test

Opinie o loombard.pl - Częstochowa

Korzystałeś z usług loombard.pl - Częstochowa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2015-10-15 16:37

Wizyt: 6820
Komentarzy: 29
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.10.2015 (3 lata temu)
15.10.2015 (3 lata temu)

loombard.pl - Częstochowa

Jestem byłym pracownikiem firmy loombard i tez wie co sie tam dzieje i co robia i tez te braki za ktore maja płacic pracownicy jak zwalniaja bez legalui bez podstaw bo menadzer na problemy dymaja Ci menadzerowie pracownice masz racje do tego kłamia i bubluja na sarke ide z nimi w proces poniewaz zwolnili mnie w momecie kiedy mialem wypadek nie dopuscili mnie do pracykiedy złogsiłem gotowosc wypowiedzieli umowe nie zgodnie z kodeksem prawnym OSZUSCI ZŁODZIEJE I SYF JEDEN WIELKI.
użytkownik
26.01.2016 (2 lata temu)
26.01.2016 (2 lata temu)
Witam jestem byłym pracownikiem ich firmy, pracowałem ciężko, rzetelnie miałem szkolenie, już nie pracuje jak dowiedziałem się, że mam niepłatne szkolenie. Szcf ze śląska oznajmił mi, ze jestem śmieciem i wypłaty nie będzie nie tak myśmy sie umawiali umowa zlecenie ustnie też zobowiązuje, nie znam nawet powodu zwolnienia. Teraz będe im wytaczał sprawe wszystkie osoby poszkodowane zapraszam do rozmowy gg 49655939 . Razem myśle że odzyskamy utracone pieniądze!
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
Witam. W związku ze zbliżającymi się świętami nie mamy żadnej informacji jak pracujemy. Prawdopodobnie w godzinach otwarcia punktów. Ok nie ma problemu tylko proszę o zapewnienie transportu do rodziny gdyż niektórzy nie mają po 20 autobusów. Chore to jest. inni będą świętować pójdą do kościoła a my w budzie jak psy na straży mamy siedzieć. Żądam szybkiej reakcji w tej sprawie. I jakim prawem każecie nam przychodzić w dni ustawowo wolne od pracy?! Oby PIS zrobił w końcu z tym porządek i zrobi wszystkie niedziele wolne. Jeżeli Pan Właściciel chce to niech rodzinę usadzi w święta w lombardach i sam usiądzie. Dlaczego my musimy zostawiać rodzinę i zapierdalać na wypaśne święta prezesa?! Szczerze to gdzieś mam te 100 zł święta i inne dni ustawowo wolne wolę spędzić w domu z rodziną. Poza tym wszystko jest OK. I jeszcze jedno: jeżeli w dzień ustawowo wolny od pracy mamy przyjść to postępujcie zgodnie z prawem i dawajcie umowy zlecenie do podpisania jeżeli pracownik wyrazi chęci do przyjścia do pracy. Pozdrawiam
użytkownik
23.03.2016 (2 lata temu)
23.03.2016 (2 lata temu)
Witam ponownie. Pan prezes pisał w mailu że dostaje na maila wiadomości z tej strony szkoda tylko że nie odczytuje ich. Ma nas wszystkich w dupie. Żądam skrócenia godzin pracy w wielką sobotę, tak żądam. Proszę o doniesienie się do tego Panie A.Pilas. Czemu Pan nas lekceważy? Czemu Pan jest tak zachłanny na pieniądze?
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
Jedna z ofert pracy dotyczy pracy jako Pracownik Punktu Lombardowego i wydaje mi się, ze spokojnie można tutaj podziałać jeśli chodzi o prace w tej branzy, bo jest po prostu opłacalna bardzo jak dla mnie.
użytkownik
11.07.2016 (2 lata temu)
11.07.2016 (2 lata temu)
Spójrzmy na tą prace obiektywnie, są plusy i minusy.
- długo siedzisz w punkcie w ciągu jednego dnia 15dni w miesiącu ale druga połowa miesiąca wolna, stały gafik, można coś zaplanować 2/3 miesiące do przodu
- nietypowi klienci, których trzeba znosić (ale nie oszukujmy się w każdym sklepie/banku też się zdarzają)
- odpowiedzialność materialna (tu trzeba uważać na szkoleniu i przyłożyć się do sprawdzania, jeśli komuś się nie chce czegoś podłączyć, bądź sprawdzić danej funkcji sprzętu to nie może mieć pretensji, że go później za uszkodzony sprzęt obciążą)
- wypłata najniższa krajowa + premia (premia jak pracujesz taką dostajesz, pracujesz dobrze to masz satysfakcjonującą wypłatę, a jeśli siedzisz i tylko obsługujesz od niechcenia, wystawiasz byle jakie aukcje bądź nie wystawiasz ich wcale to nie miej pretensji, że dostaniesz kiepską premie, która jest od obrotu)
- praca w święta i weekendy (ludzie, a w jakiej pracy teraz się w święta nie pracuje? Nawet monopolowe 24h, różne sklepy, stacje są otwarte więc dlaczego nie lombard? Po za tym święta typu wigilia/wielkanoc/nowy rok nie siedzimy całego dnia jak normalnie)
- ktoś ma pretensje, że rzekomo nie dostał pieniędzy za szkolenie (dlaczego nie przypilnował żeby dostać tą umowę, tylko pracował bez niej, przecież praca na czarno jest karalna. czyja tu odpowiedzialność?)
- co do "mank" zanim kierownik/szef zacznie coś mieszać przy komputerze należy zliczyć kasę, oraz od razu po tym jak skończy zanim wyjdzie, wówczas będzie wiadomo, że to jego jakiś błąd w systemie i jemu również będzie łatwiej dojść co to konkretnie było (odpowiadasz za kasę więc korona z głowy nie spadnie jak ją przeliczysz dwa razy)
- co do dawania klientom 50% i poniżej, to tak działa lombard, chodzi o to żeby zarabiać :) jakby firma miała dawać wszystkim tyle ile chcą to przestała by istnieć, a na wypłaty i utrzymanie punktów też trzeba mieć pieniądze, a prawda jest taka (im więcej punk zarobi, tym większą ma się premie)
- brak czasu dla siebie, żeby zjeść (osobiście pracuje parę lat, siedziałam na różnych punktach i powiem szczerze, że bywa różnie, są punkty tak obrotne, że rzeczywiście tego czasu się nie ma ale za to wypłata na takim jest tak satysfakcjonująca, że człowieka to nie boli. Na mniej obrotnych punktach, jest masa wolnego czasu, żeby zjeść i pozałatwiać również inne swoje sprawy.)
- korzystanie z stron internetowych ( nie prawdą jest, że nie można oglądać filmów, korzystać z facebooka itp. jeśli mam wszystko zrobione, wystawione, dokumenty itp. to mogę korzystać z czasu wolnego co jest sporym udogodnieniem tej pracy)
- praca stała ( z własnego doświadczenia wiem, że pracodawcą zależy na zatrzymaniu stałych pracowników, nie opłaca im się szkolić nowych, wprowadzać ich mozolnie w system.. więc jeśli ktoś dobrze pracuje, to na pewno go nie zwolnią. NP. Ja przeprowadzałam się do innego miasta, więc musiałam rozwiązać umowę z szefem, jak dowiedział się gdzie się przeprowadzam od razu dostałam propozycje przeniesienia po prostu na tamtejszy punkt - ZWOLNIENIA byłam świadkiem zwolnienia wielu pracowników powody 1. nie robienie niczego, siedzenie, obijanie się, nie wystawianie, robienie zaległości 2. machloje, różnego rodzaju próby przekrętów i oszustw, wynoszenie towaru z punktu )
- swoboda pracy, coś co ciężko osiągnąć w każdej innej pracy prócz własnej działalności, sama rozplanowuje sobie swój plan dnia, nikt nade mną nie wisi cały dzień i nie mówi mi co mam robić, jeśli mam gorszy dzień to po prostu pracuje mniej intensywnie, na najbliższej zamianie nadrabiam bądź robi to mój zmiennik z którym mam dobre relacje
- plusem pracy są rabaty na towar dla pracowników, który i tak często jest po okazyjnej cenie
- osobiście znam kilku pracodawców tej firmy i nie można oceniać jednego przez pryzmat drugiego, wiem jednak na pewno, że jeśli jest z czymś problem to kierowniczy czy szefostwo zawsze te problemy rozwiązują bądź pomagają rozwiązać
- mój poprzedni pracodawca dał stałej pracownicy kilka tysięcy zaliczki by mogła się utrzymać z 3 dzieci, a trochę jej się nóżka powinęła

Tak więc, każdy pracodawca jest inny ale ogólnie firma w porządku i daje perspektywy :)
użytkownik
18.07.2016 (2 lata temu)
18.07.2016 (2 lata temu)
@a.d a od czego głównie zależna jest ta premia? Właśnie się zastanawiam nad rekrutacją w Nowym Tomyślu
użytkownik
21.07.2016 (2 lata temu)
21.07.2016 (2 lata temu)
Witam premia jest liczona od :
- sprzedaży np sprzedaliśmy tv za 800zl który był przyjęty za 200zl czyli jest 600zł zarobku więc z tych 600zł jest 6% kwoty dla nas
- 2% kwoty od przedłużenia umowy ( kosztów odsetek za przechowanie rzeczy)
- 2% od zawarcia nowej umowy
jednym słowem WIELKA LIPA !!!
korzystamy z programu ( xxx) gdzie jestem przekonana w 100% ze jest możliwość wyliczenia za ile co i jak zostało przyjęte i sprzedane zapytałam pracodawcę ile w danym miesiącu zarobię premii dostałam odpowiedz że nie jest on w stanie obliczyć ile sprzedałam ( tym bardziej ze każdą sprzedaż jest robiona umowa z moim podpisem ( na moim nazwisku i loginie w programie + wystawiany paragon fiskalny) w końcu doczekałam się i dostaję 100zł premii za owe sprzedaże co jest chore !! 100zł ?? są u nas dni w które zarabiam w 1 dzień marne 100zl ( 10 i 15 dzień miesiąca gdzie ludzie dostają wypłaty i przynoszą je do loombardu )

a teraz tak siedzimy 14h na umowie o prace z czego mi wiadomo maksymalny czas pracy na umowie o prace jest 12h spoko sprytnie to rozwiązali gdy podpisuje miesięczną ewidencje godzin pracy jest wpisane ze pracuje od 9 do 21 :) gdzie podziały się dwie godziny pracy ???!!! o0 są nie bójcie się hehe
są one wpisane jako przerwy w pracy ( okienka ) okienka ??!! - to ja kur...a mam dwa w swoim puncie pracy przez które patrze po godzinie 16-17 jak ludzie cieszą się wolnym czasem po pracy :)
a mi zostało jeszcze tylko 5 godzinek :P

na koniec chciałabym dodać że pracuję 15dni x 14h co daje 210h
gdzie inni ludzie pracują 168h i zarabiają 700zl więcej :)
nie poruszam kwestii komputerów co jest naszym narzędziem pracy bo szkoda mojej klawiatury oraz nerwów

na koniec radzę wam wsadzić sobie głowę pod zimna wodę zanim przyjdzie wam do głowy myśl pracy tak WYZYSK WYZYSK WYZYSKKKKKKKKKKK ...

Pozdrawiam
użytkownik
04.08.2016 (2 lata temu)
04.08.2016 (2 lata temu)
Z tego co wiem loombard.pl miał wszystko na swoim miejscu
użytkownik
19.12.2016 (rok temu)
19.12.2016 (rok temu)
Pracuje tu kilka miesięcy i moim zdaniem robienie przy oproznianiu toitoi jest owiele mniej ponizajaca praca od tego syfu. Szef... cwaniak który myśli ze ma kasę to może, oceniać, szkalowac itp. Po każdej "inwentaryzacji" co można powiedzieć "jebani*u" ludzi na ich własnych oczach można się załamać... nagle z minimalnej krajowej musisz oddać 400 albo 500 zł. Kierowniczki ? O dupe rozbić dwie grube kluchy które myślą że są kimś w rodzaju boga a tak naprawdę nie dorastają do pięt. Wiecznie zmęczone mimo że pracują od 8 do 16 potem odbierze telefon i rozmawia tak jak by miała Cię zabić. W ciągu miesiąca albo dostanie premie albo nie... w 60 proc przypadkach możesz o niej zapomnieć. 216h miesięcznie światek, piątek trzeba wstawać i pracować. Każde spóźnienie nawet te o 5 min, wiąże się z tym ze masz o jakieś 80 zł mniej z premii. Nie polecam i odradzam bo to największe gówno jakie jest !
użytkownik
20.12.2016 (rok temu)
20.12.2016 (rok temu)
To czemu się nie zwolnisz i nie pójdziesz opróżniać toitoi Pracownik ? Z tego co wiem nikt na łańcuchu Cię nie trzyma!!!
użytkownik
14.02.2017 (rok temu)
Nie polecam pracy nikomu chyba że to już ostateczność! Tyranie po 14 H dziennie z weekendami i do tego jeszcze w wolne dni (których było coraz mniej bo ciągle zwalniali się ludzie) "musisz" jeśli kierowniczka tak powie jeździć na zastępstwa do innych miast. czasami nawet po 2 H w jedną stronę pociągiem. Wypłata nie adekwatna do liczby przepracowanych godzin. Niektórzy pracownicy dosłownie dopłacali do sprzętu który przyjmowali. Sprzęt przyjęty musiałeś sprawdzić w parę minut i nie wszystkie wady da się wykryć w tak krótkim czasie. Jeśli trafiłeś na taki babol np. laptop którego nie idzie sprawdzić w parę minut to po miesiącu jak już klient nie odebrał już potrafili Ci go odpisać z wypłaty. Ta praca to DRAMAT! NIE POLECAM!!!!
użytkownik
15.03.2017 (rok temu)
15.03.2017 (rok temu)
Witajcie
Mam pytanie odnośnie wypłaty a dokładnie premii.
Mam iść za kilka dni tam pracować a nie do pytałam jak wygląda kwestia wynagrodzenia.
Najniższa krajowa jest na konto a premię dostaje do ręki czy całość wraz z premia jest rozliczana co miesiąc i trafia na konto?
Pozdrawiam Ania
użytkownik
22.03.2017 (rok temu)
22.03.2017 (rok temu)
hehe wiele postów wstawione przez https://www.loombard.pl/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.loombard.pl/
Ja osobiście nie polecam. Na towar zakupiony czekam już tydzień. Kilka telefonów. Wysyłanie potwierdzenia przelewu. Dużo zapewnień, że sprzęt dojdzie w ciągu jednego, lub dwóch dni. I od momentu zrobienia przelewu, zaczęły się problemy.
Jedyny plus, to bardzo miła obsługa. Zawsze miło odpowiadają i zapewniają, że wszystko jest w porządku. Potrafią zgonić winę na szefa, że nie zagląda na swoje konto, że kurier od tygodnia do nich nie przyjeżdża po paczki i itp.
Ogólnie nie polecam tej firmy https://www.loombard.pl/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.loombard.pl/
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
@Ania widzę, że niestety nikt nie zdążył odpowiedzieć na Twoje pytanie. Rozumiem, że rozpoczęłaś już pracę w loombard.pl. Możesz powiedzieć coś o swoich pierwszych wrażeniach? A jak teraz oceniasz firmę jako pracodawcę? Takie informacje mogą być bardzo istotne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
użytkownik
31.12.2017 (11 miesięcy temu)
31.12.2017 (11 miesięcy temu)
Firma nie jest zła jako pracodawca jeśli mieszka się w małym mieście. Godziny pracy zazwyczaj 2 dni po 14 godzin i potem 2 dni wolne więc kwestia przyzwyczajenia. Kasa to w tej chwili co się orientuje to 2000 na rękę plus premia która raczej duża nie bedzie z racji kombinacji w jej naliczania (u mnie premia byla liczona od 1200 zł więc jeśli najniższa krajowa wtedy to było 1450 zł i premii było np 850 zł to zamiast dostac 2300 to dostawało się 2150 zł z czego premia do ręki oczywiście. Więc przy obecnej podstawie premii dostaniecie 200-300 zł przy dobrych wiatrach no chyba że punkt naprawdę dobrze podkreślam dobrze prosperuje. W miesiącu wyrabia się średnio 200 h więc generalnie 30-40 godzin robi się za free. Jest dodatek za każdy przepracowanych rok w firmie (100zl) i to tyle. Praca spokojna i bezpieczna ale trzeba uważać (sprawdzanie złota, sprawność przyjmowanych rzeczy-niesprawdzisz i wtopisz potem płacisz z własnej kasy) Szkolenie zlotnicze jest i wtopy są tylko z własnej winy. Reasumując zarobisz 2200-2500 na rękę ale wypracujesz ponad 200 godzin i tak naprawdę tyle w temacie. Praca ok w małym mieście. Bylo by ok gdyby nie kombinował z naliczaniem premii czyli jest podstawa i premia naliczana od podstawy a nie jakiś śmiesznych 1200 zł.
użytkownik
22 sty (10 miesięcy temu)
22 sty (10 miesięcy temu)
to miałeś okropnych kierowników. Wszystko idzie sprawdzic a jak nie to sprzedać po takich pieniadzach żeby sie zwrociło. Jeszcze nigdy kierownik mnie nie obciążył
użytkownik
22 sty (10 miesięcy temu)
22 sty (10 miesięcy temu)
dex11 aha i ogarnięci kierownicy mają skoczków którzy jeżdzą na zastępstwo. A jeżeli juz chcesz możesz pojechać z własnej woli i zarobić za jeden dzien nawet 200 zł
użytkownik
13 lut (9 miesięcy temu)
13 lut (9 miesięcy temu)
Bandycka,złodziejska firma,która oszukuje klientów zarabiając na wysyłkach!!!
15 zł za wysłanie drobiazgu ważącego 10-40g.BO TO kurier!!!!!!!!!!
jak firma ma podpisaną umowę bo dużo wysyła to płaci grosze!!!!!!!!!!!!!!!
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TO DZIADOSTWO!!!!!!!!!!!!!
15 zł za kuriera - kpina!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
14 lut (9 miesięcy temu)
14 lut (9 miesięcy temu)
Nie bądz taki cwany xxxxxxx .Lombardowy, zatrudnij mnie do swojego lombardu to zrobię tak że torbami cie puszczę już jeden lobard załątwiłem tak że do tej pory gosc ma problemy.A tak to jest jak sie robi w xxxxxxx pracownika tak ja z nim w xxxxxxx robiłem a żyłem i zyje jak pan w nosie miałem jego spoznione wypłąty jak robiłem wały po pare koła w tygodniu ;-) tylko trzeba miec łeb i jaja
użytkownik
10 mar (9 miesięcy temu)
10 mar (9 miesięcy temu)
Za zastępstwo jest marne 130zł i oni to nazywają ekstra kasą. I za towar który się przyjmie, a poźniej okazuje się uszkodzony lub z podrobioną faktura musi oddawać pracownik. Nie polecam.
użytkownik
10 kwi (8 miesięcy temu)
10 kwi (8 miesięcy temu)
Czy warto zainteresować się przedsiębiorstwem loombard.pl jako pracodawcą?
użytkownik
10 kwi (8 miesięcy temu)
10 kwi (8 miesięcy temu)
Loombard.pl działa jako zrzeszenie zatem funkcjonuje w niej kilkanaście niezależnych podmiotów gospodarczych. Każda z firm działających w ramach zrzeszenia ma swoją indywidualną politykę zatrudniania pracowników. Kwestie poruszane na tutejszym forum mogły/mogę występować w jakiejś z firm w zrzeszeniu, nie są one jednak standardową praktyką.
użytkownik
10 kwi (8 miesięcy temu)
10 kwi (8 miesięcy temu)
Widzę wiele nowych komentarzy dotyczących pracy w firmie loombard.pl, proszę napiszcie informacje o sprawach benefitów oraz dodatków do płacy, a jak mają się sprawy przerw w tej firmie, możecie przygotować sobie jedzenie na ciepło?
Proszę was o udzielenie odpowiedzi w tych tematach, będą one niezwykle pomocne dla nas.
użytkownik
26 wrz (2 miesiące temu)
26 wrz (2 miesiące temu)
/witaj jak możesz podaj swojego meila chciałbym z tobą porozmawiać na priv poprzez drogę meilową
użytkownik
27 wrz (2 miesiące temu)
27 wrz (2 miesiące temu)
Firma Loombard ma wiele oddziałów w całej Polsce. W związku z tym stale poszukuje nowych pracowników. Na stronie internetowej można przeczytać, że pracodawca oferuje bezterminową umowę o pracę, a także szkolenia i możliwości rozwoju. Czy ktoś z pracowników może to potwierdzić? Od dawna nie byliście aktywni, dlatego nowe informacje są na wagę złota. Czy pracownicy mogą liczyć na jeszcze inne korzyści?
użytkownik
6 lis (miesiąc temu)
6 lis (miesiąc temu)
jestem klientem kupowałem głośniki do komputera i zostałem oszukany jak dzwoniłem podany numer tel 530 780745 i adres Dąbrowskiego 33 43-100 tychy. nip:8992752048.nie ładnie mowił do mnie bardzo wywały mnie.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
brakuje do głośników kabla nic takiego nie pisało na allegro
użytkownik
12 lis (27 dni temu)
12 lis (27 dni temu)
Czym spowodowany jest brak aktywności w tym wątku? Czy oznacza Wasze zadowolenie z warunków oferowanych przez firmę Loombard? Moglibyście opisać sytuację w poszczególnych działach? Zachęcam Was do komentowania, Wasze wskazówki będą ważne dla osób szukających pracy.
użytkownik
15 lis (25 dni temu)
15 lis (25 dni temu)
Umowa o pracę to mit. Ja zostałem zaproszony na rozmowę o pracę i od razu się dowiedziałem że to zlecenie. Ponadto na szkoleniu były jeszcze 2 inne osoby. Mówiono mi cały czas ze jestem najlepszy wśród nowych i generalnie same superlatywy. W dzień w którym miałem podpisać już umowę na czas nieokreślony przyszedł właściciel i z rozbrajajaca szczerością powiedział że nie rokuje i nie podejmuje ze mną współpracy. Dostałem łącznie 500zl bo umowy żadnej na szkolenie nie było. Dopiero po czasie kapnąłem się o co chodziło. Szukał idiotow których mógł wykorzystać by pomagali przy pakowaniu paczek do wysyłki których było codziennie bardzo dużo z uwagi na zbliżające się święta.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Pronet

targi poznanskie

besthillwork

lucbel

Art-bud

almus

komandor gdansk

Aberit rzeszów

węglostal

efes-pol

pfw

sushi

sushi factory

andpol

Mondelez płońsk

leader

Citronex pruszcz gdański

paweł kaźmierczak

trw gliwice

kasa stefczyka

alten

stefczyk finanse

wody polskie

Colian bydgoszcz

Wody
Alpla

Wiking Graf

Stocznia marynarki wojennej

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin