test

Opinie o Ledige hender - Drammen

Korzystałeś z usług Ledige hender - Drammen? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): paracetamol
Data: 2014-05-23 17:52

Wizyt: 15499
Komentarzy: 66
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.05.2014 (4 lata temu)
23.05.2014 (4 lata temu)

Ledige hender - Drammen

firma - jak każda firma typu wypożyczalnia , ani lepsza ani gorsza
jedyne to ta nierób baba w biurze , która nic nie umie załatwic , nic nie wie
i nigdy nie ma czasu na pracę - szefowa !!!??? czego ? chyba własnej d..y...
autor
24.06.2015 (3 lata temu)
24.06.2015 (3 lata temu)
ciekawe kiedy wypłacą i czy wypłacą feriepenger - ta nie wie juz jak kłamac..
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
feriepenger za rok 2014 - BRAK !
dzwoniłem do 2 kupli - to samo !!!
użytkownik
07.07.2015 (3 lata temu)
07.07.2015 (3 lata temu)
widzę , że rzeczywiście hejterów jest tutaj co nie miara, jednak zauważcie własnie , że tak jak pisał @zadowolony - kto był w porządku wobec firmy ten teraz nie narzeka i tyle. Oczywiście nie mówię , że nagle zaczałem sam dostawać jakieś kokosy i wielką kasę , ale na pewno nie jest tak źle jak próbujecie to przedstawić
użytkownik
13.07.2015 (3 lata temu)
13.07.2015 (3 lata temu)
to wytłumacz około 40 osobom gdzie jest feriepenger _ mamy 13 lipca !!!!!!!!
napisz jeszcze ilu ludzi pracuje i ile odeszło w ciągu ostatnich tygodnii !!
użytkownik
14.07.2015 (3 lata temu)
14.07.2015 (3 lata temu)
chyba kto palec w tylku prosto trzymal i nie upominal sie np o wypowiedzenie czy wlasnie feriepenger bo przeciez jak pracujesz to kasa jest!! jestesmy w norwegi i zasady sa tu troche inne,ochrona pracownika tez wiec nie pitol ze ktos jest w porzadku to ma fory w firmie - kto sie nie upomina o swoje ten jest dymany a ty postrzegasz to jak jakis bonus!! poczytaj najpierw o prawa praconika i obowiazkach pracodawcy to bedzie wiadomo kto tu w porzadku!szefostwo na wczasach za co?za feriepenger kilkoro z was!!
autor
11.08.2015 (3 lata temu)
11.08.2015 (3 lata temu)
ludzie omijajcie tą firme krzak !!!! wypłaty za ostatni miesiąc cięgle nie ma....szefuncio telefonów nie odbiera , żonka nierób zgubiła telefon , jest chora ....- a właściwie co my od nich chcemy !!!!!!
użytkownik
26.08.2015 (3 lata temu)
26.08.2015 (3 lata temu)
Wydaje mi się, że trzeba pozostać cierpliwym, do opóźnień w wypłatach przecież może zdarzyć się każdemu, ważne żeby na koniec jednak te pieniądze pracownikom dać. ale wydaje mi się, żę sytuacja się ustabilizowała skoro w ostatnich dniach nikt się nie upominał o pieniądze, pieniądze któe jednak małe nie są.
użytkownik
28.08.2015 (3 lata temu)
28.08.2015 (3 lata temu)
poczekajmy do jesienio/zimy
kto na ochotnika znow na permitering? tfu!! przeciez umowy stalej nie ma nikt!!tylko opdragi
to kto na ochotnika na zielona trawke do navu chandryczyc sie o dagpenger?? kto??
juz za chwileczke,juz za momencik!!
no jak to kto? WSZYSCY!! heheh
użytkownik
20.09.2015 (3 lata temu)
20.09.2015 (3 lata temu)
kolejni odchodza a szef sie dziwi o co kaman
niedlugo nie bedzie komu pracowac
xxxxxxx
użytkownik
25.09.2015 (3 lata temu)
25.09.2015 (3 lata temu)
Ja tu czegos jednak nie rozumiem. Możecie napisac jasno dlaczego to kolejni pracownicy odchodzą z Ledige Hender. Co tu sie tak zmienia na minus, że ludzie wrecz uciekają. Dziwi mnie, ze firma nie próbuje ich jakoś zatrzymać, bo przecież raczej nie opłaca im się szkolić nowych osób, skoro posiadali sprawdzonych i doświadczonych.
użytkownik
03.10.2015 (3 lata temu)
03.10.2015 (3 lata temu)
a jak myslisz bystrzacho?
jesli odchodza tzn ze albo szef olewa robote i nie zalatwia nowej albo nie placi albo kombinuje...
a czemu nie probuje zatrzymac?moze juz sie szefowi nie chce albo nie moze albo rozne sa powody, bankructwo, wypalenie, przeinwestowanie itd

omijac ledige hender z daleka!!!
użytkownik
22.10.2015 (3 lata temu)
22.10.2015 (3 lata temu)
madrala sie czepia jezyka polskiego hehe a to ci dobre

Pawelek etat sobie zalatwil i ma was wszystkich juz gleboko w powazaniu!!
nie ma kontraktow
niech sie kazdy przygotuje na NAV a ci co nie dostali kasy walcie OD RAZU do zwiazkow
czym dluzej czekacie tym mniej dostaniecie!!
użytkownik
25.10.2015 (3 lata temu)
25.10.2015 (3 lata temu)
witam wszystkich , czytam i sie zastanawiam z czegowynika to ze firma nie placic, daji jakies konkretne odpowiedzi d;aczego nie maja pieniedzy dla pracownikow, ale skoro mieliscie umowe i dostaliscie wypowiedzenie to jak pisal @hehe bedzie wam placil przeciez NAV przez kilka miesiecy przynajmniej bedziecie mieli jakis grosz
użytkownik
14.05.2016 (2 lata temu)
14.05.2016 (2 lata temu)
@lekor to prawda jednak wiesz czesto ludzie maja problemy z wynagrodzeniem nawet jezeli maja podpisana umowe o pracy oby to sie nie czesto zdazalo jednak
użytkownik
10.07.2017 (rok temu)
10.07.2017 (rok temu)
Jesteś pracownikiem Ledige hender? Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Jakim jest ona pracodawcą? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które poszukują nowego miejsca zatrudnienia.
użytkownik
01.05.2015 (3 lata temu)
01.05.2015 (3 lata temu)
Ktos pisal informacje aby podac swoje dane na adres [email protected] .nie wiem czt to nie Pawelek. Grozil mi telefonicznie ze nasle bandziorow.W biurze grozil ze nasle policje .Rozmowy mam nagrane. Na zwiazki nie licze poniewaz to przez obecnosc przedstawiciela ze zwiazkow ani nie dostalem wypowiedzenia ani nie zaplacono za miesiac wypowiedzenia jaki byl na umowie a zalatwil to przedstawicel zwiazkow. mam nazwisko tego wspierajacego oszustow za skladki. Ktos odzywal sie do mnie telefonicznie z ,,poszkodowanych'' ale ukryl nr telefonu i mogla to byc prowokacja Pawla . Mam opinie prawnikow ze za wypowiedzenie sie naleza pieniadze na pismie. Proponuje poszkodowanym-zwolnionym bez wypowiedzenia kontakt ze mna Bogumil Oryszczak tel 46363191. Ci co sa w polsce i nie dostali pieniedzy np za prace w delegacji tez mozna pomuc. Adres do korespondencji jest na ,,gulesider.no '' i wystarczy wpisac moje nazwisko. Bedzie odpowiadal nie tylko za zwolnienia niezgodne z prawem i kradziez pieniedzy . Nie proponuje nawet kontaktu z Pawlem bo kazdego prawie oszuka. Mie nie oszukal czekalem na reszte od wrzesnia 2014r. Znajacego jezyk musial zwolnic na poczatek. Za narazenie NAV na straty to bedzie juz powazny zarzyt a za pozbawienie Skatt naleznego podatku z powodu nie wyplacenia naleznych pieniedzy ,to wole nie myslec.
użytkownik
19.10.2015 (3 lata temu)
19.10.2015 (3 lata temu)
Naucz się Pan języka polskiego zanim zaczniesz paplać ozorem: "kontakt ze mna xxxxxxx 1. Ci co sa w polsce i nie dostali pieniedzy np za prace w delegacji tez mozna pomuc".

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

maspex

sitel polska

foodcare

agata meble

polmlek

gellwe

kaczorowski

rohlig suus

tutajpolecam

brygada99

Famix

brw

quatro gdańsk

Raben Tarnów

Raben

Konica minolta business solutions

Sweet sit

tarczyński

Bakalland

andrzej pierścionek

Schwer

lubliniec
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin