test

Opinie o Lear Corporation Poland II - Legnica

Korzystałeś z usług Lear Corporation Poland II - Legnica? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): konsultant-coach- doradca - 2014
Data: 0000-00-00 00:00

Wizyt: 24955
Komentarzy: 932
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)

Lear Corporation Poland II - Legnica

Witam. Widze, ze wiekszosc forumowiczow nie ma zielonego pojecia o firmie. Tak naprawde wypowiadaja sie tu osoby, ktore nie wiedza co jest podstawa produkcji w Lear. Jakie wartosci i wymagania posiada nasz zaklad. Jezeli nie jestes osoba zdyscyplinowana i sumienna, to zawsze bedzie Ci cos przeszkadzac.
autor
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Praca super. Super ludzie. Mila atmosfera. Jeżeli chcesz pracować i idziesz z nastawieniem dobrym a nie po to żeby tylko narzekać i zależy Ci na pracy to żadna zła opinia nie przeszkodzi Ci z pracą w tej firmie..
Jeżeli trafisz na D2xx P.Budniak(najlepszy przełożony).. Będziesz zadowolony.
Tylko pracować!
Pozdrawiam wszystkich z Gp12 i nadasanych nierobów którzy nie wiedzą jeszcze co to znaczy zla praca.
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Mialam tą przyjemność pracować z Pawłem jak i jego żona xxxxxxx , wspaniali ludzie, zawsze służyli z pomocą. Wiecej takich ludzi w Learze. POZDRAWIAM.
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Paweł to najlepszy przełożony z jakim pracowałam. Dzięki niemu jest fajna atmosfera na dziale.
użytkownik
25.10.2018 (2 miesiące temu)
25.10.2018 (2 miesiące temu)
Szkoda że xxxxxxx odchodzi.Super kierownikiem jest.
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Ile zarabia sie na stanowisku inzyniera jakosci? Widze, ze co jakis czas wskakuje oferta i zstanawiam sie nad aplikacją.
użytkownik
30.10.2018 (2 miesiące temu)
30.10.2018 (2 miesiące temu)
za mało
użytkownik
31.10.2018 (2 miesiące temu)
31.10.2018 (2 miesiące temu)
Dac podwyzki i postawic na POLAKOW
użytkownik
02.11.2018 (2 miesiące temu)
02.11.2018 (2 miesiące temu)
Co wy tej Pani I tak się czepiliscie ? Na Mfa nie jest cięzko więc nie wiem na co narzekacie.
użytkownik
04.11.2018 (2 miesiące temu)
04.11.2018 (2 miesiące temu)
Wszystkim z boku wydaje się to takie proste, może sami chcecie się zamienić dopiero byśmy zobaczyli czy to taka "miła i przyjemna praca" zarządzanie ludźmi wymaga dużo wysiłku nie fizycznego ale psychicznego, czasem lepiej jest być operatorem odpowiada się tylko za siebie i za swoją pracę i niczym się nie przejmuje. Odpowiedzialność za ludzi to coś więcej. Pamiętajcie, że zawsze może być gorzej, więc szanuj przełożonego swego bo możesz mieć gorszego.
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Brak kompetencji ludzi w tym zakładzie

Moje sugestie dla Lear Corporation Poland II:
Zmiana Liderów i Mistrzów

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
zmiana liderów i mistrzów
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Kogo masz na mysli.Jezeli masz problemy z mistrzem bądź tl to zgłoś w kadrach a nie na forum.A moze z toba jest poprostu cos nie tak?!:)
użytkownik
06.11.2018 (2 miesiące temu)
06.11.2018 (2 miesiące temu)
Hm. Czasem odzywki sa nie na miejscu bo nie jesteśmy zwierzętami , ale jak jest się liderem to nie ma się juz kolegów bo by na łep wlezli. Ale pamiętajcie LIDERZY tez kiedyś byliscie operatorem w szarej koszulce i wymagaliscie szacunku więc traktuj ludzi jak jak byś chciał aby Cię traktowali.
użytkownik
06.11.2018 (2 miesiące temu)
06.11.2018 (2 miesiące temu)
Lider nie ma prawa krzyczeć tylko odnosić się z szacunkiem do pracownika
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
Marek świetny kierownik!
użytkownik
13.11.2018 (2 miesiące temu)
13.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam miały zajść zmiany na Naszej stołówce, jak widzę nic się nie dzieje w tej sprawie, pierogi są dla osób lubiących pieprz, a nie wszyscy go lubią w aż takiej ilości, surówki miały się poprawić a większość ich nie chce jeść, to chyba coś nie tak ?? Czy w końcu zmieni się na lepsze ??
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Może zacznij robić sobie kanapki leniu
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Tutaj nie chodzi o lenistwo.Myślisz że wszyscy którzy korzystają z zasobów kuchni Lear są leniami??? Człowiek chce zjeść poprostu ciepły posiłek ale nawet z tym ciepłym jest często problem nie mówiąc już o smaku niektórych potraw..i te kolejki-tragedia.Ludzie czekają i czekają a przerwa sobie leci.. to jest to przerwa spędzona w kolejce,brawo!
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Witam jakie opinie o prototypowni D&d ? Szukają ludzi do pracy ponoć
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
A jak myślisz czemu przyjmują Ukraińców? Bo Polacy nie chcą pracować. Nie ma rąk do pracy. Każdy by chciał kokosy zarabiać i się nie napracować. I kółko się zamyka. Ukraińcy mają wszystko w dupie w większości. Psują maszyny na potęgę. Języka się nie uczą. Bo po co ? Po trzech miesiącach znikają.
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Jest ok
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Jakie stawki na audytora jakosci i jaka praca
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Myślicie, że taki cyrk jest tylko na zmianie B?. Na zakładzie panuje 1 zasada -> masz znajomego kierownika(albo,to twój boy)? ktoś z rodziny ma wyższe stanowisko(biuro), jesteś dobrym konfidentem? awans masz jak w garści. Najlepsze jest,to że na tym zakładzie działa, to w bezczelny sposób i 80% stanowisk obsadzanych jest po znajomości. Przyjdźcie i popracujcie parę miesięcy,a zrozumiecie. Jeden wielki xxxxxxx i czcze obietnice o "podwyżkach" za wyrabianie chorych norm.
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Tak jest źle to dlaczego sie nie zwolnisz?A normy są takie że spokojnie sie wyrabia.Jak jesteś leserem który nic nie robi to najlepiej napisać jak to jest źle.Podwyżki są dla ludzi którzy naprawdę zasługują a według mnie ty nie zaliczasz sie do takich osób!Proszę zmienić zakład pracy a nie oczerniac ludzi tam pracujacych.
użytkownik
13.12.2018 (miesiąc temu)
13.12.2018 (miesiąc temu)
O czym ty w ogóle piszesz, normy zależy jaki dział. A podwyżki większość tylko widzi jak jest "inflacyjna" bo od siebie to są tylko obietnice. I dlaczego "pracownicy" z Ukrainy są lepiej traktowani niż Ci z Polski, zostają na nadgodziny i po co jak często nie mają co robić, a jak jest to dostają łatwą prace bo "nie rozumiem".
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Witam wszystkich co myślicie o dzisiejszej wigilii na zmianie C bo ja myślę tylko jedno dlaczego pan dyrektor potraktował nas jak bydło ja się pytam dla kogo była ta wigilia dla świń czy dla ludzi czułem tylko ocierajacych się ludzi i przepychajacych się do jedzenia smród potu to aż cofal przy samym wejściu ludzie z Ukrainy pobierali rękoma pierogi z tacy dla mnie to był szok nigdy takiego czegoś nie widziałem 250 osób w tak małym pomieszczeniu w ciuchach roboczych jedzenie na stojąco to przebija już wszystko napiszcie co o tym myślicie
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Chciałbym zauważyć, że pozostałe zmiany podzielono na trzy tury, a nas potraktowano jak bydło, ponieważ przedstawiciele dyrekcji musieliby zostać w zakładzie co najmniej godzinę dłużej, a po co, skoro temat można zamknąć w 15 minut. Żenada. Dno z metrem mułu.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Tym właśnie pokazali jaki mają szacunek dla ludzi którzy zarabiają na nich. A takiej wigilii nigdy nie przeżyłam:/ przykro było na to patrzeć...z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Trzeba jak większość dobrej załogi się ewakuować z tej firmy, bo dobre czasy już nie wrócą ://
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Wigilia co tu dużo mówić..tragedia. To że pierwsza i druga zmiana była podzielona na tury to i tak nie wyglądało to tak jak powinno,jeden chlew..Jeszcze się dobrze nie zaczęło a już nie było co zjeść, został tylko syf i ludzie którzy nawet nie obchodzili od tych garów.Juz lepiej by było jakby każdy dostał po kawałku ryby i ze trzy pierożki, kawałek ciasta i coś do picia na tacy i tyle.Wydzielone porcje (nawet niewielkie)ale każdy by skorzystał a tak to skorzystali tylko Ukraińcy bo przecież walkę jak o ogień muszą odstawić.Naprawdę przykro było w tym uczestniczyć..
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Czy to prawda że Marek z HAB jest rodzinom z dyrem
użytkownik
7 sty (17 dni temu)
7 sty (17 dni temu)
Wiem napewno że jest konfident
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
BYŁEM I WIDZIAŁEM UKRAINA SIĘ NAŻARŁA NAWET NIE WIEDZIAŁA JAKIE TO ŚWIĘTO
DYREKCJA STAŁA Z OPŁATKIEM NIKT SIE Z NIMI NIE PODZIELIŁ BO SAMI DO POLSKICH PRACOWNIKÓW
NIE PODESZLI JEDLI NA STOJĄCO ABY NIKT SIE NIE ROZSIADŁ SPRYTNE ZAGRANIE
użytkownik
02.10.2018 (3 miesiące temu)
02.10.2018 (3 miesiące temu)
No proszę kto by pomyślał romans za romansem. Ta Dziewucha z Haba to niema wstydu jeden żonaty ją olał to za drugiego się bierze. Boże z kim ja muszę pracować żal mi takich ludzi.....
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
wiesz że łatwo można się dowiedzieć skąd zostały wysłane wiadomości ? Więc dziewczynko zazdrosna jeśli nie wiesz nie pier... powiedz dziewczynie prosto w oczy chyba musisz być bardzo zakompleksiona baba ze piszesz tutaj zamiast zatkac ryj wiesz dobrze że to nie prawda Ale musisz aby komuś zniszczyć życie . Spójrz w lustro i zobacz jakim jesteś człowiekiem . To ze ty tak robisz nie musisz pisać tego na kogoś innego. Bądź osoba taka by otwarcie powiedzieć tej osobie !!!!!!!! Jak to mówią kozak w necie xxxxxxx w świecie . !! I czy wiesz co oznacza RODO ... możesz mieć niezle problemy przez to. Raz że podszywasz się nickiem dwa że używasz inicjalow. Usuń to albo będziesz miała problemy i zajmij się swoim życiem . Pilnuj swojego mezusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin