test

Opinie o Lowara Vogel Polska - Strzelin

Korzystałeś z usług Lowara Vogel Polska - Strzelin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): wp
Data: 2010-07-16 11:28

Wizyt: 4251
Komentarzy: 123
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
16.07.2010 (8 lat temu)
16.07.2010 (8 lat temu)

Lowara Vogel Polska - Strzelin

Praca sezonowa nie ma co liczyć na wiele na obiecanki zatrudnienie przez pośrednika najniższa krajowa to LG lepiej płaci.
autor
06.02.2018 (rok temu)
06.02.2018 (rok temu)
Tak zmieniło się 500zł premii miesięcznej
użytkownik
09.02.2018 (rok temu)
09.02.2018 (rok temu)
Firma jakich wiele w Polsce, niestety prawda jest ze nowi pracownicy dostają większą kwotę na umowie niż staży pracownicy tylko jak to jest ze pracownik który szkoli nowego który nic nie potrafi zarabia mniej? I więcej się od niego wymaga? Stanowiska Team liderów sa w tej firmie niczym zarabiają tyle co normalny pracownik jeśli chodzi o maszyny to prawda ze sa takie które ledwo się trzymaja ale sa też nowe "nie liczne" z urlopem ciężko A sama atmosfera niby nie najgorsza ale coś "wisi w powietrzu"
użytkownik
09.02.2018 (rok temu)
09.02.2018 (rok temu)
Lowara to najgorsza firma w jakiej pracowalem, a przerabialem ich kilka. Ludzie na produkcji w wiekszosci robią co chcą, wielu starych wyjadaczy ktorzy pracuja tam wiele lat.

Utrzymanie maszyn, same maszyny i ich znajomosc jest na tragicznym poziomie. Stare, cieknące trupy(maszyny). Osob kompetetnych jest tam moze 2-3, reszta to bajkopisarze, pseudoznawcy .

Bezpieczenstwo w tej firmie to kpina. W biurze i na produkcji króluje plotkarstwo i zazdrosc o zarobki kolegi/kolezanki z działu.

Polityka finansowa jest niejasna, podwyzki na gębe, takze w biurze.

Praca w tej firmie to ostateczność.
użytkownik
12.03.2018 (11 miesięcy temu)
12.03.2018 (11 miesięcy temu)
Zachęcam do pozostawiania opinii na temat pracodawcy Lowara Vogel Polska, będzie to pomocne dla osób, które myślą o zatrudnieniu się w tej firmie.
użytkownik
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
18.04.2018 (9 miesięcy temu)
Może czas docenić prace w dobrej firmie a nie tylko narzekać?
użytkownik
10 lut (6 dni temu)
10 lut (6 dni temu)
Praca jak każda inna, zarobki słabe, Bez nadgodzin, pracy w sobotę i bez premii kicha około 2000zł na rękę, niektórzy maja mniej.
użytkownik
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje dotyczące Lowara Vogel Polska? Dajcie znać, jak aktualnie przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracodawca zapewnia jakieś pozapłacowe benefity?
użytkownik
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
Praca w Lowarze to ostatecznosc.
użytkownik
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
Jak ktoś nie lubi pracować to w żadnej firmie nie będzie zadowolony!!!
użytkownik
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
Myślę o zmianie pracy i zainteresowałem się firmą Xylem jakie tu są zarobki dla świeżaka? Jaka stawka na start? Czy po okresie próbnym dostaje się podwyżkę? Ile jest przerw? Proszę mi napisać czy warto przejść z Tece gdzie są słabe zarobki do Xylemu?
użytkownik
26.05.2018 (8 miesięcy temu)
26.05.2018 (8 miesięcy temu)
Rękawiczki dalej dwie pary na tydzień. Przerwa 15 minut. Odradzam ten zakład . Jesteś lizaj d.. jesteś dobrym pracownikiem. Nie ważne jak pracujesz ważni ci którzy donoszą. Podwyżka po trzech miesiącach masz albo i nie. Przeważnie nie maja na to pieniędzy bo rok się kończy i takie tam bzdury. Premia produkcyjna która obiecują powodzenia tani chwyt. Liderzy i brygadzisci i tu zaczyna się ciekawa atmosfera zero szacunku do pracowników. Jeśli ktoś lubi za karę chodzić do pracy to jak najbardziej firma dla niego. Psychicznie nie da się wytrzymać a ci do pracy to nigdzie nie ma lekko
użytkownik
02.06.2018 (8 miesięcy temu)
02.06.2018 (8 miesięcy temu)
Jakieś konkretne przykłady tego braku szacunku i zamęczania psychicznego? Jeśli tak to trzeba coś z tym zrobić, chyba że jest to zwykle marudzenie z kategorii "zmuszają mnie do wykonywania swoich obowiązków".
użytkownik
03.06.2018 (8 miesięcy temu)
03.06.2018 (8 miesięcy temu)
Obowiązki były wypełniane w 100 % nie musieli do niczego zmuszać każdy wiedział co ma robić. Zgłaszane było. Jak lider na zebraniu mówi z samego rana żeby go nie wkur..ć. Zapier..j w podskokach. Jak chcesz to mogę ci pokazać jaki naprawdę jestem”mogę być hu..m”Dużo tego jest.
użytkownik
05.06.2018 (8 miesięcy temu)
05.06.2018 (8 miesięcy temu)
@anonymous, czy nadal pracujesz w firmie Lowara Vogel Polska? Rozumiem, że możesz mieć jakieś obiekcje względem pracy ale proszę o wypowiadanie się merytoryczne i bardziej kulturalne. Według Ciebie poza atmosferą w pracy, pozostałe kwestie pracy w firmie są na poziomie nienagannym?
użytkownik
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
06.06.2018 (8 miesięcy temu)
Obiekcje względem pracy?!Nie chodzi o prace tylko jak traktują pracowników.. Pracownicy nie są doceniani za swoją prace. I uwierz że kultury mi nie brakuje czego nie można powiedzieć o liderach tej firmy i to nie jest tylko moje zdanie. Dlaczego ludzie przyjmują się i zwalniają ? Dlaczego cały czas są przyjęcia? Chyba coś jest na rzeczy prawda. Od kiedy za soboty wypisuje się urlop? Jeśli ktoś pyta i chce wiedzieć konkretnie o atmosferę to opisuje jak odzywają się liderzy i brygadzisci do pracowników. Czy są jakieś kwestie pracy w jakiej kolejek firmie na poziomie nienagannym. Pisze o tym jaki maja szacunek do pracowników bo pracować trzeba wszędzie. Praca nie jest problemem jeżeli ktoś pracuje zreszta jak w każdym innym zakładzie .
użytkownik
10.06.2018 (8 miesięcy temu)
10.06.2018 (8 miesięcy temu)
Zarobki 1850 zł na rękę przeciętnie bez premii o której zresztą krąży legenda ???? okres próbny 3 miechy po okresie próbnym 100 zł brutto podwyżki. W pracy tylko cały czas norma norma norma produktywność i cały czas szybciej. Za te pieniądze szczerze nie polecam
użytkownik
15.06.2018 (8 miesięcy temu)
15.06.2018 (8 miesięcy temu)
@????, Piszesz o tym, że pracownicy nie są doceniani za swoją pracę. Jakiej formy gratyfikacji oczekujesz, a jaką formę oferuje pracodawca? Rozmawiałeś z przełożonymi o swoich oczekiwaniach?
@Zawiedziony, jaka legenda krąży o systemie premiowym? Czy jest on gwarantowany jakąkolwiek umową? W jaki sposób został zaprezentowany przez przełożonych?
użytkownik
16.06.2018 (8 miesięcy temu)
16.06.2018 (8 miesięcy temu)
Z przełożonymi rozmawiać o oczekiwaniach gdzie nie szanują pracowników. Szacunku oczekuję. System premiowy zależy czy wyrobiona została miesięczna norma. Nie jest brane pod uwagę czy maszyny stoją bo są awarie czy brak zleceń. Nowi pracownicy się szkołą i nie są niby produktywni ale tez liczeni są do produktywności.
użytkownik
22.06.2018 (7 miesięcy temu)
22.06.2018 (7 miesięcy temu)
@anonymous, dziękuję za Twoją odpowiedź, a czy możesz jeszcze powiedzieć czy firma oferuje jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe dla swoich pracowników? Mógłbyś powiedzieć coś więcej jak wygląda sprawa z pakietem socjalnym w Lowara Vogel Polska?
użytkownik
24.06.2018 (7 miesięcy temu)
24.06.2018 (7 miesięcy temu)
Nie zgadzam się z kolegą anonymous odnosnie kilku kwestii, ktore poruszyl. Premia produkcyjna wyplacana jest na podstawie ilosci deklaracji wyprodukowanych ''komponentow'' na danym dziale. Jesli dana maszyna nie dziala, to wspisujesz to w raport i taka sytuacja nie jest pod uwage przy wyliczaniu produktywnosci. Chociaz musze przyznac, ze to obliczanie produktywnosci nie jest jasne i niewytlumaczone... Kolejna kwestia nowych pracownikow. Ci, ktorzy sie szkola nie sa brani pod uwage do produktywnosci, jesli na koniec pracy wypisuja w swoim raporcie ''szkolenie'' na danym stanowisku. I tak jest, az nie stanie sie pelnowartosciowym, wydajnym pracownikiem. Wszystko tez zalezy od dzialu na ktorym pracujesz, bo widze iz narzekasz. Czyzby PLM?
użytkownik
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
28.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Weteran, dziękuję za Twoją wypowiedź, są to istotne informacje. Możesz nam jeszcze powiedzieć czy firma ma system benefitów pozapłacowych dla swoich pracowników? Jaka jest atmosfera w firmie? W jakim systemie czasu pracujecie? Jakie zalety pracodawcy możesz jeszcze wymienić?
użytkownik
30.06.2018 (7 miesięcy temu)
30.06.2018 (7 miesięcy temu)
Benefity pozaplacowe to sa: pomoc finansowa na wczasy pod grusza oraz na swieta zalezna od zarobkow. Coroczne imprezy firmowe lub rozne eventy. Opieka medyczna medicover finansowany w pakiecie podstawowym przez pracodawce. System zmiany nie wszedzie jest taki sam, sa dzialy gdzie jest tylko jedna zmiana, a niektore maja dwie lub trzy. Atmosfera w pracy jest nienajgorsza, ale to chyba kwestia z kim sie pracuje.
użytkownik
13.07.2018 (7 miesięcy temu)
13.07.2018 (7 miesięcy temu)
Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jaka jest umowa na początek?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

piekarnia wielgolas

Kik Kik textil

Aspen polska

archman

taxify

uber eats

Art reno Zabrze

Art reno

Artykuły Reno

Zabrze

italimport

lingua house katowice

atem

Promedica24

nokia

transcom gdańsk

transcom
Ing Bank

dentus

Zpd kalisz pomorski

Kppd szczecinek

Medim

Metaltech mirosławiec

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin