test

Opinie o Macma Polska Sp. z o.o. - Byków

Korzystałeś z usług Macma Polska Sp. z o.o. - Byków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): eustachy
Data: 2015-02-26 15:46

Wizyt: 10919
Komentarzy: 88
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.02.2015 (3 lata temu)
26.02.2015 (3 lata temu)

Macma Polska Sp. z o.o. - Byków

Uważajcie na tą firmę wpółpracują z agencją Asistnet Work Group non stop dają ogłoszenie i szukają niewiadomo kogo, szkoda nawet wysyłać aplikację do tej agencji, firma kogucik, nawet nie potrafią określić czy miejscem pracy jest Długołęka czy Byków raz tak piszą raz tak...
autor
14.03.2017 (rok temu)
14.03.2017 (rok temu)
Problemem drukarni Macma jest niekompetencja osób nią zarządzających. Kierowniczka, która pracuje tam około 20 lat ugrzęzła w starych przyzwyczajeniach z czasów PRL-u, gdzie panowało przekonanie, że połajanie pracownika jest najlepszą motywacją. Dochodzą do tego osobiste uprzedzenia, kierowanie się emocjami wynikającymi z smutnego życia podstarzałej, sfrustrowanej i nieszczęśliwej kobiety. A może to po prostu jej podły charakter. Poza tym mocno razi niedokształcenie liderów, brak umiejętności współżycia i komunikacji z podwładnymi, nepotyzm. O pojęci "Zyczliwość" chyba nikt tam nie słyszał.. .Jeden wielki burdel. Firma ma potencjał tylko odpowiednich ludzi brak... Jako były pracownik nie polecam.
użytkownik
03.04.2017 (rok temu)
03.04.2017 (rok temu)
oprócz niekompetencji osób zazrządzających oraz kolesiostwu i ogólnej hipokryzji szefostwa warto zauważyć że firma przez ostatnie kilka lat pozbyła się 90 % prowników z doświadczeniem
użytkownik
02.05.2017 (rok temu)
02.05.2017 (rok temu)
Ciekawe kiedy wreszcie szefostwo przejrzy na oczy i zwolni jedną właściwą osobę, która wprowadza cale zamieszanie w firmie. Działa na jej niekorzyść i doprowadza do zwolnień doświadczonych fachowców. Miejmy nadzieję, że kres tej osoby nadejdzie szybko. W przeciwnym razie ludzie się będą zwalniać, a reklamacji będzie jeszcze więcej. Choć na obecną chwilę już jest ich calkiem sporo. Opinia o firmie jest bardzo zła. Każdy sie przestrzega przed podjęciem tam pracy właśnie z powodu kierowniczki, która swoje życiowe niepowodzenia wyładowuje na pracownikach. Przykre, ale prawdziwe...
użytkownik
12.05.2017 (rok temu)
12.05.2017 (rok temu)
nikt jej nigdy nie zwolni a reklamację im nie przeszkadzaja fachowców nie potrzebują do drukowania tych prostych rzeczy każdy tam może być tak zwanym drukarzem bo nie mam tam ani jednego prawdziwego drukarza tak samo.jak nie ma żadnego normalnego lidera ani kierownika samo donosicielstwo ale młode ładne karierę przy Jacku zrobię on lubi dekolty w sumie niezależnie od wieku
użytkownik
07.07.2017 (rok temu)
07.07.2017 (rok temu)
Gdyby firma byla taka super porządna to byli pracownicy nie szli by do sądu.
Jeszcze trochę i się wszystko wyjaśni a wtedy Macma popłynie gruby hajs na odprawy.
Nastepnym razem zanim pani kierwoniczka kogos zwolni to się pięć razy zastanowi.
użytkownik
23.07.2017 (rok temu)
23.07.2017 (rok temu)
Jak to czytam to nie wierze, pracowalem kiedys w Macmie i nie narzekalem...na prezesow ani kierownictwo nie moglybym powiedziec zadnego zlego slowa co prawda zostalem zwolniony ale z wlasnej glupoty czego pozniej dlugo zalowalem, i powiem ze jesli by sie tylko nadarzyla okazja to z checia bym tam wrocil.
użytkownik
25.07.2017 (rok temu)
25.07.2017 (rok temu)
po je ba lo cię
użytkownik
26.07.2017 (rok temu)
26.07.2017 (rok temu)
Do micham
Jestes pewnie mężem anety k panie lider ktorego zwolnili za kradzieże na magazynie
Nikt o zdrowych zmysłach by tam nie wrócił
użytkownik
30.07.2017 (rok temu)
30.07.2017 (rok temu)
W magszynie pracowales czy na drukarni???
użytkownik
25 sty (7 miesięcy temu)
25 sty (7 miesięcy temu)
Czy tak dobrze się pracuje , że od dawna nikt nie pisze?
użytkownik
21 mar (6 miesięcy temu)
21 mar (6 miesięcy temu)
Jak w tym momencie wygląda sytuacja w Macma Polska Sp. z o.o.? Czy coś się zmieniło od czasu Waszych ostatnich komentarzy? Jeśli tak, to co?
@Do Igora, bardzo Cię proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Komentarze w wulgarnym tonie nie będą akceptowane na naszym forum. Skoro pracujesz w Macma Polska Sp. z o.o. to może napiszesz coś o warunkach proponowanych przez tego pracodawcę?
użytkownik
4 kwi (5 miesięcy temu)
4 kwi (5 miesięcy temu)
Prezesi w końcu przejżeli na oczy i zwolnili tą gnide(lekko mówiąc) Barbarę. Sprawiedliwości stało się zadość. Ciekawe jak się teraz czuję. Bardzo dobrze zrobili, tylko szkoda że tak późno, tyle osób przez nią się wycierpialo.
użytkownik
7 kwi (5 miesięcy temu)
7 kwi (5 miesięcy temu)
Peace & love. Teraz wszyscy otwieramy szampana :)
użytkownik
10 kwi (5 miesięcy temu)
10 kwi (5 miesięcy temu)
Traktuj ludzi jak jak sam chcesz być traktowany i nie buduj swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu.
Pamiętaj karma wraca... :)
Dwa lata na to czekałam. Warto było!
z pozdrowieniami były pracownik Macmy
użytkownik
10 kwi (5 miesięcy temu)
10 kwi (5 miesięcy temu)
Nieprawdopodobne a jednak :) ciekawe czy powiedzenie ze gdyby nie macma to pod mostem byście mieszkali znajdzie zastosowanie w tym przypadku bo tekst w stylu za bramą tylko czekaja na wasze miejsca zadziałał :) no i kim ona bedzie teraz rzadzic a jej xxxxxxx maja pełne gacie bo czeka ich to samo
użytkownik
11 kwi (5 miesięcy temu)
11 kwi (5 miesięcy temu)
Żal mi tych, którzy odnajdują szczęście i ukojenie w tym, ze kogoś spotkało coś przykrego.
Ale tak jak piszecie na Wszystkich przychodzi czas. Karma is a „beach”
użytkownik
11 kwi (5 miesięcy temu)
11 kwi (5 miesięcy temu)
Teraz stos wypowiedzi osób, które nie mają odwagi przyznać dlaczego zostały zwolnione. Lepiej obwiniać osoby, które nie miały z tym nic wspólnego tylko wykonywały swoje obowiązki i dbały o losy firmy. A tak ciężko powiedzieć prawdę. Lepiej udawać niestabilnego emocjonalnie, bawić się w 'chowanego' z zeszycikami czy wsypać kolegów i koleżanki na koniec, by ratować własny tyłeczek :) No cóż... Łatwiej, ale prawda zawsze wychodzi i prawdę wszyscy znają. Pozdrowionka dla wszystkich, a w szczególności dla Kamilki :)
użytkownik
11 kwi (5 miesięcy temu)
11 kwi (5 miesięcy temu)
Klaudia ( czyt."ktoś")i Kamila dajcie sobie już na wstrzymanie z tymi komentarzami. Zwolnili was,zwolnili wiele innych ludzi,zwolnili Basię chociaż nikt by tego nie podejrzewał ale stało się.Na pewno nie bylo wam łatwo(Klaudia i Kamila) i jej pewnie też nie jest no ale życie toczy się dalej więc dajcie sobie spokój z tymi zbędnymi komentarzami.
użytkownik
12 kwi (5 miesięcy temu)
12 kwi (5 miesięcy temu)
Dziękuje za pozdrowienia osobie, która nie ma odwagi podpisać się imieniem :) Co do wspomnianego zeszyciku to nawet mając go, nie umiecie sobie poradzić :)

Ps. Do wszystkich zainteresowanych (a jest ich sporo) - Daniel wygrał sprawę :) :) :)
Wreszcie temat Macma zamknięty, raz na zawsze!

Pozdrawiamy i żegnamy!
użytkownik
12 kwi (5 miesięcy temu)
12 kwi (5 miesięcy temu)
Dobrze sie stalo ze Daniel wygral teraz Macma ma czysta karte i zaczyna od nowa z nowym dyrektorem na czele. Ja wierze ze teraz juz bedzie tylko lepiej ???? Chodz mogliby zwolnic jeszcze jedna osobe ktora jest najbardziej falszywa z calej Macmy ( drukarnia) wiem ze wiekszosc wie o ktora pania chodzi .
użytkownik
12 kwi (5 miesięcy temu)
12 kwi (5 miesięcy temu)
Witam,
Ooooo, wypraszam sobie! Ja akurat mam na tyle odwagi, aby podpisać się imieniem. Nigdy nie miałam potrzeby, by cokolwiek tu pisać, wyciągać jakieś brudy. Swoją drogą, śmiesznie czyta się te wszystkie komentarze, które są na poziomie niższej warstwy społecznej. Niestety bardzo przykro jest to stwierdzić, jednak ciężko zaprzeczyć:)
Szkoda, że nas (rzekomo dobrych pracowników) potraktowali jak...
Cieszę się, że tam nie pracuję. Teraz, kiedy pracuję w zawodzie mogę być szczęśliwa i spełniać się każdego dnia. Dziękuję bardzo za zwolnienie, pewnie gdyby to się nie stało to wciąż marnowałabym siebie i swoje wykształcenie. Teraz bardzo i uprzejmie proszę, aby bezpodstawnie nie przypisywać mojego imienia anonimowych użytkowników.
Pozdrawiam Klaudia - Chomska ;)
użytkownik
21 kwi (5 miesięcy temu)
21 kwi (5 miesięcy temu)
Nareszcie nie ma Barbary uff
użytkownik
22 maj (4 miesiące temu)
22 maj (4 miesiące temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Macma Polska Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.
użytkownik
19 cze (3 miesiące temu)
19 cze (3 miesiące temu)
Jaka stawka na godzinę lub na umowie jaka umowa na pakowalnii praca stojąca czy siedząca? Dziękuję za odpowiedź z góry!
użytkownik
19 cze (3 miesiące temu)
19 cze (3 miesiące temu)
@Magda, jesteś zainteresowana pracą przy pakowaniu? Są teraz przyjęcia na magazyn? Może ktoś obecnych tu pracowników mógłby pomóc Magdzie i odpowiedzieć jej na pytania odnośnie pracy? Jeśli zatrudnisz się w firmie napisz na forum jakie warunki pracy zaoferował Ci pracodawca i czy jesteś z nich zadowolona? Twoja opinia będzie pomocna dla przyszłych pracowników.
użytkownik
21 lip (2 miesiące temu)
21 lip (2 miesiące temu)
Czy są jakieś zmiany w firmie na lepsze? Jak atmosfera, praca itd? :)
użytkownik
26 lip (miesiąc temu)
26 lip (miesiąc temu)
To jest kłamstwo. Nowa osoba może zarobić więcej tylko w przypadku nadgodzin. Nie ma większej stawki.
użytkownik
9 wrz (12 dni temu)
9 wrz (12 dni temu)
ja na okresie wstepnym mimo ze darek mowił ze bedzie 2100na reke dostaje 2063 to już wliczając premie 240zł
użytkownik
9 wrz (12 dni temu)
9 wrz (12 dni temu)
Dalej napinka na ilość.Nie robi sie tam na jakość a na ilość. Marna płaca chyba ze napierdziela się nadgodziny albo prace do domu(kartony do rozpakowania i spakowania). Kadra kierownicza na działach szybko zapomina jak wół cielakiem był i jezdzi po pracownikach aby wykonywaali swoją prace szybciej.
użytkownik
11 wrz (11 dni temu)
11 wrz (11 dni temu)
To ile na godzinę liczą na pakowalnii??? 2063 zł netto z nadgodzin ami rozumiem to trochę śmieszne pieniądze???
użytkownik
11 wrz (10 dni temu)
11 wrz (10 dni temu)
W ogłoszeniach o pracę jest wymóg - minimum średnie wykształcenie, to jakim cudem znalazło się wśród nas inteligentnych, "coś" co nie potrafi pisać, a w jednym zdaniu robi pięć błędów ortograficznych!!! To "coś", wygląda jakby każdego poranka pożarło krowę na śniadanko i przejęło zarazem cechy zarówno fizyczne jak i psychiczne swej ofiary i te duże krowie oczy z tym tępym, pustym spojrzeniem!
Pozdrawiam najnowszą maskotkę Macmy:)
Ubaw po pachy!!!
użytkownik
12 wrz (10 dni temu)
12 wrz (10 dni temu)
A kto to???
użytkownik
12 wrz (10 dni temu)
12 wrz (10 dni temu)
Witam jaka jest atmosfera w Macmie? Dużo się zmieniło ? Pracowałam tam kiedyś i mi się bardzo podobało . A jak jest teraz ?
użytkownik
12 wrz (10 dni temu)
12 wrz (10 dni temu)
A kto teraz jest maskotką?
użytkownik
12 wrz (10 dni temu)
12 wrz (10 dni temu)
Wspaniały opis, moze spróbujesz sił w reklamie ;-)? a kto jest nową maskotką?
użytkownik
12 wrz (10 dni temu)
12 wrz (10 dni temu)
A Ja wiem, ale Beeeka:)
Tak wygląda Przyszłość Macmy! Absolwenci OCHAP przybywajcie!
użytkownik
12 wrz (10 dni temu)
12 wrz (10 dni temu)
A może napiszesz o kim myslisz???
użytkownik
14 wrz (7 dni temu)
14 wrz (7 dni temu)
PYCellA PYCellA... Tak tak to musi być PYCELLA!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Polli Partner

virtus

atm marklowice

orsay

KATALIZATORY.PRO

KATALIZATORY

Seito Warszawa

zortrax

Modelski

gaz system gaz sabre

oddział diament zielona góra

Bakaland

Zbroja

lumesse

acs

Mit media

grand parade

lux med

collabera

Cex

Castorama radom

Geberit

Kirchhoff

krakow

prevac

hotel piaskowy pszczyna

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin