test

Opinie o MACED Sp. z.o.o. - Polanów

Korzystałeś z usług MACED Sp. z.o.o. - Polanów? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Zainteresowana
Data: 2014-08-02 18:11

Wizyt: 17603
Komentarzy: 493
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
02.08.2014 (4 lata temu)
02.08.2014 (4 lata temu)

MACED Sp. z.o.o. - Polanów

Czy ktoś zna firmę, mógłby coś powiedziec na jej temat?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
autor
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Drogi Antosiu. To cudowne patrzeć jak nisko upadli żeby zdobyć naiwnych do pracy. Motto brzmi tak "Rządzimy my reszta to psy". Chyba nie wierzysz w to, że obchodzisz kogoś z kierownictwa? buahahahaha
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Ja akurat pracowąłem i jak jesteś kumaty i się umiesz dogadać to jest w porządku, najwyraźniej tego nie potrafisz. A tak, w każdej pracy jest. Trzeba się umieć dogadać
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Zgadzam się, nie ma na co narzekać w tej firmie. zawsze można mieć fajne benefity
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Zgadzam się, atmosfera jest całkiem spoko
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
W Bydgoszczy jest ok. Ludzie są wporzadku i szefostwo jak i kierownictwo też. Każdy się dogaduje. Czasem lepiej czasem gorzej ale jesteśmy tylko ludźmi. Co nie zmienia faktu, że pracy ostatnio jest bardzo dużo, ale nadgodziny wypłacane uczciwie. Polecam
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Fakt, że od kiedy nie ma pani lider, szefostwo odsunelo się od magazynu. Nie wiem czy to dobrze.
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Tam wiecznie są nadgodziny od samego początku jak magazyn jest przeniesiony do Bydgoszczy wieczne nadgodziny. Kierownictwo oszczędza na pracownikach bardziej opłaca się zapłacić za nadgodziny niż zatrudnić nowe osoby...
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Może lepiej popatrzeć na to z pozytywnej strony. Poprzez nadgodziny można sobie dodatkowo zwiększyć wynagrodzenie. Nikt nikogo nie zmusza do pracy po godzinach. Większość osób ceni sobie możliwość zarobienia dodatkowo kilku złotych. Jak dla mnie to uczciwe rozwiązanie dla obu stron :)
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
ale marudzisz :D
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Bzdura. Maced to chyba jedna z nielicznych firm gdzie faktycznie każdy pracownik traktowany jest uczciwie i tak samo bez względu na stanowisko na jakim pracuje. Nie wiem kto i na jakiej podstawie wypisuje bzdury na temat kierownictwa typu "rządzimy my reszta to psy". Pracuje w tej firmie już od pewnego czasu i zauważam bardzo dobre relacje w stosunku kierownictwo-pracownicy. Pracownicy nie są traktowani jak trybiki w maszynie, a przykładem że tak nie jest, jest choćby fakt, że po 2 dniach pracy każdy z moich przełożonych znał moje imię, choć ja nie zdążyłem poznać jeszcze ich. Byłem zaskoczony postawą kierownictwa, ich otwartością i chęcią pomocy na początku mojej pracy. Jestem przekonany, że komentarze typu "kierownictwo nisko upadło" to nic innego jak fałszywe opinie konkurencji lub złośliwych, bo prawda jest zupełnie inna.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo dobry pracodawca. Wymagający, jednak uczciwy, potrafi docenić za ciężką pracę. Wynagrodzenia zawsze w terminie. Osobiście polecam.

Lubię atmosferę w MACED Sp. z.o.o. za:
sympatyczna, rodzinna atmosfera, elastyczność ze strony pracodawcy
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Dyrektorze PW
To że wykasujesz smsy nie oznacza że ich nie ma
Powiedz wszystkim na spotkaniu kto ma z góry 100% premi a kto nie, pewna kartka mówi o tym bardzo dosadnie
I obietnicą nie zwolnienia i zawsze premii jej nie dostaniesz
Dopisywanie palet a później praca po godzinach nie dla mnie ale słupki muszą się zgadzać
Zamówień jak na lekarstwo a mówiłeś że weznisz się za dyrektora eksportu i co?
Ludzie są zwalnianiani, nie przedłużane umowy a ty sciemniasz do okola że jest super
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
To chyba nie o bydgoszczy?
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie
Polanow
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
A będzie nowa pani lider?
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
A do bonów na święta to teraz będziemy jeszcze dopłacać, chyba, bo krucho we firmie ale nie dla wszystkich, jak zawsze
Hahahaha
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
No wiadomo, kasa dla Swarzędz idzie a parobki niech się zajadą
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Raczej wątpię. Jest może jedna Góra dwie osoby które się nadają. Ale chyba nie chcą ryzykować.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Sam jesteś parobek
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Prawda boli
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
:D
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Komu trzeba dać w łapę żeby dostarczać kartony w super cenach do Polanowa???
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Uwierz, wiem co piszę, smutna prawda pochodzi z samej "góry"
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
ZARAZ SIĘ ZWYMIOTUJĘ OD TEGO MIODU ;-((((((((((((((((((((
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Nie podniecaj się. To o Bydgoszczy.
użytkownik
21 sty (28 dni temu)
21 sty (28 dni temu)
Zgadzam się z komentarzami. Firma godna zaufania ;)
użytkownik
22 sty (27 dni temu)
22 sty (27 dni temu)
Super przysmaki za takie ceny!
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Ja mogę polecić tego producenta ;)
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie mam pojęcia dleczego tak narzekają? Jest okej. Płacą w porządku, szefowstwo umie gadać po ludzku i nie ma stresu. Mi odpowiadają takie warunki
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
No coś ty, płacą? Ile i komu? Bo na produkcji to chyba nie byłeś i nie wiesz kto zarabia i ile, jak nie wchodzi dyrkowi w d
użytkownik
19.12.2018 (2 miesiące temu)
19.12.2018 (2 miesiące temu)
Widać, że sam nie pracowałeś w firmie albo nie rozmaiwałeś z szefem nigdy twarzą w twarz.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Z szefem?
Kto jest szefem? Panowie M czy pan Ś? A może dyr zakladu?
Śmiech na sali, ogon rządzi psem
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Zawsze tak jest, że komuś coś nie odpowiada, ale trzeba być profesjonalnym, ja się z Tobą zgadzam. Uważam tylko, że prowadzenie dyskusji z takimi ludźmi jest bez sensu, kto pracuje ten wie, że nie jest źle i warunki są całkiem dobre.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie będę się rozpisywał bo nie ma sensu, powiem tylko tyle, że firma jest uczciwa to dają dobre warunki, nie ma żadnych obaw, szczerze mówiąc każdemu życzę takiego pracodawcy.
użytkownik
24 sty (25 dni temu)
24 sty (25 dni temu)
Ja uważam że nie ma co narzekać na firmę, bo dają radę i są wypłacalni. Z czystym sumieniem mogę polecić :)
użytkownik
25 sty (24 dni temu)
25 sty (24 dni temu)
Praca jak praca :) taka jest prawda ;) Nie ma co się spinać i narzekać. Robi się swoje i jest ok. Pieniądze na czas, nie ma opóźnień
użytkownik
wczoraj 12:06
wczoraj 12:06
Praca na produkcji jest całkiem w porządku :)
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
Dobry jesteś, elokwentny, ale raczej nie pracujesz w Macedzie, tu nie ma "dni gdzie jest mniej roboty" chyba że ściemniasz. Pozdrawiam
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak sobie dobrze rozplanujesz prace to jest ok
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
W porządku praca :)
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Praca na produkcji jak to na prpdokucji. Nie wymagają za dużo, płacą na czas, z szefem się idzie dogadać o wolne. Ogólnie spoko
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem tam chwile i w sumie to nie było na co narzekać
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Jest okej :) Zwłaszcza na taśmie, idzie się pośmiać z ludźmi zawsze :DD
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Super smakołyki! Zamawiam już jakiś rok od nich haha
użytkownik
19.12.2018 (2 miesiące temu)
19.12.2018 (2 miesiące temu)
Maced jest świetnym sklepem :)

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

apator

apator elkomtech

elkomtech

starachowice

Unihaus

Manpower Łódź

Lamina

sprintbox

kir

szybka kolej Miejska

stalprodukt zamość

Otto workforce

Welcome Airport Services

Dębki

Romet

Habia

abb

ploh

Foseko

stokson

Magnolia

sepo

piaseczno

Aaa auto

reform capital

Amii

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin