądrego wypowiedziec
użytkownik
5 sty (18 dni temu)
5 sty (18 dni temu)
Jeszcze jest obowiązek w okularach chodzić cyrk xdd ostatnio straszyli ze będą mandaty pisać ja sie moge zgłosić na ochotnika ma mandat. Tylko niech wypisza taaaaki duży żebym mógł sobie pupe podetrzec xD
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Po pierwsze proponuje czytanie ze zrozumieniem , bo to co piszesz to belkot , pewnie piszac to miales siebie na mysli , "mali i zakompleksieni ludzie" juz tak maja , wystarczy byle co , a juz saczy sie z nich jad (zabawne) wiecej optymizmu ,a jak nie to terapia u specjalisty .Po drugie co robisz w tym "kolchozie" , pewnie za wszelka cene chcesz tam pracowac bo boisz sie ze w innym "normalnym " otoczeniu sobie nie poradzisz , tam pewnie udajesz kogos innego , no i rosnie twoje ego .Myle sie ?
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Droga Pani Spuchnięta zacznij mniej jesc Bo dupa rosnie jak na drożdżach a Zamiast Mózgu to sam tłuszcz a terapię to tobie polecam Obrończyni Słowa tyle wiesz co zjesz i tyle w temacie a co Robię to robię ale zamiast lepiej to jest coraz gorzej a Ty dalej właz w Dupę przełożonym i pisz Swój Bełkot ku ich Uciesze
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Droga pani spuchnięta rzygać się chce jak się czyta twoje posty,czy zwykły szarak produkcyjny nie zasługuje na odrobinę szacunku ze strony przełożonych? Jest jakiś gorszy od ciebie? Pracuje bo musi!!! A tobie ego jak widać urosło bo ciocia czy wujek stołek zalatwili! Zwykły człowiek z ulicy przychodzi i pracuje,a wy nieudacznicy z biur macie posadkę bo ktoś załatwił,wstydźcie się i nie piszcie głupot!!!
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Juz cie lubie i wiecej optymizmu !Smile my lover.
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Droga pani czytam to co wypisujesz może byśmy się umówili na jakieś Tance Chulańce uwielbiam kobiety z Ciałkiem
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Bo ktoś bez kompetencji coś wymyślił i jeszcze premie za to dostał,a niech postawi się w roli takiego szarego pracownika czy magazyniera i niech zobaczy jak bardzo ułatwił,jeszcze mandaty piszą żeby cepy z biur miały za co hulać,może czas zacząć mandaty dawać tym gryzipiórkom,za wysokie obcasy i biżuterię,niech wszyscy będą traktowani jednakowo,a nie chodzą jak damy i nie tykają ziemi,im jest z czego zabierać,przyjdzie to do pracy,posiedzi,pogada i jest ok,a nie szarak haruje na 3 zmiany i ciągle zabierają jak nie premie to mandaty dają,wstyd!!!
użytkownik
6 sty (17 dni temu)
6 sty (17 dni temu)
Nowy rok, starzy Wy. Przynajmniej to w tym zakładzie się nie zmieniło.
Telefony są zakazane przy maszynach, nie podczas przemieszczania się ścieżkami ewakuacyjnymi. Jest to kontrowersyjny przepis, jednak ma on swoje plusy i minusy. Powinien zostać lepiej sprecyzowany, np. kogo dokładnie i w jakich sytuacjach dotyczy.
A okulary. Okulary są środkiem BHP stosowanym w tym zakładzie z wiadomych przyczyn. Owszem, głupotą jest stosowanie ich np. przez magazynierów (te plastiki utrudniają przemieszczanie się między maszynami/liniami/przerzucanie pudełek) lub mechaników. Szczwacze raczej nie powinni mieć wątpliwości odnośnie słuszności noszenia okularów. No chyba, że jeszcze nie widzieli lecącej igły po złamaniu przy uderzeniu w stół. Co kto lubi. Najwidoczniej lubicie sporty ekstremalne. Też miałem takie podejście, do czasu, gdy dostałem igłą w policzek.
Wspomniane przeze mnie sprawy, poruszone szerzej przez moich przedmówców, są jedynie kroplą w morzu problemów, które są ważniejsze i powinny być szybciej rozwiązywane w Lear Jarosław.
Jest ich tak wiele, że nie będę ich rozpisywał. Chyba każdy pracujący w Lear wie, lub domyśla się o co chodzi. Mam na myśli chociażby rzeczy związane typowo z produkcją, stosunkiem ludzi do siebie ( i nie mam na myśli jedynie przełożonych do podwładnych, lecz też ludzi z bliźniaczych stanowisk), ogólną atmosferą panującą w zakładzie. Wynika ona z wielu czynników, a powstające w jej następstwie plotki wylewacie tutaj, na forum, bez jakichkolwiek wyjaśnień, popartych twardymi dowodami. Domniemania nic nie wnoszą, a jedynie mieszają ludziom w głowach.

Jest wiele rzeczy, które mi się w Lear nie podobają. Są to między innymi te problemy, o których mówicie, albo raczej `wyszczekujecie` sobie nawzajem tutaj. Jednak nie zmienimy ich wyżalając się na forum. Jedynym wyjściem jest rozmowa w swoim gronie pracowniczym z ewentualnym włączeniem do niej swoich przełożonych. Bardziej odważni mogą iść od razu do kierowniczek ( z tego co wiem, są odważni, którzy sami do niej chodzą ), ale jednostka nic nie wskóra, jeśli główny Lear (Tychy) nic z tym nie robi. Tak, nawet Kierowniczka jest tylko człowiekiem i sama decyzji podejmować nie może (wnioskuję to, biorąc pod uwagę fakt kim wg. przepisów czy innych wyjaśnień jest `kierownik`).
Pamiętajmy o empatii w stosunku do swoich współpracowników, mówię o wszystkich, nawet znienawidzonych przez wszystkich pracowników biurowych ( tak, też mam wątpliwości odnośnie słuszności czy też sposobu zatrudnienia niektórych z tych osób). Wiem, że w naszej polskiej natury wynika nienawiść do wszystkich ( bo dlaczego sąsiad ma mieć lepiej niż my ), ale spróbujmy zmienić swoje podejście, a wtedy i negocjacje z przełożonymi będzie łatwiejsze. Wasze dobre podejście do nich może być argumentem do kontynuacji rozmowy, lub w przypadku widocznej niechęci czy też agresji ze strony przełożonego, może być argumentem ukazującym Waszemu rozmówcy, że to ON stwarza problemy.
To tyle z mojej strony.
Uprzedzę pytania.
Tak, jestem pracownikiem produkcyjnym. Szyję na głównej hali.
Nie, nie mam znajomości w biurze ( Chyba, że koleżanka z maszyny obok jest kimś ważnym. Nie mam bladego pojęcia ).
Tak, wiele rzeczy mi się nie podoba ( co już wspominałem ) i staram się otwarcie mówić o nich swoim współpracownikom i przełożonym.
Tak, rozmowy czasami przynoszą pozytywne efekty. W przypadku odpowiedzi negatywnych, staram się ową odpowiedź zrozumieć.
Tak, możecie moją poprzednią wypowiedź zrozumieć jako `Czasami ru*hają mnie w xxxxxxx - Tak po Waszemu, biorąc pod uwagę sposób w jaki do siebie mówicie. Jednak nie jest to wykorzystanie fizyczne, więc nie czuję się tym w ogóle dotknięty. Po prostu olewam sprawę i tyle, szukam innego wyjścia.

Dziękuję tym, którzy ze zrozumieniem przeczytali moją wypowiedź i ewentualnie napisali komentarz, dodający coś do ww wpisu.
Z góry powiem, że olewam również wszystkie negatywne komentarze na forum, więc możecie jechać po mnie jak chcecie. Nawet możecie zwymyślać mnie od `kogoś posiadającego znajomości`. Tak, śmieszy mnie to, gdy widzę, że po mojej rozmowie z kimś coś się uda, a ktoś obwinia mnie o znajomości (stąd nick). Jeśli jednak macie pisać komentarz, piszcie go zgodnie z zasadami języka polskiego ( przynajmniej bez błędów ortograficznych - w końcu edytor od razu je poprawia, podkreśla. Nie rozumiem jak możecie mimo tego robić na forum tyle błędów). Pamiętajcie o PRZECINKACH i KROPACH.

Uprzedzam, że jest to jedyny mój wpis na tym forum i więcej innego nie dodam więc o ile ktoś doda komentarz pod tym samym pseudonimem, nie jestem to ja.

Dziękuję ponownie oraz pozdrawiam wszystkich współpracowników.
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Fajnie ,ze w tym zakladzie sa jeszcze tacy ludzie, oczywiscie jesli to co napisales jest prawda. Mysle , ze Ci ludzie i tak tego nie zrozumieja , zional do siebie ninawiscia , pewnie slowo ematia nic im nie mowi , a sila tkwi w grupie , gdzie wszyscy sie wspieraja , a nie obgaduja , ale prymityw tak ma , a potem narzeka na wszystko i na wszystkich.Jesli ktos chce chodzic na obcasach , trzeba bylo sie uczyc , a nie w wieku 16 lat zachodzic w ciaze i miec 5 dzieci , myslec glowa ,a nie inna czescia .Milego dnia zycze , bez zawisci , ze kolezanka ma lepiej [email protected]
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Ty potrafisz chodzić na obcasach a teraz za to ty myślisz inna częścią ciała,dzięki temu awanse hahaha
użytkownik
7 sty (16 dni temu)
7 sty (16 dni temu)
Co tam słychać na flutowaniu?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin