test

Opinie o Macma Polska Sp. z o.o. - Byków

Korzystałeś z usług Macma Polska Sp. z o.o. - Byków? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): eustachy
Data: 2015-02-26 15:46

Wizyt: 11183
Komentarzy: 112
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
26.02.2015 (3 lata temu)
26.02.2015 (3 lata temu)

Macma Polska Sp. z o.o. - Byków

Uważajcie na tą firmę wpółpracują z agencją Asistnet Work Group non stop dają ogłoszenie i szukają niewiadomo kogo, szkoda nawet wysyłać aplikację do tej agencji, firma kogucik, nawet nie potrafią określić czy miejscem pracy jest Długołęka czy Byków raz tak piszą raz tak...
autor
08.10.2018 (3 miesiące temu)
08.10.2018 (3 miesiące temu)
@Emotka czy możesz w swojej wypowiedzieć zawrzeć merytoryczne fakty na temat pracy w Macma Polska? Czy problem dyskryminacji ze względu na narodowość jest tu widoczny? Czy zatrudnianie pracownika jest oparte na standardach kodeksu pracy? Jaka jest atmosfera między współpracownikami?
użytkownik
09.10.2018 (3 miesiące temu)
09.10.2018 (3 miesiące temu)
Jak ja żałuję że się zdecydowałam na pracę tutaj pieniądze marne nie takie jak mi obiecywano atmosfera straszna godziny porażka smród chemii cały czas jestem chora Praca dla tych którzy nie mają możliwości prostych i będących na garnku opieki społecznej!!! A co jest najgorsze eliminacja nowych pracowników przez tych z długim stażem. Tłumaczą to tym że jak nikt nowy nie przyjdzie podporzadkuja sobie szefostwo i rządzą!!!

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Trzymać dyscyplinę więcej wymagać zatrudniać wykształconych
użytkownik
10.10.2018 (3 miesiące temu)
10.10.2018 (3 miesiące temu)
Ewa jednocze się w bólu pracy jest pełno wszędzie więc nie ma się co męczyć
użytkownik
22.10.2018 (3 miesiące temu)
22.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie przychodzcie tu do pracy nie chcemy tu nowych osób bo zabierają robotę!
użytkownik
24.10.2018 (3 miesiące temu)
24.10.2018 (3 miesiące temu)
Jak dla mnie większość rzeczy które tu piszą ludzie mijają się z prawdą. Jestem pracownikiem już dosyć dłuższy czas i nie spotkałem się jeszcze że złą atmosferą, spora większość jest do siebie pozytywnie nastawiona i na prawdę pomocna. Liderzy czasem przy natłoku namawiają do robienia nadgodzin, ale nie wygląda to tak, że człowiek jest zmuszany do tego. Ludzie z Ukrainy również widzę że mają dobry kontakt i radzą sobie z pracą nie spotkałem się by poróżniano ich w jakiś sposób z Polakami. Rozumiem trudy pracy w niektórych częściach drukarnii gdzie ma się doczynienia z chemią, bądź wysokim tempem pracy na pakowalnii co czasem bywa nie adekwatne do wysokości wynagrodzenia. Myślę również bywają momenty że nie ma co narzekać na trudy pracy, bo raczej nikt w tej firmie się nie zaharuje na śmierć. Wręcz bym nazwał że ta praca jest lekka i z żadnym kołhozem nikt się tu nie spotka, Pozdrawiam
użytkownik
26.10.2018 (2 miesiące temu)
26.10.2018 (2 miesiące temu)
Witam,
Opinie są negatywne i w przeważającej części zgadzam się z nimi, praca na pakowalni jest ciężka i do tego nieadekwatne wynagrodzenie w stosunku do wykonywanej pracy. Układy, układziki, plotki, polteczki, nowy pracownik jest " gnojony", wysyłany do najgorszych prac, do tego nikt nie szkoli i nie pokazuje jak i co robić, a potem wyklinają i czepiają, się że źle robisz, brygadzistki mają różne zdania co do wykonywania danej pracy, atmosfera koszmarna, niby nie ma przymusu zostania na nadgodzinach, ale jak nie chcesz to krzywo na Ciebie patrzą i już podpadasz. To wszystko tyczy się pakowalni, na innych działach jest lepiej, pracownicy mają lepszą atmosferę, lżejszą pracę i są lepiej traktowani. A jeśli chodzi o pracowników z Ukrainy to akurat nie zauważyłam aby byli gorzej traktowani i aby była wojna posko- ukraińska, raczej wszyscy się normalnie dogadują między sobą.
użytkownik
26.10.2018 (2 miesiące temu)
26.10.2018 (2 miesiące temu)
Chciałam i chcę pracować w Macmie ,bardzo polubiłam dziewczyny z Ukrainy oczywiście i są takie które omijam tak jak i Polki.Jesteśmy ludźmi z różnymi charakterami jednych się lubi ,drugich nie.Nie sugeruję się opiniami innych i takie wpisy były już przed moim przyjęciem ,kto chce przyjść to niech sam się przekona :)
użytkownik
10.11.2018 (2 miesiące temu)
10.11.2018 (2 miesiące temu)
Napisał zdesperowany brakiem naiwnych do pracy w Kołchozie kierownik:) Nie dajcie się ludzie jak nas nie będzie zamkną się! Żądamy podwyżki!!!!!!!!! Dadząnam co tylko będziemy chciały nie mają wyjścia!
użytkownik
15.11.2018 (2 miesiące temu)
15.11.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx
użytkownik
16.11.2018 (2 miesiące temu)
16.11.2018 (2 miesiące temu)
Ciekawe. Według mnie jest inaczej.
autor
06.12.2018 (miesiąc temu)
06.12.2018 (miesiąc temu)
Chciałabym, żebyś bardziej wypowiedział się na temat Macma Polska. Zatem proszę rozwiń swój wpis i napisz, jakie są Twoje spostrzeżenia dotyczące tego pracodawcy. Czy oferowane przez firmę warunki zatrudnienia i atmosfera w niej są dla Ciebie zadowalające?
użytkownik
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Bardzo Słabe wynagrodzenie, brak rozwoju, praca dla ludzi o niskim IQ.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Twinings

Inoutic

Eko taxi Kraków

Eko taxi

Befa

Niezapominajka

Panek szczecin

Carnet szczecin

Goleniów geofizyka

Winkhaus

pgd warszawa

Lublin komis

pracownicy pracownicy info

foxjobs

LIVIOON

ubs

elraf

Mostva

Styler

Praca wola warszawa

Diagnostyka

Budimex Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin