test

Opinie o Lobo sp. z o. o. - Kraków

Korzystałeś z usług Lobo sp. z o. o. - Kraków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): x-men
Data: 2010-08-18 21:03

Wizyt: 12700
Komentarzy: 63
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)

Lobo sp. z o. o. - Kraków

Czy firma nie ma w chwili obecnej nowych ofert pracy? Jestem z wykształcenia poligrafem i słyszałem trochę dobrego o Lobo. Gdyby kos mógł podzielić się wiedzą będę wdzięczny.
autor
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Czy zmieniło się coś w firmie? Może jednak poprawiło się w firmie i rzadko piszecie? Pracowałem w Lobo i było super dlatego czasami czytałem opinie o firmie.
użytkownik
24.10.2017 (11 miesięcy temu)
24.10.2017 (11 miesięcy temu)
Oddział sufczyn tragedia kierownik i logistyk dbaja o wlasne d... i nawet aut nienaprawiaja tylko zalatwiaja lewe fv i kase biora do kieszeni niech sami dymaja tone piwa na drugie pietro zlamasy
użytkownik
8 kwi (6 miesięcy temu)
8 kwi (6 miesięcy temu)
Pracuję w tym momencie w szóstym magazynie w ciągu 11 lat, ogólnie to już 10 miejsc pracy na koncie i bez zmian na lepsze. Powiem, że jak ktoś jest cwe**m, nierobem, deb**em lub wszystko na raz i ma jakiekolwiek studia skończone nawet KSW za kasę to później wkręci się na kierownika gdziekolwiek nie mając pojęcia o robocie i wielce zarządza innymi a magazynierzy muszą tolerować takich imbecyli, w każdej logistyce to samo, wycieranie xxxxxxx szkłem.
użytkownik
28.12.2017 (9 miesięcy temu)
28.12.2017 (9 miesięcy temu)
Obiecanki cacanki xxxxxxx !!! Tylko marna kasa na czas to jedyny plus !!!
użytkownik
28.12.2017 (9 miesięcy temu)
28.12.2017 (9 miesięcy temu)
Jak będziesz układał codziennie po 25 ton to zarobisz 2,5 tys
użytkownik
15 sty (9 miesięcy temu)
15 sty (9 miesięcy temu)
Nie idzcie do pracy w sufczynie w biurze debile robia
użytkownik
15 lut (8 miesięcy temu)
15 lut (8 miesięcy temu)
Od ostatniej opinii związanej z Lobo sp. z o. o. minęło już nieco czasu. Jak dziś wygląda praca w tej firmie?
użytkownik
20 lut (8 miesięcy temu)
20 lut (8 miesięcy temu)
z tego co po sklepach na mieście mówią to sie nic nie zmieniło ???
użytkownik
26 lut (7 miesięcy temu)
26 lut (7 miesięcy temu)
W dodatku wszędzie ma panienki cwaniaczek
użytkownik
3 mar (7 miesięcy temu)
3 mar (7 miesięcy temu)
W sufczynie to z kasy na lewo co ci daja to część zabierze jajos część kierownik k. I niewiele ci zostanie z tego co kraków daje cygany i złodzieje w sufczynie
użytkownik
7 kwi (6 miesięcy temu)
7 kwi (6 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje dotyczące Lobo sp. z o. o.? Dajcie znać, jak aktualnie przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracodawca zapewnia jakieś pozapłacowe benefity?
użytkownik
26 kwi (5 miesięcy temu)
26 kwi (5 miesięcy temu)
@borek nie musisz mieć dobrych relacji z innymi pracownikami firmy Lobo, ale nie upoważnia Cie to do obrażania ich na forum. Tu jest regulamin, który mówi o tym, że nie wolno opisywać innych osób i tym bardziej ich obrażać, bo administrator taki wpis może usunąć.
użytkownik
26 wrz (25 dni temu)
26 wrz (25 dni temu)
układziki mają ???

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pabo

polbau tera group

Energozam

Huhtamaki

Huhtamaki czeladz

inspector

hartbex

wojdyla nieruchomosci

utal urząd warszawa urząd

symphony barnsley

flame employment

mondi polska
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin