test

Opinie o Lemniscate S.C. Kielce

Korzystałeś z usług Lemniscate S.C. Kielce? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): bigos95
Data: 2016-10-17 12:33

Wizyt: 12060
Komentarzy: 85
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Lemniscate S.C. Kielce

Idę do nich na szkolenie, możesz coś więcej powiedzieć o tych zleceniach? Ile zarobiłeś? Jakie wrażenia? Z góry dzięki :)
autor
07.03.2017 (rok temu)
07.03.2017 (rok temu)
Tak jak pisalem w kielcach firma nie istnieje. Masakra podaj namiary skontaktuje sie z toba
użytkownik
08.03.2017 (rok temu)
08.03.2017 (rok temu)
użytkownik
10.03.2017 (rok temu)
10.03.2017 (rok temu)
Pitów nikomu nie wysłali. Ja również nie dostałem. firma bez sensu. nie poważne zachowanie. niewiem jak niektórzy ludzie kilka stów tu zarobili. to jest wręcz nierealne. a kontakt z nimi? graniczy z cudem. a firma na pewno się już zawinęła ze starodomaszowskiej?
autor
10.03.2017 (rok temu)
10.03.2017 (rok temu)
Bylem tam nie moglem wejsc do srodka udalo mi sie bo ktos z budynku wychodzil. Pukalem do drzwi nic zero oznaczen firmy itd
użytkownik
13.03.2017 (rok temu)
13.03.2017 (rok temu)
dostaliście PIT11 z tej firmy? Proszę o kontakt mailowy [email protected]
autor
14.03.2017 (rok temu)
14.03.2017 (rok temu)
Dostalosxie pieniadze za luty???
użytkownik
07.04.2017 (rok temu)
07.04.2017 (rok temu)
Firma Lemniscate już nie istnieje, wcześniej działali w Krakowie pod nazwą Luminis a teraz od marca prawdopodobnie zaczęli działać pod nową firmą GT8 SP Z O O http://www.krs-online.com.pl/gt8-sp-z-o-o-krs-8487819.html

Wszystkie trzy firmy funkcjonują pod tym samym adresem ul. Jana III Sobieskiego 11/18, 40-082 Katowice tylko zmieniają właścicieli jak widać teraz właścicielką jest żona pana Tomasza, Katarzyna Mordziołek. Jedno słowo,które pasuje do tych ludzi to OSZUŚCI !!! Udają wielkich biznesmenów a tylko naciągają studentów i podrywają studentki a co miasto to podobny przekręt. Nawet czasami nie stać ich na hotel tylko śpią w wynajmowanych przez siebie lokalach. Tacy właśnie biznesmeni ! Mam nadzieję,że prokuratura zajmie się tymi ludźmi ! Miasta studenckie też im się kiedyś skończą na robienie takich przekrętów !
użytkownik
07.04.2017 (rok temu)
07.04.2017 (rok temu)
jeden wielki przekręt. zrobiłam to całe badanie bankowe i xxxxxxx nie zobaczyłam żadnych pieniędzy. ale skoro firma już nie istnieje to co można zrobić?
użytkownik
11.04.2017 (rok temu)
11.04.2017 (rok temu)
Sprawa do sądu, zbyt wielu ludzi oszukali. Może zamiast robić przekręty niech się właściciele tej byłej firmy wezmą za prawdziwą robotę a nie zgrywają biznesmenów.
autor
21.04.2017 (rok temu)
21.04.2017 (rok temu)
Ja jestem za trzeba zacZac dzialac liczylem na odrobine uczciwosci z ich strony ale widze ze nic z tego proponuje sie spotkac w przyszlym tygodniu jakos i dogadac szczegoly
użytkownik
23.04.2017 (rok temu)
23.04.2017 (rok temu)
sprawa już trafiła do sądu z oskarżenia ubezpieczycieli, których naciągnęli, ale tutaj firmę luminis sc skarżą, pewnie jeśli pracowaliście w leminiscate sc to też pewnie dostanie wezwanie na przesluchanie. Takich ludzi jak oni powinno się zamykać!

Jeśli chcecie sobie przypomnieć ich wygląd to w ich nowym biznesie



http://cvacademy.pl/kadra
użytkownik
28.04.2017 (rok temu)
28.04.2017 (rok temu)
a skąd wiesz,że sprawa jest już w sądzie ?

faktycznie lemniscate już nie istnieje a ci oszuści mają teraz nową firmę http://www.krs-online.com.pl/gt8-sp-z-o-o-krs-8487819.html na Katarzynę Mordziołek żonę Tomasza Mordziołka , może faktycznie do niej o te zaległe pity przecież chyba wie czym jej mąż się zajmuje http://www.secural.com.pl/kontakt

oby sąd wydał duży wyrok za takie oszustwa !
użytkownik
30.04.2017 (rok temu)
30.04.2017 (rok temu)
xxxxxxx
użytkownik
04.05.2017 (rok temu)
04.05.2017 (rok temu)
Na policję trzeba zgłosić przecież łatwo ich znaleźć skoro mieszkają na Śląsku a i tak już im się pali grunt pod nogami od jakiegoś czasu. Teraz naciągają w Szczecinie i myślą, że ja zmienią nazwę firmy i właściciela teraz na Katarzynę Mordziołek to policja i prokuratora się nimi nie zajmie. Panie Tomaszu Mordziołek i Panie Borysie Maik przestańcie oszukiwać ludzi i weźcie się za prawdziwą i uczciwą robotę !!!
użytkownik
08.05.2017 (rok temu)
08.05.2017 (rok temu)
jestem za zgłoszeniem do sądu, proszę o kontakt - [email protected]
użytkownik
05.06.2017 (rok temu)
05.06.2017 (rok temu)
Zgadzam się ta firma to syf a właściciele to naciągacze ! Zmywają się po kilku miesiącach i otwierają nowy punkt w nowym mieście. Nie dajcie się nabrać, teraz działają pod nazwą GT8 a właścicielką jest żona Tomasza Mordziołka, Katarzyna Mordziołek. Może ona pokryje koszta zamknięcia kont bankowych skoro jej mąż i Borys Maik się nie poczuwają do obowiązku. Omijajcie takich oszustów z daleka !!!
użytkownik
06.06.2017 (rok temu)
06.06.2017 (rok temu)
Firma zarabia na pośrednictwie podczas "testowego" zakładania kont w bankach. Poza tym nie otrzymałam od nich żadnych konkretnych zaproszeń na audyty. Dajcie sobie spokój z takimi "biznesami". Zamknijcie założone konta, uregulujcie długi. Jak macie czas i ochotę podajcie sprawę do sądu. Tyle można zrobić. I szukajcie uczciwych firm do współpracy. Nie brakuje takich na rynku. Zleceń może nie ma zbyt dużo (szczególnie ostatnio), ale przynajmniej bez stresu że ktoś oszuka. Pozdrawiam
użytkownik
06.07.2017 (rok temu)
06.07.2017 (rok temu)
Też mam złą opinię o tej firmie i przestrzegam innych. Ludzie nie nabierajcie się na takie firmy i pseudo bisnesmenów !!! Czytajcie opinie i sprawdzajcie uczciwość firm a potem dopiero podpisujcie współpracę. A Borys Maik i Tomasz Mordziołek to duet oszustów. Zakładają firmę na kilka miesięcy, wrzucają gotową stronę internetową, wynajmują lokal a jak już naciągną ludzi to znikają. Na szczęściu już w wielu miastach są spaleni i szybko i nie wrócą a na oszustwach daleko się nie zajedzie. Przestrzegam ludzi w Szczecinie jeżeli działają pod nazwą GT8 teraz Katarzyny Mordziołek. Zanim podpiszecie z nimi umowy, poczytajcie tutaj opinii na ich temat i sprawdźcie ich kwalifikacje,bo książek o coachingu każdy może się naczytać i potem wciskać kit,że się jest wykwalifikowanym coachem jak o sobie mówił na szkoleniach Tomasz Mordziołek. Właśnie widać jakim jest specjalistą od biznesu a jego największy sukces jak i Borysa Maika to oszukiwanie ludzi.
użytkownik
24.08.2017 (rok temu)
24.08.2017 (rok temu)
Tak, dokładnie myślę to samo, co "pracownik". A pozytywne opinie piszą sami właściciele...
użytkownik
25.09.2017 (rok temu)
25.09.2017 (rok temu)
Tak, zgadzam się, że większość dobrych opinii właściciele sami sobie wystawiają. To firma oszustów a Ci dwaj to żadni biznesmeni szczególnie ten mały, puszysty człowieczek, który jest tylko pionkiem Maika a mowa o Tomaszu Mordziołku. W takich miastach jak Kraków, Kielce czy Rzeszów Ci panowie już nie mają co szukać, bo oszukują nie tylko swoich pracowników ale też nieźle się bawią pod nieobecność żon.
użytkownik
25.10.2017 (rok temu)
25.10.2017 (rok temu)
mieliście zajebiste szczęscie mi po wspolpracy z a firmą nagle przyszedl kredy do splacenia ponad 30 000 teraz nikt nie che mi pomoc .Ludzie natychmiast sprawdzcie w Bik czy nie ma kredytow na was zaciagnietych i obdzwoncie wszystkie para banki internetowe .To nie przelewki ja jestem zalamany scigaja mnie windykatorzy ze kredyt jaki nie zaciagnolem .Jesli ktos ma tez podobne doswiadcze pisac
użytkownik
08.11.2017 (rok temu)
08.11.2017 (rok temu)
Jest tu ktoś ze Szczecina, kto u nich pracował? Potrzebuje do nich kontaktu
..
użytkownik
26 mar (8 miesięcy temu)
26 mar (8 miesięcy temu)
Ja jestem ze Szczecina i też szukam kontaktu...
użytkownik
30.11.2017 (rok temu)
30.11.2017 (rok temu)
Tomasz Mordziołek to facet z kompleksami i niskim poczuciu wartości to jak może prowadzić taki biznes ? Niestety stać go tylko na oszukiwanie ludzi. Nie dajcie się tym oszustom i pracujcie u przyzwoitych pracodawców !!!
użytkownik
22 sty (10 miesięcy temu)
22 sty (10 miesięcy temu)
Jakieś bajki niektórzy piszą. trochę więcej powagi
użytkownik
27 lut (9 miesięcy temu)
27 lut (9 miesięcy temu)
OSZUŚCI!!! Nazwisko MAIK I MORDZIOŁEK trzeba kojarzyć z przekrętami. Sprawą zajmuję się policja, omijajcie ich i unikniecie problemów :)
użytkownik
8 mar (9 miesięcy temu)
8 mar (9 miesięcy temu)
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w Lemniscate S.C.?
użytkownik
16 mar (8 miesięcy temu)
16 mar (8 miesięcy temu)
Ten Mordziołek Tomasz to brat Roberta Makłowicza ? Bo dość podobny
użytkownik
26 mar (8 miesięcy temu)
26 mar (8 miesięcy temu)
ma ktoś może kontakt, pilnie potrzebuje się skontaktować z Panem Mordziołkiem :D
użytkownik
31 mar (8 miesięcy temu)
31 mar (8 miesięcy temu)
Przepraszam ale jeśli uważasz, że włos im z głowy spadnie to chyba jesteś w błędzie. Ten i inne "biznesy" trwają już od dawna i co? No właśnie i nic. W Polsce jest jeszcze tyle miast do "zagospodarowania", że wystarczy do końca życia. A co do Pana Borysa M. to szuka pracy na portalu opiekaseniora.pl (występuje po imieniem "Borys" z Katowic A jego żona wraz z psem Brandonem pod nickiem "Edyta M.")
użytkownik
31 mar (8 miesięcy temu)
31 mar (8 miesięcy temu)
Dane kontaktowe byly na stronie cvacademy.pl
użytkownik
2 kwi (8 miesięcy temu)
2 kwi (8 miesięcy temu)
Panie Borysie popieram to co Pan pisze.
użytkownik
2 kwi (8 miesięcy temu)
2 kwi (8 miesięcy temu)
Ci ludzie EDyta Opach - teraz Maik oraz Borys Maik wynajmowali ode mnie mieszkanie - zdemolowane zostawili z długami, mam wyrok sądu - jednak oficjalnie nic nie mają
użytkownik
8 sie (4 miesiące temu)
8 sie (4 miesiące temu)
Jeśli chodzi o majątek to formalnie nie mają go. Ale... radzę poszukać w Cieszynie. Pan BM miał tam dom po babci.
użytkownik
09.01.2017 (rok temu)
09.01.2017 (rok temu)
Ja tez bralam wszystkie zlecenia a jednak niemozliwoscia jest zarobic po te kilka stow! Juz nie mowiac o tym ze kontakt z lemiscate jest poprostu zerowy. Olewanie pracownika i zostawienie go z dlugami za te konta bankowe mimo ze mowione bylo ze koszty ponosza oni.
użytkownik
29.05.2017 (rok temu)
29.05.2017 (rok temu)
I jak sobie poradziłaś z zadłużenie w bankach?

Firma miała pokrywać koty prowadzenia kont, na maile nie odpowiadają, a długi rosną...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin