test

Opinie o Liliana Maciejewska - Kończyce Małe

Korzystałeś z usług Liliana Maciejewska - Kończyce Małe? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Magda
Data: 2014-12-28 16:17

Wizyt: 9189
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.12.2014 (3 lata temu)
28.12.2014 (3 lata temu)

Liliana Maciejewska - Kończyce Małe

Jestem zadowolona z tej diety. Catering bardzo fajny bardzo smaczne dania, apetycznie wygladajace. Polecam
użytkownik
22.01.2015 (3 lata temu)
22.01.2015 (3 lata temu)
Świetna firma, świetny catering. Polecam !
użytkownik
23.02.2015 (3 lata temu)
23.02.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobry catering. Świeże posiłki, różnorodne. Polecam
użytkownik
03.03.2015 (3 lata temu)
03.03.2015 (3 lata temu)
Dieta zaproponowana przez tą firmę bardzo mi służy, jestem pełna energii :) Świetna obsługa. Polecam
użytkownik
12.09.2015 (3 lata temu)
12.09.2015 (3 lata temu)
ja skonczylam, wlasnie studia na kierunku dietetyki, oczywiscie przeszlam pare stazy w roznych firmach i teraz szukam stalego zatrudnienia czy w Nutridieta Lilia Maciejewska mam taka mozliwosc?? powiem szczerze ze praca w caterngu mi sie podobala, ale widze ze aktualnie nie ma zadnych ofert pracy. czy ktos wie czy beda kogos poszukiwac?
użytkownik
26 kwi (7 miesięcy temu)
26 kwi (7 miesięcy temu)
Bardzo fajna i rzetelna firma. Posiadają w Google rewelacyjną stronę z ciekawostkami i poradami o których nigdy wcześniej nie miałam pojęcia. Sam catering jaki świadczą jest wręcz idealny.
użytkownik
19 maj (6 miesięcy temu)
19 maj (6 miesięcy temu)
Byłam osłabiona i postanowiłam skorzystać z dobrej diety. Pani Liliana zaproponowała mi dietę multiwitaminową i doskonale ona postawiła mnie na nogi!
użytkownik
14 cze (5 miesięcy temu)
14 cze (5 miesięcy temu)
Zaczęłam się odchudzać, a ze wyniki morfologii miałam nie naj lepsze, to zaczęłam od nutridetoxu. Od razu po kilku dniach nabrałam chęci do życia i wigoru!
użytkownik
31 lip (4 miesiące temu)
31 lip (4 miesiące temu)
Bardzo fajnie było pokazać się na plaży z nową figurą jaką uzyskałam dzięki Nutridiecie!
użytkownik
6 sie (4 miesiące temu)
6 sie (4 miesiące temu)
Fajnie się teraz czuję bez brzucha piwnego. Dziękuję pani z Nutridiety!
użytkownik
17 wrz (2 miesiące temu)
17 wrz (2 miesiące temu)
zdrowie już nie to i o swoje zdrowie trzeba zadbać. pomocna jest Nutridieta. Teraz czuję się naprawdę ok. Trzustka, która było podrażniona po woli wraca do normy.
użytkownik
4 paź (2 miesiące temu)
4 paź (2 miesiące temu)
Firma zawsze przyjazna konsumentowi. Ostatnio ich produkty w mojej siłowni można zakupić.
użytkownik
15:44 (godzinę temu)
15:44 (godzinę temu)
Mam bardzo fajnie skomponowane posiłki. Dieta Detox!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Julita szymanowska

cukiernia chmielewscy

axa polska

kia marvel

pramerica

Jasło
nordea

promotech

visset

danfoss tuchom

derksen

demotrans

holbox

inter-team

dybiak

inter team

pikul

trusted shops

Netland

warsaw media house

OKNOPLAST

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin