test

Opinie o Magellan Aerospace (Polska) Sp z o.o. - Mielec

Korzystałeś z usług Magellan Aerospace (Polska) Sp z o.o. - Mielec? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): wefg
Data: 2016-03-28 21:58

Wizyt: 4214
Komentarzy: 21
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.03.2016 (2 lata temu)
28.03.2016 (2 lata temu)

Magellan Aerospace (Polska) Sp z o.o. - Mielec

hej czy ktos z was moze pracowal u nich w firmie jako operator CNC w Mielcu bo mysle czy by nie aplikowac teraz wymagane jest doświadczenie w ustawianiu i obsłudze obrabiarek CNC
użytkownik
30.03.2016 (2 lata temu)
30.03.2016 (2 lata temu)
pracować nie pracowałam, ale mój znajomy pracował w tej firmie tylko na innym stanowisku. Generalnie firmę oceniał nawet w porządku, więc spróbuj i złóż CV
użytkownik
02.04.2016 (2 lata temu)
02.04.2016 (2 lata temu)
Przede wszystkim trzeba posiadać odpowidnie uprawnienia do obsługi obrabiarek, CNC- frezarek, tokarek oraz doświadczenie. Poza tym dodatkowa znajomość specjalnych procesów i programów tych urządzeń.
użytkownik
04.04.2016 (2 lata temu)
04.04.2016 (2 lata temu)
tak, to wszystko jest wymagane @jaja ale dalszy rozwój gwarantuje firma ofrując dla swoich pracowników szkolenia i kursy, a to ważna bo daje realną szansę na awans
użytkownik
04.05.2016 (2 lata temu)
04.05.2016 (2 lata temu)
Mam wielką nadzieję, że w prosty sposób da się przeżyć w Magellan Aerospace (Polska) Sp z o.o. kilka miesięcy, albo chociaż na dłużej, bo szukam do Mielca trochę pracy, jest to możliwe czy nie za bardz?
użytkownik
2 kwi (8 miesięcy temu)
2 kwi (8 miesięcy temu)
Co ty p___ło cię ? W Mielcu szukasz pracy ? Chcesz być niewolnikiem ???
Uciekaj z tego miasta!!!
użytkownik
06.12.2017 (rok temu)
06.12.2017 (rok temu)
Brak opini świadczy o tym że w firmie jest dobrze, ludzie tylko umieją pisać jak im źle, i narzekają. Polecam prace w tej firmie
użytkownik
23 sty (10 miesięcy temu)
23 sty (10 miesięcy temu)
Może ktoś napisać jakie zarobki są w firmie?
użytkownik
2 kwi (8 miesięcy temu)
2 kwi (8 miesięcy temu)
Firma spoko - zarobki dramat ale to taki standard w Mielcu :)
użytkownik
9 mar (9 miesięcy temu)
9 mar (9 miesięcy temu)
I jak było/jest
użytkownik
23 mar (8 miesięcy temu)
23 mar (8 miesięcy temu)
Czy firma normalnie działa?
użytkownik
26 mar (8 miesięcy temu)
26 mar (8 miesięcy temu)
Za niedługo nowy kierownik zawita w wasze progi,buahahahaha kto pracowal na pzl-u to wie co sie kroi
użytkownik
11 kwi (8 miesięcy temu)
11 kwi (8 miesięcy temu)
@Nick Rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy Magellan Aerospace. Czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat tejże firmy? Jaka panuje atmosfera wewnątrz? @Bartek a czemu firma miałaby nie działać? Skąd posiadasz takie informacje, żeby tak twierdzić? Pamiętajmy o pisaniu prawdziwych informacji.
użytkownik
23 kwi (7 miesięcy temu)
23 kwi (7 miesięcy temu)
Da sie dam wyciągnąć 3k na ręke jako operator? Odpisujcie
użytkownik
24 kwi (7 miesięcy temu)
24 kwi (7 miesięcy temu)
Pracuje z 10 lat i polecam!
użytkownik
24 kwi (7 miesięcy temu)
24 kwi (7 miesięcy temu)
Co slychac w firmie?
użytkownik
25 kwi (7 miesięcy temu)
25 kwi (7 miesięcy temu)
lokalizacja wpływa na wszystko
użytkownik
5 maj (7 miesięcy temu)
5 maj (7 miesięcy temu)
@Pracownik Co Twoim zdaniem jest najlepsze w pracy w firmie Magellan Aerospace?
Napisz proszę więcej informacji na temat pracy w tej firmie, gdyż mało ich jest na forum.
@anonymous Jakbyś w takim wypadku ocenił lokalizację firmy Magellan Aerospace?
Zachęcam Cię do odpowiedzi, gdyż poruszyłeś do tej pory kwestię, której nikt nie poruszył.
użytkownik
20 maj (6 miesięcy temu)
20 maj (6 miesięcy temu)
Ile zarabiasz
użytkownik
22 maj (6 miesięcy temu)
22 maj (6 miesięcy temu)
@Kardi, pamiętaj, że zarobki są zależne od wielu czynników, na przykład stanowiska, stażu pracy. Czy chcesz aplikować do firmy? Jaki wakat Cię interesuje i jakie masz wymagania co do zarobków?
A może już jesteś pracownikiem firmy?
użytkownik
28 wrz (2 miesiące temu)
28 wrz (2 miesiące temu)
Znac proces. Dobre

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

ruben-bau

tmf

Murbet

Vimed

kaem

cpp rzeszów

logwin

eko led

Stal produkt Myszków

Kpmg

Lsc

jaszczyński

Pgg

sobczuk

tuv rheinland

kołacz

makro cash & carry kraków

consorfrut kraków

empol

vitro

makro cash & carry
makro

zamet industry

zamet

mączka

intersnack

skoda wałbrzych

auto sudety

webinterpret

Hsbc

biuro rachunkowe sopot

axel springer

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.net.pl | regulamin